Voi näitä idiootti poliitikkoja!

Anonyymi-ap

Matti Vanhanen säästi selkeästi sähkön­kulutuksestaan – näin se onnistui: ”Hämmästyttävän iso vaikutus”
Huonelämpötilan lasku ja puiden poltto takassa ovat yksinkertainen keino pienentää sähkönkulutusta.
Matti Vanhasella on noin puolitoista vuotta vanha omakotitalo. Kuva rakennustöistä heinäkuulta 2020.

Vanhanen aikoo asentaa taloonsa vielä aurinkopaneelit ensi vuonna. (Iltasanomat)

KERROSTALOISSA EI OLE TAKKAA!!! Kellään suomen kansalaisella ei ole rahaa rakentaa uutta omakotitaloa, mutta eihän nuo poliitikot sitä ymmärrä, jkun he saavat rahaa joka suunnasta tienaamatta sitä.

Vanhanenkin on vastuussa siitä että kansalaiset voivat huonoisti ja elävät kurjuudessa, ja tämä vaan kehuu miten uusi omakotitalo on ja miten sähköä säästyy. Ei todellakaan poliitikot ole kansan asialla eivät tiedä meidän elämästä mitään. Kohta ei edes kukaan pääse autollaan töihinkään. mutta poliitikot haetaan ja tuodaa kotiin ja kaikki on ilmaista! NIIN TÖRKEÄÄ, ETTÄ EDES KEHTAA MOISTA KERTOA TÄÄLLÄ....

Tuosta huomaa, miten he ajavat omaa etuaan, eikä ole kiinnostuneita siitä, miten kansa voi, vaikka se on heidän työnsä. OMA NAPA ON LÄHEMPÄNÄ AINA.
Oikein sylettää. Onneksi en ole äänestänyt 40 vuoteen!

7

75

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vanhasen lautakasa huijaus... ilmankos potkittiiin edsukunnasta pois. Poliitikot ekee aina huijauksia... kiinni jäävät, mutta kun sanoo sori siitä niinkuin Stubb, niin se siitä ja uusi huijaus taas kehiin.

  • Anonyymi

   Onko elämäsi parempaa, kun et ole äänestänyt 40 vuoteen? Toivottavasti on. Itse olen aina äänestänyt ja elämäni on vain vuosi vuodelta parantunut lukuunottamatta omista valinnoista johtuvia asioita mm. kotivanhemmuutta, oman yrityksen perustamista.

   • Anonyymi

    Ei, se on vaan kurjistnut vuosi vuodelta, mutta mitä minun ääneni yksi ääni olisi tilanteen muuttanut? Ei mitenkään, se ei ole yhdestä äänestä kiinni.

    Ja toiseksi kukaan ei ole tehnyt minun asioihin mitään muutosta muutenkaan, aina on menneet kaikkien edustajien ja minisgerien mukaan, ei ne kansaa kuuntele.

    Olen mielessäni halunnut monia asioita, mitkään ei ole tonteutuneet, eikä ne ihmiset ole päässseet edes eduskuntaan joita olisin äänestänyt. En kuitenkaan voi änestää ketään kun en tunne heitä henkilökohtaisesti, sikaa säkissä en äänestä.

    Jos nyt äänestäisin kaupunkimme miestä Kari XXXX niin jos hän ei pääse eduskuntaan, olisi turha äänestys. Jos olisi päässyt niin ei aja sitä asiaa jota haluisin koska äänestää puoluueensa mukaan, sovitusti???? Mikä idea siis?


  • Anonyymi

   Miten se huonelämpötila laskee, jos takassa poltetaan puita?

   • Anonyymi

    .. heheee... et voi olla noin tyhmä. Kyse on sähköstä, ei niinkään lämpötilasta. Jokainen saa pitää huoneet niin lä,poiminä kun haluaa, mutta sen on käytävä muulla tavoin kuin sähkön käyttämällä...
    No meillä on varauduttu lämpöpuhaltimiin ja lisäpattereihin, meillä ei palella, eikä sähköä säästetä. Ei olla eskimoita, eikä eletä sisällä toppatakki päällä.
    . Meillä pitää tareta t paidassa talvellakin sisällä. Jos sähköt katkastaan pariksi tunniksi, miellä on piharoihuja ostettu sisälle.

    Kurjuutus taas eduskunnalta, mihinkä ne oikein pyrkii kurjuuttamalla joka asiassa kansaa.


  • Anonyymi

   Hauskaa lukea näistä eduskunnan lusmuilijoista, joka ikinen pivä tulee esiin miten ne hyädyntää yhteiskunnan varoja itselleen.

   Sori siitä, sanoi Subbikin aikanaan kunmokaili päivittäin, ja ei muuta kun kohti uusia mokailuita. Niin he siitä selvii.

   Ei ole eduskunta enää ollut kuin ennen, nyt silpeet bileet, on arkipivää, kännäilyt, rahan huijaamiset, ihmisten kituuttaminen, käyhdyttäminen, ja oman edun tavoittelu on heillä päämärä ja tavoite... mikäs siinä kun itste päättää siellä kaiseta... ja kansa vaan äänestää ja äänestää.... huh huh..

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   421
   1831
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   30
   1437
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   14
   1170
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   972
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   73
   896
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   36
   861
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   93
   759
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   55
   685
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   581
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   35
   532
  Aihe