Kun entinen puoliso kohtelee yhteisiä lapsiamme huonosti

Anonyymi-ap

Isänsä luona nuorempi lapsista on joutunut pahoinpidellyksi.
Mies juo, jopa sen myöntänyt lasuun, että juo joka päivä.
Mutta tämä on ollut vaikeaa, kun lapset ovat kertoneet asioita, ja mies sanoo lasten valehtelevan. Hän yrittää syöttää kaikille mahdollisille ihmisille ajatusta, että me, minä ja puolisoni manipuloimme lapsia ja olemme opettaneet valehtelemaan.

Tietenkään tuo ei pidä paikkaansa, sillä olemme olleet itsekkin aluksi epäuskoisia, kun nuorempi lapsista yhtäkkiä avautui siitä, että isänsä on lyönyt häntä useasti. Mitään jälkiä ei niistä tullut.
Lapsi on kertonut myös paljon muutakin, mitä lasten ei pitäisi joutua näkemään, kuulemaan ja kokemaan.

Ihmettelen tätä lasten isää, joka kuitenkin, edelleen itsepintaisesti väittää kaikkien valehtelevan, vaikka on jäänyt nyt kiinni siitä, että oli nyrkillä lyönyt ja lääkäri tekikin siitä rikosilmoituksen. Nyt on siis jäänyt jälki pahoinpitelystä ja kun isä oli mennyt pyytämään sosiaalista rahaa, sanoen, että heillä ei ole kotona kuin pelkkää perunaa ja lapsilla ei ole ruokaa, näkivät sosiaalityöntekijät tiliotteesta, että alkossa käyntejä on ollut runsaaati.

Lasua tästä miehestä ja lapsista on tehty aiemminkin, silloin hän pääsi sillä, että sanoi kaikkien valehtelevan. Mutta vaikka nyt on todistettu asioita, niin edelleen hän jatkaa samaa linjaa.

Nyt ollaan tilanteessa, jossa emme luovuta lapsia isälleen. Yritän saada hänelle valvotut tapaamiset, koska en vain voi päästää lapsia keskenään sinne.
Varsinkin, kun hän ei ota mitään vastuuta tekemisistään. Se ihmetyttää, mutta voiko olla, että hän on juonut aivonsa siihen kuntoon, ettei tajua enää itsekkään, mitä tekee?

Hänellä alkoholin käyttö on jatkunut vuosia, mutta nyt on myös muutakin todistetta asiasta kuin pelkästään lasten puheet.

Huomaan, että lapset ovat rennompia nyt kun heidän ei ole tarvinut mennä isälleen.

Hän oli myös laittanut viikko pari sitten uhkausviestin, että jos tilanne eskaloituu tai päässä naksahtaa, hän tulee ovista ja ikkunoista sisälle.
Veimme sen poliisille.
Nyt sitten hän tuli oven taakse huutamaan ja päivysti pihallamme varmaan tunnin, ennenkuin soitimme poliisin paikalle.
En tiedä, voiko hän oikeasti tehdä vielä muutakin, pahempaa, kuin huudella oven takana...toivottavasti ei.

Vertaistukea löytyykö tälläiseen?

18

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Menetat pian lasten huoltajuuden hanelle. Niin tapahtui minulle, vaikka olin laittanut lasten reppuun pienen videokameran, joka tallensi keskustelut mm ei ole rahaa ruokaan, on taas makaroonia ilman soossia. Tuo uusi kaljapullo jne. Tuomarista olin syyllistynyt salakuunteluun ja katseluun. Minulle maarattiin valvotut tapaamiset, joiden "onnistuttua" olisi saanut lapset viikonlopuiksi. Menin aina paikalle ja kaksi kertaa mies ilmoitti lasten olevan sairaita lopuista ei edes viitsinyt ilmoittaa. Luulin voittavani oikeudessa. Tulos lapset ovat vieraantuneet eivatka halua tavata minua.

    • Anonyymi

      Vuosituhannet on vaihtuneet, ISIT ovat pysyneet. Kiusaajia, valehtelijoita. Jotenkin nää sossulehmät lumotuu näistä tämänlaista isistä...
      Kiitos paljon..pervo

    • Anonyymi

      Joka kerta kun häirintää tulee. Soita poliisit. Mitä enempi ilmoituksia sen paremmin sinua uskotaan. Lapsi voi vaatia, ettei halua isänsä luokse mennä. Älä odota että jotain pahempaa tapahtui. Juoppohullut on sekoja.

    • Anonyymi

      Kiitos vastauksista.
      Tää on jotenkin niin turhauttavaa. Exä spämmää ihan jatkuvalla syötöllä humalaisia viestejään. Ja vielä ääniviestejä, joita inhoan kuunnella. Mutta pakko, koska jos sieltä tulee taas jotain uhkausta.

      Mietin, voisinko saada lähestymiskiellon hänelle, kun häiriköi koko ajan ja sitten oli se uhkausviesti..
      Pahinta on, että kieltää tehneensä koskaan mitään,se vääntää totuuden valheeksi ja valheen totuudeksi.

      Sitten oli yksi ääniviesti, minkä hän oli låhettänyt nuorimmalle 7 v lapselle. Siinä viestissä sanoi, että hän, iskä, ei häviä koskaan. Ja hän ei koskaan häviä yksilönä vaan sitten hävitään joukkueena.

      Me tulkitsimme tuon heti piilotetuksi itsemurhaviestiksi, jossa hän ei tapa pelkästään itseään vaan sitten lähtee kaikilta henki.

      En tiedä miltä tuo kuulostaa ulkopuoliselta, mutta tuokin ääniviesti on poliisilla. Jo pelkästään tuon takia en luovuta lapsia sinne.
      Ap

      • Anonyymi

        Tallenna kaikki viestit ja muut yhteyden otot. Niiden kanssa lastensuojeluun. Isällä on oikeus lapseensa, (johon voi vedota) joten sulla pitää oikeasti olla näyttöä. Jos ihminen on päänsä juonut, niin ei siitä hyvä seuraa. Jotain valvottuja tapaamisia voisi harkita jossain vaiheessa. Tässä tilanteessa koko yhteydenpito poikki. Et ole mikään velvollinen hänen viestejään ja soittoja kuuntelemaan. Kohta alkaa se kiristys teen sitä ja tätä ja tää on sun syy. Olen elänyt tämän elämän ja voin sanoa hulluksi meinasin tulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tallenna kaikki viestit ja muut yhteyden otot. Niiden kanssa lastensuojeluun. Isällä on oikeus lapseensa, (johon voi vedota) joten sulla pitää oikeasti olla näyttöä. Jos ihminen on päänsä juonut, niin ei siitä hyvä seuraa. Jotain valvottuja tapaamisia voisi harkita jossain vaiheessa. Tässä tilanteessa koko yhteydenpito poikki. Et ole mikään velvollinen hänen viestejään ja soittoja kuuntelemaan. Kohta alkaa se kiristys teen sitä ja tätä ja tää on sun syy. Olen elänyt tämän elämän ja voin sanoa hulluksi meinasin tulla.

        Olemme käyneet lasussakin, ja he sanoivatkin, ettei tule nyt antaa lapsia miehelle. Mies kun oli käynyt siellä, oli sanonutbettei hyväksy sitä ettei saa lapsia luokseen.
        Sen jälkeen oli tullut oven taakse huutelemaan ja poliiseille väitti ettei ole tietoinen mistään tälläisestä ettei saisi lapsia hakea...
        Ap


    • Anonyymi

      On kokemusta vastaavasta. En anna anteeksi kun pilasi lastemme elämät vaikka varmasti hänessä on myös hyvää ainakin ollut joskus. Lasten kaltoinkohtelua ja omaanikin ei voi antaa anteeksi.

    • Anonyymi

      Etsikää Jumalasta lohtua

      • Anonyymi

        Sitä teemmekin...olemme uskossa, ex mies ei ole. ap


    • Anonyymi

      Lapset ei tietenkään enää sekunttiakaan tuon juoppohullun lähettyville.
      Mies on huolellisesti ja hyvin harkiten tuhoamassa ja taitaa olla jo tuhonnut , aivonsa. Se on hirveän vaarallinen. Ei vain sinulle ja lapsillesi vaan myös naapurustolleen.

      Voitko muuttaa kauemmaksi tuosta vaarallisesta oliosta? Vaikka 100 - 200 km.n päähän ja kerrostaloon. Siellä saattaisi olla turvallisempaa.

    • Anonyymi

      Hesarissa pitkä kirjoitus samantyyppisestä perhetilanteesta.
      En voi muuta neuvoa antaa kuin täydellinen lähestymiskiellon haku.
      Ilmeisesti avioero on jo voimassa.
      Valvotut lasten tapaamiset.
      Periaatteessa sun pitäisi päästä kokonaan eroon tuosta miehestä.
      Muutto muualle, digi- ja väestörekisteriin tietojen luovutuskiellot, samoin pistiin osoitteen muutpskiellot. Samon verotietojen osalta, jossa osoitteet näkyvät, kiellot päälle .
      Puhelinnumeron vaihto, numero salaiseksi.
      Somesta estot päälle miehelle, miehen ystäville ja sukulaisille.
      Täysin erilliset elämät.
      Ja lasten huoltajuus tietenkin yksin sulle ja viranomaisten kautta ja välityksellä kaikki keskustelut, ei kahdenkeskisiä neuvotteluita tai tapaamisia sovitteluja. jne.
      Sosiopaatit, narsisti, psykopaatit ovat äärimmäisen vaikeita puolisoina, työkavereina, ihmisinä. Huijaavat viranomaisia ja poliiseja kevyesti esittäen jotain muuta kuin mitä ovat.
      Ja varo ettei kohtalosi ole sama kuin monen muunkin perhesurman uhrin , mm.Ullanlinnalaisen naisen,.

    • Anonyymi

      Tässä kun ollaan jo vuosia kuunneltu exäni puheita ja katseltu hänen käytöstään, ja nyt kun tilanne on mennyt lopulta tähän, että hän jäi kiinni pahoinpitelystä, niin kyllä olemme alkaneet pohtia, että hänen käytöksensä on hyvin narsistista.

      Hän on vuosia syytellyt meitä millon mistäkin, mutta kehuskellut itseään, vaikka samaan aikaan ryyppää ja kohtelee lapsiaan huonosti.

      Nytkin, kun emme edelkeenkään ole antamassa lapsia hänelle, ja toinen lapsista ei halua enää edes vastata hänen viesteihinsä, hän on alkanut kiristää tätä lasta, että jos ei vastaa japidä yhteyttä, hän katkaisee liittymän. Me tietysti sanoimme lapselle, että hankimme uuden liittymän.
      Ex myös väitti että toisesta kaupungista on jo isommat pamput tulossa meille ym ...no eipä ole näkynyt eikä kuulunut.
      Pelkkää uhkailua...ap

    • Anonyymi

      Ja hän ei siis ole koko aikana osoittanut minkäänlaista katumusta, ei myöntänyt tekojaan, ei pahoitellut lapsille käytöstään, ei edes lopettanut juomista, näyttääkseen, että haluaa muuttaa elämäänsä.
      Ja niin kauan kun juo pisaraakaan alkoholia, emme lapsia hänelle anna.

    • Anonyymi

      Mulla on hyvä rakastava aviopuoliso, joka myös on turvana ja lapsista näkee, että viihtyvät hyvin, vaikka eivät ole nähneet isäänsä muutamaan viikkon. He eivät edes puhu, että ikävöisivät isäänsä ja haluaisivat hänen luo.
      Erityisesti vanhempi lapsista ei edes kuuntele niitä ääniviestejä mitä isänsä hälle lähettää.
      Ne onkin hyvin vaativia ja puhuu aika ilkeään sävyyn. Haukkuu minua ja miestäni lapsille.
      ap

      • Anonyymi

        Hienoa että sulla on uusi, turvallinen ja hyvä ihmissuhde. Hänen avullaan varmasti selviät hienosti myös tästä.


    • Anonyymi

      Miksi et laita lastesi puhelimeen peto-isänsä numerot estokieltoon?
      Älä enää koskaan, milloinkaan laske lapsiasi tuon hirviön lähelle! Varmista ttei se pääse enää vioittamaan lapsiasi enempää.

    • Anonyymi

      En tiedä onko mun kannattavaa kieltää lapsia, ettei se käänny itseäni vastaan. Parempi kun itse haluavat olla vastaamatta mitään.

      Ex soitti muutama päivä sitten lapsille. Kuulin, kuinka hän kiukutteli lapsille, että heidän valehtelunsa virastoihin aiheutti nyt tämän, etteivät pääse isälle ja hän ei aio antaa nyt lapsille lahjoja.

      Onneksi lapset saivat kyllä senkin edestä lahjoja, niin eivät jää suremaan sitä, että isänsä kostaa heille näin. Luulenpa että käyttää nekin rahat alkoholiin mieluummin...

    • Anonyymi

      Ei nähtävästi exä ole edes yrittänyt muuttaa elämänsä suuntaa...vaikka yli kuukauden oli näkemättä lapsiaan.
      Nyt jäi kiinni lastensuojelupuolella humalassa ja oli autolla liikenteessä.
      Onneksi mieheni kanssa haimme lapset koulusta tuntia aiemmin, koska exä olisi humalassa kuskannut lapsiani, eikä olisi ehkä jäänyt kiinni.
      Nyt toivottavasti lähti kortti, kun myönsi poliiseille ajaneensa autolla...
      Edelleen pidämme lapset ja toivotaan että exä suostuu lastenvalvojalla tekemään sopimuksen. ap

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe