Musiikin taso laskenut valtavasti 2000-luvulla

Anonyymi-ap

Oletteko samaa mieltä?

22

204

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä. Noin 2000-luvun puolivälin jälkeen musiikki on ollut lähinnä 💩. Siis yleisillä radiokanavilla.

  • Anonyymi

   Laulutaidottomien afroamerikkalaisten höpinä on lisääntynyt.

  • Kaikkina aikoina oman nuorisoajan musiikki on ollut ylivoimaisesti parasta. On ollut ikä, jolloin helpoimmin leimautuu olevaan musiikkiin. Siihen myös liittyy nostalgisia muistoja, joita ei voi enää uusmuotoisina kokea.

   Mitään laatueroa eri aikakausina ei voi nähdä, mutta tyylieron kuitenkin. 🌹👀

  • Ainakin rock ja hit musicin taso on mielestäni laskenut

  • Anonyymi

   Ei kovin montaa kappaletta mitä voisi edes kerran ohimennen kuunnella. En kuuntele nykymusiikkia ollenkaan. Nykymusiikki tehdään pääosin koneella. Aitoja soittoinstrumentteja ei juuri enää monissakaan tyylilajeissa käytetä, ei usein ollenkaan. Yksitoikkoinen nykymusiikki tehdään usein kolmisointuisena. On purkkapoppia ja pehmopoppia, jumputusta ja lepertelyä. Jotain danceen viittaavaa. Ostarimusiikkia. Rappia ja hiphoppia. Paljon toistaa jumputetaan seksiä, huumeita ja väkivaltaa yms. shittiä vaik pitäis tehdä hittiä. Tai sitten jotain todella synkkää, suoraan satanismiin liittyvää julistetaan, ylistetään ja yllytetään kuolemaa(n). Ennen tehtiin viisisointuista musiikkia aidoilla soittoinstrumenteilla joka oli selkeästi monipuolisempaa ja parempaa.

  • Anonyymi

   Jaa, joskus miettinyt että mahtaako nykymusiikista jäädä mitään jäljelle tulevaisuuteen, kuten esim Elvis, Metallica jne on jäänyt elämään ikuisesti, huoh!

   • Joskus olen minäkin ajatellut samaa.


  • Anonyymi

   No kaikki on vähän samaa poljentoa, uutta ei enää keksitä. Minä kyllä tykkään uuemmastakin musiikista, jos se inspiroi mun sisintäni ja/tai tanssijalkaani, saa vartaloni mukaansa.

   Ja jos joku biisi käy liian tutuksi, niin vihellän koko piisin läpi kirjaimellisesti vihellän, tunnistettavasti. Onhan se silleenkin jo erilainen..

   https://youtu.be/89S-RbszwJE

   Vaikkapa tämä. Samaa kaavaa kiertävä renkutus, viheltäen biisin saa jo heti hauskemmaksi. Viheltelen muutenkin paljon, suu on mun soitin.

   Koklaappa auttaako yhtään.

   Jasu

   • Anonyymi

    Tai toinen helppo vislata läpi alusta loppuun edes miettimättä. Jos tuo ei nappannu..

    https://youtu.be/hZ7Zw_ohxvU

    Nää melkein kaikki hänen biisit menee vislaten läpi. Ja sitten se helpoin ikinä. :)

    https://youtu.be/NZbN3Sss2WY

    Säkkijärvenpolkkakin on helppo, jos se vanhuus siinä on se juttu.

    Jasu


  • Anonyymi

   Jokaisen käppänän mielestä on aina juuri sen hetkinen musiikki huonoa, kun kaikki oli ennen paremmin. Faktahan on se, että tällaisilla ihmisillä aika kullannut muistot, koska ennen oli kaikki päin persettä ihan yhtä paljon kuin nytkin.

  • Anonyymi

   Ei millään tavoin ole. Kaupallinen musiikkia saattaa olla samanlaista, mutta mielestään musiikkia löytää kyllä etsimällä.

  • Anonyymi

   No tietenkin, koska syy on aivan luonnollinen. Maailmankaikkeuden suuri musiikkivarasto on käytetty loppuun, ei ole enää uusia musiikki biisejä, kaikki musiikki on jo käytetty ja luotu, ei synny enää uutta.
   Youtuben audiokirjastoa selasin ja siellä oli yhden artistin musiikkia.
   10 kappaletta ja jokainen niistä muistutti toinen toistaan, samaa sähkökitaran rämisyttämistä ja sama nuotti ja sävel.

  • Anonyymi
  • Riippuu mitä kuuntelee. Mielestäni hyviä levyjä ilmestyy edelleen joka vuosi.

  • Anonyymi

   Ennen oli joka bändissä taitavia muusikoita jotka osasi soittaa instrumenttejä tosi taidokkaasti ja melodisesti kappaleet oli taideteoksia sanat oli syvällisiä ja merkityksellisiä. Nykyajan musiikki jostain boksista biitti joku nakutus ja naiset esittelee persettään ja laulaa jotain yhtä lausetta. Se miltä näyttää on tärkeämpää kuin taito.

   • Anonyymi

    Joka paikka on täynnä naisia jotka käyttäytyy kuin huorat ja esittelee vartaloaan elehtii suihin ottoa ja kaikkea muuta.
    Aivan käsittämätöntä. Jos tyttäreni tekisi tuollaista ainoa laite minkä
    hän saisi olisi fm radio vanhan mallinen.


  • Jokaiselta aikakaudelta löytyy niitä ei niin hyviä kappaleita ja sitten niitä hyviä, mutta noin keskimäärin en löydä 2000-luvun musiikista yhtä mielenkiintoista kuunneltavaa kuin vanhemmasta. 2000-luvun musiikkiakin kuuntelen joskus, mulle ei ole väliä miltä aikakaudelta musiikki on, jos tykkään siitä, voi olla vaikka jopa antiikin Kreikan tai Rooman ajoilta (joskus olen kuunnellutkin noiden aikakausien musiikkia, oli kerran lainattuna kirjastosta cd-levy, jolla oli antiikin ajan musiikkia), mutta yleensä kallistun kuitenkin 2000-luvun alkua vanhempaan musiikkiin (populaari, klassinen ja kansanmusiikki).

  • Se onko musiikin taso laskenut 2000-luvulla on myös makukysymys. Toisen mielestä voi olla, toinen taas saattaa ajatella ettei ole.

  • Anonyymi

   Kyllä. Samaan aikaan kun yksinkertaisille ihmisille tarkoitettu yksinkertainen räppi on yleistynyt on musiikin taso laskenut.

  • Anonyymi

   Se on parantunut. Kukaan kuuntelija jaksa kuunnella mitään vanhaa.

  • Anonyymi

   On totta oikeasti ei edes huvita ollenkaan kuunnelaakan jotain Annika Kirves -e4sittää

  • Anonyymi

   Makuasioita mutta tulihan ennen todella fiksusti kirjoitettua musiikkia ihan valtamediasta, Junnut, Juicet, Vexit, Repet ja muut. Nyt jos haluaa kuulla jotain vastaavaa jossa on ajatusta niin sitä pitää oikein etsiä enkä tied löytyykö sittenkään.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2304
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   135
   1522
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   147
   1319
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   457
   1081
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   32
   853
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   147
   817
  7. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   80
   773
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   744
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   89
   689
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   688
  Aihe