Lervo lentokalan ajossa!

Anonyymi-ap

Tälläistä tietoahan nöösipojat on kertonut LERVOSTA säännölliseti 60-luvun lopulta saakka. Joku sattunut näkemään sammuneen LERVON taas seompaarin terassilla jäähtymässä ja luullut kuolleeksi. Aunemummallahan on tapana nostaa välillä tuo maantiekelmi pihanpuolelle nukkumaan ajusilmiä pois. Suuhun tungetaan jättipiirakka neljällä höyrärillä ilman salaattia jota sitten maantiekäärme imeskelee nukkuessaan. Välillä saattaa höyräri mennä väärään kurkkuun ja tulla useamman tunnin hengityskatkos. Mutta aina se lähtee vekselivelho uudestaan käyntiin rykien kuin 612 Valmetti Sirkka-Liisa Sisun nokalla. Harva muistaa kun nyyströmpin nokka-autoilla ajettiin muikkua tuoreena inarilta helsingin kauppahalliin koko talvi -86. Kala pysyi tuoreena kun muikkukasetti ajettiin sinne järveen jäähtymään yön yli.

Kaskua ei ole tällä kertaa kertoa mutta tositarina löytyy, LERVO oli juuri sillon helmikuun 1994 lopulla istunut kolmatta viikkoa yhtäsoittoa hytässä muikunajossa ja Kärsämäen kohdalla vanhan tien kautta ajaessa siinä Kusikaaren mäessä siltä lähti taju lopullisesti. Kanija painui metsään toistasataa metriä ja marjastajaporukka löysi koko paketin kuskeineen vasta viikon päästä. Siinä sitten aikansa tuota herättelivät, kunnes porukassa ollut kunnaneläinlääkäri tunnisti että potilaalla on selvä suolistosolmu mikä oli tajunkin vienyt. Alkoivat sitten koko kylän väki solmun aukaisuun kanijan rengasraudalla. Aikansa kaivettuaan löysivätkin kokonaisen puukkarin ajusonnin suolesta. Oli ilmeisesti univajehouruissaan syönyt puukkarin luullen sitä piirakaksi. Puukkarin poistolla ja koskisen korvalääkkeellä LERVO selvisikin pian ajokuntoon. Toki puukkarin perässä tuli tynnyrillinen sitä hyvääkin joka saatiin onneksi talteen kolitsin punttiin ettei tarvinnut VPK:ta soittaa mäkeä siivoamaan. Sisu tuli ajamalla pois metästä ja lohet saatiin ennen auringonnousua lentokentälle. Tarina on tosi. On se LERVO vaa jumelavita konna! Oikea pökäle!

18

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö olo helpota yhtään? Onneksi on tällaisia palstoja missä voi huudella, kiva jos se jotenkin auttaa.

      • Anonyymi

        Persnetto-Veijo tuossa soitteli ällaalla meille tänne anoppilaan ja kyseli paljonko Lervolla oli näkynyt persvakoa kesällä 1982 rekkamiesten ”touhupäivillä” trattalan SEOlla? en äkkiseltään muistanut mutta anoppimme sanoi että viivaa, sitä ajo uraa, olis ollu liki kahdeksa tuumaa kun Lervo oli konttaillen mennyt kanjansa hyttään ”välipalalle” eli parit kivat päiväkaljat juomaan! Oli ollut kuulemma möhinää ja ähinää ihan tarpeeksi.


    • Anonyymi

      Kaikki tietää jo ettei sinusta ollut alalle. Lopeta jo.

      • Anonyymi

        Lervo ja Brojo ajaa turnipseja Tornioon ja paluuna paskaa kolitsit täynnä Vekselijön sellillä. "PROTESTILISTOILLA TAVATAAN!" Murjas lervo ko vastaa tuli!


    • Anonyymi

      Peijolan KTK:lla ei aamun käskynjaolla kuormaa annettu jos ei aamuläjää laskenut pihaan! Muutamanakin kertana parit märkäkorvat lähti telit lennossa kymppi-volvolla tai leukku-jyryllä kotiin kasvamaan. Vanhat paatuneet karvapersekojoottikelmimullikat pudottelivat läjän käskemäti, ja ison sontakasan tekivätkin!! Oli ne aikoja!! Oi voi!!! Aika kultaa muistot (ja paska sotkee kolitsit)!!!

    • Anonyymi

      Lervolla on kuule kolitsin taka-osa, siitä ajouran kohdilta, todella ruskeena paskasta. Ei se auta vaikka laittaisi pään tunniksi paskapönttöön. Joku sitäkin varmaan joskus on kokeillutkin...Vain LERVO murentaa mureat muhevat hätä-ja -räjäytyspaskan välimaastossa olevat kitkeränhajuiset sontuulit ilmeenkään värähtämättä SEOMpaarim huoltikan pubissa. LERVO onkin eri duunari, ajukonna ja kelmien kelmi, todellinen mullibiisonin kojootti ajamaan ajua morgoolit soiden ja perse vienosti epävireisenä porilaisten marssia paukutellen pasuunat pajautellen paskanhajun ankaralla säestyksellä. Kertokaa lisää LERVOtarinaa.

    • Anonyymi

      Taisi olla logistiikkamessut siinä 2009-10 paikkeilla Pasilassa, en muista ihan tarkasti. Isännät olivat matkanneet pohjoisesta asti tutustumaan uuteen kalustoon ja viettämään aju-möllien iltamia. No joo, asiaan, elikkäs messuhallin miesten vessassa karskin näköinen pikkutakkimies nautti rahtikossua isoin kulauksin. Ihmettelin miksi paska haisi miehen ympärillään niin vietävästi. Samalla huomasin collegehousun puntista valuvan ruskean vanan. Mies kääntyi ympäri ja virnisti irvokkaan ajurahtipeijoonimaisesti. Ei kai kyseessä vain ollut K.A Lervo? Tarina on muuten tasan tosi.

    • Anonyymi

      Kertokaa se kasku kun lervo tuo ajohassuttelija osti Robinin boom kah albumin.

    • Anonyymi

      Lervon tarinointia

      " Ajelin tauolle Päntälän Seolle, tietty siinnä ku kävelin kohti ovea, laskettelin läjät pihalle. Sittä otin ison mustan sumpin ja menin vitospöytään mylvimään muitten rahtikojoottien kanssa.

      Mahassa alako sitten kiertämään ja enhän minä ollut syönyt ajun aikana, kun vaan pari lavaa vanukkaita, lavallisen kiisseleitä, mehuja olin juonnunna sen 10 litraa, Peijolan Essolla olin vetässy neljät rahtimiesten superfoodit, eli makkarapannut ja sitten kun siellä oli vielä jättilihapiirakat tarjouksessa yhen hinnalla sai kolmet, nittä vetäsin sen viistoista. Eihän siinä sitten muu auttanut, kun piti ottaa Ratto ja mennä vessaan istuksimaan. Aukasin vessan oven ja siellä oli joku "siviili" just vääntämässä, no otin sitä niskasta kiinni ja nakkasin sen pihalle, kehtaskin. No luin Rattoa ja vetelin pari askia norttia, samalla ku persus laulo, sitten kun olin lopettelemassa, huomasinkin, että en ollut muistanut laskea ajokolitseja ja olin puhaltanu koko lastin niihin, ai että alko naurattamaan ja kun menin pöytään takasin, kerroin mitä oli käynyt, muitakin, myös Aune-mummoa nauratti niin makiasti. Sitten tämä siviili katto varovasti ovesta housut vieläkin kintuissa ja kysy, saako nyt mennä vessaan jatkamaan, Aune mummo sano sitten sille, että aiot mennä sontimaan minun just pestyyn vessaan, painu mettään sontimaan jos mieles teköö. heitti vielä tiskirätillä sitä siviiliä, ai miten meitä taas naurattikaan, kun se siviili lähti juoksemaan housut kintuissa Aune mummun vihaa pakoon."

      Mulkkulan kylän suurin Lervofani, rovasti Per Seenvako, tapasi ennenmuinoin pitää paikallisella huolzim paarilla perjantai iltaisin pienen saarnan, tukevasti etukenossa tottakai. Se meni jotenkin näin:
      "Tapahtui myös niinä päivinä kun LErvo astui huoltamolle ja astui tuhman kassatytön ja joi oluen. "älä lausu turhaan herrasi nimeä" -murjaisi Lervo kassalikalla samalla hyvää antaen. Kun kanja kolmasti laukeaa niin vekseli lankeaa, sanoi Ka-lervo, tuo lersu. Pyhä kolminaisuus, Lervo, Kanja ja Kilijukassu. Pyhitetty olkoon nimesi. Hän joka Lervoon uskoo näkee valon. Älköön pidettäkö muita Lervoja kuin Lervo. Hän, joka ajut ajaa. Krillillä makaa ja huoltikalla möhisee. Pyhitetty olkoon Lervon ajupäivä. Lervo on harras ja hurskas, saatanallinen ajumöllikkä. Kirkkokuoro on harrastuksena yhtä lähellä Lervon sydäntä kuin kaljan sekä kossun kittaaminen. Siellä Lervo saa olla oma itsensä, mylviä kuoron alttospraanona sydämensä kyllyydestä, karjahdella kauneimmat virret ja turautella rahti vaostaan psalmeja väliajoilla"

      Kylän pastorin auto hyytyi tienlaitaan ja Lervo, tuo armoitettu rahdin kairari, saatanallinen aju sonni ja kelmi, otti pastorin kyytiinsä, kun oli kylälle päin muutoinkin kuormia ja lasteja kelekkomassa kanikallaan. Kesken matkan pastori rohkaisi mielensä ja sanoi ääni väristen hieman häpeissään: "voisiko arvon rekka-mies puhaltaa lämmintä sinne kolitsi housuun, kun olisi niin mukava nähdä ja kuulla tuo yleisin tapa rekkapiireistä". Lervo siihen tuo turhapuromainen virne naamallaan, että " no mikä jottei" ja antoi suolen tulla typötyhjäksi brojosta, eli sontuulista kovalla paineella ja äänellä kolitsihousujen uumeniin. Kyllä oli pastorilla onnellinen hymy suussa, kun laskeutui kirkon pihalla alen Lervon kanikan hytästä.

    • Anonyymi

      LERVO sanoi seolla että sukulaisten nimiä vekseleihin ja nimi protestilistan kärkipaikoille jouluksi. Muuten ei tuu mitään. Lervo otti naamalleen sen tutun saatanallisen TURHAPUROVIRNEEN ja meinas viel että jos sitä konkelonkin ennen joulua vielä tekis. "Ajun aju on mukavaa harrastusta"! -mylvi tää maantierotta kun terveisiä ajeli ympäri maakuntaa! On se jumalavita PÄHEE konna voi jumalavita. Turhapuromainen renki irvistys naamalla, oli tilanne mikä hyvänsä. "Protesti laulaa ja vekseli huutaa hoosiannaa"! -mylvi tää ajukoljootti ÄL AAn mikkiin aina, missä vaan ajelikin!

    • Anonyymi

      ÄL-AAssaki aina ennen muinoin. Persnettoa tulee, mutta antaa tulla, ivistys ja turhapuromainen virne lärvillä levenee sitä mukaa mitä enemmän saa ”ilmaista mainostilaa” trattalistoilla! ON TÄÄ LERVO VAAN KARSKI KONNA! TOSI MAANTIEKOJOOTTI! Anoppini oli Lervon ns. hei hei –tuttu kun se ajukelmi kävi usein siellä Kesoililla paarilla huoltikalla. Niiltä ajoilta myös minulla on nämä hyvät muistoni. Kertokaa te muut lisää kun tulee mieleenBrojo on kuskeista kovin kairaamaan rahtia. Brojo on kaveri, joka painaa kanjassa lätkän lattiaan ja lähtee kairaamaan rahtia putket mustaa sylkien. "KYllä Lervo tietää mitä tekee" -oli taannoin 1984 Kiljukassu tokaissut kun Lervo oli 3.5 promillen etukenossa nojaillut otsallaan kanjan kylkeen ja kussut eturenkaaseen samalla kolitsiin paskoen ja mutissut jostain kuormien ajosta. Ja lähtenyt silmät verestäen karmiva kuskivirne ja turhapuromainen irvistys naamalla ajoon! Lervo otti naamalleen sen tutun saatanallisen TURHAPUROVIRNEEN ja meinas viel että jos sitä konkelonkin ennen joulua vielä tekis. "Ajun aju on mukavaa harrastusta"! -mylvi tää maantierotta kun terveisiä ajeli ympäri maakuntaa! On se jumalavita PÄHEE konna voi jumalavita. Turhapuromainen renki irvistys naamalla, oli tilanne mikä hyvänsä. "Protesti laulaa ja vekseli huutaa hoosiannaa"! -mylvi tää ajukoljootti ÄL AAn mikkiin aina, missä vaan ajelikin! Jos paskaa on maassa on brojoa myös kolitsissa, lervo sanoi josus keväällä 79-86 päntälän seon krillimpirkolle, kun triplasuolattua makkarapannua tilasi ruskistetuissa kollarikolizeissaan. Lervo siihen turhapuromainen ilme naamallaan, päösti mojovasti peräilmaa varren kanssa, elikä tahnamaiset hätäpaskat kolitseihin, ja totesi kaikille niin tuttuun lakoniseen tyyliinsä: "SE ON KUULE VEKSELI KU VELKASTA OPETTAA, POIKA! Ja lähettäskö yhessä nussimaan tuota kassatyttöä kimpasa?! Kattelin että -pröööt ruik- on sevverran lihhaa ympärillä, ku ei mahu kaanian ovesta sissään, että siitä riittäs meille molemmille eikä jää kuorma vajjaaksi!!!"
      En tiedä varmaksi mutta tarina kertoo, että myöhemmin nähtiin ohjausvälys volovon lähtevän kesoililta 12-paripyörä luisusa rajotin ohitettuna kohti Pielavejen teboilia.
      Tämä tarina on tosi.p päntälän seon krillimpirkolle, kun triplasuolattua makkarapannua tilasi ruskistetuissa kollarikolizeissaan. Lervo siihen turhapuromainen ilme naamallaan, päösti mojovasti peräilmaa varren kanssa, elikä tahnamaiset hätäpaskat kolitseihin, Meillä koko perhe viihtyy päntälyn seossa aina aamun pikkutunneille asti. Ojavedelle muistuttavaa sumpinlitkua ryystetään niin maan perkeleesti aina ja isketään rahtiaiheista kaskua tulemaan kokoajan. Isomummimme oikeastaan asuu tuolla päntylin sellillä ja pesee vessoja siellä ja tekee höyräreitä rahtimulleille ja toimii toki myös kylmäaltaista vastaavana vahtimestarina kokoajan. Ja huolehtii toki ettei siviileitä eksy huoltarin baarin puolelle. Myös läjien laskemisessa eli montako läjää kulloinkin pihassa on kuuluu Aunen vastuulle. Tunnin välein Aune kailottaa sinne seon äll-aa raadiopuhelimeen "kuustoosta läjää pihassa, seolla kaikki hyvin!" Lervo siihen turhapuromainen ilme naamallaan, päösti mojovasti peräilmaa varren kanssa, elikä tahnamaiset hätäpaskat kolitseihin, Meillä koko perhe viihtyy päntälyn seossa aina aamun pikkutunneille asti. Lervo, tuo kauppalehden urheiluosaston ”oma konna” ja mullipeijjooni. Ajaa kuorman paikkaansa ja nortti huulilla kossumokkula kätösissään hämmentää pykälää. Päivä hyttä kanjan yläpunkka kolisee ja hyttä heiluu kun raakan mutta rehellisen rahti duunaamisen ja häärimisen jälkeen astuu röyhkeästi nuorta huoltistyttöä. Ähinää ja puhinaa, välillä maukasta kosanderia latoviinalekasta nautittuna ettei jano pääse yllättämään ja etenkään ettei promillet laske.Rattolehti kädessä, latoviinaleka toisessa ja kolitsityö ajuhousut jalassa istui tuo ajumaunojen ja kuorkkikelmien kuvatus joka myös Lervona tunnetaan ja totteleepi myös kutsumanimeä Lerskandeerus, krapulapaskalla huoltiksenmäen paarin rekkamiestilojen vessassa. Tunnin välein Aune kailottaa sinne seon äll-aa raadiopuhelimeen "kuustoosta läjää pihassa, seolla kaikki hyvin!" Lervo siihen turhapuromainen ilme naamallaan, päösti mojovasti peräilmaa varren kanssa, elikä

    • Anonyymi

      Peijolan SEOlla olivat lopen kyllästyneitä LERVOn jatkuvaan viinankiskomiseen, päättivät lähettää tuon karvapersekonnan kuvatuksen Minnesotaan että huikan otto hellittäisi edes hetkeksi. Noh, Kaliahese, tuo peijakkaan ajumulli, oli kuullut LA:ssa Perseön KTK:n kanavalla että LERVO lähetetty jonnekin, ei vaan muistanut Hese että minne. Heseltä kysyttäessä yritti muistella minne se LERVO oli lähetetty, jonnekin Amerikkaan se oli... niin lopulta Kaliahesen punertavat silmät kirkastuivat ja muisti: "ARIZONAAN, JUU, ARIZONAAN SE LERVO ON LÄHETETTY JUU"!!!

    • Anonyymi

      Lervaslaihon Enska, rahtikelmi menneiltä ajoilta, tokais kerran että kun Lervo mantereen keikalta Sompasaareen saapunut niin oli vaan lautan perämies kaiuttimissa kailottanut "ja viittiskö taas joku ajaa sen Lervon kanian lautalta maihin, Lervolla tuhti höntikkä Rostockista asti taas päällä"! Oli kuulemma Sompassa aina lyöty vetoakin että ajaako Lervo itte vai joku muu kanjan maihin!

    • Anonyymi

      Lervolla on aina Turhapuromainen, vekselimiehelle ominainen jatkuva irvistys ja renginvirne naamallaan. Oli se mahtavaa. Kyllä trattalistoille pääsy on juhlan paikka, on se niin hieno juttu että kannattaa vaikka ryypätä pari kolme viikkoa heti alkuun. Lervo se on tunnettu rahtikelmi rekkapiireissä ollut aina, jo siitä lähtien kun tuli tunnetuksi ja ajopaviaanimulliksi. Dullakosken Aki ajoi bulkki kasetilla Lervon kanssa norjaan aina ja Weckselströmmin Pal-Göran ajoi Lervon kanssa samassa ringissa purua ja kumia Föijalan tehtaille aina "ennevvanahaa".

    • Anonyymi

      Vinosilmä keisari sai taas lohta lautaselle, kun lervo kurvoo Norjasta.🐧

    • Anonyymi

      Lervo oli Ratto-lehren haastattelussa sanonut että kun paska haisee, banjo laulaa ja kwai joen silta soi niin kaikki on mallillaan. Protestilisatalla pyyhitään perse ja vekselillä niistetään.

    • Anonyymi

      Rovastin hienorouva oli kuullut hurjia tarinoita LERVON rahti-aisasta, ja päätti seom paarila Lervon nähtyään kainosti kysyä "saiskos sitä herra trukerin maanmainiota rahti-parrua kokeilla", johon Lervo, kunnon hutikoissa toki, "MÖÖÖÖHH, katsoa saa muttei koskea! RÖYYHH!" Rouvan teki niin mieli tuota "vetoaisaa" että koskupa kumminkin ja siitä Lervo kun yllytyshullu on niin nosti vähäsen rouvan hametta ja astui perusteellisesti rovastin hienonrouvan ja mylväis vaan lopuksi "NÄIN KÄVI KU KOSKEMAAN MENIT"!

      On se jumalavit konna!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe