LERVO KRAPULAPASKALLA

Anonyymi-ap

Lervo oli kerran Protestilan Essolla tilannut makkarapannun tupla suoloilla ja siksi aikaa krapulapaskalle odottamaan. Paari likka laitto suolaa tripla määrän kun tiesi että Lerska kuitenkin protestoi suolan vähyyttä. No, Kaliahessu notkui tiskillä pikimustaa tervaa ryystäen ja otti Lervon tilauksen vastaan kun se istuksi vieläkin siellä krapulapaskalla Rattoa lukien. Hessu, tuo karvapersekonna, ajatteli ystävällisesti lisätä suolaa reippaasti Lerkun annokseen koska ajatteli että kassapimu ei kuitenkaan muistanut Lervon makutottumuksia. Nyt suolaa oli jo tuplasti triplamäärä. Lervo raahautui rahtivessasta paarim puolelle, kuin jeesus kolkatalle, ja otti tiskiltä annoksensa ja vanhan tottumuksen mukaan vaistomaisesti lisäsi vielä kourallisen suolaa ja taapersi sinne vitospöytään muitten kuorkkiturojen rinkiin. Kaljahessu katsoi punaset silmät suurina kun Lervo lapioi ahnaasti makkarapataa kitaansa ja tokaisi: "taitaa siellä suolan seassa sitä makkarapataakin vähän olla"?!

Tämä tarina on tosi.

Mikä oli tarinan opetus?

20

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpas sulla paha olla. Valon määrä on vähissä ja aurinkoa ei juurikaan näy.

      Koita kestää, pari kuukautta vielä ja alkaa aurinkoakin tulemaan.

      • Anonyymi

        Lervo ei pienistä hätkähdä. Ei hätääntynyt silloinkaan kun kanjasta katkesi runko täydessä vauhdissa. Ajoi pelkällä hytillä niin pitkälle kun pääsi, sitten mylvi kuin norsulauma ja tuhosi pikkukossupullon silmänräpäyksessä, ilmeenkään värähtämättä. On se julma konna. On se hävytön konna. Tosi koljootti. Juu ja kovin luu kelekkomaan kuarmia kanjalla tumuissa yksin silmin ja persiin. Hyttänä kanjasa kloopettotteni kanjan hyttä niittakopilla ja bultokki nokkamallilla. Kanjalla kuulemma kuarmia kiskoo meneen ja tuleen. Ajut hoitaapi kanjalla ja hytällä kelkkomalla tumuissa.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😍 ­N­­y­­m­f­­­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#176602977

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ikävä kyllä Läjätystä näkee aivan liian harvoin nykyään. Viimeksi toissa viikolla Veijon Essolla joku Nyyholmin kuski yritti jättää läjän keskellä mittarikenttää mutta ilmeisesti ujous iski, kokenut ja liian selväpäinen kuski. Ei saanut kun pienen pökäleen aikaan useiden hämmästelevien silmäparien edessä. Ennen Läjätyskin osattiin ja kunnolla. Isoja, tuoreita paskaläjiä oli miinoitettu koko huoltiksen piha aina. Jos ei sitä jo siitä huomannut että tuhatmäärin peukalon kokoisia paskakärpäsiä pörräsi siinä niin hajusta sen ainakin huomasi!! Makkarapannusontuuli ja höyrärin jätös kun tuoksahtaa suht kitkerältä!

    • Anonyymi

      Tuli vaan mieleen että oottekos kuormia ajellessanne miettineet koskaan brojon eli sonnan, tuon paljonpuhutun rahtarin tuotoksen eri tyyppejä. Normaali kansalaisellahan shitti on melko kiinteää, mustanmakkaran näköisiä pitkiä ja paksuja pötkylöitä mutta rahtimullin tuotos on melko eri tyyppistä, johtuen täysin eri ruokavaliosta. Rekkakarjun suntuuli on vetistä, vetelää, liisterimäistä ja huomattavasti pahemman hajuista kuin perus tallaajalla. Se saattaa muistuttaa lähinnä mämmiä tahi kebab kastiketta ja sisältää usein sulamattomia makkaran paloja ja lihiksen osia. Liisterimäisen föijan etuhan on se että se tarttuu joka paikkaan, persposkiin, rekkavakoon, kanjan penkkiin ja erityisesti rekkabiisonin perskarvoihin ja kuivaa rauhassa, hiljalleen ja muuttuu isoiksi ja hieman suuremmiksikin pastilleiksi. Niitä kun kerää kunnon kokoelman niin saa taattua rispektiä rekkabaareissa ja naisiltakin ihailua. Vellimäinen lientoinen saisse valuu usein pultusta ulos ja jo siitäkin tuntee asiansa osavan kuorkkimullin ja usein siellä kolitsien uumenissa onkin tämänpäiväiset, eliset, viimeviikkoiset ja joillakin paatuneimmilla ajukelmeillä viime kesäisetkin mössöt, hyvin kuivaneina.

      Löytyykö teidän arvon rahtikonnien mielestä muita brojon eri tyyppejä? Kertokaa avoimesti täällä ajuzädissä!

    • Anonyymi

      näin joulun alla muistuu mieleen kun vuoden 1978 SKALLIN pikkujouluihin lervo asteli edellisvuonna hopihallista tilaamissa jo pikiruskeissa kollarihousuissaan brojot puntissa mutta tonttulakki päässä puhe oli mylvähdyksien sävyttämää KARJAHTELUA ja susimaista ulvontaa kun sattu täyskuunaikaan. lervolle hurrattiin kuorossa ja pukinkontti oli puolillaan valmiiksi allekirjoitettuja vekseeitä lervolle ajua varten, mihin ei oltu raaskittu summaa edes kirjuuttaa.

    • Anonyymi

      Lervo pankissa vekseliä hakemassa. Muistaneeko kukaan tarinaa männävuosilta? Noh, Lervo, tuo kojoottimullikuonolainen, oli ajua ajeskellut otsa hiessä ja perse punaisena ja kolitssit ruskeena mutta rahat loppu. Eli ei uutta. Lervoa oli ohjeistettu "sitten kun pankkiin menet, pukeudu siististi, ole selvimpäin ja haise hyvälle". Lervohan tietty teki oman päänsä mukaan, täräytti lbs111 kloperttrotteri kaaniallaan pankin oven etteen ja laahusti sisälle selvästi juopuneena. Heti ovelta huusi "HIk ´ PAAS KASÖÖRI KIRJOITTAEN hik´ VEKSSELIT SHAATANAAAAA...! Ja turautti vuosisadan tuhnun kolitssiinsa, varren ja roiskeiden kera, reippain mielin. On se konna, oikein asfalttikoljootti!!

    • Anonyymi

      Vieläkö Lervo istuu sitä lapsiporno tuomiota?

    • Anonyymi

      Lervon nussimisjutuista valuu kassapimujen tavarat hunajaa, kun tuo hävytön karvapersekarhu lapioi makkarapatoja sisuksiinsa. Kanja lonksutteloo pihalla keinuvalla sävelellä jonninjoutavaa, siniharmaata lykäten. Lervo mylvii.

    • Anonyymi

      Kärri-Tero oli siirtoluvilla aikonaan morkoolin ajossa Päntälän KTK:n ringissä ja ensmäsenä päivänä meni kahvella käymään KTK:n baarissa, eli Irjan baarissa. Vitospöydässä mustaa hörppiessään kuului pöydän alta outoa murinaa, julmetun tuhnun ääni ja kähinää, jolloin Kärri-tero ääni väristen kysäs baarin Irjalta "O.. onko pöydän alla karhu??" johon Irja lakonisella äänellä katsettaan nostamatta "Lervo siellä oli pikkutauolla", ja huokaisi. Kärri-Terolla oli kahvi läikkynyt paidalle ja pulla juuttunut suuhun. Sen verran Kärri keräs rohkeutta että kurkkas pöydänalle, siellä ensmäisenä näky helekuttin moiset punertavat mullinsilmät ja se karmiva, tajunnantäräyttäjä tuhnun haju, joka sain Teron hengen salpautumaan ja miettimään jopa että miksi koskaan liikennelupaa oli hankkinut saatika siirtolupaa naapurilääniin! Puolet kahvista juotuaan Tero kokosi itsensä ja käveli patalaiskan T142h Scaniansa luo ja katsoi vieressä hörsköttävää LBS111 Scaniaa jonka hytistä lemahti tuhti vanhan viinan haju. Elämä jatkuu, mietti Tero, ja päätti hakea uutta lastia päälle, unohtamatta koskaan tuota pöydän alla näkemäänsä.

    • Anonyymi

      Keppisaaren laivassahan on tunnetusti lounaalla aina muusia ja lihapullaa. Lervo tuo paatunut ajumulli veti kolme lautasellista lihapullia, sen jälkeen veti pullollisen koskenkorvaa. Laivahytän yläpunkalle noustuaan Lerwo tunsi suolessa polttavan paineen, alkoi lihapullat pyöriä mahasssa. Kolmen kekkulin humalassa lerbo yritti kavuta alas punkalta mutta kompastui hyttitoverinsa Peijooni-Pellervon taxfreestä ostamaan kymmenkerroksiseen olutpakki kasaan. Niinpä Lervo lensi punkalta niskat edellä lattialle, mutta oli samassa hötäkässä unohtanut armottoman paskahätänsä.

      Tunnin Lerwo oli sammuneena lattialla, heräsi olutkasan päältä ihmetellen, miksi haisee paska. Lerwo avasi Ale kokin oluttölkin ja nousi lattialta, muttq huomasi että housuthan oli revenneet sängystä putoamisen johdosta ja Broikkulit jotka painoivat suolessa olivat nyt pitkin hytän kokolattiamattoa ja kaverin oluet olivat totaalisesti Paskasontuulin peitossa. Lerwo tokaisi "iha nniiku -67 rottertamin laivalla, sama juttu, sattuuhan näitä" ja lähti hakemaan uuden pullon viinaa.

    • Anonyymi

      Nykyajan pellet ei todellakaan tiedä mitä oli rahdin ajo ennen. Ajettiin yksin silmin 1000km päivässä, juotiin ajon aikana kossua ja lepotauolla luettiin rattoa ja heitettiin permat koetaulun alle. Mulkkua ei putsattu, vaan lähdettiin painamaan meneen siitä vaan urkuulit soiden. Nyky nullit tumputtaa katkaravun kokoista nysää, permat he linkoavat talouspaperille ja mulkku mennään pesemään aapeeseen suihkuun.

    • Anonyymi

      K.A-lervo kelkkoi aikoinaan todella kekkuleissa dachau-birkenaun suoralla rahteja ja vilkuili taustapeileihin TURHAPUROILME pärställään savua lykkäsi putkista enemmän kuin erään viihtyisän työleirin savupiipuista. lervo mylvi kuin raivostunut villisikalauma ja löi fyllerin askista isompaa pykälää sisään banjojen ulistessa ja rahtipullo heleästi laulaen samalla kolitsiin roisketta pulputellen puhaltamalla

    • Anonyymi

      Lervo lähtee aina aamukekkuleissa. Muutoin ei Lbs111 pystyhyttä kanja starttaa ku siihe on asennettu semmottine anti-alkolukko. Pitää olla yli promille, sillo vasta göötteporgin isolohko pölläyttää mukavat sinimustat lakut putkesta. Jarripaittein kohotessa Lervo ottaa ajolekastaan vielä voimaannuttavat reippaat siivut ja mylväisee kuin lahtipenkkiin joutunut 500kg teurasmulli!

    • Anonyymi

      "HUOMINEN ON JO TÄNÄÄN" -mylvi karjumalla K.A.Lervo Persneton SEOlla kesällä -88 ja narautti laivakossun auki ja pulputteli siittä siivua siivun perään vuoristopuromaisen heleän pulinan ja solinan saattelemana. Seiskapöydässä vaan Vaanon ja Teljän kuskit katselivat kattoon ja huokaisivat "torstaihan se tänään vasta on"......

    • Anonyymi

      Kas kun Kassu kertoili eilen että LERVO täräytti krapulapaskat "ohi kolitsin" Lervoilan SEOm paarim kesoilin rahtivessassa, nosti telin ylös ja lähti norjaan täydelä kalakuormalla.

    • Anonyymi

      Lervo vain nojasi pajatsoon ja antoi broikulin valua kolitsimpulttuun

    • Anonyymi

      Lervolla lensi kerran pelikaani kaania lbs111:n ilmanotto torveen molskottia ajaessa. Lervo ajoi työmaalle jossa oli autonosturi ja Lervo kytkettiin valjaisiin ja nostettiin ylös niin maha meni jotenki sekaisin ja Lervolla pääsi vetelä deliriumi krapulapaska kolitsiin ja kaikkia nauratti kovasti lopulta se pemmikaani saatiin sieltä Sisun sm300:n torvesta pois ja Lervo jatkoin kuitupuun ajua sahalle turhapuro virne lärvillään.

    • Anonyymi

      Isotätini toimi muinoin Päntälän Gulffin vahtimestarina ja yleismiehenä, ns, jokapaikan höylänä. Taisipa jotkut peijakkaan rekkamullit höylätä eli vetästä viikseenkin isomummiani tuolla Päntälän SEOm paarilla. Siellähän oli rekkateroille omat tilat ja toimikos paikallinen Päntälän Ajumullit ry kin siellä? Saunatiloissa oli 20 pennin pajatso ja olut automaatti. Kaljapullo maksoi muistaakseni markan ja kaljaahan rahtimiehet joivat jo tuolloin hanakasti ja ajelivat sitten kaljapöhnissään kuormia. oli se kovaa aikaa, perkele. LERVOLLE tuli psykoottinen deliriumi, tuo ikiaikainen maksan ujelluttaja! Ulosotto paukuttaa ovella ja vekseliukot hyppivät seinillä! NIMI VEKKUUN, JA PASKA PEPPUUN, lauloi LERVO, tuo trattaveikkojen vapahtaja!!
      Se on tämä LERVO jolla on porttikielto Padasjoelle, Sysmään, Kuhmoisiin ja koko Päijänteelle! Kas kun oli tapojensa vastaisesti pidätellyt paskahätäänsä aina Ilolan lauttarantaan asti, jonne aju pullon sisällöstä vihiä saanut polizei seurasi. Kanja vuonolossin kaijalle parkkeerattuna ja keulan osoittaessa kohti Kuhmoisia LERVO sai viimein suoliston voitelun käyntiin. Pian siinä turistien ympärille levisikin tutun tymäkkä tuoksu leveällä rekkamiehen hymyllä maustettuna! Kansipoika tarttui toimeliaasti moppiinsa ja työnsi toista tonnia paksua savea kolitsin puntista kansallismaisemaan. Aluksen kapteeni huuteli maydayta niin julmetusti meripelastuskeskukseen, mutta Päijänne-tunnelin pumppua ei ehditty sulkea ajoissa ja yhä tänä päivänä Helsingin vesijohtovedessä maistuukin ripaus LERVOA.

    • Anonyymi

      KA-LERVO pieraisee tuhnut roiskeilla eli rypäle/maissipaskat aina kun on kilju-kassun satsi valmis ja sitä on maisteltu eli kaadettu kurkkuun suoraan ämpäristä rovastin mutinoista huolimatta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe