Kuinka paljon paskapuhetta uskomme Ukrainalta?

Anonyymi-ap

Venäjä syöttää disinformaatiota minkä kerkeää, mutta niin tekee Ukrainakin ja me uskomme kaiken.


Ydinvoimalaa on ammuttu 12 kranaatilla.
Ukraina ilmoitti, että Venäjä on ampunut hallussaan olevaa voimalaa ja vielä Ukrainan hallitsemalta alueelta

Ukraina ei ole teloittanut sotavankeja, vaikka sen itse julkaisemassaan videolla näin tapahtuu

Puolaan ammuttu ohjus ei ole Ukrainan ampuma, vaikka tunnistetun ohjuksen kantomatka ei riitä Venäjälle ja USA on ilmoittanut tunnistavansa ohjuksen lentoreitin ja ohjus olisi sen mukaan ammuttu Ukrainasta.


–ja me sinisilmäisesti uskomme tämän

89

299

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   surkeeta että media on vain lännen illuminaatti-satanisti uutistoimistojen kylmäsota-vihanlietsonta mediaa....

   tällä huomio viedään pois siittä että EU ja USA on lopuillaan ja pörssit laskussa lopullisesti...

   • Anonyymi

    Joo molemmat tekee samoja syntejä .


   • Anonyymi

    No hyvää suomen itsenäisyys päivää niillekin jotka meitä ei auttanut yhtään. Amen. ✝️✝️🇫🇮🇫🇮🇫🇮


  • Anonyymi

   Ja lähetimme juuri reilut 55 miljoonaa euroa sinne.
   Suomi on täysin tuuliajolla.

  • Anonyymi

   Uskomatonta p..kaa Ukrainan puolelta ……

  • Anonyymi

   Ukrainian “totuus” alkaa olemaa aika vaikeaa nieltävää, mutta silti niellään ihan sujuvasti. Mahtavat Ukrainassa nauraa millaisia tarinoita meille voidaan syöttää ja uskomme ne.

   “Ukrainan parlamentin oikeusasiamies Dmytro Lubinets kiisti sunnuntaina, että ukrainalaissotilaat olisivat teloittaneet venäläisiä sotavankeja. Hänen mukaansa ukrainalaissotilaat puolustivat itseään venäläissotilaita vastaan. Videoilla näkyy sotilaita, jotka vaikuttavat antautuvan toisille, keltaista käsivarsinauhaa kantaville sotilaille. Tämän jälkeen antautuvat sotilaat nähdään makaamassa maassa asuintalon roskaisella takapihalla. Video katkeaa laukausten ääniin. Toisessa, ylhäältä kuvatussa videossa näkyy kymmenkunta ruumista, joiden ympärillä on veritahroja”

   Juu… ei missään nimessä ole sotarikos.

   • Anonyymi

    Pientä puuhastelua ryssän sotarikosten rinnalla jos edes totta olis.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olemme jyrkästi valinneet puolemme ja lisänä pidäkkeetön usa-myönteisyys. Siksi kaikki, mitä omalla puolellamme sanotaan, on pidettävä lojaaliuden merkeissä "totuutena" ja se, mitä vihollinen, eli Venäjä, sanoo, on pidettävä automaattisesti "valheena". Olemme käytännössä länsimielisessä totuuskuplassa, jossa myös vaaditaan itsesensuuria ja samanmielisyyttä. Ja kaiken tämän orkesteroi "länsimaista demokratiaa" verisesti ja korruptoiden rakentava USA. Jos ilkeät kyseenalaistaa "länsitotuuden", olet automaattisesti venäjämielinen, putinisti yms. Minulle herjaaminen putinistiksi ei ole kynnyskysymys, enkä häpeä kertoa omia näkemyksiäni. Enkä myöskään kuseta itseäni samanmielisyyden ja lojaaliuden merkeissä. Olen yksinkertaisesti sitä mieltä, että rehellisyyden ja moraalin suhteen Länsi on yhtä mätä kuin Venäjäkin.

   • Anonyymi

    Ryssä on yhtä mätä kuin Natsisaksa oli. Olisiko länsi vähemmän mätä jos se ei olisi kukistanut Natsisaksaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ryssä on yhtä mätä kuin Natsisaksa oli. Olisiko länsi vähemmän mätä jos se ei olisi kukistanut Natsisaksaa.

    Niin Suomihan oli sujuvsti Natsisaksan kanssa kimpassa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ryssä on yhtä mätä kuin Natsisaksa oli. Olisiko länsi vähemmän mätä jos se ei olisi kukistanut Natsisaksaa.

    Ukrainalaiset on yhtä pöpejä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin Suomihan oli sujuvsti Natsisaksan kanssa kimpassa

    Ei ollut ensin olipa yksin kun stanistit hyökkäsi vasta myöhemmin saksaa tuli eka vain yksi joukko.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ollut ensin olipa yksin kun stanistit hyökkäsi vasta myöhemmin saksaa tuli eka vain yksi joukko.

    Suomalaiset oli saksan kanssa kimpassa jo sisällisodasta asti


  • Anonyymi

   Ja kaiken länsipropagandan mm. Venäjää ja Kiinaa vastaan. Joistain asioista taas pysytään melko hiljaa.
   Lisäksi väännetään kuvitelmia Suomen Nato-jäsenyydestä niin poliitikkojen kuin toimittajien taholta, vaikka mitään muuta tietoa ei ole kuin se, että Suomi ei ole Natossa ennen kuin Turkin terroristit luovutetaan ja kaikki muut terrorismivaateet; Turkilla ei ole mitään syytä ratifioida Suomea ennen kuin vaatimansa ehdot on täytetty, kun samalla Turkki on terrorin kohteena. Suomipropagandassa Turkista on tehty pahis tässä asiassa - kun taas kurdiasiasta pysytään liian hiljaa, kun on oma henki kyseessä.

   Bonuksena meillä on pasifisti puolustusvoimien ylipäällikkö ja sivari ulkomnisteri, jotka vaarantavat Suomen suvereniteetin kieltäytymällä puolustautumasta Venäjän ydinaseuhkaa vastaan, vaikka muu maailma on siirtymässä pakosta ydinaseisiin, ja ollut jo pidemmän aikaa sillä matkalla ylipäätään. Ei mitään realismia; vain kuvitelmia, fobioita, unelmia, joka on täysin ei-hyväksyttävää.

   Kiina kuulema terrorisoi Kiinan islamisteja - uiguureja, kun totuus on toisinpäin (islamistit eivät ole alueellaan hoitaneet asioita ja pitävät muita kiinalaisia rasisteina siitä syystä), ja kyseinen on Kiinan vastaus siihen, joka ei edes kokonaisuudessaan ole todistettua.

   Itä-Ukraina, ei sallittu autonomiaa, kuten Turkin kurdeille ei, koska ollaan niin suvereenia että ei voida toimia oikein, vaan soditaan niitä vastaan (jopa viereisissä maissa), ja Krim, joka on Venäjän politiikan mukaan Venäjän, jonka jopa länsi hyväksyi 2014. Ja Venäjän turvallisuusvaateet ja joitain pienempiä juttuja kuten Krimin vesi, jonka Ukraina padonnut.

   Ei tietenkään ole objektiivisesti käsitelty lännessä, vaan rummutetaan vain sotarumpuja Ukrainan hyväksi. Ukraina on kuin kusettanut koko länttä, ja nyt he pelaavat vaarallista peliä Venäjää vastaan, joka alun perin oli tuhoon tuomittua, ja nyt jotain mahiksia, toistaiseksi, joka kuitenkaan ei riittäne pidemmän päälle. Oikein toimimalla, Ukrainan kansan kärsimys ja tuhot olisi ollut vältettävissä. Ei mitään oman maan suojelua, ja lisäksi meidät pakotetaan rahoittamaan sitä sotaa, jonka joutuu tekee myös sivarit ja totaalit, pasifistit, ja koko länsi on riskin alla, ja hommattiin itsellemme energiakriisikin, joka voi olla pienin huolemme, kun jo kolmas maailmansotakin riskeerattiin. Venäjällä ollaan pirun vihaisia. Kaapeleita, ydinvoimaloita, paljon huolenaiheita nyt.

  • Anonyymi

   ”Oikein toimimalla, Ukrainan kansan kärsimys ja tuhot olisi ollut vältettävissä.”

   Olet oikeassa. Jos venäjä ei olisi hyökännyt Ukrainainaan olisi Ukrainan kansan kärsimys ja tuho vältetty.

   Miten mielestäsi venäjän hyökkäys ukrainainaan on puolusteltavissa ja oletko sitä mieltä että itsenäisellä ei olisi oikeutta puolustaa maataan?

  • Anonyymi

   Suomi kuuluu lansimaisten oikeusperiaatevaltoiden joukkoon toisin kuin turkki.
   Kansalaisten luovuttamisessa on tarkat säännöt ja suomi on sitoutunut lansimaiteden ihmisoikeusperiaatteisiin.

   ” Euroopan parlamentti pyysi torstaina Turkkia poistamaan kaikki erityistoimet laillista ja rauhanomaista oppositiota sekä vapaata lehdistöä vastaan. Parlamentti tuomitsi myös toimittajien, aktivistien, lääkäreiden ja tavallisten kansalaisten viimeaikaiset pidätykset heidän mielipiteidensä vuoksi.

   Parlamentin jäsenet ottivat kantaa Strasbourgissa pidetyssä kokouksessa. Edustajat kritisoivat vapauksien, perusoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen huononemista Turkissa.

   Parlamentin mukaan Turkki hyödyntää vuoden 2016 vallankaappausyrityksen jälkeen käyttöön otettua poikkeustilannetta tukahduttamaan laillista ja rauhanomaista oppositiota.

   Parlamenttiedustajien mukaan rahat, jotka auttavat Turkkia valmistautumaan EU:n jäsenyyteen, edellyttävät Ankaran edistävän ihmisoikeuksia ja demokratiaa sekä vaalivan oikeusvaltion periaatetta.”
   https://yle.fi/uutiset/3-10066969

   Muuten…

   ” Qatar lämpimissä väleissä Vladimir Putinin kanssa.”
   https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/64a94e7d-1be7-45c0-9e23-1ec820c3a9c5

   Mitä sanot siitä että Putinilla ja venäjällä on sellaisia hyviä ystäviä kuin Qatar, Irak, Kiina, Pohjoiskorea ja monia dikdatuurivaltioita

   • Anonyymi

    Koko länsimaailma on tietenkin Ukrainan puolella ja tottakai Ukrainan tekemisiä suojellaan kaikin tavoin vaikka maalaisjärkikin jo sanoo, ettei Ukraina ole pulmunen sodan toisena osapuolena, meinaako ihmiset uskoa, että Ukraina tappaa "siististi" , sotii "siististi".
    Tuo vankien teloittaminen on vain jäävuoren huippu ja tottakai, ei Venäjäkään tietenkään siististi sodi.


   • Anonyymi

    Tuota oikeusperiaatetta pitäisi myös kunnioittaa Ukrainan ja Venäjän välistä konfliktia koskien ja pidättäytyä ottamasta puolen valitsevia kanna ottoja.

    Nyt ollaan jakamassa mm. Venäjän varallisuutta vaikka sodan lopputuloksesta ei ole tietoa ja puhutaan varojen käyttämisetä ulkoisten tahojen toimesta Ukrainan hyväksi ,sekä sota syyllisyys kysymyksistä poliittisesti . Varojen jako siten on lähinnä varojen ryöstämistä tässä vaiheessa, sillä nuo kysymykset puidaan yleensä sodan lopputuloksen ollessa selvä ja korvauskysymysten jos sellaisia päätään esittämään oikeusteitse.

    Paljon riippuu näet tuo sodan lopputuloksesta ,sillä voittaja on se joka tuomitsee. Nykyasetelmissa nuo lausunnot edesauttaa sodan jatkumista ja nousee lähinnä rauhan luomisen esteeksi. Näet jos tiedossa on totaalinen alistaminen Venäjän suhteen tulemme näkemään tuon kansan nousun sen sijaan että saisimme aikaan sovinnollisen rauhan.


  • Anonyymi

   Milloinkas räjähtää voimala iloisesti

   • Anonyymi

    Silloin kun ukraina saa osuman kriittiseen kohtan ydinvoimalassa! Juuri silloin!
    ukraina koittaa kokoajan eskaloida sotaa kun tietää häviävänsä sodan, juuri muutama päivä sitten paljastui ukrainan yritys eskaloida sotaa Puolaan osuneen ohjuksen muodossa! Nyt paljastunut että Venäjällä ei ollut silloin ohjuksia ilmassa kun ukraina "torjui" ohjuksella "Venäjän ohjuksia" joita siis ei ollut ilmassa! ukraina valehtelee ja yrittää aidosti saada Maailmansodan aikaaan! Näin ne Kasaarit toimii!


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Hermon ja Herson mitä eroa ??? Israelissa puhutaan venäjää.


  • Anonyymi

   Ukrainan terroristiarmeijan tukeminen kallista

   • Anonyymi

    AltaTVn päätoimittaja juuri vitsaili TVssä että "natseja ei ole löydetty".
    Kun uskoo kaiken 100% sesti mitä ukrainaöaiset sanoo niin toki ei näe natseja missään.
    Ihmeellinen kansa tuo ukraina kun kaikki puhuu 100% totta mutta täällä Suomi24ssä kukaan ei puhu totta.

    Keskustelijat Alfan Uutisplussassa puhuu samoja sanoja kuin venäjän vihaajat täällä palstoilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    AltaTVn päätoimittaja juuri vitsaili TVssä että "natseja ei ole löydetty".
    Kun uskoo kaiken 100% sesti mitä ukrainaöaiset sanoo niin toki ei näe natseja missään.
    Ihmeellinen kansa tuo ukraina kun kaikki puhuu 100% totta mutta täällä Suomi24ssä kukaan ei puhu totta.

    Keskustelijat Alfan Uutisplussassa puhuu samoja sanoja kuin venäjän vihaajat täällä palstoilla.

    Ai alfat on venäläisiä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    AltaTVn päätoimittaja juuri vitsaili TVssä että "natseja ei ole löydetty".
    Kun uskoo kaiken 100% sesti mitä ukrainaöaiset sanoo niin toki ei näe natseja missään.
    Ihmeellinen kansa tuo ukraina kun kaikki puhuu 100% totta mutta täällä Suomi24ssä kukaan ei puhu totta.

    Keskustelijat Alfan Uutisplussassa puhuu samoja sanoja kuin venäjän vihaajat täällä palstoilla.

    Tuosta tuli mieleen Irakin sota. Irakista ei löytynyt joukkotuhoaseita - ja sen vuoksi Usa ja kumppanit sinne hyökäsivät. Voi sanoa, että suurin osa maailman maista eivät tuohon puppuun uskoneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuosta tuli mieleen Irakin sota. Irakista ei löytynyt joukkotuhoaseita - ja sen vuoksi Usa ja kumppanit sinne hyökäsivät. Voi sanoa, että suurin osa maailman maista eivät tuohon puppuun uskoneet.

    Mutta nyt on takit kääntyneet ja valheen rakastaminen on levinnyt koko maailmaan.
    Nyt kaikki uskoo puput.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai alfat on venäläisiä

    Ilmankos se Alfa tv meni hyvin nurin


  • Anonyymi

   Sota sanna ylistää tuhoa onnessaan siitä

  • Anonyymi

   Suomen laatuhuramedia syöttää tarinaa värittää tarvittaessa

  • Anonyymi

   Ihmiset hurahtavat uskomaan kaiken, mitä tiedotusvälineet suoltavat. Ei lainkaan ajatella kriittisesti asioita. Uskotan aivan heti. Ajatellaan, ettei painettu sana valehtele.
   Toiset vielä vahvistavat uskomista hörheltämällä kaiken maailman valheita mukaan.

  • Anonyymi

   AutokratiaUsan SotaRikosliiton, itään laajenmishanke, uhkaa jo elämää Suomessakin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

   Suomen kansaa pidetään, eläimiä huonommassa asemassa, että korruptiopoliitikko-pörssirikolliset äärioikeistoekstremistit, AutokratiaUsan pörssirikollisineen, saavat rikastua veroparatiisi-sotabisneksillään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi

   IS haastattelee yhtä ihmistä ukrainassa ja laittaa sen lauseen lehtensä pääotsikoksi.

   Miksi meidän mielipiteitä ei laiteta pääotsikoiksi? 🤪

  • Anonyymi

   ELÄKÖÖN UKRAINA!!!!!!

   • Anonyymi

    🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦

    Eläähän se.


   • Anonyymi

    Muutat nyt sinäkin Israeliin. YouTube Tel Aviv


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦

    Eläähän se.

    🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🤭🤭🤭🤭🤭


   • Anonyymi

    kuolkoon ukraina ja kuoleehan se!


  • Anonyymi

   Natzi-Venäjä on kuolemansa ansainnut.

  • Anonyymi

   On tuo Venäjän hyökkäys ja kansanmurha loukkaus koko sivistynyttä maailmaa vastaan. Että jos on valtaa (vaikka varastettuakin) ja voimaa ( vaikka palkattuakin), voi vaikka tappaa kokonaisen kansan!


   Me voitettiin Hitler, nyt meidän pitää voittaa Putin!

   (Täsmällisesti oltiin sodassa Neuvostoliittoa vastaan, Hitlerin puolella, irrottiin erillisrauhalla ja säilyttiin itsenäisenä.)

   Mutta joo, ollaan me kansanvallalla saatu aikaan enemmän kuin velivenäläiset diktatuurissaan!

   • Anonyymi

    JOS OLISITTE ÄLYNNYT AUTTAA SUOMEA VIROA VIIPURI OLISI EDELLEEN SUOMEN JNE....


  • Anonyymi

   En minä ainakaan ihan kaikkea Ukrainankaan kertomuksia usko, en esimerkiksi usko että Venäjä on menettänyt reilusti yli 100 000 miestä kaatuneina, niitä on ehkä vain 95 000!

   • Anonyymi

    Niin oikeesti kaatuneita ei ole yhtään kun näyttelijät lavasti ne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin oikeesti kaatuneita ei ole yhtään kun näyttelijät lavasti ne.

    Ainakaan ei näy kuolleiden ruumiskasoja.

    Eikös sitä ilkuta täällä koronankin kohdalla kun "ei näy ruumiskasoja" vaikka tuhansia on kuollut.

    Nekin jotka sattuu olemaan kuolleita , niitä satanistit kaivaa ylös haudoistaan häpäistäkseen heidät. Kysyttiinkö omaisilta että ruumis saadaan kaivaa haudasta? 🤮🤢


  • Anonyymi

   ON HYVÄ ETTÄ VENÄJÄ POISTETAAN MAAILMANKARTALTA JA SITTEN MAAT JOTKA RYSSÄT OVAT VALLOITTANEET SAAVAT ITSENÄISYYTENSÄ TAKAISIN JA MAAN PÄÄLLE PALAA NORMAALI RAUHA.

   S I T T E N I H M I S K U N T A J U H L I I J A O I K E I N K U N N O L L A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

   • Anonyymi

    JOO KYLLÄ RYSSÄT ON NYT PEITOTTAVA JA KUNNOLLA.


   • Anonyymi

    Siinä yrityksessä käy helposti niin että puolikas palloa on asuin kelvoton, juhli sitä sitten.

    Tämä vastakkain asettelu on syytä pysäyttää. Venäjä ei ole yksin. sillä on isoja liittolaisia ,kuten kiina. Onnea yritykselle .


   • Anonyymi

    JOUTUUKOHAN MAILMA ENSIN VETÄÄN RYSSISTÄ PARIPAIKKAA SILEEKSI.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    JOUTUUKOHAN MAILMA ENSIN VETÄÄN RYSSISTÄ PARIPAIKKAA SILEEKSI.

    Aika hyvä jos Viipuri muuttuu Suomen kieliseksi taas ja siellä kunnostetaan meidän kirkot JEESUS JUTTU ♥️♥️♥️❤️✝️✝️


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinä yrityksessä käy helposti niin että puolikas palloa on asuin kelvoton, juhli sitä sitten.

    Tämä vastakkain asettelu on syytä pysäyttää. Venäjä ei ole yksin. sillä on isoja liittolaisia ,kuten kiina. Onnea yritykselle .

    Olet oikeassa, maailman toiseksi suurin valtio on jo hylännyt mielisairaan putlerin sairaat mielipiteet, kuten olemme nähneet.

    Joten putkler jatkaa yksinään sairaskertomustaan.


   • Anonyymi

    Ennemmin Suomi poistuu maailmankartalta kuin Venäjä. USA tuhoutuu ydiniskussa äkkiarvaamatta! Jenkit pitäisi tappaa viimeistä sotaalietsovaa virkamiestä myöten, sitten vasta maailmaan tulisi oikea RAUHA!


  • Anonyymi

   Ihan uteliaisuuttani miltä ketjun ryssistä tuntuu hävitä Ukrainalle?

  • Anonyymi

   Ollaan tasapuolisia sitten kun venäjä palaa omalle maalleen.

  • Anonyymi

   ihmettelin kun katsoin kuvaa juhlivista hersonilaisista niin ihmettelin kansalaisten hyviä vaatteita kaikki kuin juuri kaupasta haettua !=?

   miten se voi olla mahdollista ja naiset niin viimistä muotia kuin olla voi. luulis ihan toisenlaista kuva aolevan tarjolla.

   ainoa huonommin pukeutunut oli presidentti!

   • Anonyymi

    obotin etta nousevat bommi suojistaan pölysenä


   • Anonyymi

    Niinpä, ja se "paluu pommisuojasta iloitsemaan " oli valmiita kukkaseppeleitä asetettu korokkeelle eikä iloitsijoita näkynyt.

    Selin seisoivat kun odottivat netin käynnistymistä.

    Tottakai ne iloitsi jos vietiin autolasteittain ruokaa.
    Todennäköisesti eri tapauksessa kuin video.

    Sanoivat että hersonissa oli ukrainan armeija mutta sotakoneita tuli VASTAAN kun ajoivat hersoniin.
    Kummasti valheet tulee ilmi koko ajan.


  • Anonyymi

   Suomen mediaprostituutio hullaantunut

   • Anonyymi

    Aloitukseen viitaten, Suomi uskoo kaiken mitä vain ukraina kehttaa valehdella, maailman sinisilmäisin kansa. Mulkku, Emämulkku, zelensky.


  • Anonyymi

   –"ja me sinisilmäisesti uskomme tämän"

   - Ketkä "me"? Puhu nyt ihan vaan itsestäsi!!

  • Anonyymi

   Kaikenhan me uskomme mitä Ukraina sanoo

   • Anonyymi

    zelensy VAATII usata maksamaan virkamiesten palkat ja eläkkeet ja lisää aseita, zelensky VAATII Saksalta Leopard panssarivaunuja ja ilmatorjunta ohjuksia. zelensy Vaatii NATOa pommittamaan Venjää ydinaseilla, zelensky VAATII eulta lisää apupaketteja ja aseita. zelensky VAATII lisää aseita koko länneltä ja miljardeja lisää rahaa! EI RÖYHKEYDELLÄ ja AHNEUDELLA ole rajaa!

    Kasaari zelenskyn piilotetut rahavarat ja omaisuudet ovat nyt jo mittaamattomat!


  • Anonyymi

   Uskotaan kaikki koska se palvelee meidänkin agendaa

  • Anonyymi

   ihan liikaa. Kyllä on hölmöä sakkia

  • Anonyymi

   paljon

  • Anonyymi

   Ollaan uskottu ihan kaikki tähän asti

  • Anonyymi

   Sinäkö olet käynyt paikan päällä Ukrainassa toteamassa asioiden oikean laidan kun on kanttia syyttää valehtelusta!

  • Anonyymi

   VENÄJÄLLÄ ON POHJOISMAIHIN TÄYS TUHOAMISMIELI

   SIIS MITÄ VAIN VOIMME VENÄJÄN SUUNALTA ODOTELLA

   • Anonyymi

    Nyt jo SYYSTÄKIN! Suomi saa vielä kunnolla TURPAANSA! Mitäs läksit häh hähhää, naton kanssa huoraamaan!


  • Anonyymi

   paljon

  • Anonyymi

   Aika nukketeatteria kuka vetää naruja

  • Anonyymi

   Totta.

   Entäpä sitten brittiläinen "Reuters", jonka "uutisointia" ja spekulointeja meille toitotetaan "totena"?

   Eiköhän ne heidänkin juttunsa ole siellä jossakin Harry Potter Tylypahka news tasoa...?

  • Anonyymi

   Miksi Ukraina ei sulje ydinvoimaloitaan? Ydinvoimaloita käytetään propagandan jatkeena jos Zelenskyy olisi oikeasti huolissaan ydinkatastrofista hän määräisi voimalat suljettaviksi välittömästi.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   204
   2769
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1839
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1465
  4. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   136
   1393
  5. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1220
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1137
  7. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   66
   973
  8. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   35
   959
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   95
   815
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   759
  Aihe