Sulle taitaa olla aika helppoa

Anonyymi-ap

Ja tuttua toimintaa tollanen hylkääminen

11

282

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juu, tällaisten palstojen hylkääminen on hyvästä. Nämä ei ole todellista. Elävässä elämässä se menee vähän toisella tavalla. Mutta ehkä et tiedä sellaisesta...

   • Anonyymi

    Taidan tietää siksi satuttaa hylkääminen
    Mies tiesi taustani ja silti hylkäsi ja minä vielä luulin että olisin kelvannut….


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taidan tietää siksi satuttaa hylkääminen
    Mies tiesi taustani ja silti hylkäsi ja minä vielä luulin että olisin kelvannut….

    Kuule, sulla saattaa olla joku probleema.... koska ajattelet itseäsi kelpaamattomana - sitä kannattaa miettiä. Jos joku hylkää, niin se on hänen valintansa, eikä hänen syistään voi tietää, ellei hän kerro. Silti pitää ajatella, että kaikki eivät millään voi sopia yhteen ja jos olet rehellinen, niin ehkä sinäkään et ollut tyytyväinen häneen...? Itseään pitää kohdella niin, että kokee olevansa rakkauden arvoinen, huolimatta siitä, mitä muut ihmiset tekevät tai ajattelevat. Myös oma vastuu asioiden ja tunteiden suhteen tulee tunnistaa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Toivottavasti kukaan ei ajattele minusta niin. Siinä lähti melkein kaikki ihmiset samalla, kunnes olo ei tunnu enää niin limaiselta ja pahalta.

  • Anonyymi

   Näin on

  • Anonyymi

   no ei ole.. eikä siihen kosokaan totu. mutten voi vaan olla kusipäitten seurassa. ja harvoin ne kusipäätkään siitä mitnekään hyötyy, mut toi haluaa panna tota naista ja siks tekee noin. sille ei mikää muu tällä hetkellä merkkaa ku et sais siltä pillua.muuten se ei olisi pilannut näi vanhan naisen juhlia :( joissa nyt ei oo ollu vuosiin yhtää mitää juhlimista ja ne on pitänyt täällä helvetin ja harvottoman hauskaa. mut ei toi ymärrä mitä kipu on ja mitä menetys on ja mitä on arvostaa toisen seuraa. mut mä ymmärrän sen et joskus sitä vaa rakastuu toiseen eikä maha mitään. sillo sillä ei o mitään väliä näkjää vaik ihmiset on sotimassa sillo. no juhlikoot nyt j amä kärsin vaan eniten taas

  • Anonyymi

   Myönnetään että kyllä. Pois meneminen ja matkan jatkaminen on helpompaa kuin toisen kanssa oleminen - etenkin pitkäjaksoisesti. Neuvoni on että mene ja etsi sellainen joka sitoutuu ja haluaa olla toisen ihmisen kanssa vaikka he tylsiä ehkä ovatkin.

   Kärsimäsi tuska ja paha olo ei ole tarkoitettua eikä toivottua eikä ansaittua, mutta se syntyy näiden kuvioiden seurauksena. Itselleni tuskaa aiheuttaisi suhde jota en pysty elämään todeksi tai täysin vaille lämpöä jääminen, siksi tarvitsemme jonkun joksikin aikaa, kuvaamaan suhdetta johon kuitenkaan en ole kai lopulta kykeneväinen kenenkään kanssa pysyvänä valintana.

   Tämä on sairaus johon ei ole lääkettä, vain oireita voi hiukan lievittää toisella ihmisellä.

   • Anonyymi

    Sinun kaltaisiin kun törmää, kaikki kurjuus vaan syntyy " näiden kuvioiden seurauksena", ilman että olisit lainkaan pahoillaan. Minä olen pahoillani, että törmäsin joskus sinun kaltaiseen ihmiseen. Olette kuitenkin vähemmistöä. Narsistinen persoonallisuushäiriö on kai kohtuu harvinaista niissä mitoissa mitä ilmensi.


  • Anonyymi

   Vielä lisäyksenä aiempiin kommentteihini tässä, niin olen myös kokenut tarkoituksellisesti järjestetyn laajamittaisemman hylkäämisen. Olin siitä tietoinen ja myös järjestäjän motiiveista. Hän suuressa ylemmyydentunteessaan ajatteli antavansa opetuksen, tietämättä mitään asioiden taustoista. Tai sitten vaan ilkeyttään, koska omaa sadistisia piirteitä. Olin jo kauan ennen ko. tapahtumia ymmärtänyt hänen toimintamallinsa, mutta en ollut paikassa, missä olisin voinut siihen vaikuttaa.

   Ehkäpä hänet on joskus hyljätty ja siitä on jäänyt trauma, mutta hän ei ole koskaan pohtinut ja selvittänyt tilanteeseen johtaneita syitä ja häneltä puuttui kokonaisnäkemys siitä. Se oli hänelle muutenkin ominaista, tarttuminen yksityiskohtiin, mutta laajemman näkemyksen puuttuminen. Se on vaarallista kaikille osapuolille hänen elämässään. Väärinkäsitysten vuoksi. Sivullisena seurasin sitä pidempäänkin.

   En edelleenkään voi ymmärtää hänen ajatusmaailmaansa, mutta onnekseni ei enää tarvitsekaan. Olisi jokaisen ihmisen paitsi oman edun niin muiden kannalta onnellisempaa, että ihminen pyrkisi ensisijaisesti selvittämään omat ongelmansa ja vasta sitten lähtisi arvioimaan muiden ihmisten elämän kuvioita. Jokainen on mestari vain omalla maallaan.

  • Anonyymi

   Nettipalstan hupaa, ja aivan ilman lupaa..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   2889
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   55
   1206
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1101
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   62
   933
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   58
   858
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   835
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   711
  8. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   707
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   693
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   591
  Aihe