tarkoitettu esimerkiksi asiakkaille, joille lyhyet tankkauspysähdykset ja pitkät matkat ovat välttäm

Anonyymi-ap

12

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Loistavan mahtavaa.

    • Anonyymi

      Jep, ihan valmiita ja hyviä vetyautoja muutamilla valmistajilla, busseja ja pakujakin, mutta pitäisi vain ensin saada se riittävä vetyverkko rakennettua ja vetyä laajaan tuotantoon, sekä käyttäjäystävälliseen hintaan, siinä se homman dilemma, mutta ehkä se joskus tulevaisuudessa aukeaa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        TB asemat kansallistaa ja vetyasema siihen


    • Anonyymi

      Ja kuinka paljon on (Suomessa) alueita missä olisi paljon autoilijoita, aina kiire ettei ole aikaa odottaa latauksia, aina vetytankkausasema sopivasti matkan varrella JA ensimmäisenä jonossa kun se on jo välipaineistunut eli 3-5 min tankkaus on kerta toisensa jälkeen realistista (versus joku toinen vetyautoilija tankkasi juuri ja odotat välipaineistusta vähintään 20min)??? Ja sinne hornan kuuseen (vähän asutulle alueelle?) kannattaa pystyttää vetytankkausasemia (1-2 miljoonaa euroa kappale?) vähäisille vetyautoilijoille jolloin liikevaihto on olematonta ja myös roudata pitkän matkan päästä vetyä vetysäiliörekoilla suurilla siirtokustannuksilla?

      Eli ei varmaankaan realistista oikeassa elämässä kun sähköautoilla päästään tulevaisuudessa helpostikkin päälle 700km.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17091514/vetytankkausverkoston-tappaa-lopulta-isot-ajoakut-ja-akkutekniikka-

      • Anonyymi

        "Ja kuinka paljon on (Suomessa) alueita missä olisi paljon autoilijoita, aina kiire ettei ole aikaa odottaa latauksia, aina vetytankkausasema sopivasti matkan varrella JA ensimmäisenä jonossa kun se on jo välipaineistunut eli 3-5 min tankkaus on kerta toisensa jälkeen realistista (versus joku toinen vetyautoilija tankkasi juuri ja odotat välipaineistusta vähintään 20min)??? "

        Sinun ei kannata kantaa tuollaisia kroonisoituneita murheita toisten puolesta ja tekniikasta joka ei ole vielä edes yleistynyt laajassa mittakaavassa. Turhat murheet jotka saattavat vielä viedä murehtijan lataukseen. Anna alan ammattilaisten ajatella nuokin tekniset seikat puolestasi.

        Mutta jos ne vetyverkot yksityisautoille joskus tulevaisuudessa tulevat, niin kyllä niiden takkaustekniikkakin on nykyistäkin paremmassa tikissä tuolloin, sillä jo nyt sitä kehitetään kaiken aikaa paremmaksi.

        "Novel compression concept for hydrogen refueling stations based on metal hydrides"

        December 15, 2021 by Hydrogeit

        - https://www.h2-international.com/2021/12/15/novel-compression-concept-for-hydrogen-refueling-stations-based-on-metal-hydrides/

        ps. Kova hätä joillakin patteripojilla vaikuttaa olevan vetytalouden suhteen ... pelko pyrstössä, että se voiskin ollan tulevaisuudessa menestystarina ja siksi hurja, mutta niin kovin tuottamaton s24 anti-vetypostausvimma ;-)


    • Anonyymi

      Ja kuka jaksaa ajaa useita kertoja viikossa päälle 700km päivässä (7-10h ratissa nopeusrajoituksista riippuen plus tauot), jolloin vetyautosta olisi "hyötyä"? Aika harva... eli ei taida mennä vetyautot kaupaksi.

      • Anonyymi

        taitaa kohta olla vain vetyautoja kaupan

        eikös tutkijat ole sanoneet että akkupelleily on välivaihe


    • Anonyymi

      mirait ja bemut vety liikkeelle heti

    • Anonyymi

      lähde bmw

    • Anonyymi

      "Sinun ei kannata kantaa tuollaisia kroonisoituneita murheita toisten puolesta ja tekniikasta joka ei ole vielä edes yleistynyt laajassa mittakaavassa. Turhat murheet jotka saattavat vielä viedä murehtijan lataukseen. Anna alan ammattilaisten ajatella nuokin tekniset seikat puolestasi."

      Sinun ei kannata puolestasi olla ylioptimistinen. Kysyn edelleen kuinka paljon on oikeassa elämässä henkilöautoilijoita jotka ajavat esim. 1000km päivässä eikä aikaa odotella sähköauton latausta 30-60min kun eväätkin ilmeisesti syödään vetyautolla ratin takana ilman kunnollisia ruokataukoja? Moni pitkää matkaa tekevä sähköautoilija kun pitää taukoa samalla oman hyvinvointinsa takia kun auto on samalla laturilla latautumassa joten ei todellisuudessa ole ongelma. Mutta vetyautolla ajetaan vain tukka putkella, väsytään ratin takana eikä olla skarppina enään väsymyksen takia aiheuttaen suuremman onnettomuusriskin liikenteessä kun täytyy ajaa hurjia määriä putkeen?

    • Anonyymi

      hienoa kehitystä

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe