Lervolan SEOLLA kuultua

Anonyymi-ap

Kalia-hesen kertomaa siittä ku kasetti kärristä meni kaksi renkasta taannoin. Tarina on tosi.

"Muija oli helvetin mustasukkainen. Soitteli töihin monta kertaa päivässä, kun luuli että olen huorissa. Ja kun työajat rekkakuskin hommissa oli mitä sattuu, niin tietysti hänen mielestä olin aina ollut huorissa, jos pääsinkin kotiin arvioimaani aikaa myöhemmin.

Kerran sitten sattui reissussa räjähtämään kaksi rengasta, josta seurasi monenlaista harmia ja työpäivä venyi luonnollisesti. Sattui vielä niin, että oli puhelimen laturin kanssa häikkää ja akku loppui.

Kotiin mennessä ihmettelin, kun pihalla kyti joku nuotio. Ajattelin vielä siinä vaiheessa, että emäntä on polttanut roskia. Eteiseen päästyäni humalainen akka hyökkäsi kimppuun ja koitti raapia silmät päästä, koska olin kuulemma ollut huoripukin hommissa taas.

Sitten akka isoon ääneen ilmoitti jättävänsä minut ja sanoi että hän ottaa talon. Vitun juoppohuora ei vaan muistanut, että talo oli minun ja avioehtokin oli.

Sitten kun tuli siitä nuotiosta puhe, niin akka sanoi polttaneensa kaikki vaatteeni. Ja näin oli tehnyt. Edes yhtä ainoaa sukkaa ei jäänyt jäljelle. Tässä vaiheessa roimin akkaa turpaan avarilla ihan huolella ja retuutin tukasta ja juoksutin päin seinää. Lopulta tuli hakattua sitä huoraa vielä mattopiiskalla, oikeastaan ihan siniseksi asti.

Akka säikähti aika pahasti ja itkeskeli nurkassa, kun komensin sen sinne hengen lähdön uhalla. Sitten kantelin akan vaatteet ja vähäiset tavarat autoon. Vein akan romuineen hänen vanhempiensa mökille ja ilmoitin ottavani avioeron ja tappavani hänet jos koskaan ottaa yhteyttä, tai kertoo muille mitä tapahtui.

Ei voi mitään, mutta meni hermot."

Tämän kuultuaan lervo vietti minuutin hiljaisen hetken katse maassa, loi katseen kalia-heseen ja kaivoi takataskustaan laivakossun, josta kietoi KOLME tuhtia siivua kitusiinsa pulputuksen saattelemana. Tarjosi pulloa kalia-heselle myös.

13

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lervo se osaa tarinaniskennän!! Huippuhauskoja ketsejä nää Lervon jutut! Meillä isomummikin nauraa ihan kippurassa kun hän lukee Lervon iskemiä kaskuja! Ennenvanhaan tavattiin sanoa: "Ei ole Lervoa persuraan katsominen" ja sehän pitää vielä nykyäänkin paikkansa. Älkää koskaan milloinkaan tuijottako Lervoa perseuraan!!

    • Anonyymi

      Persnetto-Veijo tuossa soitteli ällaalla meille tänne anoppilaan ja kyseli paljonko Lervolla oli näkynyt persvakoa kesällä 1982 rekkamiesten ”touhupäivillä” trattalan SEOlla? en äkkiseltään muistanut mutta anoppimme sanoi että viivaa, sitä ajo uraa, olis ollu liki kahdeksa tuumaa kun Lervo oli konttaillen mennyt kanjansa hyttään ”välipalalle” eli parit kivat päiväkaljat juomaan! Oli ollut kuulemma möhinää ja ähinää ihan tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Minä tykkään eniten niistä jutuista, joissa kerrotaan raakan rahti karjun antaneen isoa ja hyvää molempiin reikiin paari Pirkoille huoltseilla ja krilleillä sekä essom mpaareillssa ja Päntseillä. Aina lirahtaa pissaa pikkareihin, kun luen juttua kuskeista, joilla on tirskahtanu lusikallinen lämmintä ajuhousuihin ajun aikana. Luepas Päntälän SEOm paarim muistokirja siinä palio juttua rahtiniiloilta ja paarimpirkoilta. Lervohan sukelsi "kolmenkepin" kanjallaan kerran paarin seinästä sisälle ja murjaisi vaan la-mikkiin "paas tyttö höyryt pöytään ja pikimustaa saatana perkele, ku on tymäkkää rekka aiheista juttua täällä!!! Murjaskaas viäl pari juttua lisää, joissa urkoolit soittaa kwai joen siltaa ja paari pirkot kusee hunajaa, kun sonnit jauhaa turpaa paareissa ja Päntälöissä. Myös brojosta...sumppia kans saavillinen ja katokki että on suolaa" Paarimpirkkotyttöjen pimpit rupee aina värisemään kun lauma isoja ja paatuneita rahtisikoja laahustaa Päntälän SEOlle, sinne rekkahuoltikselle. Siellä vitospöydässä ne jauhaa aju juttua niin kovaan mylvimällä että peeritytöillä lirahtaa hunajaa tussusta tennareille lisää. Kaikilla käydä lonksottaa kanjat pihalla tyhjäkäynnillä, peilinvarsiantennit tuulessa huojuen ja ällaat soittaa härskiä sävelmäänsä taukoamatta. Kun ensimmäinen rekkamulli täräyttää kolitsiinsa kunnolla "ruskeetahyvää" niin paarim typyilä pimpit valuu jo ihan koskena. Tämä on sitä normaalia rahtimeininkiä.

    • Anonyymi

      Lervohan on karvapersekonnien kansleri ja kolitsimiesten kojoottirahtari. Täällä ajuveiskuubissa ei vissiin monikaa Lervosta pidä eikä hänen tarinoistaan mutta kerrottakoon vielä tässä yksi hassu tapaus Lerzun aju duuneista.

      Lervo oli taannoin anoppilassaan ja maukkaan suolaisen makkarapata aterian jälkeen oli päättänyt että polkaiseepa anoppiaan fjonttaan noin niinku äkkiseltään. Anoppi otti isoa rahtiaisaa ahnaasti samalla vinkuen kuin kanjan öljylinko ja Lervo puski menemään kuin isolohko 111 viisarinmäessä, kunnes lasti lähti ja lähtipä Lepukalla brojokin komeasti siinä samassa rytäkässä ja anopin kynnet raapi Lercun kasseja kivasti.
      Lervolle mieluisia hetkiä on ne jotka saa viettää ankaraakin ankaramman rahtaamisen välillä "hotelli helpotuksessa". Siellä Lervo, tuo mullisaukko, ottaa tuoreen Ratto-lehen katteensä ja rentoutuu. Eilen, toissapäivänä ja ties koska ahmitut makkarapannut sun muut lihikset ja höyrikkäät tulevat paineella, sykäyksittäin pärskien ulos. Toimituksen jälkeen Lerska, tuo ajomiesten armahtaja, huokaiseen ja ottaa imelän kuskivirneen naamalleen ja nousee ylös. Monta kertaa vasta siinä vaiheessa Lertsu huomaa ettei ollutkaan laskenut komeita, vuonna -77 postimyynnistä tilaamiaan kolitseja alas vaan koko satsi oli tullut sinne pulttuun. No, hälläkö väliä, ei tuo rahtimöllikkä siitä piittaa vaan laahustaa turhapuromaisesti ajomiesten baariin jossa tarina jatkuu...

    • Anonyymi

      Kullisilmä-Olli ainaski ja Korpikangas kairenius oli 70 luvulla samoja kiilakeikkoja lervon kaa ajamassa kanikalla ja scanialla, muutama 111 oli myös mukana ringissä. Äl aahanhan nuo kelmit huuti "Kastiketta janoaa kollari housu, brojot housussa nousee kepeämmin Paimion nousu". Juuri tuota ne kelmit hokivat solkenaan ja välillä ilmankin solkea. Yks ajukaveei oli vissiin Kolitsibrojolan Aatos ja tais tuo Nortintumppi Jalmari ja Simpasen Rihulin olla? "VEKSELI SHAATANA, KIRJOTA MULLE VEKSELI PERKELE" -oli Lervo, tuo bisnesnero, mylvinyt pankissa. Lervo itse ei muistanut tuimista tumuistaan johtuen koko episodia mutta harmitteli vaan sitä että jos kanjasta katkeaa akseli niin on tehtävä vekseli. Ja se akseli ei pyöri samaan tahtiin kuin vekseli. Onneksi on sukulaisia ja tuttuja jotka vekkuihin nimensä vielä pystyvät laittamaan.

    • Anonyymi

      KA-lervon ajourahan on niittänyt mainetta vaikka kuinka. Tarinoita siitä riittää paljon. Yksi niistä on vuodelta 1981 kun Lervo vielä kelkkoi Saudeihin paljon kuormia ja saapui raskaan mantereen keikan jälkeen kotimaahan. Lervo tietty ajoi kanjallan heti krillille ja siellä ahmittuaan ison makkarapannu annoksen kaikilla lisukkeilla mutta ei salaatilla niin löntysteli huoltiksen baariin rekkamiestiloihin. Siellä tuttujen rahtimulkeroiden kanssa turisi juttujaan ja kostutti kuivunutta kurkkuaan pontikalla, kuten aina. Saavutettuaan kunnon ärmäkän rahtikekkulin laahusti tuo kuorkkimulli huoltikssen tiskille kuus tuumaa kuulua ajo uraansa esillä jolloin baarissa olleet jeesus kerhon jäsenet halusivat tutkia sitä likemminkin. Kolitsit alas laskettuaan alkoivat jeesus kerholaiset laskea aluksi isoiksi muodostuneita rekka pastilleja joita oli lukuisia. Kunnes eräs keksi teräsharjalla harjata uraa hieman, niin silloin kuului tuolta rahtikojootilta kimakka mylväisy ja samalla jo jonkin aikaa pontikkavellissä velloneet makkaraperunat ilmoittivat ulostulohaluistaan, jota Lervo ei edes yrittänyt pidätellä. Tuo karski aju biisoni antoi sen tulla mikä oli tullakseen, voimalla kuin rajun myrskytuulen ja jeesuskerholaiset olivat ottavana osapuolena. Voi sitä hävityksen kauhistusta, jälki oli kuin raju tornado tai trooppinen hirmumyrsky olisi pyyhkäissyt huoltikan läpi. Niin oli sonnassa ja vellissä jeesuskerholaisten irstaat kasvot, mutta Lervon ilme oli kuin ylösnousseella messiaalla, autuas. Kaikkensa tuo raavas ajukonna antoi, se paine mikä Lervolla suolistossa oli ollut niin oli arvioden mukaan liki 8 baaria ja sitä ei kestä kenenkään perse, paitsi Lervon. Jeesuskerhon jeesustelut ja tapaamiset huoltiksella loppuivat siihen paikkaan, koko kerho lopetti ainiaaksi toimintansa ja tapauksesta ei puhuttu vuosikymmeniin kunnes Hannu Karpo otti asian esille 2000-luvulla. Kaikkea siihen KA-lervon ajouraan mahtuu, hienoja tarinoita ja tapauksia. Tämä oli vain yksi niistä matkan varrelta. Ja tämä tarina on tosi.

    • Anonyymi

      Vain LERVO murentaa mureat muhevat hätä-ja -räjäytyspaskan välimaastossa olevat kitkeränhajuiset sontuulit ilmeenkään värähtämättä SEOMpaarim huoltikan pubissa. LERVO onkin eri duunari, ajukonna ja kelmien kelmi, todellinen mullibiisonin kojootti ajamaan ajua morgoolit soiden ja perse vienosti epävireisenä porilaisten marssia paukutellen pasuunat pajautellen paskanhajun ankaralla säestyksellä. Kertokaa lisää LERVOtarinaa.

    • Anonyymi

      Lervon hartain toive jouluna on protestilistojen kärkipaikalle pääsy. Vekselimäen SEOlla Lervo viettää joulua ankarasti kossua loimottaen kitusiinsa ja turhapuromainen virne lärvillään. Ja mylvii. Lervolle joulu on antamisen aikaa. Kolitsille annetaan "ruskeaa kuraa" reippaasti, Lervo kun lanttulaatikkoa syö niin brojo muistuttaa lähinnä miljoonan ajettua peräöljyä. Tähän loppuun pitäisi kaivaa vielä joku kasku, niinkuin tapana on. No tässä lervon kasku:

      Jouluaattona Lervo notku pajatsoa pelaten Peijolan SEOlla, mukavissa hutikoissa, railakkaita tuhnuja päästellen. Viereisessä pöydässä jouluoluttaan hörppivä kunnan pastori siinä sitten huoltiksen emännältä, Aunemummalta kysymään "mahtaakos se tuo Lervo vallan henkittää kolmannen silmän kautta vai mikäs kun se niin tuhisee?" Johon Aunemumma "Eehei, sieltä taitaakin olla tuloillaan vartta, ja roiskeiden kanssa!" Ja kämmenellä läppäis melko lujasti Lervon persettä. Juur siinä samassa Lervolla osui 20-penninen keskellä ja pajatso alkoi kilisemällä pudotella voittoja alas niin samassa alkas kolitsiin raikuli-broikulit laulaen tulla. Tuli vartta, tuhnua ja roiskeita, kaikkei mitä sieltä mahtuu tulemaan. Vanha pastori pyörtyi hetkeksi, niin oli Lervo tymäkkä kitkerän tuoksuista. Aune vaan nauroi. Lervo mylvi. Pajatso pudotteli 20-pennisiä. Ja paskaa, sitä kuulkaas tuli! Oli lanttulaatikot tehneet tehtävänsä. Lervon tuntevat muistavat minä vuonna tämä tapahtui.

    • Anonyymi

      Taannoin, oliko -87 tammikuussa -29c kunnon paarmatalavena, Lervo lämmitteli 111 kanjaansa nuotiolla ja otti toki lämmikettä itsekin, tavallista taajemmin. Talvikolitsin puntissa mukana kulkevasta luotettavasta ajukaverista eli nollaseiska kossusta. No, pitäjän nimismies, Perse-Erkkinä tunnettu, tuli Lervolta kysymään "mahtaakos se Lervon kanja olla ajokunnossa, ja mitenkähän se kuljettajan kunnon laita on" Johon Lervo, tuo kaikissa liemissä keitetty paatunut ajukelmi veisteli "KUNNOSSA, SAATANA KUNNOSSA ON KANJA JA LAITAA EI OLE OLLENKAAN, PANKAT PÄÄLLÄ SHAATANAAA!"

    • Anonyymi

      KA-lervo on kuulema laitettu vetämällä käyntihin Lörviölän Kesoililla. Jarru kliineriä oli ruiskutettu pullollinen Lervo imuaukkoon, samalla oli saatu käsittämättömän raakan tuoksuinen tuhnu Lervon rahtiperseestä ulos ja pahaksi onnekseen tupakka suussa vieressä notkunut Silta-Hessu poltti partansa karrelle. Saatana on se Lervo kumma tyyppi, kesällä se käy monta päivää ilman mittää, talavella sitä hinataan ties millä tiekarhulla käyntihin aina!

    • Anonyymi

      lervo hääräili norjassa, 6 tuumaa ajovuonoa esissä. kaania kulki kuin unelma ja oslon nousussa alkoi hapatettu turska ja latojanojuoma kurnia makoisasti rahtiPÄÄLLIKÖN vatsassa, lervo räjäytti keventävät kädenlämpöset kolitsiin ja KARJUI latua saatana heijja svärje ällaassa mullikoiden kevätkiiman voimalla ja koko norja meni viikoksi hätätilalain piiriin ja naton pommikoneet oli ilmassa 247. lervo vaan mylvi, päntälän seolla vedettiin lippu salkoon ja vitospöydän alle lastattiin viikon janojuomat kun sankari palaa touhuilureissultaan.
      Vinttikosken Vekestä tulikin mieleen hauska kömmähdys vanhoilta ajoilta, vai oliko se nyt uusilta ajoilta... no, ajoilta nyt kumminkin. LERVO oli ajun päällä mantereella, Kuopion ja Rauman välillä jossain ja Keikyän kohdilla kunnan rovasti oli tien sivussa liftaamassa ja Lervo päätti ottaa uskonmiehen kyytiin. Rovastin avatessa kanja LBS111 auton oven putosi maantielle apparin jalkatilassa olleita tyhjiä kaljaputeleita varmaan toistakymmentä. Rovasti ei kerennyt suutaan avata saatika anteeksi pyytää kun LERVO jo sättimään "SAATANAN KEKKULI, ÄLÄ KOSKE MUN PULLOIHINI, SENKIN JUMALATON" Noh, rovasti sitten istui kanjan penkille nöyrästi ja kysäisi Lervolta "miksi noita tyhjiä pulloja kuljetat mukanasi?" Johon Lervo "En pidä kusitaukoja"! Ja nosti perseensä penkistä samalla huokaisten julmetun tuhnun pihalle ja otti pullon käteensä ja lorotteli kuset sinne, rovastin suureksi hämmästykseksi. Pullon tullessa täyteen Lervo nakkasi sen lasista pihalle , laittoi nortin suuhunsa ja otti naamalleen turhapuromaisen, irvokkaan virneen, ja loi katseensa rovastiin ja murjaisi mylvimällä "SAATANAN HELEVETIN VITTU, AJUA AJETAAN TULI KUSI TAIKKA PASKA, SEN TIESI JO KUNTTAKOSKEN JASKA"!!!

    • Anonyymi

      LErvo ajaa ilman liksaakin kunhan vaa saa ajaa ajua. On se semmonenki LERVO, juu. Pääasia että retelit liikkuu ja pyörät pyörii vaikkei rahaa tuu penniäkää, se on se Lervon juttu se. Kunnon turhapuromainen Lervovirne pärställä hämmentämään baanalle vanhalla romulla. Siinä keinto millä suomi lamasta nousee, ei ajeta halvalla vaan tosihalvalla!

    • Anonyymi

      KA-lervo oli vaa vitos pöydästä murjaissut:

      "Brojo ei ota mitään vekseleitä. Kunnon katkenneet aksilat ja paskaa kolitseissa. Brojo on kaamein tietämäni rahdin kairari, paskoo aina kolitseihi, on sittä ajussa, häissä tahi hautajaisissa. Brojohan tapaa huutaa äl aa mikkiin mylvimällä, jotta "Kun paskaa kollareihin työtää Brojo, on tunne senjälkeen mojo".... Ja mylvinyt päälle paskaista röhösikanaurua ja puhaltanut aju kolitseihinsa takuumureaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe