Lervolla on asiaa!

Anonyymi-ap

Hulda-mummi täällä hei! Kyllä vanha Hulda tietää nämä jutut, niin paljon on vuosikymmenien aikana kokemusta kertynyt hyttimuijana. Mikään muu ei ole muuttunut mutta hytit ovat tulleet tilavammiksi. Muistelin juuri tuossa kuinka oli ahdasta puuhastella esim -48 GMC:n hytissä ja tosi ahdasta oli vielä Titaani-volvonkin kajuutassa mutta aina Hulda sai sitä mitä eniten halusi eli kovaa parrua ja pitkän kaavan mukaan! Jo nuorena tyttönä oli ihanaa saada rahtimiesten riittoisat lastit ja katsoa vielä aktin jälkeenkin kuinka iso rekkamulli sylkee broikkaa patanokka-kaanian takalasille! Oi niitä aikoja! Huoooooh..... aika kultaa muistot. Monesti unohtui pikkuhousut rekan hyttiin ja kuskin vaimon ne löytäessä yleensä tuli meteliä. Mutta ääntähän maailmaan mahtuu, kuten jo Lervo sanoi kesällä 1968 pirkon krillillä kun rykäisi raakasti ajutulpan pihalle ja puoli pesofatillista kiisseliä perästä.

7

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mites Hulda-mummi, kairaskos ne ajusonnit silloin kuuskytluvulla persereikää myös, vaiko pelkkää pimppaa? Nää nyky kuskit haluu aina myös tunkee sen meisselinsä persesilmään ja se tekee kipiää. Mulla isävainaa oli ajumies myös ja aina humalassa ollessaan puhui brojosta kun leivästä. Kuivia ajutulppia se isävainaa keräs myöskin, niitä oli pannuhuoneessa nätissä rivissä satoja.

    • Anonyymi

      Tarkoitit varmaan 40-luvulla? Silloin ei sellaisia jumalattomuuksia tehty kuin perseen kairaaminen, ei kuuna päivänä. Jso nyt kuitenkin joku linjakuljetuksen, lumiahon, pynnösen tai nyyholmin kuskeista peppuun niittasi niin siitä ei puhuttu kuin kuiskutellen sompan krillillä ja ykköstien essolla. Vasta silloin vapaan rakkauden aikakautena 60-luvulla sai kairata minne huvitti. Kyllä, ah, kuinka hyvää se tekikään kun isomeisseliset rahtarit antoivat Huldalle sitä mitä eniten aina halusin, ja pitkään. Siinä tuli monesti käytyä koko rekkarivi läpi kertaalleen. Paras hyttihän oli silloin se niittihytti-Sisua edeltänyt koppi, miinuspuolena se että siinä oli ikkunat joka suuntaan ja kaikki näki mitä puuhasteltiin eli suoraansanoen nussittiin ja kunnolla! 70-luvulla Huldaa ei enää muualle kairattukaan kun dullaholeen koska pimpsa oli niin hävyttömän väljä ja häppäri- huuletkin lerpattivat jo vallan kamalasti. Kuivakin se tavara rupes oleen ja sittenhän ne karvatkin lähti joten annoin pojille aina peppua, siitä ne tykkäs.

    • Anonyymi

      Lervolassa ja SEOLLA Hulda on myös käynyt, rahtimulleja viihdyttämässä! Oi niitä aikoja, huoooohh..... Aivan alapäätä kutisee kun muistelee kun koko ktk:n ajurinki astui vanhaa Huldaa (olin toki silloin vielä rippikoulutyttönen) ja sain sitä mitä olin aina halunnut! Aisaan peruuttelut opetettiin minulle perusteellisesti ja tavarani oli niin täpötäynnä lastia silloin että sain nauttia siitä monta päivää vielä. Oi niitä aikoja.... Lervon Hulda toki muistaa, sannan aju miesten kunkku, krillimpirkkojen halutuin ajukonna ja huoltiksen typyjen salainen päiväuni. Ajoi aina talon uusimmalla 111, muistaakseni LBS mallin kaanialla jossa perässä vaanon 4-akselinen kasetti ja fyllerin laatikko, isolohko kasi, kuten kyrpäkosken kalevi aina sanoi. Tosi raaka panomies hänkin toki. Päivähytässä nussimisessa oli omat hyvä ja huonot puolensa ja monesti se Lervo astui ihan parlokkia tahi kärrinaisaa vasten. Siitä vanha Hulda tykkäsi! Nam nam, ja broikka lensi lastien nakkaamisen jälkeen mahtavasti!

      Kaikille täältä huolzin rekkaparkista terkkuja toivottaapi Hulda-mummi!!!

    • Anonyymi

      Tappiperse-tuula ja Rattoraija sekä koko Vekselimäen Gulffin porukka olivat LERVOa etsimässä kissojen ja koirien kanssa kun LErvo, tuo paviaanimullikojoottimöllikkä oli äkkiseltään kadonnut. LERVO oli havaittu viimeksi Gulffin vitos pöydässä mölyämässä mutta sen jälkeen mystisesti kadonnut. Gulffin vahtimestari oli epäillyt LERVOn sammuneen roskikseen, koska se viihtyy roskiksessa koska siellä on lämmin ja ruoan tähteitä. Lopulta LERVO oli löytynyt tuhannen päissään Väliteli-Veijon Volvon kärrinaisan päältä kuorsaamasta. ON SE SAATANAN KONNA!
      "ETEENPÄIN, SANO LERVO LUMESSA" -tavattiin ennen 60 ja 70 -lukujen lopussa sanoa päntälän seolla kun lervo delikka kekkuleissa lumessa kulki. Helposti lervoa pystyi seuraamaan ruskeitten jälkien perusteella, kolitsin puntusta valui tuoretta sontuulia kokoajan
      Lervo on häärijä, jumalauta, eikä mikään käärijä. Vaikka laulaakin tuhnun säestyksellä vitospöydän alla ikivihreitä. Kolitsithan on ikiruskeita. Saatana jumalauta on se sitte perkeleleenmoinen rahtikäärijä ja ktk-kelmi!

    • Anonyymi

      Joo kyllä lervo ajeli kalakuorma päällä Saudeista Norjaan 111 pystyhytti niitti koppi Volvolla kossua kolmen vartin pulloista loimottaen ja ankarasti karjahdellen sekä välillä mylvähdellen. Tojotamiehiä ei näkynyt Peijolan seolla, Aunelan seolla, Päntälän seolla...... joka paikassa. Kysy Kyrpäkosken kalevilta, se käy noilla jokaisella seolla aina! Huldan kioskillakin saattaa olla.

    • Anonyymi

      Silokun ajettiin saudeihin hiekkavilleriä 32millin mursketta kolmen tolpan skanikalla,
      Jossa rivi V8,kolmella ahtimella.ne,neh oli aikoja!
      Jolpit ei tiedä mittää,vaikka ovat ajukonnia,ambatti miehiä omasta mielestä.

    • Anonyymi

      Lervo tunnettii erämaa kettuna,örvelRommelina.niin paljo pelättiin,
      Tuota kojootti naamaa.ol. ne ol ne aikoja.!
      Skanikka lauloi viheliäistä erämaa kojootti aavikkorotan sävelmää!
      Kylä kyllä kuule,ne oli aikoja.
      Laitamyötäsessä se Lervokin paino menemään.rotta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe