Miehen ja naisen välinen avioliitto.

Anonyymi-ap

Perinteinen avioliitto menettää asemiaan. Alle puolet suomalaisista on enää perinteisessä avioliitossa.

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Avioliitoja on mielestäni vain yhdenlaisia, eli edellä mainittuja miehen ja naisen välisiä.

      - Miksi ihmeessä yksiselitteistä asiaa piti hämmentää? Samat asiat olisi voinut toteuttaa, mutta nimenä olisi voinut olla vaikka rehellisesti 'homoliitto'.

    • Anonyymi

      Ja mitä se ketään liikuttaa missä liitossa kukin on. Jätä ihmiset rauhaan. Ja jätä sinä ne homopuheet. Ei kenenkään tarvitse kuuluttaa suuntautumistaan, tehkööt kukin mitä haluaa. Ei tarvitse siitä kuuluttaa. Sitäpaitsi sinä homo et taida ymmärtää edes sitä että on olemassa avoliittojankin ihan heteroiden kesken. Et ymmärtänyt kun piti heti toitottaa homouttaan. Olkaa onnellisia liitoissanne olkoon ne sitten ihan mitä vaan, mutta olkaa hiljaa onnestanne, ei ketään ulkopuolista kiinnosta.

      • Anonyymi

        Et vastannut keskeiseeen kysymykseen: "Miksi ihmeessä yksiselitteistä asiaa (avioliitto miehen ja naisen välillä) piti hämmentää? "

        Taisi tulla osuma johonkin arkaan paikkaan kun moinen ripuli puhkesi?


    • Anonyymi

      Ihmiset on täysin hukassa parisuhdeasiassa ja kauas eksyneet siitä mikä on oikeaa. Ei ihme, että jatkuvaan erotaan ja parisuhteet on lyhytaikaisia. Sitten kärsivät mahdolliset lapset ja puolisot itsekin. Monet ihmiset ovat vääristyneen itsekeskeisiä nykyään eli jonkin sortin narsisteja, semmoinen ihminen ei kykene terveeseen pitkäaikaiseen puhumattakaan elinikäiseen parisuhteeseen vaan sössii aina asiansa itsekkyytensä takia eikä löydä onnea. Jumala on tarkoittanut seksin ainoastaan elinikäiseen avioliittoon eikä erota saa. Tässä hyvää opetusta avioliitosta ja seksistä.

      http://www.kotipetripaavola.com/seksi.html

      "Tänä päivänä ihmiskunta elää suuren rikkinäisyyden aikaa, joka tarkoittaa sitä että monet (ei kaikki) ihmiset ovat kyvyttömiä solmimaan pysyviä parisuhteita. Ihmiset solmivat suhteita, jotka ovat lyhytkestoisia tai sitten pitkäkestoisia toimimattomia suhteita. Ihmisen rikkinäisyys ja itsekkyys ovat syynä siihen etteivät parisuhteet kestä. Näissä tilanteissa ihmiset ajautuvat salasuhteisiin ja vieraisiin sänkyihin. Koska terve ja vastuullinen elämänasenne puuttuu, niin siksi monissa parisuhteissa on ongelmia, jotka johtavat kyllästymiseen. Omaan puolisoon on helppo kyllästyä silloin kun oma sisäinen maailma on rikki tai jos on itsekkyyden vallassa. Siksi itsekäs ja rikkinäinen ihminen hakee elämäänsä "tähtihetkiä" vieraasta sängystä. Monilla ihmisillä tämä rikkinäisyys tai itsekkyys johtaa elinikäiseen ihmissuhdekaruselliin, jossa parisuhteet ovat lyhytkestoisia. Tällaisessa ihmissuhdekarusellissa oleva ihminen vaihtaa koko ajan paria oman rikkinäisyytensä tai itsekkyytensä takia. He luulevat asioiden paranevan paria vaihtamalla, mutta tosiasia on se, että oma rikkinäisyys tai itsekkyys tuo aina samat ongelmat näihin suhteisiin. Ongelma on ihmisen omassa rikkinäisyydessä tai itsekkyydessä."

      http://www.kotipetripaavola.com/seksitutkimus.html

      "Lopun ajan itsekäs synnin korostaminen kaikella tavalla tekee ihmisestä niin itsekkään ja haavoittuvaisen, että hänen on vaikea solmia pysyvää parisuhdetta. Siksi hän etsii ja koittaa löytää, mutta kokee yhä uudestaan pettymyksen. Jotkut päätyvät sellaiseen ratkaisuun, että erotaan kavereina ja pysytään hyvinä kavereina. Tähän kätkeytyy kuitenkin sellainen itsepetos, että tosiasia on kuitenkin se, että kun erotaan, niin se on osoitus siitä, että ihminen ei ole kyennyt elämään parisuhteessa. Hän kuitenkin uskottelee, että kaikki on hyvin ja olemme edelleen hyviä kavereita ja joissakin tapauksissa ihmiset sanovat että ovat nyt kuin parhaita kaveruksia. Tämä on kuitenkin itsepetosta, sillä he eivät kyenneet elämään parisuhteessa, joka on kiinteä ja läheinen suhde ja monilta lopun ajan ihmisiltä puuttuu edellytykset elää parisuhteessa. Heti kun he lyövät hynttyyt yhteen, niin alussa on sellainen ihastumisen huumavaihe, joka menee pian ohi ja sen jälkeen he alkavat oireilemaan ja voimaan pahoin parisuhteessaan. Mutta kun he jäävät kavereiksi, niin ongelmat poistuvat, niin he ajattelevat. Tämä on osoitus siitä, että tällainen ihminen ei kykene elämään parisuhteessa ja heti kun alkaa elämään parisuhteessa, niin hän alkaa oireilemaan. Siksi pelkkä kaverisuhde toimii paremmin, koska hänen ei tarvitse jakaa elämäänsä toisen kanssa."

      Tässä taas hyvä esimerkki miten sekaisin ihmiset ovat.

      https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/09c2a795-e70c-4f90-abd9-aeb3ee41248c

      • Anonyymi

        Yksi ongelma nykyaikana on, että mennään liian kevyin perustein avioliittoon/avoliittoon, kun ei ymmärretä sitä oikein. Eikös semmoinen ohjelmakin ole tv:ssä kuin ensitreffit alttarilla, en ole katsonut enkä katso, mutta nimi kertoo kaiken? Nykyään on monia tv-ohjelmia, missä etsitään sitä oikeaa rakkautta, en ole katsonut enkä katso näitä, mutta näin olen ymmärtänyt. Mitä hulluutta, eiköhän paljon parempi mahdollisuus ole löytää se oikea tv-ohjelman ulkopuolelta.


    • Anonyymi

      Miten se avioliitto on homoilta pois?
      Tuntuuko huonommalta ilman papin aamenta?
      En ole heterona aamenta kaivannut, kun en koskaan halunnut lapsia.

    • Anonyymi

      Kun joku menee naimisiin ja saa lapsen, on kyseessä totaalinen päätösvallan menettäminen omaan elämään. Kuka sellaiseen rupeaa? Asuminen, työpaikka, vapaa-aika jne. Ja se jatkuu, kunnes olet hoitanut vanhempasi, appivanhempasi ja usein myös lapsesi hautaan ja lapsenlasten hoito on vielä kesken. Oi sitä ihanuutta!

      • Anonyymi

        Jos kaikilla suomalaisnaisilla olisi moinen mielipide avioliitosta ja lapsista, kyllä tämä kansakunta kuolisi sukupuuttoon.

        On ihanaa, että löytyy oikeita perheitä, jossa syntyy lapsia. Siten tämä kansakunta pysyy elinvoimaisena. Mihin mahtaa johtaa näitten nykyihmisten yksineläminen??? Yksiöitä rakennetaan tiuhaan tahtiin, kun ihmiset ovat niin mukavuutta rakastavia, että ei haluta parisuhteita eikä myöskään lapsia.

        Sitten viimetingassa jotkut yksinäiset naiset huomaavat, että olisihan tuo lapsi mukava vanhoilla päivillä ja sitten aletaan hankkimaan keinohedelmöitystä. Lapsella ei ole isää. Miten sen sitten selität lapsellesi?? On aikoihin eletty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kaikilla suomalaisnaisilla olisi moinen mielipide avioliitosta ja lapsista, kyllä tämä kansakunta kuolisi sukupuuttoon.

        On ihanaa, että löytyy oikeita perheitä, jossa syntyy lapsia. Siten tämä kansakunta pysyy elinvoimaisena. Mihin mahtaa johtaa näitten nykyihmisten yksineläminen??? Yksiöitä rakennetaan tiuhaan tahtiin, kun ihmiset ovat niin mukavuutta rakastavia, että ei haluta parisuhteita eikä myöskään lapsia.

        Sitten viimetingassa jotkut yksinäiset naiset huomaavat, että olisihan tuo lapsi mukava vanhoilla päivillä ja sitten aletaan hankkimaan keinohedelmöitystä. Lapsella ei ole isää. Miten sen sitten selität lapsellesi?? On aikoihin eletty.

        Tuota, olen elänyt avoliitossa yli 30 vuotta, ja olen kiitollinen siitä, ettei ole lapsia. Olis karseeta, kun niitä tulisi päsmäröimään kotiini, ja puuttuisivat elämääni. Vanhempieni päsmäröinnistä sain jo lapsena ihan tarpeeksi. Perhe on joillekin pahinta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe