Nyt Ranskakin myöntää Minskin sopimusten olevan silmänlumetta.

Anonyymi-ap

Aiemmin tämän tunnusti Angela Merkell. Ranskan entinen presidentti Francois Hollander kertoi The Kiev-lehden haastattelussa samaa, että Minskin sopimuksia ei ollut tarkoituskaan noudattaa vaan ostaa Ukrainalle aikaa.
https://mvlehti.net/2022/12/31/ranska-vahvisti-petoksen-ukrainan-sisallissodassa-allekirjoitettuja-minskin-sopimuksia-ei-ollut-tarkoituskaan-noudattaa/

Ihan ymmrrettävää että niin Merkell joka on väistynyt vallankahvasta ja Hollander samoin voivat tunnustaa petokset ihan vapaasti mitä eivät voineet tehdä virassa ollessaan. Että tällaista ketkuilua, mitä tulee vielä paljastumaan monien valtionpäämiesten siirryttyä syrjään.

9

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjä tietää tämän, eikä enään luota tippaakaan USA, n ja Brittien pelleilyyn. Boris Johnson kävi pilaamassa ja estämässä yhden rauhanaloitteen siemenen Kiovassa.
   Se että hyökkäys jatkuu tappiiin asti on nyt täysin USA, n ja lännen syytä kertoo myös USA, n entinen sotilas asiantintija eversti McGregor.
   https://www.unz.com/mwhitney/mercouris-something-big-is-on-the-way/

   • Anonyymi

    Ai että Venäjä on syytön omaan hyökkäykseensä, kuten varmaan 1939 myös...hmm


  • Anonyymi

   François Hollande, Angela Merkel,

   • Anonyymi

    """Ai että Venäjä on syytön omaan hyökkäykseensä, kuten varmaan 1939 myös...hmm""

    Ei kukaan sellaista ole väittänyt vaan Venäjä pettyi kun se petettiin ja oli pakotettu hoitamaan itse tämä homma kun Minskin sopimuksilla pyyhittiin sitä itseään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    """Ai että Venäjä on syytön omaan hyökkäykseensä, kuten varmaan 1939 myös...hmm""

    Ei kukaan sellaista ole väittänyt vaan Venäjä pettyi kun se petettiin ja oli pakotettu hoitamaan itse tämä homma kun Minskin sopimuksilla pyyhittiin sitä itseään.

    Mitäköhän ajan oloon vielä paljastuu.


  • Anonyymi

   ONNEKSI ELÄMÄ TUOMITSEE VENÄJÄN RIKOKSET JA LOPETTAA MAAN, NYKYNIMELTÄÄN VENÄJÄN.

  • Anonyymi

   Niin no Ukraina oli vilpitön ja toimi sopimuken mukaan,,luovutti ydinaseet!
   Ei olisi kannattanut!
   Ukraina muutenkin kykenevän säilyttämään inhimillisyyden kovassakin paineessa,, Ukrainasta tulee pian EUn jäsen.

  • Anonyymi

   MV porukka on täysin kielitaidotonta. Kukaan ei ole puhunut tai myöntänyt huijausta.

   Minskin sopimus oli paras mahdollinen tuossa vaiheessa. Totta kai sen tiedettiin olevan Ukrainalle epäreilu. Sehän käytännössä antoi Venäjän taskussa oleville separatistialueille veto-oikeuden Ukrainan ulkopolitiikkaan.

   Venäjä rikkoi sopimusta alusta alkaen. Wagner-joukot eivät koskaan lähtenet Donbasista. Itä-Ukrainan separatistit olivat myös Minskiin pettyneitä, sillä he halusivat liittyä Venäjään. He jatkoivat taistelua Ukrainan armeijaa vastaan. Seurasi 8 vuoden rajoitettu sota.

   Minsk 1 - 2 ovat hyviä esimerkkejä siitä, että rauha mihin hintaan hyvänsä ei pitkässä juoksussa toimi. Eikä siihen pidä ketään painostaa. Sopimus kuitenkin antoi Ukrainalle hengähdystauon. Aikaa vahvistua ja kehittää samalla puolustustaan. Se oli seuraus, ei sopimuksen alkuperäinen tarkoitus.

   VENÄJÄ ON UKRAINASSA AINOA SYYLLINEN. SE VALTASI KRIMIN 2014. SE ALOITTI UKRAINAN SODAN HELMIKUUSSA 2022. Nyt on turha ruikuttaa, kun Ukraina käyttää laillista oikeuttaan puolustautua.

  • Anonyymi

   V*ittu miten säälittävää p*skaa. Tulitauot ja sopimukset antavat AINA mahdollisuuden hengähtää ja kerätä voimia. Ei niitä kuitenkaan sen vuoksi solmita. Tottakai niiden toivotaan johtavan rauhaan.

   Edellytys rauhalle olisi ollut se, että Venäjä olisi häipynyt vähintäänkin Donbasista, mitä Wagner-joukot eivät koskaan tehneet. Valloittaja jäi notkumaan Ukrainaan, eikä rauha saanut koskaan edes mahdollisuutta.

   Meidän Venäjän on ihan turha vääristellä Merkelin ja Macronin puheita. Me suomalaiset olemme kielitaitoista väkeä. Toisin kuin te putinistipellet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   599
   2331
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1570
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   223
   1225
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   774
  5. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   723
  6. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   723
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   33
   708
  8. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   64
   698
  9. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   7
   658
  Aihe