LERVO Gulffilla

Anonyymi-ap

Isotätini toimi muinoin Päntälän Gulffin vahtimestarina ja yleismiehenä, ns, jokapaikan höylänä. Taisipa jotkut peijakkaan rekkamullit höylätä eli vetästä viikseenkin isomummiani tuolla Päntälän SEOm paarilla. Siellähän oli rekkateroille omat tilat ja toimikos paikallinen Päntälän Ajumullit ry kin siellä? Saunatiloissa oli 20 pennin pajatso ja olut automaatti. Kaljapullo maksoi muistaakseni markan ja kaljaahan rahtimiehet joivat jo tuolloin hanakasti ja ajelivat sitten kaljapöhnissään kuormia. oli se kovaa aikaa, perkele.

15

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lervolan huoltsikalle vyöryy yhä tänäkinpäivänä valtaisilla rekoillaan kaikesta karskeimmat ja kovimmat rahtikelmit turhapuromaiset ja konnamaiset virneet turpeila punakoilla naamoillaan. Pihassa puhalletaan vähän takuumureaa "kuormaa" kolitsiin ennenkuin marssitaan rahtivakoa sen kuutisen tuuma näkösällä sisälle hörppimään kuppi mustaa ja perään loimotetaan pullo kirkasta, ennekuin vyörytään takaisin valtavan rekan luokse ja lähdetään kelkkomaan jättimäisen valtavia sorakuormia useiden satojen kilometrien päähän.

    • Anonyymi

      KA-lervolle uravalinta oli selvä jo varhain. Lervo ei ollut kovin selvä Perseön Seolla -77 kun Kärri-tero oli TIR-keikalta saapunut tuoreella banaanikuormalla ja autona toki tuore LBS111 pystyhyttä kaania, samaa sarjaa kun Lervollakin. Voi pojaat kun paiskattiin rahtijuttua ja ajettuja sekä ajamattomiakin ajuja seillä Kesoilin vitospöydässä, pikku pätiköissä, ehkä jopa kunnon kekkuleissakin.

    • Anonyymi

      Lervo meni tivoliin ja tietenkin tuo mölyävä karvapersemölli halusi vuoristorataan. Se kun kuulemma on miltei yhtä hurjaa ja railakasta menoa kuin Alppien ylitys 111 lbs niittihytällä kiljupöhnissä. No, vuoristoradan jyrkimmässä kohdassa Lervoa otti niin reilusti mahanpohjasta että brojothan siinä roiskahti melko reippaanlaisesti. Kolitsitkin olivat jo valmiiksi pudonneet nilkkoihin eli "föija" sai tulla ihan vapaasti, omalla paineellaan. Kaikki Lerskan takana olleet saivat ihan s*atanasti lämmintä, löysää ja erittäin kitkeränhajuista "rahtimiehen perä-öljyä" naamoilleen!! Oli se kaikille ikimuistoinen ja hauska päivä tivolissa! Kaikilla oli kivaa ja mukavaa!

    • Anonyymi

      Todella laadukas, tasokas ja ansioitunut kaikenkattava lervokirjoitus. Rotestilista on Lervolle hyvin rakas mutta miltei yhtä rakas harrastus on konkeloitten teko, uskomattoman irvokas turhapurovirne pärställään. Lervo on järkkymätön konna, konkurssin jälkeen nousee kuin feeniks-lintu tuhkasta, tai pikemminkin sukulaisten nimiin vekseleillä ostettu Sisun SM300:n Murhasaaren notkosta, mustaalakua putkesta puhaltaen. Lervosta liikkuu monen moninaista tarinaa, laidasta laitaan, kukaan ei tiedä tarinoitten totuuspohjasta mutta sen sanon että jokainen tarina on tosi elämästä. Lervon itse kertomana. Sekin, kun SM300:n jok`ikinen osamaksuerä jäi maksamatta mutta saastainen virne naamalla ei laantunut, ei milloinkaan. Tämä on kuulkaas tosi!

    • Anonyymi

      HCT-junaa Lervo veti Jyrysisullaan ja kirosi kun ottaa mäkeen niin tiukkaan. Ajoi tili lennossa 76t ylä ja ala mäet ja huus äl-aasa "KALIAHESSU, ARVAAS MITEN KULUKEE!"

    • Anonyymi

      Kertokaas se mainio kasku kun lervo tuo ajo-sanna jäi kiinni homopornosta.

    • Anonyymi

      KA-lervolle sattuu ja tapahtuu, muistaako kukaa aju mulli tai reka mölli sitä eri hauskaa kommellusta oliko se nyt Mällilän SEOlla vai missä, tapahtui taannoin toissa vuonna 1989. Lervo oli syönyt tuhdit makkarapannut ja hoiperteli vessaa kohti kun perseessä pakotti perkeleesti. SEOn rahti vessassa istui pitäjän rovasti ja Lervo likinäköisenä ei tuota peijakasta huomannut vaan istui rovastin syliin ja antoi perseen puhua omaa kieltään eli antoin broikan tulla paineella ja ähinän kanssa. Hulvatonta oli se kun Lervo nousi toimituksen tehtyään ja aikoi vetää vessan kahvasta niin ottikin rovastia hiuksista kiini ja nykäisi. Huomattuaan että rovasti istui siinä olikin paskottu kunnolla niin Lervo vaan murahti: "on se kumma kun ei saa paskallakaan käydä rauhassa".... Oli se vaan niin lystiä, tätä ketsiä hoettiin SEOlla varmaan viisi vuotta putkeen.

    • Anonyymi

      "HUOMINEN ON JO TÄNÄÄN SAATANA JUMALAUTA" -mylvi karjumalla K.A.Lervo Vekseliölän SEOlla kesällä -98 ja narautti laivakossun auki ja pulputteli siittä siivua siivun perään vuoristopuromaisen heleän pulinan ja solinan saattelemana. Kutospöydässä vaan Vaanon kuskit katselivat kattoon ja huokaisivat "torstaihan se tänään vasta on"......

    • Anonyymi

      Jouluna lausuttiin pejolan paarilla ennen makkarapannu lounasta"Tapahtui myös niinä päivinä kun LErvo astui huoltamolle ja astui tuhman kassatytön ja joi oluen. "älä lausu turhaan herrasi nimeä" -murjaisi Lervo kassalikalla samalla hyvää antaen. Kun kanja kommasti laukeaa niin vekseli lankeaa, sanoi Ka-lervo, tuo lersu. Pyhä kolminaisuus, Lervo, Kanja ja Kilijukassu. Pyhitetty olkoon nimesi. Hän joka Lervoon uskoo näkee valon. Älköön pidettäkö muita Lervoja kuin Lervo. Hän, joka ajut ajaa. Krillillä makaa ja huoltikalla möhisee. Pyhitetty olkoon Lervon ajupäivä. Lervo on harras ja hurskas, saatanallinen ajumöllikkä. Kirkkokuoro on harrastuksena yhtä lähellä Lervon sydäntä kuin kaljan sekä kossun kittaaminen. Siellä Lervo saa olla oma itsensä, mylviä kuoron alttospraanona sydämensä kyllyydestä, karjahdella kauneimmat virret ja turautella rahti vaostaan psalmeja väliajoilla.

    • Anonyymi

      K.A-lervo kelkkoi aikoinaan todella kekkuleissa dachau-birkenaun suoralla rahteja ja vilkuili taustapeileihin TURHAPUROILME pärställään savua lykkäsi putkista enemmän kuin erään viihtyisän työleirin savupiipuista. lervo mylvi kuin raivostunut villisikalauma ja löi fyllerin askista isompaa pykälää sisään banjojen ulistessa ja rahtipullo heleästi laulaen samalla kolitsiin roisketta pulputellen puhaltamalla

    • Anonyymi

      Huhu kertoo että Ka-lervo neuvotellut päntälän seonpaarin pajatson kanssa ajosopparin Akin pururinkiin. Ajaa clobendotteri jyryllä, sillä euro kutosella, kahta vuoroa. Rahaa tulee ku tukinajosta, kuulemma, oli lervo pajatsolle kerskunut ja vielä viinaryypytkin tarjonnut. NIIN SAATANA ON SE AJUKONNA JUMALAUTA!

    • Anonyymi

      "KAKSKYTÄ VUOTTA, JA SIKANA!" -lauleskeli K.A.lervo iloisesti hirnuen kun patanokkasisullaan lasketteli magneettimäkeä alas samalla kolitssiin puuroa pudotellen. Lervo oli ollut teurasjätteen ajossa liukukapelli kasettisisullaan kaks kesää ja nyt oli juhlan aika. Radiossa lauloi Matti Esko "..mä silmin punertavin" ja Lervo katsoi kaanian peiliin ja näki omat lautasen kokoiset punertavat pullistuneet silmänsä ja sanoi "MÖÖÖH" ja laittoi nilkkaa oikoisemmaksi, kaania kun ei pikku käskyttämisestä piittaa. Ylämäessä Lervon piikkinokkakaania tuntui aina olevan yhteistyöhaluton, alamäkeen taas Lervon omien sanojensa mukaan kulki lailla hullun, varsinkin vapaalla, taannoin murhasaaren sillalle 145km/h pudotellessa. Ainoa hyvä asia tuolloin oli ettei Lervo hätääntynyt, oli niin tuhdisti kekkulissa. Paimion nousuun haettiin jo pikkupuolta norrat piukassa ettei kanja ihan kiusallaankaan istu mäkeen. Aina oli aju kossu apuna, pahan paikant tullen pelastuksena. Tasamaalla isopata lykkäsi aina mustatlakut mutta ylämäessä jopa kieltäytyi nousemasta, lämmöt 120c ja promillet se kolme ja persmäet ottaessa mustalaku täytti kolitssinkin, salaman nopeudella. Siinä jäi Sisun puolittajakin kuulemma toiseksi. Lervo osaa nämä hommat. Puhaltaa keikat rutiinilla, syteen tai saveen, kaikki paskaksi ja kotiin periaatteella. Saven ajossakin -88 talvella Lervo FH13 Jyry Sisullaan oli niin vinossa kippipaikalla ettei kukaan muu olis kipannut, Lervo huus ikkunasta "KIILTÄVÄÄ ESILLE JA TAKSILLA KOTII"!!

    • Anonyymi

      Lervo oli vuonna 1985 astumassa krillipimuja SEOjen ja kesoilien WC-tiloissa, aina tuhtia takamureaa puntissa, kun renki samaan aikaan ajoi rahtia jopa saudeissa asti. Siihen Lervo totesi että rahti on raakaa mutta rehellistä poika!KA-LERVO ei pysty pitämään kolitsin ja kaanian nahkapenkin väliä ilman hyviä kädenlämpöisiä roisketuhnuja. Siitä kun siirrytään kunnon ulostamiseen niin tippuu jo kaasu ja kytkin jaloille asti brojoa. Ja parhaina päivinä ulostetta tulee niin paljon että kuorma tuhoutuu käyttökelvottomaksi mutta lervo on silti aina töissä. Ja kun kaaniasta ollaan ulkona niin krillipirkko ja pajatso saa SEOm paarilla kyytiä!Lervo laitettiin keikalle ja kaikki meni mönkään. Siitä tulikin se sanonta: "laita Lervo asialle ja mene itte perässä". Tuota aina huoltikan kesoililla hoettiin kun laitettiin Lervo edeltä ja mentiin itte perässä!

    • Anonyymi

      Höyrymakkarat kiertää lervon isossa kaljamahassa ja delerium räjäytys paskat voi olla housussa missä vaan. Siihen päälle turhapurovirne naamalle ja muutama härski nussimisjuttu niin alkaa naisella kuin naisella majava valua hunajaa.

    • Anonyymi

      Terve rahti sonnit .moon ka Lervon isä ja kuulin surullisia uutisia kun lervolle sattunut onnettomuus.lervo on raiskattu kun se oli Moskovan keikalla 88,klopelotterilla kaks turkkilaista tuli kauheaan Kiimaan kun Lervon Sontanen rahtivako oli vilkkuu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1495
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      165
      1196
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      712
    Aihe