Kuinka paljon paskapuhetta uskomme Ukrainalta?

Anonyymi-ap

Venäjä syöttää disinformaatiota minkä kerkeää, mutta niin tekee Ukrainakin ja me uskomme kaiken.


Ydinvoimalaa on ammuttu 12 kranaatilla.
Ukraina ilmoitti, että Venäjä on ampunut hallussaan olevaa voimalaa ja vielä Ukrainan hallitsemalta alueelta

Ukraina ei ole teloittanut sotavankeja, vaikka sen itse julkaisemassaan videolla näin tapahtuu

Puolaan ammuttu ohjus ei ole Ukrainan ampuma, vaikka tunnistetun ohjuksen kantomatka ei riitä Venäjälle ja USA on ilmoittanut tunnistavansa ohjuksen lentoreitin ja ohjus olisi sen mukaan ammuttu Ukrainasta.


–ja me sinisilmäisesti uskomme tämän

83

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      surkeeta että media on vain lännen illuminaatti-satanisti uutistoimistojen kylmäsota-vihanlietsonta mediaa....

      tällä huomio viedään pois siittä että EU ja USA on lopuillaan ja pörssit laskussa lopullisesti...

      • Anonyymi

        Joo molemmat tekee samoja syntejä .


      • Anonyymi

        No hyvää suomen itsenäisyys päivää niillekin jotka meitä ei auttanut yhtään. Amen. ✝️✝️🇫🇮🇫🇮🇫🇮


    • Anonyymi

      Ja lähetimme juuri reilut 55 miljoonaa euroa sinne.
      Suomi on täysin tuuliajolla.

    • Anonyymi

      Uskomatonta p..kaa Ukrainan puolelta ……

    • Anonyymi

      Ukrainian “totuus” alkaa olemaa aika vaikeaa nieltävää, mutta silti niellään ihan sujuvasti. Mahtavat Ukrainassa nauraa millaisia tarinoita meille voidaan syöttää ja uskomme ne.

      “Ukrainan parlamentin oikeusasiamies Dmytro Lubinets kiisti sunnuntaina, että ukrainalaissotilaat olisivat teloittaneet venäläisiä sotavankeja. Hänen mukaansa ukrainalaissotilaat puolustivat itseään venäläissotilaita vastaan. Videoilla näkyy sotilaita, jotka vaikuttavat antautuvan toisille, keltaista käsivarsinauhaa kantaville sotilaille. Tämän jälkeen antautuvat sotilaat nähdään makaamassa maassa asuintalon roskaisella takapihalla. Video katkeaa laukausten ääniin. Toisessa, ylhäältä kuvatussa videossa näkyy kymmenkunta ruumista, joiden ympärillä on veritahroja”

      Juu… ei missään nimessä ole sotarikos.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olemme jyrkästi valinneet puolemme ja lisänä pidäkkeetön usa-myönteisyys. Siksi kaikki, mitä omalla puolellamme sanotaan, on pidettävä lojaaliuden merkeissä "totuutena" ja se, mitä vihollinen, eli Venäjä, sanoo, on pidettävä automaattisesti "valheena". Olemme käytännössä länsimielisessä totuuskuplassa, jossa myös vaaditaan itsesensuuria ja samanmielisyyttä. Ja kaiken tämän orkesteroi "länsimaista demokratiaa" verisesti ja korruptoiden rakentava USA. Jos ilkeät kyseenalaistaa "länsitotuuden", olet automaattisesti venäjämielinen, putinisti yms. Minulle herjaaminen putinistiksi ei ole kynnyskysymys, enkä häpeä kertoa omia näkemyksiäni. Enkä myöskään kuseta itseäni samanmielisyyden ja lojaaliuden merkeissä. Olen yksinkertaisesti sitä mieltä, että rehellisyyden ja moraalin suhteen Länsi on yhtä mätä kuin Venäjäkin.

      • Anonyymi

        Niin Suomihan oli sujuvsti Natsisaksan kanssa kimpassa


      • Anonyymi

        Ukrainalaiset on yhtä pöpejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Suomihan oli sujuvsti Natsisaksan kanssa kimpassa

        Ei ollut ensin olipa yksin kun stanistit hyökkäsi vasta myöhemmin saksaa tuli eka vain yksi joukko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut ensin olipa yksin kun stanistit hyökkäsi vasta myöhemmin saksaa tuli eka vain yksi joukko.

        Suomalaiset oli saksan kanssa kimpassa jo sisällisodasta asti


    • Anonyymi

      Ja kaiken länsipropagandan mm. Venäjää ja Kiinaa vastaan. Joistain asioista taas pysytään melko hiljaa.
      Lisäksi väännetään kuvitelmia Suomen Nato-jäsenyydestä niin poliitikkojen kuin toimittajien taholta, vaikka mitään muuta tietoa ei ole kuin se, että Suomi ei ole Natossa ennen kuin Turkin terroristit luovutetaan ja kaikki muut terrorismivaateet; Turkilla ei ole mitään syytä ratifioida Suomea ennen kuin vaatimansa ehdot on täytetty, kun samalla Turkki on terrorin kohteena. Suomipropagandassa Turkista on tehty pahis tässä asiassa - kun taas kurdiasiasta pysytään liian hiljaa, kun on oma henki kyseessä.

      Bonuksena meillä on pasifisti puolustusvoimien ylipäällikkö ja sivari ulkomnisteri, jotka vaarantavat Suomen suvereniteetin kieltäytymällä puolustautumasta Venäjän ydinaseuhkaa vastaan, vaikka muu maailma on siirtymässä pakosta ydinaseisiin, ja ollut jo pidemmän aikaa sillä matkalla ylipäätään. Ei mitään realismia; vain kuvitelmia, fobioita, unelmia, joka on täysin ei-hyväksyttävää.

      Kiina kuulema terrorisoi Kiinan islamisteja - uiguureja, kun totuus on toisinpäin (islamistit eivät ole alueellaan hoitaneet asioita ja pitävät muita kiinalaisia rasisteina siitä syystä), ja kyseinen on Kiinan vastaus siihen, joka ei edes kokonaisuudessaan ole todistettua.

      Itä-Ukraina, ei sallittu autonomiaa, kuten Turkin kurdeille ei, koska ollaan niin suvereenia että ei voida toimia oikein, vaan soditaan niitä vastaan (jopa viereisissä maissa), ja Krim, joka on Venäjän politiikan mukaan Venäjän, jonka jopa länsi hyväksyi 2014. Ja Venäjän turvallisuusvaateet ja joitain pienempiä juttuja kuten Krimin vesi, jonka Ukraina padonnut.

      Ei tietenkään ole objektiivisesti käsitelty lännessä, vaan rummutetaan vain sotarumpuja Ukrainan hyväksi. Ukraina on kuin kusettanut koko länttä, ja nyt he pelaavat vaarallista peliä Venäjää vastaan, joka alun perin oli tuhoon tuomittua, ja nyt jotain mahiksia, toistaiseksi, joka kuitenkaan ei riittäne pidemmän päälle. Oikein toimimalla, Ukrainan kansan kärsimys ja tuhot olisi ollut vältettävissä. Ei mitään oman maan suojelua, ja lisäksi meidät pakotetaan rahoittamaan sitä sotaa, jonka joutuu tekee myös sivarit ja totaalit, pasifistit, ja koko länsi on riskin alla, ja hommattiin itsellemme energiakriisikin, joka voi olla pienin huolemme, kun jo kolmas maailmansotakin riskeerattiin. Venäjällä ollaan pirun vihaisia. Kaapeleita, ydinvoimaloita, paljon huolenaiheita nyt.

    • Anonyymi

      ”Oikein toimimalla, Ukrainan kansan kärsimys ja tuhot olisi ollut vältettävissä.”

      Olet oikeassa. Jos venäjä ei olisi hyökännyt Ukrainainaan olisi Ukrainan kansan kärsimys ja tuho vältetty.

      Miten mielestäsi venäjän hyökkäys ukrainainaan on puolusteltavissa ja oletko sitä mieltä että itsenäisellä ei olisi oikeutta puolustaa maataan?

    • Anonyymi

      Suomi kuuluu lansimaisten oikeusperiaatevaltoiden joukkoon toisin kuin turkki.
      Kansalaisten luovuttamisessa on tarkat säännöt ja suomi on sitoutunut lansimaiteden ihmisoikeusperiaatteisiin.

      ” Euroopan parlamentti pyysi torstaina Turkkia poistamaan kaikki erityistoimet laillista ja rauhanomaista oppositiota sekä vapaata lehdistöä vastaan. Parlamentti tuomitsi myös toimittajien, aktivistien, lääkäreiden ja tavallisten kansalaisten viimeaikaiset pidätykset heidän mielipiteidensä vuoksi.

      Parlamentin jäsenet ottivat kantaa Strasbourgissa pidetyssä kokouksessa. Edustajat kritisoivat vapauksien, perusoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen huononemista Turkissa.

      Parlamentin mukaan Turkki hyödyntää vuoden 2016 vallankaappausyrityksen jälkeen käyttöön otettua poikkeustilannetta tukahduttamaan laillista ja rauhanomaista oppositiota.

      Parlamenttiedustajien mukaan rahat, jotka auttavat Turkkia valmistautumaan EU:n jäsenyyteen, edellyttävät Ankaran edistävän ihmisoikeuksia ja demokratiaa sekä vaalivan oikeusvaltion periaatetta.”
      https://yle.fi/uutiset/3-10066969

      Muuten…

      ” Qatar lämpimissä väleissä Vladimir Putinin kanssa.”
      https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/64a94e7d-1be7-45c0-9e23-1ec820c3a9c5

      Mitä sanot siitä että Putinilla ja venäjällä on sellaisia hyviä ystäviä kuin Qatar, Irak, Kiina, Pohjoiskorea ja monia dikdatuurivaltioita

      • Anonyymi

        Koko länsimaailma on tietenkin Ukrainan puolella ja tottakai Ukrainan tekemisiä suojellaan kaikin tavoin vaikka maalaisjärkikin jo sanoo, ettei Ukraina ole pulmunen sodan toisena osapuolena, meinaako ihmiset uskoa, että Ukraina tappaa "siististi" , sotii "siististi".
        Tuo vankien teloittaminen on vain jäävuoren huippu ja tottakai, ei Venäjäkään tietenkään siististi sodi.


      • Anonyymi

        Tuota oikeusperiaatetta pitäisi myös kunnioittaa Ukrainan ja Venäjän välistä konfliktia koskien ja pidättäytyä ottamasta puolen valitsevia kanna ottoja.

        Nyt ollaan jakamassa mm. Venäjän varallisuutta vaikka sodan lopputuloksesta ei ole tietoa ja puhutaan varojen käyttämisetä ulkoisten tahojen toimesta Ukrainan hyväksi ,sekä sota syyllisyys kysymyksistä poliittisesti . Varojen jako siten on lähinnä varojen ryöstämistä tässä vaiheessa, sillä nuo kysymykset puidaan yleensä sodan lopputuloksen ollessa selvä ja korvauskysymysten jos sellaisia päätään esittämään oikeusteitse.

        Paljon riippuu näet tuo sodan lopputuloksesta ,sillä voittaja on se joka tuomitsee. Nykyasetelmissa nuo lausunnot edesauttaa sodan jatkumista ja nousee lähinnä rauhan luomisen esteeksi. Näet jos tiedossa on totaalinen alistaminen Venäjän suhteen tulemme näkemään tuon kansan nousun sen sijaan että saisimme aikaan sovinnollisen rauhan.


    • Anonyymi

      Milloinkas räjähtää voimala iloisesti

      • Anonyymi

        Silloin kun ukraina saa osuman kriittiseen kohtan ydinvoimalassa! Juuri silloin!
        ukraina koittaa kokoajan eskaloida sotaa kun tietää häviävänsä sodan, juuri muutama päivä sitten paljastui ukrainan yritys eskaloida sotaa Puolaan osuneen ohjuksen muodossa! Nyt paljastunut että Venäjällä ei ollut silloin ohjuksia ilmassa kun ukraina "torjui" ohjuksella "Venäjän ohjuksia" joita siis ei ollut ilmassa! ukraina valehtelee ja yrittää aidosti saada Maailmansodan aikaaan! Näin ne Kasaarit toimii!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hermon ja Herson mitä eroa ??? Israelissa puhutaan venäjää.


    • Anonyymi

      Ukrainan terroristiarmeijan tukeminen kallista

      • Anonyymi

        AltaTVn päätoimittaja juuri vitsaili TVssä että "natseja ei ole löydetty".
        Kun uskoo kaiken 100% sesti mitä ukrainaöaiset sanoo niin toki ei näe natseja missään.
        Ihmeellinen kansa tuo ukraina kun kaikki puhuu 100% totta mutta täällä Suomi24ssä kukaan ei puhu totta.

        Keskustelijat Alfan Uutisplussassa puhuu samoja sanoja kuin venäjän vihaajat täällä palstoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AltaTVn päätoimittaja juuri vitsaili TVssä että "natseja ei ole löydetty".
        Kun uskoo kaiken 100% sesti mitä ukrainaöaiset sanoo niin toki ei näe natseja missään.
        Ihmeellinen kansa tuo ukraina kun kaikki puhuu 100% totta mutta täällä Suomi24ssä kukaan ei puhu totta.

        Keskustelijat Alfan Uutisplussassa puhuu samoja sanoja kuin venäjän vihaajat täällä palstoilla.

        Ai alfat on venäläisiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AltaTVn päätoimittaja juuri vitsaili TVssä että "natseja ei ole löydetty".
        Kun uskoo kaiken 100% sesti mitä ukrainaöaiset sanoo niin toki ei näe natseja missään.
        Ihmeellinen kansa tuo ukraina kun kaikki puhuu 100% totta mutta täällä Suomi24ssä kukaan ei puhu totta.

        Keskustelijat Alfan Uutisplussassa puhuu samoja sanoja kuin venäjän vihaajat täällä palstoilla.

        Tuosta tuli mieleen Irakin sota. Irakista ei löytynyt joukkotuhoaseita - ja sen vuoksi Usa ja kumppanit sinne hyökäsivät. Voi sanoa, että suurin osa maailman maista eivät tuohon puppuun uskoneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta tuli mieleen Irakin sota. Irakista ei löytynyt joukkotuhoaseita - ja sen vuoksi Usa ja kumppanit sinne hyökäsivät. Voi sanoa, että suurin osa maailman maista eivät tuohon puppuun uskoneet.

        Mutta nyt on takit kääntyneet ja valheen rakastaminen on levinnyt koko maailmaan.
        Nyt kaikki uskoo puput.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai alfat on venäläisiä

        Ilmankos se Alfa tv meni hyvin nurin


    • Anonyymi

      Sota sanna ylistää tuhoa onnessaan siitä

    • Anonyymi

      Suomen laatuhuramedia syöttää tarinaa värittää tarvittaessa

      • Anonyymi

        YLEn uutisissa joka aamu Zelensky puhuu. Niinistö ei puhu. YLE ei päästä Niinistöä puhumaan?
        Miksi Zelensky pitää Suolemme joka aamu puheen.???
        Jotenkin ymmärtäisin, jos puhetta siteerattaidiin. Se ei riitä Ylelle, puhe on tuupattava eetteriin.

        Zelensky vie mm. Suomea 100-0


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        YLEn uutisissa joka aamu Zelensky puhuu. Niinistö ei puhu. YLE ei päästä Niinistöä puhumaan?
        Miksi Zelensky pitää Suolemme joka aamu puheen.???
        Jotenkin ymmärtäisin, jos puhetta siteerattaidiin. Se ei riitä Ylelle, puhe on tuupattava eetteriin.

        Zelensky vie mm. Suomea 100-0

        AlfaTVn päätoimittajakin puhui muodossa "me" kun tarkoitti ukrainalaisia.

        Länsi todella kokoaa rivejään pedon armeijaksi ja antikristuksen yhteiskunnaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AlfaTVn päätoimittajakin puhui muodossa "me" kun tarkoitti ukrainalaisia.

        Länsi todella kokoaa rivejään pedon armeijaksi ja antikristuksen yhteiskunnaksi.

        Kukaan oikea kristitty ei voi kannattaa sotarikollisen Venäjän raakalaismaista hyökkäystä Ukrainaan, missä venäläiset ovat ryöstäneet, raiskanneet, kiduttaneet ja murhanneet ukrainalaisia. Sellaisia tekoja ei voi puolustella millään. Ne ovat kammottavia rikoksia, joita ei voi millään puolustella, kaikkein vähiten kristinuskolla.

        https://www.ekumenia.fi/etusivu/blogit_-_bloggar/heikki_huttunen/kristinuskon_voima_ukrainassa_on_ihme/

        https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ukraina-on-itaisen-euroopan-heratyskristillinen-keskus-kiovan-megaseurakunnat-herattavat-myos-kriittista-keskustelua/

        https://marttyyrienaani.fi/venajalla-sadat-pastorit-ja-papit-tuominneet-hyokkayksen-ortodoksipapille-sakot/

        https://www.patmos.fi/blogit/tri-michael-brown-alkaamme-menko-moraalisesti-sekaisin-kun-kyse-on-venajasta-ja-ukrainasta/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan oikea kristitty ei voi kannattaa sotarikollisen Venäjän raakalaismaista hyökkäystä Ukrainaan, missä venäläiset ovat ryöstäneet, raiskanneet, kiduttaneet ja murhanneet ukrainalaisia. Sellaisia tekoja ei voi puolustella millään. Ne ovat kammottavia rikoksia, joita ei voi millään puolustella, kaikkein vähiten kristinuskolla.

        https://www.ekumenia.fi/etusivu/blogit_-_bloggar/heikki_huttunen/kristinuskon_voima_ukrainassa_on_ihme/

        https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ukraina-on-itaisen-euroopan-heratyskristillinen-keskus-kiovan-megaseurakunnat-herattavat-myos-kriittista-keskustelua/

        https://marttyyrienaani.fi/venajalla-sadat-pastorit-ja-papit-tuominneet-hyokkayksen-ortodoksipapille-sakot/

        https://www.patmos.fi/blogit/tri-michael-brown-alkaamme-menko-moraalisesti-sekaisin-kun-kyse-on-venajasta-ja-ukrainasta/

        Entäs jos ei USKO yhtään noista teoista joita valehteleva Suomen media syöttää?

        Jos en usko klovni zelenskiä niin se ei tarkoita että kannatan sotaa. Päinvastoin sodan rahoittajat kannattaa sotaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan oikea kristitty ei voi kannattaa sotarikollisen Venäjän raakalaismaista hyökkäystä Ukrainaan, missä venäläiset ovat ryöstäneet, raiskanneet, kiduttaneet ja murhanneet ukrainalaisia. Sellaisia tekoja ei voi puolustella millään. Ne ovat kammottavia rikoksia, joita ei voi millään puolustella, kaikkein vähiten kristinuskolla.

        https://www.ekumenia.fi/etusivu/blogit_-_bloggar/heikki_huttunen/kristinuskon_voima_ukrainassa_on_ihme/

        https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ukraina-on-itaisen-euroopan-heratyskristillinen-keskus-kiovan-megaseurakunnat-herattavat-myos-kriittista-keskustelua/

        https://marttyyrienaani.fi/venajalla-sadat-pastorit-ja-papit-tuominneet-hyokkayksen-ortodoksipapille-sakot/

        https://www.patmos.fi/blogit/tri-michael-brown-alkaamme-menko-moraalisesti-sekaisin-kun-kyse-on-venajasta-ja-ukrainasta/

        Totta kai Jumala kuulee ukrainalaisten uskovien rukoukset. Mutta silti klovni zelenski on NATSI.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs jos ei USKO yhtään noista teoista joita valehteleva Suomen media syöttää?

        Jos en usko klovni zelenskiä niin se ei tarkoita että kannatan sotaa. Päinvastoin sodan rahoittajat kannattaa sotaa.

        Amnesty, Human Right Watch ja YK eivät ole valehtelevia Suomen medioita. Amnestyn, Human Right Watchin ja YK:n omien tutkijoiden paikan päällä tekemät raportit todistavat venäläisten tekemistä törkeistä sotarikoksista. Alla olevat linkit ovat suoraan noiden järjestöjen omille sivuille, niillä ei ole mitään tekemistä Suomen median kanssa.

        https://news.un.org/en/story/2022/09/1127691

        https://www.amnesty.org.uk/press-releases/ukraine-further-evidence-russian-war-crimes-bucha-and-other-towns-new-report

        https://www.hrw.org/news/2022/04/21/ukraine-russian-forces-trail-death-bucha

        https://www.hrw.org/news/2022/05/18/ukraine-executions-torture-during-russian-occupation

        Todisteet ovat aukottomat ja musertavat. Aivan sama mihin joku tomppeli uskoo tai ei usko, kun nuo tutkitut ja vahvistetut faktat eivät siitä miksikään muutu. Koko maailma tietää mitä venäläiset ovat tehneet valtaamillaan alueilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs jos ei USKO yhtään noista teoista joita valehteleva Suomen media syöttää?

        Jos en usko klovni zelenskiä niin se ei tarkoita että kannatan sotaa. Päinvastoin sodan rahoittajat kannattaa sotaa.

        Roolisuorituksia saa Oskar palkinnon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai Jumala kuulee ukrainalaisten uskovien rukoukset. Mutta silti klovni zelenski on NATSI.

        Judet on sellaisia että ne on joutunut babylon ja harmageddon Sodoman asemaan siellä. Ne tappelee keskenään koska niillä on kateus ja se silmä silmästä juttu....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amnesty, Human Right Watch ja YK eivät ole valehtelevia Suomen medioita. Amnestyn, Human Right Watchin ja YK:n omien tutkijoiden paikan päällä tekemät raportit todistavat venäläisten tekemistä törkeistä sotarikoksista. Alla olevat linkit ovat suoraan noiden järjestöjen omille sivuille, niillä ei ole mitään tekemistä Suomen median kanssa.

        https://news.un.org/en/story/2022/09/1127691

        https://www.amnesty.org.uk/press-releases/ukraine-further-evidence-russian-war-crimes-bucha-and-other-towns-new-report

        https://www.hrw.org/news/2022/04/21/ukraine-russian-forces-trail-death-bucha

        https://www.hrw.org/news/2022/05/18/ukraine-executions-torture-during-russian-occupation

        Todisteet ovat aukottomat ja musertavat. Aivan sama mihin joku tomppeli uskoo tai ei usko, kun nuo tutkitut ja vahvistetut faktat eivät siitä miksikään muutu. Koko maailma tietää mitä venäläiset ovat tehneet valtaamillaan alueilla.

        Samat järjestöt on raportoineet myös Ukrainan sotarikoksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samat järjestöt on raportoineet myös Ukrainan sotarikoksista.

        Niin ovat ja samalla todenneet, että niitä Ukrainan tekemiä on paljon vähemmän. Eivätkä ne ole sellaisia joka puolella tehtyjä järjestelmällisiä tekoja, joita venäläiset ovat tehneet kaikilla valtaamillaan alueilla jatkuvasti ja systemaattisesti.

        "Kahdessa tapauksessa tutkijat selvittävät myös ukrainalaisten sotilaiden väärinkäytöksiä venäläisiä sotilaita kohtaan. – Vaikka tällaisten tapausten määrä on pieni, nekin pysyvät huomiomme kohteena." - YK:n tutkijat

        Venäläisten tekemiä väärinkäytöksiä ja sotarikoksia on todettu tuhansittain. Pikkuinen ero siinä määrässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        YLEn uutisissa joka aamu Zelensky puhuu. Niinistö ei puhu. YLE ei päästä Niinistöä puhumaan?
        Miksi Zelensky pitää Suolemme joka aamu puheen.???
        Jotenkin ymmärtäisin, jos puhetta siteerattaidiin. Se ei riitä Ylelle, puhe on tuupattava eetteriin.

        Zelensky vie mm. Suomea 100-0

        Pummi zelenskyi helistää kippoja vaatien lisää rahaa Suomelta punikki laittaa automaattisesti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AlfaTVn päätoimittajakin puhui muodossa "me" kun tarkoitti ukrainalaisia.

        Länsi todella kokoaa rivejään pedon armeijaksi ja antikristuksen yhteiskunnaksi.

        Ukrainan Suomen suurlähettiläs ohjaa Suomessa


    • Anonyymi

      Ihmiset hurahtavat uskomaan kaiken, mitä tiedotusvälineet suoltavat. Ei lainkaan ajatella kriittisesti asioita. Uskotan aivan heti. Ajatellaan, ettei painettu sana valehtele.
      Toiset vielä vahvistavat uskomista hörheltämällä kaiken maailman valheita mukaan.

    • Anonyymi

      AutokratiaUsan SotaRikosliiton, itään laajenmishanke, uhkaa jo elämää Suomessakin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

      Suomen kansaa pidetään, eläimiä huonommassa asemassa, että korruptiopoliitikko-pörssirikolliset äärioikeistoekstremistit, AutokratiaUsan pörssirikollisineen, saavat rikastua veroparatiisi-sotabisneksillään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

    • Anonyymi

      IS haastattelee yhtä ihmistä ukrainassa ja laittaa sen lauseen lehtensä pääotsikoksi.

      Miksi meidän mielipiteitä ei laiteta pääotsikoiksi? 🤪

    • Anonyymi

      ELÄKÖÖN UKRAINA!!!!!!

      • Anonyymi

        🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦

        Eläähän se.


      • Anonyymi

        Muutat nyt sinäkin Israeliin. YouTube Tel Aviv


      • Anonyymi

        kuolkoon ukraina ja kuoleehan se!


    • Anonyymi

      Natzi-Venäjä on kuolemansa ansainnut.

    • Anonyymi

      On tuo Venäjän hyökkäys ja kansanmurha loukkaus koko sivistynyttä maailmaa vastaan. Että jos on valtaa (vaikka varastettuakin) ja voimaa ( vaikka palkattuakin), voi vaikka tappaa kokonaisen kansan!


      Me voitettiin Hitler, nyt meidän pitää voittaa Putin!

      (Täsmällisesti oltiin sodassa Neuvostoliittoa vastaan, Hitlerin puolella, irrottiin erillisrauhalla ja säilyttiin itsenäisenä.)

      Mutta joo, ollaan me kansanvallalla saatu aikaan enemmän kuin velivenäläiset diktatuurissaan!

      • Anonyymi

        JOS OLISITTE ÄLYNNYT AUTTAA SUOMEA VIROA VIIPURI OLISI EDELLEEN SUOMEN JNE....


    • Anonyymi

      En minä ainakaan ihan kaikkea Ukrainankaan kertomuksia usko, en esimerkiksi usko että Venäjä on menettänyt reilusti yli 100 000 miestä kaatuneina, niitä on ehkä vain 95 000!

      • Anonyymi

        Niin oikeesti kaatuneita ei ole yhtään kun näyttelijät lavasti ne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin oikeesti kaatuneita ei ole yhtään kun näyttelijät lavasti ne.

        Ainakaan ei näy kuolleiden ruumiskasoja.

        Eikös sitä ilkuta täällä koronankin kohdalla kun "ei näy ruumiskasoja" vaikka tuhansia on kuollut.

        Nekin jotka sattuu olemaan kuolleita , niitä satanistit kaivaa ylös haudoistaan häpäistäkseen heidät. Kysyttiinkö omaisilta että ruumis saadaan kaivaa haudasta? 🤮🤢


    • Anonyymi

      Ihan uteliaisuuttani miltä ketjun ryssistä tuntuu hävitä Ukrainalle?

    • Anonyymi

      Ollaan tasapuolisia sitten kun venäjä palaa omalle maalleen.

    • Anonyymi

      ihmettelin kun katsoin kuvaa juhlivista hersonilaisista niin ihmettelin kansalaisten hyviä vaatteita kaikki kuin juuri kaupasta haettua !=?

      miten se voi olla mahdollista ja naiset niin viimistä muotia kuin olla voi. luulis ihan toisenlaista kuva aolevan tarjolla.

      ainoa huonommin pukeutunut oli presidentti!

      • Anonyymi

        obotin etta nousevat bommi suojistaan pölysenä


      • Anonyymi

        Niinpä, ja se "paluu pommisuojasta iloitsemaan " oli valmiita kukkaseppeleitä asetettu korokkeelle eikä iloitsijoita näkynyt.

        Selin seisoivat kun odottivat netin käynnistymistä.

        Tottakai ne iloitsi jos vietiin autolasteittain ruokaa.
        Todennäköisesti eri tapauksessa kuin video.

        Sanoivat että hersonissa oli ukrainan armeija mutta sotakoneita tuli VASTAAN kun ajoivat hersoniin.
        Kummasti valheet tulee ilmi koko ajan.


    • Anonyymi

      Suomen mediaprostituutio hullaantunut

      • Anonyymi

        Aloitukseen viitaten, Suomi uskoo kaiken mitä vain ukraina kehttaa valehdella, maailman sinisilmäisin kansa. Mulkku, Emämulkku, zelensky.


    • Anonyymi

      –"ja me sinisilmäisesti uskomme tämän"

      - Ketkä "me"? Puhu nyt ihan vaan itsestäsi!!

    • Anonyymi

      Kaikenhan me uskomme mitä Ukraina sanoo

      • Anonyymi

        zelensy VAATII usata maksamaan virkamiesten palkat ja eläkkeet ja lisää aseita, zelensky VAATII Saksalta Leopard panssarivaunuja ja ilmatorjunta ohjuksia. zelensy Vaatii NATOa pommittamaan Venjää ydinaseilla, zelensky VAATII eulta lisää apupaketteja ja aseita. zelensky VAATII lisää aseita koko länneltä ja miljardeja lisää rahaa! EI RÖYHKEYDELLÄ ja AHNEUDELLA ole rajaa!

        Kasaari zelenskyn piilotetut rahavarat ja omaisuudet ovat nyt jo mittaamattomat!


    • Anonyymi

      Uskotaan kaikki koska se palvelee meidänkin agendaa

    • Anonyymi

      ihan liikaa. Kyllä on hölmöä sakkia

    • Anonyymi

      paljon

    • Anonyymi

      Ollaan uskottu ihan kaikki tähän asti

    • Anonyymi

      Sinäkö olet käynyt paikan päällä Ukrainassa toteamassa asioiden oikean laidan kun on kanttia syyttää valehtelusta!

    • Anonyymi

      VENÄJÄLLÄ ON POHJOISMAIHIN TÄYS TUHOAMISMIELI

      SIIS MITÄ VAIN VOIMME VENÄJÄN SUUNALTA ODOTELLA

      • Anonyymi

        Nyt jo SYYSTÄKIN! Suomi saa vielä kunnolla TURPAANSA! Mitäs läksit häh hähhää, naton kanssa huoraamaan!


    • Anonyymi

      paljon

    • Anonyymi

      Aika nukketeatteria kuka vetää naruja

    • Anonyymi

      Totta.

      Entäpä sitten brittiläinen "Reuters", jonka "uutisointia" ja spekulointeja meille toitotetaan "totena"?

      Eiköhän ne heidänkin juttunsa ole siellä jossakin Harry Potter Tylypahka news tasoa...?

    • Anonyymi

      Miksi Ukraina ei sulje ydinvoimaloitaan? Ydinvoimaloita käytetään propagandan jatkeena jos Zelenskyy olisi oikeasti huolissaan ydinkatastrofista hän määräisi voimalat suljettaviksi välittömästi.

    • Anonyymi

      Satuja selitystä riittää helistää kippoja vaatien lisää rahaa elämiseen

    • Anonyymi

      Satusetä toistaa helistää kippoja vaatien lisää rahaa elämiseen eu

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe