Venäläinen agentti hakee turvapaikkaa lännestä

Anonyymi-ap

Venäjän turvallisuuskoneiston ihmisoikeusloukkauksia seuraavat aktivistit ovat alkaneet saada nyt kenties hieman yllättäen yhteydenottoja turvallisuuspalvelujen sisältä. Turvallisuusviranomaisten kerrotaan jopa suunnittelevan Venäjältä pakenemista.

Gulagu.net -sivustoa ja ihmisoikeusryhmää pyörittävän Vladimir Osetshkinin mukaan Kremlin pahamaineisen Wagner-palkkasotilasryhmän raaka teloitusvideo näyttää olleen monelle ”viimeinen pisara”.

– Ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, että olemme tosiasiallisesti hävinneet sodan. Ihmiset alkavat miettiä, miten tästä mennään eteenpäin, minkä aseman he haluaisivat ottaa tulevaisuudessa ja miten he pelaavat korttinsa. Yhtäältä muodostuu revansistinen tunne. Toisaalta tilanteen normalisoinnille ja vakauttamiselle tulee kysyntää, lähde kuvaili Putinin sisäpiiriin kuuluvien liikemiesten tuntoja.

5

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ex-venäläisvakooja hakee turvapaikkaa Virosta
   GRU:n entinen vakooja jäi kiinni Virossa vuonna 2016. Kaksi vuotta myöhemmin hän oli osa Venäjän ja Viron välistä vanginvaihtoa. Nyt hän hakee turvapaikkaa entisestä kohdemaastaan.

   • Anonyymi

    Onko tuo nyt mikään ihme, että haluavat pois Venäjältä. Onhan sieltä lähtenyt jo yli miljoona hyvin koulutettuakun ynnä muut tavalliset ihmiset. Kyllä varmaan haluttaa paeta maasta, jossa koko ajan on pelko perseessä, että milloin tippuu parvekkeelta.


  • Anonyymi

   Venäläisillä ex agenteilla on tunnetusti lyhyt elinajanodote. Riippumatta siitä mistä ovat saaneet turvapaikan.

   • Anonyymi

    Tai mistä ostaneet kalsarinsa.

    Länsimaiden ja muun maailman pitää tarkistaa venäläisten passit ja verrata kasvojentunnistuksella saapuvat henkilöt. Jos joku venäläinen kuolee epäilyttävästi vieraassa maassa niin maan pitää estää venäläisten maasta poistuminen.kunnes syylliset ovat löytyneet.


  • Anonyymi

   Eikös venäläiset ole suljettu aitojen taakse Venäjälle? Palstalla esiintyvien tietojen perusteella KAIKKI venäläiset ovat syyllisiä Ukrainan sotaan.
   Vai onko lännessä kussakin maassa komitea, joka päättää kunkin venäläisen syyllisyydestä erikseen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   277
   2826
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2466
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   107
   1236
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   84
   827
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   812
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   736
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   717
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   698
  Aihe