MoonBoot huijaus?

Anonyymi-ap

Onko joku onnistunut saamaan kengät Moon Boot Suomi sivustolta?

Tilasin syksyllä https://www.moonbootssuoml.com/ sivun kautta kengät. Sain sähköpostiin kuittauksen maksun onnistumisesta. Tuohon sähköpostiin laitoin myöhemmin viestiä
ja kyselin kenkien perään. Sain vastauksen, että nyt ne on lähetetty. No taas odottelin viikkoja. Seuraavaankin viestiini vastattiin, pahoiteltiin viivästystä ja kerrottiin kenkien olevan tulossa. Enää eivät ole vastanneet sähköpostiin.

MoonBoot Suomi sivulta löytyy myös yhteystiedot, jonne voi laittaa palautetta, mutta ne taitaa mennä suoraan ö-mappiin.

Seuraavaksi otan yhteyden kuluttaja-asiamieheen.

10

1766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei sama homma täällä! Tilasin tossa joulukuun lopussa myöskin ja tililtä lähti raha, mutta verkkosivuilla luki että maksua ei hyväksytty. Nyt oon yrittäny laitella viestiä sinne verkkosivujen yhteydenottohommeliin ja mitään vastausta ei tuu..

    • Anonyymi

      Selkeästi kyseessä huijaussivusto. Googlen haussa tulee moonbootssuomi.com, mutta todellinen sivusto on moonbootssuomI.com.
      Vaatii joka kohdassa rekisteröitymistä ja kauppaavat kenkiä tuntuvaan aleen verrattuna kaikkiin lukuisiin muihin toimijoihin. Jopa Swarovski edition saappaat lähtisivät liikkeelle alle 80 eurolla kun oikea hinta on esitetty 3100 euroa. Lisäksi sivuston alareunassa olevat sosiaalisen median linkit menevät vain kyseisen sosiaalisen median palveluntarjoaja sivulle "rekisteröidy palveluun" kohtaan.
      Yhteystiedoissa on vain lomake, jota kautta voi lähettää viestiä ja sivuston suomen kielessä on virheitä.
      Älkää siis missään nimessä laittako rahojanne tähän huijaukseen.

    • Anonyymi

      Huijausta aloin myös epäilemään, kun kaikilla muilla sivustoilla moon bootsit ovat loppuunmyyty tai jäljellä on joko taaperoiden kokoja tai ~47. Tällä sivustolla oli myynnissä kaikki mallit ja saatavilla kaikki mahdolliset koot mistä tahansa tuotteesta. Ja vieläpä tuntuvaan alehintaan. Too good to be true.
      Eikä tietysti ollut kunnollisia yhteystietoja, maksu- tai toimituskumppaneita, mutta mainostettiin sivun ylälaidassa, että lentorahtina tulee nopeasti perille... 🤔Suomesta suomalaiselle? Aivanjuuu... 😄

    • Anonyymi

      Itsekkin tilasin tuolta kengät, mutta ikävä kyllä vasta maksamisen jälkeen tajusin kuinka epäilyttävältä sivusto näyttää. Laitoin yhteydenotto osioon useemmat viestit tilauksen perumisesta ja sainkin jonkun vastauksen sähköpostiin, tosin siinäkin yrittivät suostutella vielä pitämään tilauksen.
      Siinä sitten vielä sanoin suoraan, että tilaus pitää perua. Noh nyt laittoivat sähköpostiin ”vahvistuksen”, että ovat laittaneet rahanpalautuksen tulemaan. Saa nähdä ilmestyykö rahat tilille, vähän kyllä epäilen.
      Täysi huijaus kuitenkin, ei missään nimessä pidä tilata tuolta!

      Unohdin mainita myös sen, että vastasivat yhteydenottopyyntöön vasta kun ne englanniksi laitoin. Sähköpostivastaukset tulivat myös englanniksi.

      • Anonyymi

        täällä yksi joka tyhmänä meni tilaamaan tuolta ilman kunnollista taustatutkimusta. laitoin nyt myös sähköpostia enkuks missä kerron haluavani peruuttaa tilauksen. saitko koskaan rahoja takaisin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        täällä yksi joka tyhmänä meni tilaamaan tuolta ilman kunnollista taustatutkimusta. laitoin nyt myös sähköpostia enkuks missä kerron haluavani peruuttaa tilauksen. saitko koskaan rahoja takaisin?

        8.11 sanoivat laittaneensa rahat takaisin, piti kuulemma mennä 7-15 arkipäivää, että rahat tulee tilille. Eipä ole rahoja näkynyt… Laitoin uudestaan viestiä ja kovasti väittivät laittaneensa rahat takaisin, mutta kestää vaan kauemmin kun on eri maan pankki. Varmaan täytyy olla yhteydessä pankkiin ja kysyä saisivatko mitenkään sitä kautta peruttua maksua, vai jääkö rahat omille teilleen.


    • Anonyymi

      Kaikki nuo suomi-päätteiset ovat huijaussivustoja.

    • Anonyymi

      Onko kukaan saanut niitä kenkiä sit lopulta ? Itsekki hölmönä tilasin ja 5min senjälkeen tajusin ei **** suljin kortin ja laitoin viestiä englanniksi kyseiselle sivustolle, että maksakaa rahat takaisin senkin huijarit. Pankille voi tehdä korttireklamaation kyllä ja saa rahat takasin kuhan on tarpeeks keskustelua käyty myyjänkanssa ja todisteita,etteivät tuotetta lähetä...

      • Anonyymi

        Nopeasti mulle kyl enkuks vastailevat, mut kovasti väittävät että ei oo skämmi jne jne


      • Anonyymi

        joo, eipä oo rahoja näkyny takas. Tein asiasta rikosilmotuksen, mutta en oo sulkenu korttia. Mietin, et kannnattaiskohan varmuuden vuoksi. Reklamaationki voisin kyllä tehä pankille, ku kuitenki luvattu kovasti palauttaa ne rahat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe