Ilmoitan vain että minä en vihaa Nato-trolleja

Anonyymi-ap

Enkä fanaattisia Venäjä-vihaajia, tai muiden suomalaisten putinistiksi nimittelijöitä. Olin itsekin aikanaan yhtä typerä, russofobi jonka suomalaisten sanotaan saavan jo äidinmaidossa ja historian valossa voisi sanoa että jopa oikeutettua. Sukuni on Itä-Suomesta, jo satojen vuosien taakse Savo-Kainuulaista. Venäjän läheisyys oli aina läsnä.

Mutta ajat muuttuvat, kuten myös vihollisetkin. Olen joutunut tämän itsekin tunnustamaan. Sen johdosta olen saanut törkeitä solvaamisia ja niitä tyypillisiä "Venäjän trolli, putinisti, Pietarin trolli, Kremlin kätyri" ja kaikki mahdolliset vain mielipiteistä. Vain sen takia, että olen huomannut että millainen länsimaailma on. valheille rakennettu ja valheilla on sen rikokset kuorrutettu meille tarjottaviksi. Kuten Ukraina sen viime aikoina parhaiten osoittaa.

Neuvostoliiton aikoina ne oli bolshevikit, eli ns. kasaarijuutalaiskommarit jotka käskyttivät tuota totalitaristista karmeaa järjestelmää. He murhasivat niin etupäässä venäläisiä, mutta suomalaisiakin valtavat määrät. Nykyään nuo samat tahot vaikuttavat lännessä. Kommunistit, jotka rakentavat uutta teknokraattista maailmanjärjestystään valheiden varjolla.

Venäjä ei ole se vihollinen tällä kertaa, vaikka niin on meille myyty. Suomi on törkeästi vallankaapattu aseeksi noille kommariglobalisteille Venäjää vastaan, joka on este noiden totalitaarisen maailmanjärjestyksen rakentamiselle. Nykyajan Yhdysvallat ja EU = Neuvostoliitto x 10.

Putin näyttää luottavan ja rukoilevan Jumalaa. Uskon että aidosti. Yhdyn hänen rukoukseensa. Yhdysvaltojen Joe Bidenkin on muka kristitty, mutta en kerta kaikkiaan löydä hänestä mitään kristillisyyttä. Pelkkä kömpelö kommunistien sätkynukke, joka ei välillä edes tiedä mihin on menossa tai mitä sanomassa.

Uskokaa suomalaiset, että uhka tulee tällä kertaa muualta, kuin Venäjältä. Venäjältä se tulee siinä tapauksessa, että Suomi jatkaa tätä käsittämätöntä Venäjän provosointia noiden kasaarikommariglobalistien käskystä, joille valtiovaltamme näyttää maamme myyneen.

Mutta se tapahtuu, minkä pitää tapahtua. Näin sanoo Jumala. Tavallisen ihmisen tulee rukoilla ja uskoa Jeesukseen. Vain tämä on pelastus. Sillin ei tarvitse niin murehtia maailman menosta ja sodan uhkasta.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Just. Itse en vihaa ketään. Silti olen sitä mieltä että Putinin vainoharhoista maksamme kalliin hinnan. Suren sitä.

  • Anonyymi

   Mitä Putinin "rukoiluihin" tulee, niin ei pidä katsoa sitä mitä suu puhuu, vaan mitä kädet tekevät. Putinilla ne ovat veressä. Hän on joko sallinut tai todennäköisemmin jopa suoraan käskenyt tappaa ja kiduttaa tuhansittain viattomia siviilejä. Putin on jopa omassa kotimaassaan murhaaja, kiduttaja ja tyranni. Sellaistako oikea kristitty muka tekee? Jumalan viha on Putinin päällä, ja rukoilen että Hän löisi tuota roistoa rangaistuksella mahdollisimman pian ja kovasti.

  • Anonyymi

   Putin ei ole minkään sortin kristitty, eikä hänen teoissaan ole mitään kristillistä.

   Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) tuomitsee Venäjän laittoman hyökkäyksen Ukrainaan tuoreessa lausunnossaan. KMN:n yleiskokous antoi lausunnon Venäjän hyökkäyssodasta 8.9.2022.

   Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat tuominneet Venäjän aloittaman hyökkäyssodan jo aiemmin todeten sen olevan rikos kansainvälistä oikeutta ja synti Jumalaa vastaan.

   Suomen, Ruotsin ja Norjan luterilaisten kirkkojen pohjoisimpien hiippakuntien piispat ja Oulun ortodoksisen hiippakunnan piispa tuomitsevat yhteisessä kannanotossaan selvin sanoin Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja jäädyttävät Barentsin alueen kirkkojen neuvoston toiminnan

   Suomen ortodoksisen kirkon piispat tuomitsevat paimenkirjeessään Venäjän sotatoimet Ukrainassa. "Mitään oikeutusta sotaan ei ole".

  • Anonyymi

   Vai ihan Jumala sanoo ja hyväksyy ilmeisesti myös Putinin siviilien murhat. En yhtään ihmettele. Sama Jumala käski tappamaan kaupungin kaikki asukkaat miekan terällä vanhukset, naiset ja pienet sylilapset mukaan lukien. Miksi Jahve siitä olisi muuttunut?
   Sama verenhimoinen barbaarijumala, jolle palavien ruumiiden katku on kuin alttarilta nousevan uhrin savu. Minkään muun kuin Jahven takia ei ole tapettu yhtä paljoa ihmisiä. Allah on vain hänen toinen nimesä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   202
   10489
  2. 656
   3225
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   133
   1775
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   116
   1226
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   102
   1225
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   961
  7. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   218
   853
  8. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   254
   852
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   809
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   372
   750
  Aihe