Pakanallisuus on kiellettävä kouluissa!

Anonyymi-ap

Törkeä uuspakanallisuus on levinnyt kouluihin, vastustan joulupukkeja ja tonttuja, ne on kiellettävä kouluissa, ne loukkaavat uskonnollisia tunteitani!

24

206

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jossain vaiheessa lasten kastaminen ja pakolla liittäminen seurakuntaan tullaan kieltämään, koska eihän se ole uskonnonvapautta. Mitä vapautta se on liitetään seurakuntaan aikuisikään asti ihmiseltä mitään kysymättä. Se itseasiassa varsin törkeä ihmisyyden loukkaus eikä mitään raaamatullisuutta.

  • Itse asiassa tuo on vanhaa suomalaista kansanperinnettä, josta on muodostettu lasten satuolentoja.

   • Anonyymi

    Amerikasta se on kuten homoliike ja homoagendakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Amerikasta se on kuten homoliike ja homoagendakin.

    Ei ole mitään "homoagendaa" vaan on juuri päinvastainen liike, antigender liike - sekin on lähtöisin amerikasta.


   • Anonyymi
    Mummomuori2 kirjoitti:

    Ei ole mitään "homoagendaa" vaan on juuri päinvastainen liike, antigender liike - sekin on lähtöisin amerikasta.

    ”Antigender-liike” on kaltaistesi keksimä naurettava leimakirves konservatiiveja kohtaan, jolle ei löydy tarkemmin tarkisteltuna mitään todellista pohjaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ”Antigender-liike” on kaltaistesi keksimä naurettava leimakirves konservatiiveja kohtaan, jolle ei löydy tarkemmin tarkisteltuna mitään todellista pohjaa.

    Eikä vain konservatiiveja kohtaan, vaan myös osaa liberaaleja kohtaan, niitä joita ei ole saatu aivopestyä tieteen vastaiseen ajatukseen lukuisista sukupuolista (enemmän kuin kahdesta) ja jotka esim. kannattavat laajaa sananvapautta, eli samoja perusoikeuksia kaikille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Amerikasta se on kuten homoliike ja homoagendakin.

    "Amerikasta se on kuten homoliike ja homoagendakin."

    Homoagenda sisältyy uusliberalismiin mikä on taasen jälkimarksilainen aatesuunta!


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”Antigender-liike” on kaltaistesi keksimä naurettava leimakirves konservatiiveja kohtaan, jolle ei löydy tarkemmin tarkisteltuna mitään todellista pohjaa.

    Päinvastoin, siitä on löydetty ja on aivan selkeästi nähtävillä selkeä pohja sekä toimintamalli.

    Antigerliike syntyi, kun Vatikaani 1990-luvun puolivälissä vastusti YK:n ohjelman luonnosta ja vaativat, että siitä poistetaan kokonaan gender-käsite. Tuossa oli siis termi "sukupuoli" eli gender määritelty siten, että se koski myös miesten ja naisten välisiä sosiaalisia määriteltyjä rooleja, eikä pelkästään biologiaa (eli sex). Näin siis katolinen kirkko loi käsitteen ’gender-ideologia’.

    Vaikka osalla on motivaationa uskonnollinen agenda, niin mukana on yhä enemmän äärioikeistolaisia, jotka tavoittelevat valtaan nousua. "uuteen kristittyyn oikeistoon", jolla on yhteyksiä Yhdysvaltain republikaanipuolueeseen. Anti-gender kampanjoita sisältyy myös Kremlin suunnittelemiin venäläisiin kampanjoihin.

    Tätä liikettä edustaa tietyt valtiolliset toimijat, kuten Vatikaani ja Venäjä sekä Yhdysvallat, joka muun muassa ohjailee toimintaa Geneve Consensus -yhteenliittymän, World Congress of Familiesin, Agenda Europe ja European Christian Political Movementin kautta. Tähän liittyy myös kristillisten juristien ryhmittymä Alliance Defending Freedom eli ADF, joka on avannut uusia toimistoja maailmalle ja lobbaa aggressiivisesti EU:ssa.

    Se saa rahaa venäläisiltä oligarkeilta, eteläamerikkalaiselta miljardööriltä, keskieurooppalaiselta aatelissuvulta ja brittiläiseltä ilmastonmuutosepäilijältä sekä korruptoituneilta italialailta politiikoilta sekä Yhdysvalloista kristilliseltä oikeistolta. Yhdysvalloista on virrannut 280 miljoona dollaria pimeästi eri puolille maailmaa.

    European Dignity Watch on ammattimainen lobbausjärjestö, joka tarjoaa koulutusta mm. kampanjoiden johtamisessa, strategisessa viestinnässä ja organisaatiostrategiassa."

    Ordo Iurisin tuottaa Vatikaanissa opuksia oman workshoppin kautta. Ihmisiä opetetaan käyttämään uuskieltä, eli annetaan tarkat ohjeet siitä, mitä saa sanoa tai millaisia sanoja pitää käyttää, esimerkiksi sana perhe ei voi tarkoittaa homoja.

    Tadej Strehovec (katolinen pappi) opettaa käyttämään vastustajan kieltä tätä itseään vastaan. Kuten tälläkin palstalla moni yrittää tehdä. Tämän papin mielestä kannattaa puhua ihmisoikeuksien kielellä vapaudesta ja oikeudesta sen sijaan uskonnollista kieltä on syytä välttää. Totta kai sitten on asioita, jotka vain on vaiettava kuoliaaksi.


   • Anonyymi

    Yulebuggen on yleispohjoimainen perinne. Siinä vuoheksi pukeutunut kepposteleva hahmo saapuu vierailulle ja vaatii talolta kestitystä ja lahjoja. Saatuaan ruoan ja juoman, pukki siirtyi seuraavaan taloon. Suomessa perinne tunnetaan muun muassa kekripukki ja nuuttipukki -nimellä.


  • Anonyymi

   Sinun olisi kyllä syytä palata kouluun kun selvästi se on jäänyt aikoinaan pahasti kesken.

   Miten pakannallisuutta harjoitetaan nykyisin kouluissa? Käykö pakanaseurakuntalaiset pitätmässä aamunavauksia jne. ?

  • Anonyymi

   joulupukki ei kerää kirkollisveroa 🤣

   • Anonyymi

    Joulupukki verottaa lasillisen viskiä ja joskus koko pullon. Vanha perinne.


  • Anonyymi

   ei kehoteta uskomaan joulupukkiin , saa silti joululahjoja vaikka ei uskoisi 🤔


   maksaa kirkollisveroa , hyysää rikollisia, lihottaa pappeja sekä muita sisäpiiriläisiä 🤔

  • Anonyymi

   Joulukuusi on kuitenkin säilytettävä, koska sehän on alunperin Ashera-jumalattaren (seemiläisillä Jahven puoliso ja kreikkalaisilla Hera) kunniaksi pystytetty fallos-symboli. Koska luterilaisuuden ytimessä on penis, niin kyllä pystyssä seisova fallos-symboli kuuluu jouluun!

   • Anonyymi

    Joulukusi perinne sai alkunsa 1400-luvulla Baltiassa. Vanhimmat joulukuuset pystytettiin Tallinnaan ja Riigaan. Kuusi oli tapana koristella ja polttaa kaupungin keskustassa. Myöhemmin tapa levisi 1600-luvulla Saksaan, jossa katolisen kirkon vastustuksen takia syntyi tapa tuoda pienen pieni kuusi seisomaan jouluksi pöydälle.


  • Anonyymi

   Uskonnonvapauden nimissä Kristilliset ja pakanat ovat samanarvoisia keskenään. Älä loukkaa pakanoita. Se on rikos ihmiskuntaa kohtaan.

  • Anonyymi

   Totta kai loukkaa uskonnollisia tunteitasi, kun Joulupukki on edelleen elossa, eikä ole vieläkään uhrattu sinun pahojen tekojesi puolesta.

  • Anonyymi

   Kyllä Suomessa on uskonnot ja sadut pidetty erossa toisistaan.
   Uskontoa on opetettu uskonttona ja sadunkerronta on kerrottu satuna.
   Molemmat ovat olleet eri aiheita.Niitä ei ole koskaan liitetty yhteen.
   Joulujuhlissa on aina myös ollut tontut ja joulupukki lauluineen ,koska se on
   lastenjuhla satuineen .Kaikki tietävät sen olevan satua.joka nostaa tunnelmaa.
   Ei sadut syrji uskontoa,sillä se on aivan eri asia.

   • Anonyymi

    Millä tavalla se on eri asia?


   • "Uskontoa on opetettu uskonttona ja sadunkerronta on kerrottu satuna."

    Näin juuri.


  • Anonyymi

   Kaikkia jorinoita ei sovi. Ei se käy ja ei sovi.

  • Anonyymi

   Pääsiäistiput
   Pääsiäistiput
   Pääsiäistiput 🐥🐤🐣

   Pakanallisuus saastuttanut kristinuskoa!

  • Anonyymi

   Pakanuuden kielto on vastoin uskonnonvapauden lakia. Sitä on mahdoton noudattaa rikkomatta lakia.

   • Näin on, ja näitä uuspakanoita on aika vähän, joten tuskin heitä kouluissa monikaan kuulee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2759
  2. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   110
   2603
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   181
   1667
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1426
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   83
   1292
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   87
   1067
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   109
   1030
  8. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   25
   972
  9. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   183
   956
  Aihe