Onko tämä seksuaalista väkivaltaa?

Anonyymi-ap

Olen nainen, 37v. Olen ollut vakavasti masentunut jo vuosia. Mieheni ei ymmärrä että hän on osasyy siihen, kun hän on äkkipikainen ja kontrolloiva. En luota häneen ja siitä syystä seksi haluni ovat nollissa. Hän kuitenkin vaatii tyydytystä muutaman kerran viikossa, eikä häntä kiinnosta vaikka minulla on paha olo. Pitää ottaa suihin vasten tahtoa tai antaa pimpulia. Minua oksettaa mutta se on pakko hoitaa koska pelkään häntä.

17

1051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On.

    • Anonyymi

      Saako pilliä muilta naisilta usein.

    • Anonyymi

      Viikoittain vierasta?

    • Anonyymi

      Onko tälläkin hetkellä pukilla?

    • Anonyymi

      Kyllä se sitä on.
      Seksin ei pidä perustua pakkoon eikä parisuhteen pelkoon. Miehesi ei kunnioita eikä arvosta sinua, ei huomioi sitä että voit huonosti.

    • Anonyymi

      Miehesi on itsekäs himojensa orja. Raukkapska.

    • Anonyymi

      AP, tuo on seksuaalista väkivaltaa. Naisen ei tarvitse tehdä mitään mitä ei halua.

    • Anonyymi

      Mikä teitä vielä yhdistää?Vaikutat olevan täysin alisteisessa asemassa.Ei se parisuhde niin toimi että toinen vaan määrää kaikesta.Mies on kyl aika sika vaatii ja ottaa mut ei ite anna naiselleen mitään.

    • Anonyymi

      Mies toimii rikollisella tavalla.
      Varmastikaan sen väkivaltainen käytos ei auta masennuksee!
      Tuollaisella käytoksellä on nimi:

      raiskaus.

      Kaikista tervehdyttävintä sinulle on välittomästi poistua raiskaajan luota! Onko sinulla yhtään ystävää jonka luo voisit mennä kunnes loydät toisen asunnon?
      Entä vanhempasi? Voitko olla heidän luonaan väliaikaisesti?

      Vain kokoa kaikista tärkeimmät : pankkitietosi, passisi, luottokorttisi ja tarvittavat vaatteesi ja:
      Vain poistu. Tänään. Viimeistään huomenna.

      Sinulla ei ole oikeutta itseäsi kohtaan sallia kenenkään jatkuvasti raiskata sinua!

    • Anonyymi

      Ei voi olla totta! Vielä nykypäivänä.
      Nyt otat itsestäsi ja vähäisistä itsetunnon rippeistäsi kiinni ja lähdet pois. Hanki asunto, vuokra- aso tai oma, ihan mikätahansa, kunhan lähdet ja nopeasti.

      Hyi h….tti , mikä äijänpaska sinulla siellä kotona oikein on!

      Sosiaalitoimeen, kelaan yhteys, taloudellinen tuki varmistettava, vuokrat suht korkeita joten asumistukea kai mahdollista saada.

      Ensin pois, kaverin, vanhempien tai muiden sukulaisten luo. Sitten ero vireille ja todella nopeaan tahtiin.

      Virallista eroa odotellessasi asut muualla.

      Onko lapsia, onko lemmikkieläimiä?

      Oletko osa- työkyvyttömyyseläkkeellä tai työkyvyttömyyseläkkeellä vai käytkö kuitenkin töissä vai elätkö pelkästään miehen tulojen varassa?

      Kaikki tämä käyt läpi mietit ja pohdit , mutta pois sinun on päästävä.

      Voit myös nostaa rikossyytteen seksuaalisesta väkivallasta, kaltoinkohtelusta tai raiskauksesta.
      Käytännössä äijä pakottaa sinua seksuaalisiin tekoihin useita kertoja viikossa, ja on raiskaamista, täyttää kaikki kriteerit rikosilmoituksen tekoon.

      Sitä ennen, taas tämä; POIS KOTOA JONKUN LUO JOKA EI OLE HYVISSÄ VÄLEISSÄ MIEHESI KANSSA JA USKO SOKEASTI TÄTÄ. EI SIIS MIEHEN SUKULAISEN LUO jos on osoitettavissa että on samaa lajia kuin miehesi ja yrittää saada sinut palaamaan kotiin ja tekemään sovinnon.

      Sovintoa ei tule, eikä se myöskään ratkaise ongelmaasi vaan ongelma pahenee ja voi tulla muutakin väkivaltaisuutta mukaan kuvaan.

      Mies on oppinut tietyn kaavan mukaan toimimaan ha kaava ei muutu siirä mihinkään sanoi hän mitä tahansa.

      Seksuaalista väkivaltaa jo olet kokenut ties kuinka kauan, psykkistä väkivaltaa myös, painostusta, itsetunnon latistamista ja naisellisen viehätysvoiman mitätöintiä ja lähes kaikkea muutakin.

      Voi ju..luta minkälaisia äijiä tämä maa on siinnyt ja tuottanut, joku nainen tuonkin miehen synnyttänyt ja kasvattanut ja joku mies siittänyt ja kasvattanut tuollaiseksi ihmishirviöksi.

      Miehen isä ollut todennäköisesti ihan samanlainen vainonsa raiskaaja ja lapsi parka syntynyt raiskauksen seurauksena. Ei ihme ettei äiti ole kuennyt lastaan rakastamaan vaan päinvastoin, ehkä jopa vihannut tuotostaan?

      Eli ei mitään rakkauden valojen kuuntelua, keskustelua- tuollaisen miehen kanssa EI KESKUSTELLA KOSKA HÄN PÄÄTTÄÄ KAIKESTA- näemmä jopa sinun kehostasi.

      Ei siis sovintoratkaisua missään tapauksessa, tuo mies ei muutu- voi korkeintaan luvata muuttuvansa ja käyttäytyä jonkin aikaa kunnolla, kunnes SAMA ALKAA UUDESTAAN !

    • Anonyymi

      Ensi ja turvakotien liitosta saa aluksi tietoja mitä kannattaa lähteä nyt tekemään, samoin kuntien neuvontapalveluista.
      Jos sukulaisia, ystäviä ei ole - mikä ei olisi harvinaista näissä tapauksissa koska puoliso pitänyt huolta systemaattisesti ettei ystäviin tai sukulaisiin pidetä yhteyttä.- niin on todellakin olemassa turvakoteja joihin mennä lastenkin ja lemmikkien kanssa.
      Passit, henkilötodistukset ja pankkikortit omaan haltuun ja mukaan. Samoin vaattet pakattava matkalaukkuun ja todellakin vain lähdettävä pois.

      Täysin tuloksetonta on keskustelut puolison kanssa ja hänen lupauksensa tapojensa muuttamisesta, hän ei muutu vaan uhrin, sinun, on muututtava, noustava tuosta alisteisesta roolistasi ulos ja poistuttava myrkyllisestä ilmapiiristä.

      Hänen tekonsa osoittavat täydellistä välinpitämättömyyttä, tarvetta hallita ja kontrolloda toista ihmistä ja sanella mitä toiset tekevät , koska tekevät ja miten tekevät.

      Hänelle sinä olet huonosti kohdeltava mitättömyys, et ole hänelle likaista sukkaparia kummoisempi.
      Mitän muuta et kerro tuossa luhyessä kysymyksessäsi joten tilannetta en tietenkään tiedä kokonaisuudessaan.
      Hoitosuhde kuntasi terveysviranomaisiin sinulla kuitenkin on masennuksesi vuoksi? Ehkä käyt terapiassa tai uusit llääkereseptin ?
      Käynnit gynegologin luona voisivat auttaa siten että voisit siellä myös avautua ongelmistasi.
      Tämä virallinen taho on valitettavasti usein myös joskus aika passiivinen tai kantaa ottamaton ja on pyrkinyt aina sovitteluratkaisujen tarjoamiseen ymmärtämättä kokonaistilannettasi.
      Sosiaaliviranomaisten puoleen voit kääntyä asunnon hankkimiseen liittyvissä kysymyksissä, olisiko mahd.saada hätäsijoitusasunto jonka osoitettaei saa mistään selville?
      Eli hirvittävän paljon asioita joita masentuneelta edellytetään kun kuitenkin on selvää se, että useinmiten homma tyssää siihen ettei henkilö kykene toimimaan juuri perussairautensa vuoksi.
      Elämäntilanne ja henkilön puolison käyttäytyminen pahentavat tilannetta merkittävästi. Jos sekin että 37 v.kysyy täällä elämäntilanteeseensa apua kertoo että voimat ovat aika rajoilla, eikä hän löydä ulospääsyä mistään tilanteeseensa.
      Rikosilmoituksen teko on nyt lähinnä se yksi asia joka on hoidettava pois alta. Fyysisiä jälkiä pahoinpitelystä, raiskauksista ei taida olla näytettävissä joska kysehän on alistumisesta. Hiertymiä genitaalialueelta voi löytyä, ehkä puristamisen jäljiltä jotain, mutta rikosuhripäivystykseen voi ottaa myös yhteyttä ja todennäköisesti neuvovat eteenpäin miten pitää toimia.
      Auttavia tahoja siis löytyy mutta on todellakin ensiarvoisen tärkeää että henkilö pääsee poistuo,ta ihan fyysisesti, tilasta jota hallitsee ja hallinnoi väkivaltaan taipuvainen henkilö.
      En tiedä onko mahdollista henkilön saada avustaja esim.rikosuhripäivystyksestä hoitamaan joitan asioita tai jostain muualta, sosiaalitoimesta, poliisista, viranomaisista koska tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä yhdelle ihmiselle tuo kaikki.

      Jostain on kuitenkin lähdettävä liikkeelle, jokin laitettava vireille, jotain tehtävä— muutoin tuo vain jatkuu kuolemaan asti. Se ei vapaaehtoisesti, neuvottelemalla lopu.

      Poliisilta saa myös apua lähestymiskiellon hakuun se on joka tapauksessa jossain., aika varhaisessakin vaiheessa saatava.
      Muutoin painostus jatkuu ja masentunut ei jaksa vastustella jatkuvaa manipulointia, hänen voimansaei siihen riitä.

    • Anonyymi

      Siinä kohti se kai täyttää ne seksiin pakottamisen kriteerit ehkä jopa joka mahdollisesti tekee siitä raiskaukseksi luokiteltavaa vähintäänkin saadaksesi tarkempaa tietoa olisi sinun syytä varmaan olla yhteydessä poliisiin ja hakeutua mahdollisesti jopa turvakotiin

    • Anonyymi

      Tietenkin on. Miksi sä pelkäät miestäsi? Mitä tekee jos et suostu?

      • Anonyymi

        Aika helppo arvata. Lyö fyysisesti tai henkisesti, emotionaalisesti; haukkuu, mitätöi; ei susta ole mihinkään, kaikki muut naiset kokee tämän ihan normaalina ja miellyttävänä, mutta sä, sä oot paitsi ruma , myös tyhmä kun saapas ja täysi raaka, kylmä kala, saa hävetä sua kun olet niin helvetin epänaisellinen. TYHMÄ, et osaa tyydyttää miestä, saan kyliltä koska tahansa paremman naisen kuin sinä oot, löysä p..uinen, haiseva akka olet…et kelpaisi kenellekkäön muulle kuin mulle. Ihan arnosta otin sut vaimoksi ja siedän sun rumaa pärstääsi, v…..u mikä hu….ra olet, ruma, sais laittaa säkin sun päähäs että edes seisoomaan saisin vehkeen…jne,

        Tämä jatkuu ja sitten kun vaimo tekee kaiken mitä mies käskee: hyvitellään; olet sä sentään niin mukava, ihana nainen, saat mulle hyvän olon aikaan ja osaat tyydyttää mun tarpeeni, jooko kulta, uusiksi taas kohta vai mitä, saat sitten vähän ylimääräistä rahaa että voit ostaa itselles jotain nättiä….jo pelkkä ihmisarvoinen kohtelu riittää palkinnoksi seksistä,
        Tämä kiristys, huutohaukkuminen, uhkailu ja vuoroin hyvittely jatkuu ties kuinka kauan..se ei voi olla mitään muuta kuin helvetissä elämistä.
        Hyvää ja ihmisarvoista kohtelua, kaunis sana silloin tälläin ja kaikki vain jos tyydytät äijänketku oraalisesti, anaalisesti tai vaginaalisesti..kaikki ihmisarvoinen kohtely myönnetään vain jos suostuu seksiin. Jos et suostu, olet paska ämmä ja huora, kylmä kala, epäonnistunut naisena ruma, vastenmielinen…
        Voin kuvitella tuon naisen osan, on helvetillinen suoraan sanoen, itsetunto on täysin lytätty, haukuttu, moititaan kaikesta- et sä osaa hoitaa ittees, kato minkä näkönen haaska olet, pese tukkas, käy suihkussa, haiset vanhalle raadolle, kampaa hiukses, kuka suoa tahtoo, ei kukaan.. lihoat vaan joka päivä enemmän ja enemmän…ruoka maistuu muttei mikään muu jne.


    • Anonyymi

      Hei AP.
      Miten sinulla menee? Tiedä, että täällä on hyvin monta jotka toivovat sinulle parasta ja lähettävät pixeleidan kautta voimia.

    • Anonyymi

      On. Masennuksesi helpottaa, kun muutat pois.

    • Anonyymi

      Elääkö ihmiset oikeasti tällaisten kanssa?

      Tuo on järkyttävää alistamista,
      ei tule muuttumaan.

      KÄVELE ULOS,
      NYT.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe