Vielä ehtii

Anonyymi-ap

Laki muuttuu ensivuoden puolella.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009218756.html

Seuraavanlaista kuvaa ei sitten saa enään lähetellä, ihan vaan esimerkkinä tässä laitan, jotta tiedätte sitten. Laittakaa kuvahaku hakusanoilla "polyester man" ja katsokaa.

6

132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiitos👩🙏

  • Anonyymi

   Onneksi olen nuoruuteni elänyt ja onnellisesti naimisissa toivottavasti lopun elämääni, niin ei tarvi kokea tuota käänteistä erään eteläisen uskonnon muotoa suomalaisittain, jossa miehet kohta joutuvat kivitettäväksi helposti perättömin ilmiannoinkin.
   Kuten jutusta huomaa laki ei näy koskevan miesten seksuaalista häirintää, vaan feministiseen tyyliin demonisoidaan vain miehet.
   Onnea nykynuorille, jos aiotte pariutua saamatta syytettä. Rumien kannattaa vetäytyä kuoreensa.

   • Hyvä. Ei tarvitse katsella enää ketään päinkään.


   • Anonyymi

    Polyester man on samanlainen homoikoni kuin on Tom of Finland taikka Paula Koivuniemi.

    Laki koskee kaikkia eikä ainoastaan miehiä. Laki koskee myös: naisia, sutenööreja, femmejä, qweereja, homoja, kärpäslätkiä, irstailijoita, persuja, lesboja, transihmisiä, negromongereita, turreja, pedofiileja, kilttejä ja kunnollisia miehiä, trumpisteja.

    Joo-o ! Laki on sellainen kova juttu mikä on Eduskunnassa päätetty. Joo-o, jotta sellainen se laki nyt o, kun mentiin ihan vain piruuttaan itsenäistymääm Venäjästä.


  • Anonyymi

   Hieno lakiuudistus. Tätä on odotettu.

  • Anonyymi

   Siis olisi kai niitä järkeviäkin lakiehdotuksia ollut; mutt ei tämä hallitus ajaa mitä merkillisimpiä lakiehdotuksia runnomalla läpi. Saamelaislaki on niistä eräs, joka ajaa todella eriarvoisuutta alkuperäisten saamelaistenkin keskuudessa.
   Henriksson on pihalla kuin lintulauta. Homma ei mene niinkuin meidän "rantaruottalaisten" keskuudessa. Toinen torso on ns. trans- laki, aivohalvauksen saanut jo syntyessään. Mä en vastusta trans-ihmisiä, jokainen saa olla vapaasti sitä mitä haluaa; jollei riko Suomenlakia!

   Itsekin kuulun nykyään kai; "seksuaallisesti niuhoksi" kutsuttuun vähemmistöön.
   Silti mä pidän omista oikeuksistani ja mielipiteistäni kiinni; kuten varmaan tuhannet muutkin ihmiset, jotka eivät ihan nykystandardin mukaisia eläjiä ole!
   Ilman erillislakia!

   Tekisivät nyt edes jonkin sorttisen "katulain" sillä meno kaduilla on mennyt aika villiksi, pahoinpitelyitä, ryöstöjä ja lisäksi kouluväkivaltaa. Ja tietysti mä olen rasisti; kun huomautan ett suurin syylistymis joukko on maahanmuuttaja nuoret, yleensä miespuoliset alaikäiset! Varkauksiin ja muihin röyhkeyksiin taas syyllistyy tyttöjengit. Jos ei pian aleta kiristämään näitä säädöksiä; katujen ja koulujen rauhoittamiseen: ollaan samassa tilanteessa kuin Ruotsin Malmössä. Ajan kysymys koska roihuaa!
   trollikka

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   192
   3000
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   11
   2670
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2115
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1258
  5. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   409
   1112
  6. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   91
   1096
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   341
   1095
  8. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1094
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   999
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   757
  Aihe