Luterilaisten harras kristillinen

Anonyymi-ap

8

145

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin JT kertovat vartiotornievankeliumia.
   Nimittelevät ihmisiä puupäiksi, mutta unohtavat samalla, että ovat itse valehtelijouta.

   • Anonyymi

    Kyllä täällä puolin ja toisin nimitellään puupäiksi. Mutta kun luterilaiset väittävät Joulun olevan kristillinen ja harras juhla etenkin lapsille, niin miksi luterilaiset sitten juovat viinaa.
    Minä join tölkillisen keskiolutta 33 cl.
    Tällöin vältyttäisiin riidoilta ja tappeluilta, joka voi pahimmassa tapauksessa johtaa henkirikokseen.
    Jättäkää viinat ostamatta ja harrastakaa sitä joulun rauhaa.


  • Anonyymi

   Minua hämmästyttää suuresti se, että ennen Joulua kohkataan Jeesus lapsesta, ilosta, joulurauhasta. Joulun jälkeen ei uskalleta kommentoida niistä negatiivisistä asioista, mitä varmaan monissa perheissä on ollut itkua ja parkua. Syynä liiallinen alkoholin käyttö, vai onko kissa vienyt kielen.

  • Joulu on myös Peräilman suurenmoinen riemujuhla. Kun oikein tungetaan yötä myöten kinkkua ja laatikoita pötsiin, niin suolistukaasua kehittyy koko perheelle oikein riemullisesti, Koko perheen yhteinen jouluinen Peräilmahymni onkin koko juhlan harras ja riemullinen huipennus.

   • Anonyymi

    Tuo on totta mitä kirjoitat, mutta itselläni on ongelmana peräilmaumpi. Vaikka olen syönyt kaikkia joululaatikoita, rosollia, kinkkua, sinappisilliä ja vihreitä herneitä niin peräilmaa vaan ei tule. Täytyykö tilata ajan lääkärille?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo on totta mitä kirjoitat, mutta itselläni on ongelmana peräilmaumpi. Vaikka olen syönyt kaikkia joululaatikoita, rosollia, kinkkua, sinappisilliä ja vihreitä herneitä niin peräilmaa vaan ei tule. Täytyykö tilata ajan lääkärille?

    Pelkään pahoin, että edessä on teho-osasto ja kiirellinen peräsuolen hoonausoperaatio ja uuden lutavieterin asennus. Ja sitten vielä vuosiviikoksi Tyrnävän Rectum Sanatoriumiin kuntoutukseen huilaamaan. Nimittäin uuden lutavieterin käyttö vaatii harjaantumista, jottei alinomaan tiurua Raappahosuun.
    Mutta ei huolta: ennuste on hyvä: 95 % seuratuista kertoo, että elämänlaatu on parantunut, koska Peräilmaa siunaantuu useammin ja äänikin on voimallisempi.


  • Anonyymi

   Hyvähän se on kun Jehovan todistajillakin on joulun hulinoita listaavat mediat apuna syntilistojen päivittämisessä.

   Saa itsekin hieman rauhoittua kenttäilyn turhuudesta, lahkolaisten ja ateistien vartioimisesta, hetken luopimaiseen toimettomuuteen.

  • Anonyymi

   Missä kohdassa uutisessa lukee häiriköiden olleen luterilaisia?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   3485
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   117
   1123
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   980
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   841
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   808
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   244
   806
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   781
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   754
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   733
  Aihe