Ootteko leikkiny lapsena piilosta

Anonyymi-ap

Just Päivin kanssa muisteltiin, että ennen lapset leikki paljon piilosta ja vielä sillonkin kun me oltiin lapsia. Eli se meni niin että oli monta piiloa ja yks kuurupiilo. Sitten yks lapsi meni sinne kuurupiiloon ja laski vaikka 20 asti. Sillä välin ne muut lapset meni niihin muihin piiloihin. Sitten kun se oli laskenu, niin sitten se etsi ne muut piilot. Ei vaan muisteta, mikä ton pelin perimmäinen tarkotus on.

6

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä.
   Homman tarkoitushan oli se, että jos välitunnin aikana ei löydetty, niin jäätiin piiloon odottelemaan seuraavaa välituntia.

   -keinovaginamies-

  • Anonyymi

   Miksette te vastaa mulle enempää.

  • Anonyymi

   Kyllä, mä ainakin olen... sisarusteni kanssa. Mä leikin vielä tänä päivänäkin piilosia, 1½ vuotiaan tyttäreni kanssa. Hiukan huonosti hän vielä ymmärtää tätä leikkiä, mutt ei kuitenkaan anna sen häiritä itseään. Olen opettanut häntä piiloutumaan sängyn alle ja sohvan taakse, keittiösaarekkeen taakse jne. sisätiloissa.

   Systeri tai minä toimitaan hakijoina ja hauskaa on... monellakin tapaa. Kuten sanoin hän ei ihan tarkkaan ole ymmärtänyt piilosilla oloa. Viimeeksi kiipesi nojatuoliin ja peitti silmänsä käsillään, niin ettei nähnyt mitään. Ja sitten kuului; saa!
   Eli hän oli mielestään piilossa kun ei nähnyt mua! Pitihän sitä Mimmiä etsiä, mutt vaikean paikan oli valinnut, kesti kauan löytää hänet! Katseet kuitenkin kohtasivat kun hän kurkki mun huhuilujeni perään; ja flikka löytyi nojatuolista lopulta!

   Osaa sitt leikin tai ei, tuon ikäisenä niin pääasia on ett hänellä itsellään on hauskaa sekä jännittävää.... muulloinkin kuin "pahoja" tehdessään, ajattelemattomuuttaan nekin hölmöydet hänen tulee tehtyä.
   trollikka

  • Anonyymi

   Kai sen perimmäinen tarkoitus on paljastaa kiusaajat ja ensimmäinen kiinni jäänyt joutuu samaan tilanteeseen yksikseen? En kyllä ole mieltänyt tältä kannalta ennen koskaan, mutta nyt kun eka kertaa ajattelin. Leikin opetus on, kuinka kiusaajat maistaa omaa lääkettään?

   • Anonyymi

    Älä kuule mieti tota perimmäistä syytä tälläkään kertaa; tiedä mitä ajatuksia sulle tulee seuraavaksi mieleen! Kyllä piilosilla olo on ihan mukulien leikkiä, meinaatko ett mä kiusaisin 1½vuotiasta lasta sen varjolla. Enkä mä kovin vaivautuneeksi tunne itseäni, etsiessäni pientä joka istuu pokkana nojatuolissa, vilkuillen salaa kun mä kurkin sängyn alle.

    Oikeesti siinä on työtä pitää pokka, mutt ei lasta saa nolata jos hän ei ihan pikkuisena vielä ymmärräkään leikin sääntöjä, mutt leikkii kuitenkin parhaan kykynsä mukaan mukana.
    Puotoista vuotiaalla on vielä kaikki oikeudet erehtyä, oppii kyllä aikanaan sääntöjä sääntöjen perään. Minä olen jukuripäinen, mutt niin vaan vanheten on mullekin elämän säännöt tulleet selviksi, joskus ne satuttaakin. Tuon ikäistä mä kyllä ymmärrän suojella vielä pettymyksiltä, kyllä elämä niitä tuo vanhempanakin vielä eteen!
    Valitettavasti lastaankaan ei voi suojella kaikilta vastoinkäymisiltä, sillä niilläkin on tarkoituksensa/opetuksensa ja ihminen oppii kokemalla parhainten... ns. kantapäänkautta.
    trollikka


  • Anonyymi

   Ja tää leikki muuten muuttu, vielä silleen mun pikkuveljen aikana. Nuorempi polvi oli kai laiskempaa etsiin. Kuitenkin kuusi vuotta meillä ikäeroo. Että niiden piti antaa joku äänimerkki, että on helpompi löytää. Ja sitten tulikin joku tyttö myös leikkiin piilosta. ja se tyttö pyysi mun veljee sanoon jotain. Ja mun veli sano pippeli. ja se tyttö ei oikein kuullu ja mä yritin viestittää mun veljelle, että ei tyttö kaverin kanssa saa noin sanoo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   143
   2279
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   380
   1361
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   44
   1078
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   85
   965
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   69
   883
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   63
   825
  7. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   37
   745
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   64
   713
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   76
   651
  Aihe