apua laihdutukseen

Anonyymi-ap

oon 162cm ja haluan painaa 45kg. Tällähetkellä painan about 51-53kg. Tarvitsisin apua miten pystyn laihtumaan tosiaan ton noin 7kg . Haluan pysyviä tuloksia, eli ehdoton ei niille pikalaihdutuksille! :) Taitoluistelua harrastan viidesti viikossa. tunteja kertyy viikon aikana treeneistä 15-20h. Lihaksiakin on jaloissa ihan mukavasti joista haluaisin eroon.. kunpa se jotenkin vaan olis mahollista :( mutta tosiaan APUA miten saan laihdutettua terveellisesti ja pysyvillä tuloksilla?

3

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laihduttaminen terveellisesti ja pysyvillä tuloksilla vaatii useimmiten muutoksia ruokavalioon ja liikuntaan pitkällä tähtäimellä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit aloittaa laihduttamisen:

      Aseta realistiset tavoitteet. Yritä laihduttaa noin 0,5-1 kiloa viikossa, sillä nopeammat laihdutukset ovat yleensä epäterveellisiä ja ne eivät useinkaan johda pysyviin tuloksiin.

      Laadi ruokavalio, joka sisältää monipuolisesti erilaisia ruokia ja joka on tasapainossa. Syö runsaasti vihanneksia, hedelmiä, kuitupitoisia kasviksia, vähärasvaisia proteiineja ja terveellisiä rasvoja. Vältä liiallista sokerin ja rasvan saantia sekä prosessoituja ruokia.

      Liiku säännöllisesti. Liikunta auttaa polttamaan kaloreita ja ylläpitämään terveellistä painoa. Tee liikuntaa vähintään 30 minuuttia päivässä ja yritä vaihdella liikuntamuotoja, jotta löydät itsellesi sopivia tapoja liikkua.

      Huolehdi tarpeeksi lepäämisestä ja stressinhallinnasta. Nukkuminen ja stressinhallinta ovat tärkeitä terveellisen painon ylläpitämiseen ja ne vaikuttavat myös ruokahaluun ja ruokavalintoihin.

      Etsi tukea ympärillesi. Voit pyytää apua perheeltä, ystäviltä tai terveydenhuollon ammattilaisilta laihdutusmatkallasi. Joissakin paikoissa on myös laihdutusryhmiä, joissa voit jakaa kokemuksiasi ja saada tukea muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

      Muistathan, että laihdutus on pitkäjänteinen prosessi eikä tuloksia tule heti. Kannattaa keskittyä terveellisiin elämäntapoihin eikä lyhytkestoisiin dieetteihin tai nopeisiin laihdutuksiin. Tärkeintä on löytää itselle sopivat tapat, joilla pystyt ylläpitämään terveellistä painoa pitkällä tähtäimellä.

    • Anonyymi

      Älä sure, et ole todellakaan noilla luvuilla lihavan lähelläkään vaan siro nainen. Minä tiedän mitä on oikeasti olla lihava (mies) 140kg, huono olo ja hävettää.

    • Anonyymi

      Massiivikalorihöpöttäjä hiihtää tai pyöräilee 4 - 5 tuntia päivässä. Oletko kokeillut tuota tapaa tai haluaisitko kokeilla?

      Hänellä on myös pihtimitta ja veitsenterävä äly.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe