Zimbabwelaiset eivät saa maataloutta toiminaan

Anonyymi-ap

Valkoisilta suurmaanomistajilta ryövätyt tilat pilkottiin ja annettiin mustille. Nykyiset haltijat käyttävät poppamiesten palveluita sadetta saadakseen ja ihmettelevät, kun ei vaan sada. Maatalouden vaatimaa koneistoa ja tekniikkaa ei tunneta, sitten ihmetellään, kun satoa ei saada.

https://www.ku.fi/artikkeli/4800487-valkoisilta-vallatut-maatilat-toivat-mustille-viljelijoille-vain-koyhyytta-zimbabwessa

Milloinkohan myönnetään, että mustilla ei vaan ole valkoisten älyä ja kyvykkyyttä?!

29

185

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muhamettilaisuus sen tekee. Luulisi sen tajuavan kun kahtelee saharaa .

   • Anonyymi

    Zimbabwessa on muslimeita 0,9%. Kristittyjä 87%.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Zimbabwessa on muslimeita 0,9%. Kristittyjä 87%.

    Kristityillä on sääntöjä, kuten älä varasta. Joten ei ne maatilat ainakaan kristityille ole päätyneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kristityillä on sääntöjä, kuten älä varasta. Joten ei ne maatilat ainakaan kristityille ole päätyneet.

    Joo, jos Raamattua lukee niin siellä tuomitaan anastukset ja murhat. Valkosia murhattiin paljon anastusten yhteydessä. Sitä en tiedä, miten ne maat on alun perin valkoisille päätyneet, mutta he saivat ne kukoistamaan silloisen Rhodesian koko Afrikan ruoka-aitaksi. Ja varmasti sitä ruokaa ja hyvinvointia tuli myös mustille aivan eri tavalla.

    En tiedä, mutta kyllä eurooppalaisperäisillä on viljelytaito hallussa. Ja toki aasialaisilla riisin suhteen.

    Onhan Zimbabe yrittänyt houkutella valkoisia takaisin viljelemään, mutta menestys on tainnut olla kehno. Jos maan politiikka on retuperällään, niin ei sieltä helposti nousta. Voi kestää kymmeniä vuosia tai jopa satoja ennen kuin tilanne korjaantuu.


  • Anonyymi

   Aivan järkyttävää..ilman mitään rasisti ajatuksia olen tullut huomaamaan että paikalliset afrikkalaiset vaan eivät ole tarpeeksi kehittyneitä käyttämään edes melko alkeellisia laitteita ja niiltä puuttuu pitkäjänteisyys. Niitä on kädestä pitäen opetettu siellä vuosikymmeniä, roudattu oikein kalliita laitteitakin ja mikä on lopputulos, mulkoilijat valittavat nälkäänsä, mitään ei saada tehtyä ja laitteet purettu/rikottu ja myyty osina eteenpäin. Sama näkyy jenkkiafroissa, iso osa käyttäytyy kaupungissakin kuin joku viidakon kuningas isoa karvakasaa kasvattaen mölyten ja käsiä heilutellen(jengit).
   Niillä on myös helkkarinmoinen hinku omia ja ottaa kaikki mitä valkoihoisella on, hyvänä esimerkkinä nuo maatilat.

  • Anonyymi

   Miten metsästäjä-keräilijän geeneilla varustettu osaisi maata viljellä?
   Nykyään metsästyskin on muuttunut sotimiseksi ja keräily ryöstelyksi.
   Kun mikään ei vaan onnistu kun ei ole peffa lle potkijaa, nenästä neuvojaa ja kärsästä.kääntäjää.

  • Anonyymi

   Ja syyttävät valkoista miestä kun homma ei onnistu eli ilmastonmuutos heh heh.

   Veikkaan että jos tilat annettaisi takaisin valkoisille niin johan pukkaisi taas pellot ruokaa. Ei se ilmastonmuutos 20v aikana ole noin paljon muuttanut olosuhteita kun muuallakin pärjätään yhtä hyvin. Minkä takia se ilmasto muuttuu juuri kehitysmaissa mutta ei esim Suomessa ?

   Ei muuta kuin viedään rynkkyjä ja viinaa sinne jospa harventaisivat toisiaan.

  • Anonyymi

   Tuohan on meidän teollisuusmaiden vika. Nyt juuri tuolla Egyptin ilmastopaneelissa Afrikan maat vaativat miljardeja euroja rahaa hyvitystä omien hölmöilyjensä kompensaationa. Poppamiehet eivät saa sadetta aikaiseksi joten länsimaat maksavat!

  • Anonyymi

   Eikö maanviljelys olekaan sitä että heitetään vain siemenet maahan ja odotetaan satoa

   • Anonyymi

    No täällä tukisuomessa se riittää. Afrikassa ei liene maataloustukia, joten tulosta olisi saatava oikeasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No täällä tukisuomessa se riittää. Afrikassa ei liene maataloustukia, joten tulosta olisi saatava oikeasti.

    En ymmärrä kommenttiasi, vihjaatko ettei afrikassa muka kasva mikään helposti? Tirsk, maailman hedelmällisimpiä maaperiä kasvattaa, toisin kun Suomessa. Täällä on oikeasti köyhä maaperä kasvattaa mitään plus järkky arvaamaton ilmasto ja talvi joten jos Suomessa saadaan kasvatettua jotain niin kyllä saadaan myös afrikassa.


  • Anonyymi

   Suomen hallituksen ratkaisu tuohon olisi että suomalaiset lähettäisi sinne miljoonia euroja rahaa. Tämä on se afrikkalaisten perusongelma. Nillä on ongelma.

  • Anonyymi

   Tuossahan voisi syyttävän sormen osoittaa kolonialistisia maita kohtaa. Kuinka he ovat hoitaneet riistämiensä maiden koulutuksen, talouden, tasa-arvon vastineeksi riistetyistä luonnonvaroista.

   • Anonyymi

    Ei ne lähtiessään sentään maan pintakerroksia mukanaan vieneet. Sen sijaan jättivät eurooppalaistasoisen infrastruktuurin.


   • Anonyymi

    Fakta mitä ei suostuta myöntämään, ilman kolonisointia suurin osa noista isoista primitiivimaista(Intia mukaan luettuna) eläisivät vieläkin jossain rautakaudella. (okei, afrikka kivikaudella) Intiakin sai rautatiensä muiden maiden avustuksella. Ainoa tapa millä nämä massiiviset primitiivimaat hyppäsivät jonkinlaiseen moderniin maailmaan oli kolonisointi.
    Ja nyt kun puhutaan kehityksestä, aasialaisia aina pidetään niin älykkäinä, kumma ettei esim sähköä puhumattakaan sähkölaitteista yksikään tullut aasiasta. Missä voisi olla syy..(ottakaa huomioon että muita kansoja on aina ollut enemmän kuin eurooppalaisia joten isommasta määrästä pitäisi löytyä enemmän myös neropatteja)


  • Anonyymi

   Somaliakalla ( tai yleensäkin sompuilla) puuttuu kykeneväisyys ajatella rationaalisesti. Aivot täyttä vain ajatus "mistä saisin tänään ilmaista ruokaa?"

   Jos somaleilla olisi äo parikin pistettä korkeampi, niin heillä olisi mahdollisuus oppia kuorimaan banaani ennen syöntiä. Mutta kun ei! Huoh!

   Tarjosin kerran nuorelle somalimiehelle aputöitä pienen ulkovajan rakentamisessa. Ulkovuoraukseen tuli vaakapontti. Opetin sällille kädestä pitäen, kuinka pontti tulee.

   Nooh, hetken kuluttua kävin tarkistamassa työn jäljen. Ja eikö tämä apina ollut laittanut pontin väärinpäin, niin että vesi valuu suoraan ponttiuraan. Kertoi että näin on helpompi asettaa seuraava lauta.
   Otatin pois kaikki väärin laitetut laudat. Apina suuttui ja heitti vasaran vajaa varten tarkoitettuja ikkunoita kohti. Onneksi ei osunut.

   Apina häipyi eikä sen jälkeen ole näkynyt.

   Ei koskaan enää.

   Sori, tämä oli loukkaus oikeita apinoita kohtaan.

   • Anonyymi

    Ylhäältä alaspäinkö aloitti laudoittamaan? Vai miten naaraspontin laitto urospontin päälle on yhtään sen vaikeampaa kuin päinvastoinkaan?


  • Anonyymi

   Ku mabuto jumala ei antta vesi ni papu äi kasva.

  • Anonyymi

   Evoluutio ei ole mikään universaali käsitekokonaisuus vaan se vaihtelee riippuen sijainnista maapallolla. Kauriin kääntöpiirin ja kravun kääntöpiirin välisellä vyöhykkeellä oleva evoluutio on aivan toisenlaista ja erilaisiin tarpeisiin pohjautuvaa kuin pohjoisella pallon puoliskolla. Tuolla päiväntasaajan alueella se on miltei pysähtynyt. Uskomatonta on, että Afrikasta löytyy eräs heimo joka ei osaa edes tehdä tulta eikä puhua kuin ainoastaan luonnon ääniä matkimalla. Sen arvellaan olevan vanhin elossa oleva ihmislajin edustaja. Tuolla vyöhykkeellä evoluutio voi "muumioitua" tarpeettomana.

   Maapallon kallistuskulma suhteessa aurinkoon on avainsana. Pohjoisella pallonpuoliskolla tämä on opettanut ihmiselle suunnitelmallisuutta selvien toisistaan erottuvien vuodenaikojen takia. Ihmiset ovat oppineet katsomaan kauas tulevaisuuteen ja oppineet varautumaan erilaisiin yllättäviin asioihin. Käden ja aivojen yhteistyön seurauksena olemme maailman älykkäintä kansaa. Me emme hanki lapsia enempää kuin kantokyky tai yhteisön säilyminen sallii.

   Kauriin kääntöpiirin ja kravun kääntöpiirin välisellä vyöhykkeellä suunnitelmallisuudella ei ole selviytymisen kannalta juurikaan mitään merkitystä koska jokainen päivä on toisensa toisinto ja tulevaisuuteen varautumisella ei ole ollut mitään merkitystä näin evoluution painopiste on ollut ja on edelleen lisääntymisessä. Kovimmat "lisääntyjät" ovat saaneet siirtää geenejään eteenpäin tunnetuin seurauksin. Tämän seurauksena pienikin poikkeama säätilassa, kuten yksi kuiva kesä saa aikaan suuret väestökuolemat ja kansanvaellukset.

   Tästä yhtälöstä varmaan jokainen osaa vetää itse omat johtopäätöksensä.

   Tiede on siitä mukava asia, että se selittää kaiken mitä maailmankaikkeudesta löytyy,,kunhan vaan ymmärrämme etsiä vastauksia.

   • Anonyymi

    Evoluutiota ei ole. Se on satanisti sionistien valhe. Ei ole ollut mitään isoa pamausta. Ihminen ei ole apinasta kehittynyt. On muitakin suuria valheita.
    Ihmiset on luotu. Alkulähde,ylin voima ei fyyysistä personaa, Jumala, Luoja on olemassa ja Ihmislajin Luojat täällä maa planteeetalla tiedetään. Tästä on ollut netissä tietoa useita vuosia. Jeesus oli kuolevainen mies,opettaja ja profeetta mutta hänellä oli luojien sielu.Raamatussa kerrotaan hänen toista tulemista kuvataan ulkonäköä ihmisen näköinen,kaltainen kuten mutta ei ole human siis ei ole juuri kuten me täällä vaan paljon kehittyneenpää avaruuden rotua joka eniten muistuttaa meitä ihmisiä.


   • Anonyymi

    Alussa oli emo. Sitten se luutui. Niistä luista alkoi kehittyä apinoita ja lopulta apinat kehittyivät poliitikoiksi.


  • Anonyymi

   Rhodesian aikana maahan rakennettiin valtava kastelujärjestelmäverkosto. Eiköhän tuo liene jo säretty, varastettu ja jätetty ränsistymään.

  • Anonyymi

   Suomi ja Valmet rakensivat traktoritehtaan Tansaniaan. Hanke epäonnistui täysin. Ilmeni, että yksinkertainen, luotettava ja halpa perustraktori, ei viljelijöille kelvannut.
   Traktorin olisi pitänyt olla iso ja komea, ja siinä olisi pitänyt olla ilmastoitu umpihytti ja radio, Valmetissa oli vain katos

  • Anonyymi

   Niin se vain taitaa olla, että mitä tummempi on maan johtaja, sitä heikommin on maan asiat, talous ym. Tuota tilannetta ei mikään kehitysapu tule muuttamaan.

   • Anonyymi

    Siirtomaat pitäisi ottaa takaisin ja valkoisen miehen johdolla rakentaa ne yhteiskunnat toimintakykyisiksi.

    Aikaa menisi noin sata vuotta. Tällöin saavutettaisi tilanne, että valtiot tulisivat itsenäisesti toimeen ja afrikkaan olisi istutettu länsimainen moraali ja oikeuslaitos, jota tukisi tehokkaat poliisivoimat. Puolustusvoimia ei rakennettaisi, vaan tarvittaessa länsi lähettäisi alueelle tehokkaan sotilaallisen voiman.

    Afrikka nousisi jaloilleen samaan aikaan, kun venäjältä poistetaan viimeiset pakotteet. Näin maailman pinta-alaltaan suurin valtio ja lännen kunnostamat afrikkalaiset yhteisöt voisivat aloittaa käsi kädessä, lännen valvoessa, yhteisen itsenäisen tulevaisuuden rakentamisen.


  • Anonyymi

   Kusipääniggerit eivät osaa kuin tappaa ja raiskata.

   • Anonyymi

    Hän on kuitenkin herra naiselleen. Meillä mies matelee.


  • Anonyymi

   Nykyajan villi-ihmiset on unohtaneet esi-isiensä taidot selviytyä luonnossa. Nyt ovat riippuvaisia muiden avusta ja kiitokseksi raiskaavat ja ryöstelevät.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   139
   2201
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   378
   1317
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   44
   1059
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   82
   947
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   69
   860
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   63
   817
  7. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   36
   726
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   64
   700
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   75
   633
  Aihe