Naisellinen kauneus, noin 3500 vuoden läpileikkaus

Anonyymi-ap

Tasapainoinen, historian läpileikkaava essee naisellisesta kauneudesta, alkaen Minoalaisesta kulttuurista taiteilijoiden silmin, mm. patsaiden ja taulujen kautta.

Valheiden häätöä, totuus naisellisesta kauneudesta: https://www.jsanilac.com/dispelling-beauty-lies/

Sivu, paremminkin teos, sisältää paljon kuvia ja tutkimustuloksia. Jopa Rubenin rumapainoisia naisia esittäviä teoksia on käsitelty. Tisunkoko, kasvojen kauneus, ja etc. on käsitelty. Myös ikäeroa eronneissa pareissa tarkastellaan, josta yllättävä havainto, parit joissa mies on 20v vanhempi kuin tyttö eroavat kaikkein harvemmin.

7

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miehet puhuvat tisun koosta aina samoilla käsitteillä, kuten tuossa esseessä: Pieni, keskikokoinen, suuri, valtava. Mutta onko tuollainen kokomääre nimenomainen tisun laatukriteeri? Moni mies sanoo että suuret tisut on hyvät, mutta voiko tisut olla liian suuret? Oivalsin eilen että minä en määrittele tisun laatua koon perustella lainkaan, vaan hyvät tisut ovat sellaiset, jotka säilyttävät muotonsa huolimatta siitä missä asennossa tytön keho on. Josta seurauksena on että pienet ja kiinteät tisut ovat minun mielestäni erinomaiset.

      • Anonyymi

        Tisujen koot vaihtelee ja samoin nännit ovat erilaisia. Itse tykkään monen kokoisista. Sellaiset oikein pitkät nännit, eivät oikein miellytä. Taikka hervottoman suuret nännipihat. Eikä sellaiset isot riippuvat mamman tissit taikka lapaset. Ihanimpiin omiin suosikkeihin kuuluu herkulliset


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tisujen koot vaihtelee ja samoin nännit ovat erilaisia. Itse tykkään monen kokoisista. Sellaiset oikein pitkät nännit, eivät oikein miellytä. Taikka hervottoman suuret nännipihat. Eikä sellaiset isot riippuvat mamman tissit taikka lapaset. Ihanimpiin omiin suosikkeihin kuuluu herkulliset

        Unohdin aiemmassa mainita tisun perusmuodon. Kirjoitin että on tärkeätä että tisut säilyttävät muotonsa tytön kehon asennosta riippumatta. Mutta tietenkin tisun perusmuoto on yhtä tärkeä.

        Tässä tutkimuksessa (Ihanteellisen feminiini rinnan etsiminen: kansallisesti edustava Yhdysvaltain väestönlaskennan tutkimus) https://link.springer.com/article/10.1007/s00266-021-02753-y minulle herkullisin perusmuoto on, eeeehh, muutoin sama kuin lopputuloksessa oleva -naisten- preferenssi, mutta kuppikoon B sijasta koko AA. Eli: Rintojen napasuhde (ylä:ala = 55:45), kapeat rinnat (etäisyys nännistä nänniin noin 21 cm), keskimääräiset areolat (noin 30-40 mm), kuppikoko noin AA, täysi ylänapa projektio (100 %).


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😋 ­N­­­y­­­m­­­f­­­o­­­m­­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17660272e

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Näin, muoti se muokkaa kauneuskäsityksiäkin, niin naisten kuin miestenkin.

      Yleensä sellaista ihaillaan, jota on vähän esim. rahvas ihaili hentoja ja kalpeita ylimystöä, joka ei tehnyt työtä tai ihaili sitten ylipainoisia läskejä, jotka vain olivat kun ei tarvinnut tehdä töitä vain olla ja syöd'.

      Nyt kun periaatteessa kaikilla on ruokaa yllinkyllin, ainakin länsimaissa, ihaillaan laihuutta ja timmeyttä. Botox ja silikoonibuumi alkaa olla ohi ja enää niin muka-muodikkaan silikoonitissit tai törröhuulet, eivät ole enää in vaan lähinnä naurettavia ja hyvinkin out - nyt ihaillaan luonnollisuutta ja luonnonkauneutta.
      Miesmakukin on muuttunut ajan saatossa; jos ennen se lihaksikkain oli jotain, nyt on se älykkäin jotain.

      • Anonyymi

        "Näin, muoti se muokkaa kauneuskäsityksiäkin, niin naisten kuin miestenkin."

        Viitattu sivu nimenomaan esittää ja lukuisten valokuvien avulla näyttää, että käsitys naisellisesta kauneudesta, etenkin tiimalasi vartalosta, ei ole muuttunut noin 3500 vuoden aikana. Rumapainoisia tai rumakokoisia ei ole koskaan haluttu ikuistaa, lukuun ottamatta muutamaa Rubensin teosta (jotka hän varmaankin huvikseen teki opimµmhöyryissään).


      • Anonyymi

        " Botox ja silikoonibuumi alkaa olla ohi ja enää niin muka-muodikkaan silikoonitissit tai törröhuulet, eivät ole enää in vaan lähinnä naurettavia ja hyvinkin out - nyt ihaillaan luonnollisuutta ja luonnonkauneutta."

        Ei pidä paikkaansa. Miehet ovat aina pitäneet ja tulevat aina pitämään isoista tisseistä ja mehukkaista huulista. Naiset haluavat näyttää kauniilta ja ovat siksi aina pyrkineet kaunistumaan korostamalla rintojaan siten, että ne näyttäisivät isommilta. Ja laittaneet huulipunaa, jotta huulet näyttäisivät haluttavammilta. Nyt aidosti isoista rinnoista ja houkuttelevista huulista on tullut teknologian kautta mahdolliset kaikille naisille ja se näkyy jo katukuvassa.

        Siinä olet oikeassa, että luonnollisuutta ja luonnonkauneutta ihaillaan nyt - tulevaisuudessa kun sitä ei enää ole niin paljon tarjolla!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe