Lähestymistavoista Treffit24:ssä

Tosikkoko

Olen saanut profiiliini jonkin verran vastauksia, mutta suurin osa viestin lähettäneistä miehistä toteaa vain jotain tämän suuntaista, että
"kiva profiili sulla" tv.NN
"sulla on hyvä musiikkimaksu" tv.NN
"terveisiä sinne Hämeeseen" v.NN

Miten nämä yhteydenotot pitäisi tulkita? Pelkkiä toteamuksia. Odottavatko nämä miehet jotakin palautetta kun kuitenkin vaivautuvat vääntämään muutaman sanan?
En ole vastannut. Eikö nimenomaan "vieraskirja" ole sitä varten, että sinne voi jättää viestin, johon EI haluta vastausta, vaan halutaan kommentoida jotakin yksittäistä asiaa profiilissa, mutta ei muuten olla kiinnostuneita aloittamaan tutustumista.

11

14610

  Vastaukset

  • Empä ajatellut noin tuota vieraskirjaa. Kuvittelin, että sinne voi lähettää kehuja ja flirttiä. Näin jos nainen on kiinnostunut voi hän ottaa sitten yhteyttä!??

  • Mä olen ainakin pitänyt vieraskirjaa vain sen alkuperäisessä tarkoituksessa. Tokihan sinne voi laittaa flirttiä mutta siihen on ehkä parempi käyttää viestejä....

   • Itse olen (mies) käynyt jättämässä muutamaan vieraskirjaan viestin ja olen kyllä kehunut oikein kivasti. Se on omalta kohdaltani ollut yksi tapa ilmaista, että olet mielenkiintoinen tapaus ja en kyllä yhtään pahakseni pane, jos toinen innostuu vastaamaan. Aika harkiten olen laittanut kyllä, vain siis sellaisille, joista voisin olla kiinnostunut.


  • Miehet ovat tainneet saada näillä palstoilla niin paljon kynsilleen, että ovat ryhtyneet varovaisiksi! Jospa he jättävät muutaman sanan mainosmielessä, voit käydä katsomassa profiilin ja tehdä itse aloitteen, jos miellyttää.
   Monet naiset eivät vastaa viesteihin ja miehet lienevät kyllästyneet kokeilemaan kepillä jäätä:)
   Kohtelias "kiitos mielenkiinnostasi, mutta ei kiitos" riittäisi monesti vastaukseksi ettei tuntisi oloansa vallan nollatuksi.

   • Moni nainen ei selvästikään edes katso kaikkien profiilinsa katsojien profiileita.

    Siksi joillekin on pakko laittaa jotain tylsää sontaa vieraskirjaan että katsoisivat munkin profiilin.

    Tilanne on sama kuin nainen menisi sokkona baarin nurkkaan istumaan ja odottelisi iskuyrityksiä, itse ei muuta panosta, kuin ehkä tiukat ja avonaiset vaatteet. ÄÄLIÖ.


   • Hyvä deittisivusto - http://hespac.com/datefi.htm Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


  • Tuli tosta mieleen, että itse ainakin laitan vastausta kaikille, vaikka sitten vain sen "ei kiitos". On tosi ärsyttävää kun toinen ei vastaa mitään.

   Ja sitten tuosta profiilien katsomisesta. Mulla ainakin on tietyt ikärajat mitä haen. Ja kun tuossa nyt tuli tuo uudistus että näkee iän profiilia katsomatta, niin en näe mitään syytä katsoa ikähaarukan ulkopuolisia. Kyllä nyt parin vuoden heitot "sallitaan", mutta esim. en mitään yli 3kymppisten profiileja selaile.

   • Sä oletkin vielä niin nuori, että sulla on käytöstavat vielä jäljellä. Yli 30-kymppiset sinkkunaiset ovat taas jo niin pilaantuneet mieleltään, ettei niiltä kannata odottaa alkeellisiakaan käytöstapoja.

    Jos haluaa yhteyttä johonkin, niin paras tapa on kirjoittaa lyhyt(sopivan pituinen) viesti mahdolliselle kohteelle. Harvemmin kukaan varmaan vastaa mihinkään flirttiin tai vieraskirjan tervehdykseen.

    90% täällä olevista ihmisistä on henkisesti sairaita, jotka eivät kykene suhteeseen. Se jäljelle jäävä 10% taitaa olla sieltä nuoremmasta päästä.


   • ikäihminen kirjoitti:

    Sä oletkin vielä niin nuori, että sulla on käytöstavat vielä jäljellä. Yli 30-kymppiset sinkkunaiset ovat taas jo niin pilaantuneet mieleltään, ettei niiltä kannata odottaa alkeellisiakaan käytöstapoja.

    Jos haluaa yhteyttä johonkin, niin paras tapa on kirjoittaa lyhyt(sopivan pituinen) viesti mahdolliselle kohteelle. Harvemmin kukaan varmaan vastaa mihinkään flirttiin tai vieraskirjan tervehdykseen.

    90% täällä olevista ihmisistä on henkisesti sairaita, jotka eivät kykene suhteeseen. Se jäljelle jäävä 10% taitaa olla sieltä nuoremmasta päästä.

    on se niin vaikeeta...toi 90% suhteeseen kykenemättömiä on varmaan ihan oikein. On eri asia elää suhteessa tai haaveilla sellaisesta vanhempana yli 30v sinkkuna. Siloin on jo urautunut omiin juttuihinsa, et usein täysi mahdottomuus elää parisuhdetta saman katon alla ja ehkä vielä molempien lapset mukana kuvioissa. Itse olin tässä foorumissa ja muutaman tuttavuudenkin sain...parisuhde löytyi sitten perinteiseen tapaan ja on nyt toiminut jo muutaman vuoden. Täällä tapaamani prinsessat elivät utopistista haavettaan ja olivat oikeesti kahjoja vaan ei niin hyvässä merkityksessä kuin olisi toivonut.
    Joku voi tästä provosoitua, mut mä oon ihan täyspäinen perheellinen ja tiedän sen diplomatian ja huomioimisen määrän mitä meidän 8 henkisessä perheessä tarvitaan. Panostakaa todellisuuteen. Puhukaa ja tutustukaa toisiinne. Vastatkaa kaikkiin viesteihin niin menee paremmin.


   • Joo siihen se loppuukin. Totuutta/arkea kun alkaa pöytään lyömään,niin vastailut loppuu siihen. Usein ollut sielä tapana että alkuhuuma sokeuttaa todellisuuden. Kuvittelevat jotain rakkausromaania oikeasta elämästä! Ei mitään todenperää! Toki harvassa ne joilla on todellisuus mukana!


  • Sitten vielä ihmetellään, etteivät naiset vastaa...

   Jos mies on vähänkään kiinnostunut, hän osoittaa sen ensimmäisessä yhteydenotossaan. Viesti on lyhyt, perustuu profiilissa oleviin tietoihin ja heittää jonkin sopivan kysymyksen omaan profiiliin sisältyvistä asioista.

   Jos keskustelu ei lähde tällä käyntiin, sitten voi miettiä omaa lähestymistään.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2679