Uusi parisuhde ja täysikäiset lapset

Anonyymi-ap

Hei!

Minulla on parisuhde, jossa molemmilla on lapsia entisestä liitosta. Omani ovat alaikäisiä, kumppanin lapset ovat täysi-ikäisiä. Asumme erillään.

Suhteemme on pääosin tosi hyvä ja noin 3 vuotta vanha. Ala-ikäiset lapseni alkavat kiintyä kumppaniini. Sen sijaan kumppanini lapset ovat aikuisia, ainakin teknisesti, jos iästä katsotaan.

Kumppanin ex-puoliso on tehnyt tehtävänsä sen eteen, että minä ja omat lapseni olisimme kumppanin lapsille ja perinnölle uhka. Kumppanin lapset välttelevät minua eivätkä tervehdi, jos sattumalta tapaamme. Se tuntuu pahalta ja loukkaavalta, ja erityisesti, kun kumppanini jotenkin sallii sen.

Olisiko jollakin kokemuksia vastaavasta tilanteesta. Paraneeko se, voiko täysikäiset lapset suhtautua joskus hyvin vahempansa uuteen suhteeseen, vaikka toinen vanhempi asiaa myrkyttäisikin?

10

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siitäs sait, kun rikoit toisten perheen. Oli lapset minkä iskäsiä tahansa he eivät siedä sitä että suttura tulee ja rikkooo perheen. Joten kannattais sun lähtä pois kersoinesi eikä kytätä perintöjä ja miehen omaisuutta ja hänen taloaan.

      Mikä kumma kun nää ei lopu ikinä, joka päivä tuelee sutturoita jotka rikkoo toistenperheen ja alkaa syyttelee ja haukkumaan sen miehen omaisia ja läheisiä. Vaikka syy on sutturassa itsessään.

      • Anonyymi

        Jaaha lissuhan se siellä ulvoo turhautumistaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn On se harmi kun laitospaikkoja on vähennetty.


    • Anonyymi

      Meillä ainakin on toiminut oikein hyvin. Miehen aikuiset lapset ovat kohteliaita ja meillä on ollut oikein hauskoja hetkiä yhdessä. Mies oli eronnut jo exäskään useampi vuosi sitten eli en sekaantunut heidän eroonsa. Miehellä ei minkäänlaisia välejä eväänsä. Mies jätti exänsä, joka ei ilmeisesti ottanut eroa kovinkaan hyvin. Lapset ovat aikuisia n 30v ja alkuun syyttivät isäänsä erosta, exä yritti kääntää lapsia isäänsä vastataan. Toisten käytökseen et voi vaikuttaa mutta omaan suhtautumiseesi kyllä. Jos ette miehen kanssa ole samalla puolella asiassa niin tulee olemaan vaikeata ja ikuinen kiila välissänne.

    • Anonyymi

      Meillä kanssa miehen kakarat meinaa viedä meiltä kaiken mitä omistamme. Joenkin tunutt että minu lasten tavarat on kivampia kuin heidän omansa, niin kyllä onkin, muttei meidän kamat kuulu miehen kakaroille. ostakoot omat.
      Ovat muutenkin heikkohermoisia, h eivät antaisi mitään omistaan, ei vaatteita lainaan ei olla kavereita, ei jakaa mitään mikä on heidän, niin omistushaluisia ettei tosikaan. Miehelle sanonu oon että hänen lasten tavarat kuuluu myös meidän käyttöön, muttei mene perille. Varmasti perintökin menee heille, mutta tuhlaamme kaiken ettei jää paljoakaan aettavaksi, jaan jo etukäteen ostelen kaikkea.

      • Anonyymi

        Eikös siellä anopin luona jouluna olekkaan kivaa, kun kerkeet kirjoittamaan trolleja tänne joulupäivänä.


    • Anonyymi

      Aikuset kakarat on helpompia, kun ei tarvi nähdä jatkuvsti, eikä ole kasvatusvstuuta niin paljon kuin pienissä. Meillä on viisi miehen kakrua, ja tuntuu ettei muuta ehdikkään kun kasvattaa ja kieltää ja opettaa.
      Se on uuden äidin työ varmaan ilman palkkaa. Olisi kiva olla kodin ulkonpuolella töissä muuttei kerkee kun ptää vahtia kerran viikossa näitiä villejä, ja kasvattaa. Eine mitään opi eikä tee mitä sanon, mutta kunhan kyttään ettei pölli mitään meiltä.
      Omieni kanssa pääsin tosi helpolla, niin ihania omat lapset, ei koskaan ollut tällästä härdelliä kuin miehen kersojen.
      Mutta työttömänä kyllä ehtii juosta perään ja opettaa ja komentaa. Viittä kun hoivaat ja peset pyykkiä laitat ruokaa, käyt kaupassa, komennat ja vaadit ja mitä kaikkee... on se rankkaa. Palkkaa en saa päinvastoin mies maksaa elareita... ihan hullute päin, meillehän sitä rahaa pitäisi tulla.

      • Anonyymi

        Mitä, miehesi on lähihuoltaja, ja maksaa elatusmaksuja etälle, kyllä nyt olet jotenkin käsittänyt väärin , etävanhemman kuuluu maksaa elatusmaksut.


    • Anonyymi

      Ihanaa lukea katkeria kirjoituksia joihin on itse syyllinen eikä myönnä sitä, vaan sysää syyt mieheen, hänen eks vaimoon ja lapsiin???? jotenkin kiitollisin mielin ja ylpeä siitä perheestä joka pitää sinua ihan mitättömänä. Ja kiva lukea kun sinua korpeaa se syvästi ettei sua kehuta? Siis mistä? Siitäkö kun rikoit perheen ja nyt syyllistät heitä kaikesta omista vioistasi. Hihii...

      Huomaa että mies on tähysin eks vaimonsa jalsten ajatusten mukakana, ja sinä reppana yksin. Siitäpä siat. Sinuako loukkaa,, etkä ajattele miten heitä loukkaa sun käytlöksesi ja tuppautuminen heidän elämään ja rikkomaan sen?? Se jos mikä on loukkaavaa, ja mieskinhuomaa sen. Pitää sut niinkauan kunnes läytää arvoisensa naisen tai palaakotiinsa. Mikäli eks vaimo likasta miestä takasin ottaa.

      Vaadit lapsia suhtautumaan sinuun hyvin, mutta mitä sinä teet? Odotatko heiltä hyvksyntää vaikka SINUSSA SE VIKA ON???? Uskomatonta, tälläisiä ne sutturat ovat, ei mitään vikaa vika on aina muissa. Häpee jos osaat, Sinä olet myrkyttänyt kaikki, joten älä syytä muita tekosistasi.

    • Anonyymi

      Oletko puhunut kumppanisi kanssa asiasta?
      Voisitko parantaa kumppanin lapsien ajatusta sinusta järjestämällä heille vaikka jotakin mukavaa tekemistä kanssasi? Että he pääsisivät tutustumaan sinuun paremmin ja huomaisivat, että olet mukava ihminen.

      Vanhempien uusiin kumppaneihin liittyy ihan ymmärrettäviä jännitteitä, joilla on suuri potentiaali räjähtää käsiin. Olisikin erittäin hyvä avata lämmin ja avoin kommunikointiyhteys. Ja mielestäni se on vanhemman ja uuden kumppanin tehtävä, sillä he ovat tämän tilanteen valinneet, eivät ne lapset. Että voitaisi jutella omista epävarmuuksista avoimesti, sitten poistaa ennakkoluuloja, miettiä yhdessä ratkaisuja, miten kaikilla voisi olla hyvä olla, miten rakennetaan yhteistä hyvää. Lisätään yhteisiä positiivisia kokemuksia

      • Anonyymi

        Ei kukaan normaali ihminen pakota ja uhkaile toisten lapsia. JOS MIEHEN LAPSET EIVÄT HALUA NÄHDÄ PERHENSÄ HAJOTTAJA NAIKOSTA, niin se on heidän oikeus. Millasen kuvan tämä suttura antaa toisten lapsille kun pakottaa ja rykyttää itsensä perheeseen joka ei ole hänen?
        Toivottavsti laseten isä on fiksu ja nasaitsee isän nimityksen ja sanoo sutturilleen että lapsia ei sitten tarvi pakottaa heitä näkemään eikä kiusata ja haukkua. Jos mies pakottaa niin hän ei ole isä vaan idiootti.
        onneksi äiti on varmasti fiksu ihminen ja kertoo l apsille totouuden. Varmasti onkin kertonut koska lapset eivät halua sutturoita nähdä.
        En tajuu miksi nämä perheenrikkojat ei jätä miehen perhettä rauhaan, eik se olo jo liikaa että ovat sen perheen rikkoneet?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1362
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      848
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      794
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe