Tuntipalkka urakkavauhdilla

Anonyymi-ap

Mitenköhän on asian laita. Muiden näkökulmasta, sellasesta asiasta. Että rakennusliikkeen yritys ottaa pieniä remontti hommia , urakkasopimuksella asiakkaan kanssa. Työntekiä tekee remontin kuitenki urakkatyön tuntipalkalla klo 7-16työ ajalla, ylityöt maksetaa prosentteina , pelkällä ruokatauolla ja työnjohtaja painostaa tekemää ne remontit päivässä tai kahdessa . Riippuen miten työnjohtaja on arvioinni työn keston. Esimerkiksi savupiipun purku ja uudestaan muuraus ja hattuvalu. 1 pv. Miettien et homma tehdää yksin. Purkujäte pois katolta ja tiilet katolle plus muu materiaali. Kysymys kuuluukin. Kuuluisiko työntekijällä olla myös urakkapalkka urakkavauhdilla vai että , ku on tunti töissä nii on myös tuntivauhti ja normaalit tuntityöntekijän tauot. Tai tuntiliksa ja urakkavauhti? Tällähetkellä tuntiliksa ja urakkavauhti ja ylityö tunnit ja 1 ruokatauko. Omasta mielestä kuuluisi olla urakkapalkka ja urakkavauhti .

6

355

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kyl mulle natsais. Yksin repii tuntiliksal urakkavauhtii yhel tauolla. Kyl se niin on. Urakka hommista urakkaliksat , urakkavuhti jos on tollasii aikatalutulsil. Niin se menee et tuntiliksalaisena asiaan kuuluvat tauot ja tunti vauhti. Oli homma mikä tahansa ja aikataulu mikä tahansa. Siin kusee työn johto ja toimitusjohto omille nilkoille. Oli se sit pikkuhomma tai iso homma. Urakassa. Nevotellaa palkka . Työnsuorittajien kanssa. mikä kohtaa työn määrää ja työn valmitumis päivää kun kohteen pitää olla valmis. Työn johtaja sopii asiakkaan kanssa urakkahinnan mikä vastaa työn määrää ja laatua ja aika taulun. Mikä tietenki pitäis olla . Järkeen käyvä.siin sit urakkatyöntekijät suunittelee omat tauotuksen . Vaik yks ruokkis. Urakkahinta asiakkaalle ja tuntiliksatyöntekijälle. Kyl siin kans niiku oikee mestarit.

  • Anonyymi

   Yksin ei saa työmaalla työskennellä, varsinkaan katolla tehtävää työtä. Minkähän moinen ämpäriurakoitsija se työnantaja on?

   • Anonyymi

    työturvallisuuden lisäksi raskaammassa työssä on työvaiheita joita ei yksin pysty mitenkään tekemään. Kiinni pitämistä , nostelua ja materiaalin siirtämistä. Parityöskentely tehostaa useinkin työn laatua ja nopeutta.


  • Anonyymi

   Ilmiö urakkavauhdista tuntipalkalla on ollut käytössä jo ainakin vuosikymmenen ellei jo kaksikin. Samalla vielä se tuntiliksa on jäänyt samalle ajanjaksolle eli on täysin kannattamatonta tehdä käytännössä urakkaa mistä ei makseta mitään muuta kuin ruputatuntiliksaa.

   Kyllä on liitot ja firmat hyvää pataa keskenään kun tällaisen kusetuksen ovat tehneet ja suomalainen duunari vain myy hanuriaan entiseen malliin.

  • Anonyymi

   Kyllähän ne aina yrittävät hoputtaa tekemään urakkavauhtia mutta olen kyllä silti tehnyt ihan rauhallisesti omaan tahtiin. Välillä saattaa tulla lopputili mutta mitä sitten, aina löytyy uusi paikka. Ennen pitkää tällaisilta työnantajilta loppuu tekijät ja sen myötä liiketoiminta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   81
   1790
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   78
   1401
  3. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   199
   1388
  4. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1308
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   163
   1091
  6. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   64
   1073
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   912
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   62
   896
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   846
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   804
  Aihe