Kun entinen puoliso kohtelee yhteisiä lapsiamme huonosti

Anonyymi-ap

Isänsä luona nuorempi lapsista on joutunut pahoinpidellyksi.
Mies juo, jopa sen myöntänyt lasuun, että juo joka päivä.
Mutta tämä on ollut vaikeaa, kun lapset ovat kertoneet asioita, ja mies sanoo lasten valehtelevan. Hän yrittää syöttää kaikille mahdollisille ihmisille ajatusta, että me, minä ja puolisoni manipuloimme lapsia ja olemme opettaneet valehtelemaan.

Tietenkään tuo ei pidä paikkaansa, sillä olemme olleet itsekkin aluksi epäuskoisia, kun nuorempi lapsista yhtäkkiä avautui siitä, että isänsä on lyönyt häntä useasti. Mitään jälkiä ei niistä tullut.
Lapsi on kertonut myös paljon muutakin, mitä lasten ei pitäisi joutua näkemään, kuulemaan ja kokemaan.

Ihmettelen tätä lasten isää, joka kuitenkin, edelleen itsepintaisesti väittää kaikkien valehtelevan, vaikka on jäänyt nyt kiinni siitä, että oli nyrkillä lyönyt ja lääkäri tekikin siitä rikosilmoituksen. Nyt on siis jäänyt jälki pahoinpitelystä ja kun isä oli mennyt pyytämään sosiaalista rahaa, sanoen, että heillä ei ole kotona kuin pelkkää perunaa ja lapsilla ei ole ruokaa, näkivät sosiaalityöntekijät tiliotteesta, että alkossa käyntejä on ollut runsaaati.

Lasua tästä miehestä ja lapsista on tehty aiemminkin, silloin hän pääsi sillä, että sanoi kaikkien valehtelevan. Mutta vaikka nyt on todistettu asioita, niin edelleen hän jatkaa samaa linjaa.

Nyt ollaan tilanteessa, jossa emme luovuta lapsia isälleen. Yritän saada hänelle valvotut tapaamiset, koska en vain voi päästää lapsia keskenään sinne.
Varsinkin, kun hän ei ota mitään vastuuta tekemisistään. Se ihmetyttää, mutta voiko olla, että hän on juonut aivonsa siihen kuntoon, ettei tajua enää itsekkään, mitä tekee?

Hänellä alkoholin käyttö on jatkunut vuosia, mutta nyt on myös muutakin todistetta asiasta kuin pelkästään lasten puheet.

Huomaan, että lapset ovat rennompia nyt kun heidän ei ole tarvinut mennä isälleen.

Hän oli myös laittanut viikko pari sitten uhkausviestin, että jos tilanne eskaloituu tai päässä naksahtaa, hän tulee ovista ja ikkunoista sisälle.
Veimme sen poliisille.
Nyt sitten hän tuli oven taakse huutamaan ja päivysti pihallamme varmaan tunnin, ennenkuin soitimme poliisin paikalle.
En tiedä, voiko hän oikeasti tehdä vielä muutakin, pahempaa, kuin huudella oven takana...toivottavasti ei.

Vertaistukea löytyykö tälläiseen?

18

401

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Menetat pian lasten huoltajuuden hanelle. Niin tapahtui minulle, vaikka olin laittanut lasten reppuun pienen videokameran, joka tallensi keskustelut mm ei ole rahaa ruokaan, on taas makaroonia ilman soossia. Tuo uusi kaljapullo jne. Tuomarista olin syyllistynyt salakuunteluun ja katseluun. Minulle maarattiin valvotut tapaamiset, joiden "onnistuttua" olisi saanut lapset viikonlopuiksi. Menin aina paikalle ja kaksi kertaa mies ilmoitti lasten olevan sairaita lopuista ei edes viitsinyt ilmoittaa. Luulin voittavani oikeudessa. Tulos lapset ovat vieraantuneet eivatka halua tavata minua.

  • Anonyymi

   Vuosituhannet on vaihtuneet, ISIT ovat pysyneet. Kiusaajia, valehtelijoita. Jotenkin nää sossulehmät lumotuu näistä tämänlaista isistä...
   Kiitos paljon..pervo

  • Anonyymi

   Joka kerta kun häirintää tulee. Soita poliisit. Mitä enempi ilmoituksia sen paremmin sinua uskotaan. Lapsi voi vaatia, ettei halua isänsä luokse mennä. Älä odota että jotain pahempaa tapahtui. Juoppohullut on sekoja.

  • Anonyymi

   Kiitos vastauksista.
   Tää on jotenkin niin turhauttavaa. Exä spämmää ihan jatkuvalla syötöllä humalaisia viestejään. Ja vielä ääniviestejä, joita inhoan kuunnella. Mutta pakko, koska jos sieltä tulee taas jotain uhkausta.

   Mietin, voisinko saada lähestymiskiellon hänelle, kun häiriköi koko ajan ja sitten oli se uhkausviesti..
   Pahinta on, että kieltää tehneensä koskaan mitään,se vääntää totuuden valheeksi ja valheen totuudeksi.

   Sitten oli yksi ääniviesti, minkä hän oli låhettänyt nuorimmalle 7 v lapselle. Siinä viestissä sanoi, että hän, iskä, ei häviä koskaan. Ja hän ei koskaan häviä yksilönä vaan sitten hävitään joukkueena.

   Me tulkitsimme tuon heti piilotetuksi itsemurhaviestiksi, jossa hän ei tapa pelkästään itseään vaan sitten lähtee kaikilta henki.

   En tiedä miltä tuo kuulostaa ulkopuoliselta, mutta tuokin ääniviesti on poliisilla. Jo pelkästään tuon takia en luovuta lapsia sinne.
   Ap

   • Anonyymi

    Tallenna kaikki viestit ja muut yhteyden otot. Niiden kanssa lastensuojeluun. Isällä on oikeus lapseensa, (johon voi vedota) joten sulla pitää oikeasti olla näyttöä. Jos ihminen on päänsä juonut, niin ei siitä hyvä seuraa. Jotain valvottuja tapaamisia voisi harkita jossain vaiheessa. Tässä tilanteessa koko yhteydenpito poikki. Et ole mikään velvollinen hänen viestejään ja soittoja kuuntelemaan. Kohta alkaa se kiristys teen sitä ja tätä ja tää on sun syy. Olen elänyt tämän elämän ja voin sanoa hulluksi meinasin tulla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tallenna kaikki viestit ja muut yhteyden otot. Niiden kanssa lastensuojeluun. Isällä on oikeus lapseensa, (johon voi vedota) joten sulla pitää oikeasti olla näyttöä. Jos ihminen on päänsä juonut, niin ei siitä hyvä seuraa. Jotain valvottuja tapaamisia voisi harkita jossain vaiheessa. Tässä tilanteessa koko yhteydenpito poikki. Et ole mikään velvollinen hänen viestejään ja soittoja kuuntelemaan. Kohta alkaa se kiristys teen sitä ja tätä ja tää on sun syy. Olen elänyt tämän elämän ja voin sanoa hulluksi meinasin tulla.

    Olemme käyneet lasussakin, ja he sanoivatkin, ettei tule nyt antaa lapsia miehelle. Mies kun oli käynyt siellä, oli sanonutbettei hyväksy sitä ettei saa lapsia luokseen.
    Sen jälkeen oli tullut oven taakse huutelemaan ja poliiseille väitti ettei ole tietoinen mistään tälläisestä ettei saisi lapsia hakea...
    Ap


  • Anonyymi

   On kokemusta vastaavasta. En anna anteeksi kun pilasi lastemme elämät vaikka varmasti hänessä on myös hyvää ainakin ollut joskus. Lasten kaltoinkohtelua ja omaanikin ei voi antaa anteeksi.

  • Anonyymi

   Etsikää Jumalasta lohtua

   • Anonyymi

    Sitä teemmekin...olemme uskossa, ex mies ei ole. ap


  • Anonyymi

   Lapset ei tietenkään enää sekunttiakaan tuon juoppohullun lähettyville.
   Mies on huolellisesti ja hyvin harkiten tuhoamassa ja taitaa olla jo tuhonnut , aivonsa. Se on hirveän vaarallinen. Ei vain sinulle ja lapsillesi vaan myös naapurustolleen.

   Voitko muuttaa kauemmaksi tuosta vaarallisesta oliosta? Vaikka 100 - 200 km.n päähän ja kerrostaloon. Siellä saattaisi olla turvallisempaa.

  • Anonyymi

   Hesarissa pitkä kirjoitus samantyyppisestä perhetilanteesta.
   En voi muuta neuvoa antaa kuin täydellinen lähestymiskiellon haku.
   Ilmeisesti avioero on jo voimassa.
   Valvotut lasten tapaamiset.
   Periaatteessa sun pitäisi päästä kokonaan eroon tuosta miehestä.
   Muutto muualle, digi- ja väestörekisteriin tietojen luovutuskiellot, samoin pistiin osoitteen muutpskiellot. Samon verotietojen osalta, jossa osoitteet näkyvät, kiellot päälle .
   Puhelinnumeron vaihto, numero salaiseksi.
   Somesta estot päälle miehelle, miehen ystäville ja sukulaisille.
   Täysin erilliset elämät.
   Ja lasten huoltajuus tietenkin yksin sulle ja viranomaisten kautta ja välityksellä kaikki keskustelut, ei kahdenkeskisiä neuvotteluita tai tapaamisia sovitteluja. jne.
   Sosiopaatit, narsisti, psykopaatit ovat äärimmäisen vaikeita puolisoina, työkavereina, ihmisinä. Huijaavat viranomaisia ja poliiseja kevyesti esittäen jotain muuta kuin mitä ovat.
   Ja varo ettei kohtalosi ole sama kuin monen muunkin perhesurman uhrin , mm.Ullanlinnalaisen naisen,.

  • Anonyymi

   Tässä kun ollaan jo vuosia kuunneltu exäni puheita ja katseltu hänen käytöstään, ja nyt kun tilanne on mennyt lopulta tähän, että hän jäi kiinni pahoinpitelystä, niin kyllä olemme alkaneet pohtia, että hänen käytöksensä on hyvin narsistista.

   Hän on vuosia syytellyt meitä millon mistäkin, mutta kehuskellut itseään, vaikka samaan aikaan ryyppää ja kohtelee lapsiaan huonosti.

   Nytkin, kun emme edelkeenkään ole antamassa lapsia hänelle, ja toinen lapsista ei halua enää edes vastata hänen viesteihinsä, hän on alkanut kiristää tätä lasta, että jos ei vastaa japidä yhteyttä, hän katkaisee liittymän. Me tietysti sanoimme lapselle, että hankimme uuden liittymän.
   Ex myös väitti että toisesta kaupungista on jo isommat pamput tulossa meille ym ...no eipä ole näkynyt eikä kuulunut.
   Pelkkää uhkailua...ap

  • Anonyymi

   Ja hän ei siis ole koko aikana osoittanut minkäänlaista katumusta, ei myöntänyt tekojaan, ei pahoitellut lapsille käytöstään, ei edes lopettanut juomista, näyttääkseen, että haluaa muuttaa elämäänsä.
   Ja niin kauan kun juo pisaraakaan alkoholia, emme lapsia hänelle anna.

  • Anonyymi

   Mulla on hyvä rakastava aviopuoliso, joka myös on turvana ja lapsista näkee, että viihtyvät hyvin, vaikka eivät ole nähneet isäänsä muutamaan viikkon. He eivät edes puhu, että ikävöisivät isäänsä ja haluaisivat hänen luo.
   Erityisesti vanhempi lapsista ei edes kuuntele niitä ääniviestejä mitä isänsä hälle lähettää.
   Ne onkin hyvin vaativia ja puhuu aika ilkeään sävyyn. Haukkuu minua ja miestäni lapsille.
   ap

   • Anonyymi

    Hienoa että sulla on uusi, turvallinen ja hyvä ihmissuhde. Hänen avullaan varmasti selviät hienosti myös tästä.


  • Anonyymi

   Miksi et laita lastesi puhelimeen peto-isänsä numerot estokieltoon?
   Älä enää koskaan, milloinkaan laske lapsiasi tuon hirviön lähelle! Varmista ttei se pääse enää vioittamaan lapsiasi enempää.

  • Anonyymi

   En tiedä onko mun kannattavaa kieltää lapsia, ettei se käänny itseäni vastaan. Parempi kun itse haluavat olla vastaamatta mitään.

   Ex soitti muutama päivä sitten lapsille. Kuulin, kuinka hän kiukutteli lapsille, että heidän valehtelunsa virastoihin aiheutti nyt tämän, etteivät pääse isälle ja hän ei aio antaa nyt lapsille lahjoja.

   Onneksi lapset saivat kyllä senkin edestä lahjoja, niin eivät jää suremaan sitä, että isänsä kostaa heille näin. Luulenpa että käyttää nekin rahat alkoholiin mieluummin...

  • Anonyymi

   Ei nähtävästi exä ole edes yrittänyt muuttaa elämänsä suuntaa...vaikka yli kuukauden oli näkemättä lapsiaan.
   Nyt jäi kiinni lastensuojelupuolella humalassa ja oli autolla liikenteessä.
   Onneksi mieheni kanssa haimme lapset koulusta tuntia aiemmin, koska exä olisi humalassa kuskannut lapsiani, eikä olisi ehkä jäänyt kiinni.
   Nyt toivottavasti lähti kortti, kun myönsi poliiseille ajaneensa autolla...
   Edelleen pidämme lapset ja toivotaan että exä suostuu lastenvalvojalla tekemään sopimuksen. ap

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1848
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1559
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1302
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   238
   1096
  5. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1018
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1010
  7. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   864
  8. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   860
  9. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   828
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   162
   655
  Aihe