Miehen ja naisen välinen avioliitto.

Anonyymi-ap

Perinteinen avioliitto menettää asemiaan. Alle puolet suomalaisista on enää perinteisessä avioliitossa.

6

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Avioliitoja on mielestäni vain yhdenlaisia, eli edellä mainittuja miehen ja naisen välisiä.

   - Miksi ihmeessä yksiselitteistä asiaa piti hämmentää? Samat asiat olisi voinut toteuttaa, mutta nimenä olisi voinut olla vaikka rehellisesti 'homoliitto'.

  • Anonyymi

   Ja mitä se ketään liikuttaa missä liitossa kukin on. Jätä ihmiset rauhaan. Ja jätä sinä ne homopuheet. Ei kenenkään tarvitse kuuluttaa suuntautumistaan, tehkööt kukin mitä haluaa. Ei tarvitse siitä kuuluttaa. Sitäpaitsi sinä homo et taida ymmärtää edes sitä että on olemassa avoliittojankin ihan heteroiden kesken. Et ymmärtänyt kun piti heti toitottaa homouttaan. Olkaa onnellisia liitoissanne olkoon ne sitten ihan mitä vaan, mutta olkaa hiljaa onnestanne, ei ketään ulkopuolista kiinnosta.

   • Anonyymi

    Et vastannut keskeiseeen kysymykseen: "Miksi ihmeessä yksiselitteistä asiaa (avioliitto miehen ja naisen välillä) piti hämmentää? "

    Taisi tulla osuma johonkin arkaan paikkaan kun moinen ripuli puhkesi?


  • Anonyymi

   Ihmiset on täysin hukassa parisuhdeasiassa ja kauas eksyneet siitä mikä on oikeaa. Ei ihme, että jatkuvaan erotaan ja parisuhteet on lyhytaikaisia. Sitten kärsivät mahdolliset lapset ja puolisot itsekin. Monet ihmiset ovat vääristyneen itsekeskeisiä nykyään eli jonkin sortin narsisteja, semmoinen ihminen ei kykene terveeseen pitkäaikaiseen puhumattakaan elinikäiseen parisuhteeseen vaan sössii aina asiansa itsekkyytensä takia eikä löydä onnea. Jumala on tarkoittanut seksin ainoastaan elinikäiseen avioliittoon eikä erota saa. Tässä hyvää opetusta avioliitosta ja seksistä.

   http://www.kotipetripaavola.com/seksi.html

   "Tänä päivänä ihmiskunta elää suuren rikkinäisyyden aikaa, joka tarkoittaa sitä että monet (ei kaikki) ihmiset ovat kyvyttömiä solmimaan pysyviä parisuhteita. Ihmiset solmivat suhteita, jotka ovat lyhytkestoisia tai sitten pitkäkestoisia toimimattomia suhteita. Ihmisen rikkinäisyys ja itsekkyys ovat syynä siihen etteivät parisuhteet kestä. Näissä tilanteissa ihmiset ajautuvat salasuhteisiin ja vieraisiin sänkyihin. Koska terve ja vastuullinen elämänasenne puuttuu, niin siksi monissa parisuhteissa on ongelmia, jotka johtavat kyllästymiseen. Omaan puolisoon on helppo kyllästyä silloin kun oma sisäinen maailma on rikki tai jos on itsekkyyden vallassa. Siksi itsekäs ja rikkinäinen ihminen hakee elämäänsä "tähtihetkiä" vieraasta sängystä. Monilla ihmisillä tämä rikkinäisyys tai itsekkyys johtaa elinikäiseen ihmissuhdekaruselliin, jossa parisuhteet ovat lyhytkestoisia. Tällaisessa ihmissuhdekarusellissa oleva ihminen vaihtaa koko ajan paria oman rikkinäisyytensä tai itsekkyytensä takia. He luulevat asioiden paranevan paria vaihtamalla, mutta tosiasia on se, että oma rikkinäisyys tai itsekkyys tuo aina samat ongelmat näihin suhteisiin. Ongelma on ihmisen omassa rikkinäisyydessä tai itsekkyydessä."

   http://www.kotipetripaavola.com/seksitutkimus.html

   "Lopun ajan itsekäs synnin korostaminen kaikella tavalla tekee ihmisestä niin itsekkään ja haavoittuvaisen, että hänen on vaikea solmia pysyvää parisuhdetta. Siksi hän etsii ja koittaa löytää, mutta kokee yhä uudestaan pettymyksen. Jotkut päätyvät sellaiseen ratkaisuun, että erotaan kavereina ja pysytään hyvinä kavereina. Tähän kätkeytyy kuitenkin sellainen itsepetos, että tosiasia on kuitenkin se, että kun erotaan, niin se on osoitus siitä, että ihminen ei ole kyennyt elämään parisuhteessa. Hän kuitenkin uskottelee, että kaikki on hyvin ja olemme edelleen hyviä kavereita ja joissakin tapauksissa ihmiset sanovat että ovat nyt kuin parhaita kaveruksia. Tämä on kuitenkin itsepetosta, sillä he eivät kyenneet elämään parisuhteessa, joka on kiinteä ja läheinen suhde ja monilta lopun ajan ihmisiltä puuttuu edellytykset elää parisuhteessa. Heti kun he lyövät hynttyyt yhteen, niin alussa on sellainen ihastumisen huumavaihe, joka menee pian ohi ja sen jälkeen he alkavat oireilemaan ja voimaan pahoin parisuhteessaan. Mutta kun he jäävät kavereiksi, niin ongelmat poistuvat, niin he ajattelevat. Tämä on osoitus siitä, että tällainen ihminen ei kykene elämään parisuhteessa ja heti kun alkaa elämään parisuhteessa, niin hän alkaa oireilemaan. Siksi pelkkä kaverisuhde toimii paremmin, koska hänen ei tarvitse jakaa elämäänsä toisen kanssa."

   Tässä taas hyvä esimerkki miten sekaisin ihmiset ovat.

   https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/09c2a795-e70c-4f90-abd9-aeb3ee41248c

   • Anonyymi

    Yksi ongelma nykyaikana on, että mennään liian kevyin perustein avioliittoon/avoliittoon, kun ei ymmärretä sitä oikein. Eikös semmoinen ohjelmakin ole tv:ssä kuin ensitreffit alttarilla, en ole katsonut enkä katso, mutta nimi kertoo kaiken? Nykyään on monia tv-ohjelmia, missä etsitään sitä oikeaa rakkautta, en ole katsonut enkä katso näitä, mutta näin olen ymmärtänyt. Mitä hulluutta, eiköhän paljon parempi mahdollisuus ole löytää se oikea tv-ohjelman ulkopuolelta.


  • Anonyymi

   Miten se avioliitto on homoilta pois?
   Tuntuuko huonommalta ilman papin aamenta?
   En ole heterona aamenta kaivannut, kun en koskaan halunnut lapsia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   345
   2744
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   44
   2411
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   228
   999
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   383
   938
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   42
   815
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   778
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   694
  Aihe