"hyvinvointialueet" lisää byrokratiaa, ja estää tehokkaan hoidon ihmiselle ja pääsyn hoitoon

Anonyymi-ap

"hyvinvointialueet" ja tämä "muutos" voi romuttaa terveydenhoitoa ja vaikeuttaa sairaan, kipeän pääsyä ammattitaitoiselle. Lisää byrokratiaa ja kuluja !



Olin aina tätä vastaa itse, koska tiedän mitä tapahtuu.

Nämä hyvinvointialueiden johtajat joutuvat vielä selittelemään paljon ja pyörittelevät sormia korkealla palkalla. Niillekin rahoille sivukuluineen olisi tärkeämpi kohde.

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      MIELIPIDEPALSTALTA POIMITTU TEKSTI.
      Soitin Pohjanmaan hyvinvointialueen neuvontapuhelimeen yöllä klo 04. Sama tuttu nauhoite pyöri sielläkin: ”Kaikki hoitajamme ovat juuri nyt varattuja” jne. Minä en usko, että kaikki hoitajat ovat yöllä neljän aikaan varattuina neuvontapuhelimessa. Jos valehdellaan, niin pitää valehdella uskottavasti.
      HOX IHMISET !
      Jos tunnette itsenne todella sairaaksi ja tarvitsette apua, hoitoa, lääkettä vaivaan heti ja soitto HV- päivystyksestä ei sitä saa mutta pystytte itse menemään jollain kyydillä niin
      MENKÄÄ PÄIVYSTYKSEEN, SIELLÄ OVET AUKEAVAT, EIVÄT VOI TEITÄ ESTÄÄ TULEMASTA JA KATSOMATTA KOTIUTTAA. JOS NÄIN TEKISIVÄT VOITTE TEHDÄ HEITTEILLEJÄTÖSTÄ ILMOITUKSEN.....NÄIN SE VAIN OIKEASTI MENEE !
      PS. AMBULANSSI EI TEITÄ VÄLTTÄMÄTTÄ KULJETA SINNE.
      PÄIVYSTYS ON SITÄ VARTEN LUOTU

    • Anonyymi

      Kokoomus nostaa kelakorvauksen kahteen kymppiin. Tällöin jokainen voisi käydä 120e/vartti yksityislääkärillä ja saisi hyvää hoitoa.

    • Anonyymi

      Ei hyvinvointialueiden johtajien mitään tarvi selitellä, koska ovat ja tulevat olemaan poliittisia broilereita. Niiden ainoa "selittely" on muhkeat palkat ja palkankorotukset.
      Itse tässä meinaan soitella yhteen "hyvinvointi"terkkariin. Katsotaan, mitä selittelevät. Näyttää olevan jo hyvässä vauhdissa se, että asiakkaat saa taistella oikeuksiensa ja terveytensä puolesta. Uusi käytäntö lienee se, ettei soitella esim vastauksia, "kyllä ne (asiakkaat) unohtaa ja näin on taas yksi asiakas terve ja poissa jonosta".

    • Anonyymi

      Tämä tyttö hallitus sai aikaan hyvinvointihimmelit jotka syövät vielä suuremman osan terveydenhoitoon suunnatusta varoista kuin aikaisempi toimintamalli.
      Vihervasemmisto nuiji päätöksen jolla romutettiin ontuva mutta toimiva käytäntö....olisi tarvittu vain korjata se ontuminen. Sanonta, miksi keksiä uudestaan polkupyörä kun se on jo keksitty.....vihervasemmisto ?
      Asioita ja toimia saa ja voi parantaa mutta aina uuden keksimisestä aika usein mennään ojasta allikkoon kuten tässä vihervasemmisto Sotessa.
      SOTEA SUUNNITELLESSA KAIKKI SEURAAVAT PITI KORJATA...mutta mitä he tekivät
      HOITOONPÄÄSY viivästyy vielä pahemmin!
      HOITOJONOT pitenevät edelleen !
      VANHUSPALVELUPAIKKOJA vähennetty !
      VANHUSTEN KOTIHOITOJEN saatavuus hekentenyt !
      TERVEYSPALVELUJEN KUSTANNUKSET vain nousevat 1 miljardilla joka ainoa vuosi !

      K

    • Anonyymi

      Eikös tuo olisi viisaampi säästökeino terveydenhuoltokuluissa: tehdä ihmisistä terveempiä, jotta ei tarvitsisi käyttää niin paljon niitä terveydenhoitopalveluja?

      Eli laskemalla niiden hintoja, jos noiden hintoja korotetaan, niin sitä enemmän ihmiset sairastavat, koska sitä vähemmän heillä on rahaa käydä sairaaloissa...

      Ja kuluja syntyy entistä enemmän.

    • Tämä nykyhallituksen sote on selkein osoitus siitä, miten käy kun mennään ideologia edellä. Tosiasiasioille annetaan huutia, mutta tosiasiat kostavat. Vaalikeskustelussa Orpo oli parhaimmillaan näissä sote-asioissa koska saattoi todeta, että hallitus ja vihervasemmisto ei ideologisessa innossaan välitä tosiasioista. Yksinkertainen logiikka sanoo tavallisellekin kansalaiselle, että kun terveydenhoidon resurssit ovat tiukilla eivätkä yksinkertaisesti riitä niin kaikki redurssit on hyödynnettävä eikä vain puolet. Ideologia on vaatinut Marinin hallitusta pysyttäytymään vain julkisen sektorin resursseissa. Kun sitten se osoittautuu käytännössä mahdottomaksi niin hätäpäissään turvaudutaan kuitenkin yksityisiin firmoihin. Tällainen sunnittelematon ja sopimuksiin perustumaton ad hoc -toiminta antaa firmoille mahdollisuuden rahastaa paljon rankemmin kuin jos asioista olisi sovittu etukäteen. Tulos on, että paperilla ideologisesti puhdas systeemi ei käytännössä ole ideologian mukainen, toimii huonosti ja tulee älyttömän kalliiksi. Kuitenkin vihervasemmisto jääräpäisesti kieltäytyy tunnustamasta, että ideologialla ja byrokratialla ei resursseja tyhjästä luoda,

    • Anonyymi

      Se on kun sosialismi ja vihreä kommunisti sössivät kaiken poliittisella päätelmillä ja ajatuksia EI JÄRJELLÄ KOSKAAN!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1618
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1200
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1182
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      85
      1083
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      892
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      819
    7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      82
      802
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      788
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      714
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      672
    Aihe