tarkoitettu esimerkiksi asiakkaille, joille lyhyet tankkauspysähdykset ja pitkät matkat ovat välttäm

Anonyymi-ap

11

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Loistavan mahtavaa.

  • Anonyymi

   Jep, ihan valmiita ja hyviä vetyautoja muutamilla valmistajilla, busseja ja pakujakin, mutta pitäisi vain ensin saada se riittävä vetyverkko rakennettua ja vetyä laajaan tuotantoon, sekä käyttäjäystävälliseen hintaan, siinä se homman dilemma, mutta ehkä se joskus tulevaisuudessa aukeaa.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    TB asemat kansallistaa ja vetyasema siihen


  • Anonyymi

   Ja kuinka paljon on (Suomessa) alueita missä olisi paljon autoilijoita, aina kiire ettei ole aikaa odottaa latauksia, aina vetytankkausasema sopivasti matkan varrella JA ensimmäisenä jonossa kun se on jo välipaineistunut eli 3-5 min tankkaus on kerta toisensa jälkeen realistista (versus joku toinen vetyautoilija tankkasi juuri ja odotat välipaineistusta vähintään 20min)??? Ja sinne hornan kuuseen (vähän asutulle alueelle?) kannattaa pystyttää vetytankkausasemia (1-2 miljoonaa euroa kappale?) vähäisille vetyautoilijoille jolloin liikevaihto on olematonta ja myös roudata pitkän matkan päästä vetyä vetysäiliörekoilla suurilla siirtokustannuksilla?

   Eli ei varmaankaan realistista oikeassa elämässä kun sähköautoilla päästään tulevaisuudessa helpostikkin päälle 700km.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17091514/vetytankkausverkoston-tappaa-lopulta-isot-ajoakut-ja-akkutekniikka-

   • Anonyymi

    "Ja kuinka paljon on (Suomessa) alueita missä olisi paljon autoilijoita, aina kiire ettei ole aikaa odottaa latauksia, aina vetytankkausasema sopivasti matkan varrella JA ensimmäisenä jonossa kun se on jo välipaineistunut eli 3-5 min tankkaus on kerta toisensa jälkeen realistista (versus joku toinen vetyautoilija tankkasi juuri ja odotat välipaineistusta vähintään 20min)??? "

    Sinun ei kannata kantaa tuollaisia kroonisoituneita murheita toisten puolesta ja tekniikasta joka ei ole vielä edes yleistynyt laajassa mittakaavassa. Turhat murheet jotka saattavat vielä viedä murehtijan lataukseen. Anna alan ammattilaisten ajatella nuokin tekniset seikat puolestasi.

    Mutta jos ne vetyverkot yksityisautoille joskus tulevaisuudessa tulevat, niin kyllä niiden takkaustekniikkakin on nykyistäkin paremmassa tikissä tuolloin, sillä jo nyt sitä kehitetään kaiken aikaa paremmaksi.

    "Novel compression concept for hydrogen refueling stations based on metal hydrides"

    December 15, 2021 by Hydrogeit

    - https://www.h2-international.com/2021/12/15/novel-compression-concept-for-hydrogen-refueling-stations-based-on-metal-hydrides/

    ps. Kova hätä joillakin patteripojilla vaikuttaa olevan vetytalouden suhteen ... pelko pyrstössä, että se voiskin ollan tulevaisuudessa menestystarina ja siksi hurja, mutta niin kovin tuottamaton s24 anti-vetypostausvimma ;-)


  • Anonyymi

   Ja kuka jaksaa ajaa useita kertoja viikossa päälle 700km päivässä (7-10h ratissa nopeusrajoituksista riippuen plus tauot), jolloin vetyautosta olisi "hyötyä"? Aika harva... eli ei taida mennä vetyautot kaupaksi.

   • Anonyymi

    taitaa kohta olla vain vetyautoja kaupan

    eikös tutkijat ole sanoneet että akkupelleily on välivaihe


  • Anonyymi

   mirait ja bemut vety liikkeelle heti

  • Anonyymi

   lähde bmw

  • Anonyymi

   "Sinun ei kannata kantaa tuollaisia kroonisoituneita murheita toisten puolesta ja tekniikasta joka ei ole vielä edes yleistynyt laajassa mittakaavassa. Turhat murheet jotka saattavat vielä viedä murehtijan lataukseen. Anna alan ammattilaisten ajatella nuokin tekniset seikat puolestasi."

   Sinun ei kannata puolestasi olla ylioptimistinen. Kysyn edelleen kuinka paljon on oikeassa elämässä henkilöautoilijoita jotka ajavat esim. 1000km päivässä eikä aikaa odotella sähköauton latausta 30-60min kun eväätkin ilmeisesti syödään vetyautolla ratin takana ilman kunnollisia ruokataukoja? Moni pitkää matkaa tekevä sähköautoilija kun pitää taukoa samalla oman hyvinvointinsa takia kun auto on samalla laturilla latautumassa joten ei todellisuudessa ole ongelma. Mutta vetyautolla ajetaan vain tukka putkella, väsytään ratin takana eikä olla skarppina enään väsymyksen takia aiheuttaen suuremman onnettomuusriskin liikenteessä kun täytyy ajaa hurjia määriä putkeen?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   401
   3593
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   88
   3399
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   328
   1712
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   465
   1463
  5. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   10
   1148
  6. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   52
   1113
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1055
  8. Tauski etsii tasoistaan kumppania, joka on samanlainen kuin hän itse

   Hirvittää ajatella, millainen daami Tauskin määritelmään kuuluu. Siis nainen, jolla lapsia usealle eri miehelle, monta kaatunutta avioliittoa takana,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   843
  Aihe