Stevie Wonder faneja?

musiikkimies

Tämäpä on hiljainen keskustelupalsta... mutta mitä levyjä omistatte ja mikä on mielestänne Wonderin paras levy ja biisi? Omistan tällä hetkellä levyt Innervisions ja Songs In The Key Of Life. Tilasin juuri äskettäin CDON.COMista levyt Talking Book, Music Of My Mind ja Fulfillingness' First Finale. Ensi kuussa aion hankkia At The Close Of A Century -boxin. Minulla on tällä hetkellä aikamoinen ''Stevie Wonder-kuume''.

9

1018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musiikkimies

      faneja ollenkaan?

      • ole mutta

        levyjä löytyy ja kuuntelenkin niitä jonkun verran, mulla on kymmenkunta kyseisen tekijän levyä. suosikkibiisiä on vaikea valita mutta sanotaan että Lately, My Cherie Amour, Master Blaster (Jammin'), Part-Time Lover ja Isn't She Lovely ovat muutamia hyviä. Löysin kyseisen artistin vasta vuosi sitten, vaikka tietyst sitä ennenkin olen jotain biisejä kuullut. Viimevuotinen Pori Jazzin esintyminen tuli liian varhain, silloin en vielä osannut arvostaa kyseistä muusikko niin paljon kun nyt, muuten käynti olisi ihan must!


    • A-J

      Faniudesta en tiedä, mutta olin viime kesänä kuuntelemassa Stevie Wonderia PoriJazzeilla ja tykkäsin todella! Ja tuleehan niitä biisejä kotonakin kuunneltua.. :)

    • tero

      jos ja kun olet nuo cdonin lähetykset jo saanut niin sulla on aika lailla olennaisimmat kasassa. Jotain hauskoja juttuja löytyy myös teinivuosilta, vaikka biisit ei vielä olekaan Wonderin omia.

      Mutta kaikki tärkeimmät on jo tossa sun listassa.

    • fani...

      mutta tykkän steviestä kyllä kovasti, aretha franklinillakin muutamia aivan upeita kappaleita. olen vähän mietiskellyt mihin suuntaan kannattaisi kyseisen musiikkilajin harrastusta laajentaa? pidän myös r&b:sta mutta senkin tulisi olla "laadukasta", esim. keys on hyvä mutta en pidä niinkään muista tusinalaulajista, joita amerikassa kyllä riittää. eli olisiko ehdotuksia siihen, mitä kannattaisi kuunnella. olisiko esim gaye hyvä valinta jos mainituista artisteista pitää?

      • drZ

        No Gaye on mielestäni varsin hyvä valinta ja hänhän on varsin suurissa kytköksissä myös Stevien musiikkiin, vanhana ystävänä ja eräänlaisena idolina. Gaye tietyllä tavalla mahdollisti Stevien oman luovuuden puhkeamisen taistelemalla vapaaksi Motown levy-yhtiön pomottelusta. Erityisesti hänen 70-luvun materiaali on ehdottomasti omaa suosikkiani. Muita joita voisin omasta puolestani suositella olisivat ehkä Curtis Mayfield ( Impressions), ja Temptationsin 60-luvun lopun ja 70-luvun levyt.
        Hyvä paikka bongata mustan musiikin artisteja on varmasti Toby Walkerin Soulwalking: http://www.soulwalking.co.uk/


    • entinen fani

      Paras LP Where I`m Coming From, mutta kuuntele myös Wilson Pickett "Hey Jude" LP, sekä in philadelphia. Sam Hopkins LP Lightnin`! Tässä sulle mielestäni hyvät!

      • kirsikka

        Stevie on aivan ihana! olin kuuntelemassa sitä porijazzeilla ja me siskoni kanssa kuunnellaan sen levyjä ihan hulluna. Meillä onkin varmaan melkein kaikki levyt! Paras kappale on mielestä lately


    • möhmö blues

      Upeaa musiikkia ja mahtava lauluääni.! yks parhaista. :)Lempibiisi on "For once in my life".
      "Lately" on myös tosi hyvä.
      Siis se on niin ihmeellistä, minkälaista musiikkia hän pystyy tekemään. Ihan kyyneleet kihoaa silmiin. :'D
      Mä tulin ihan hysteeriseksi kun oulussa oli NRJ konsertti ja Max C oli siellä laulamassa keisarikunta bändin (olavi uusivirta) kanssa.
      Ja se omisti sen viimeisen biisin Stevie Wonderille. Kaunista ja niin (ei pysty sanoin kuvailemaan). En ole nähnyt häntä livenä, mutta en tiedä kestäisinkö jos näkisin. :D Meinaan, varmaan hajoaisin ja tulisin hulluksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1918
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      246
      1865
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      95
      1605
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      111
      1423
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1151
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1120
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      952
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      948
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      104
      909
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    Aihe