Mustsukkaisuus / pettämis ajatukset

Anonyymi-ap

Olen tullut mustasukkaiseksi ja epäilen koko ajan mieheni pettävän, tämä 8n aivan kauhea tunne. Olen tullut sairaalloisen mustasukkaiseksi ihan yhtäkkiä vuosi sitten. En pääse tunteesta eroon. Olemme olleet naimisiaa 15v.
Aikaisemmin toisen naisen mahdollisuus ei ole tullut pieneen mieleenikään. En vain ole ajatellut sitä enkä potenut mustasukkaisuutta. Mutta nyt tunne on vahva ja äärettömän raskas.
Kaikki alkoi siittä kun itse sairastuin fyysisesti josta toipuminen kesti 3 vuotta. Loppuaikoina sairastelua i mies osti mäkin jossa alkoi viettämään jokaisen viikonlopun minun yrittäessäni pärjätä 5 koululaisen kanssa kotona mikä oli todella haastavaa sairaudestani johtuen. Viikolla mies oli aina pahantuulinen ja paljon töissä. Sain aluksi apua kunnasta 2 tuntia päivittäin joks pikku hiljaa luonnollisesti harveni minun voimaantuessa, olin silti äärimmäisen heikko.
Mies alkoi elämään ikäänkuin itselleen. Kotona mikään ei kiinnostanut mutta koko ajan sanoi rakastavansa kun kysyin. Keskittyi harrastuksiinsa viikonloput vietti mökillä ja viikot teki pitkiä työpäiviä. Kotona uppoutui nettiin ja oli henkisesti poissa, hermostui lapsiin ja niin lapset jättivät isänsä rauhaan. Tuntui että menetimme hänet vaikka oli paikalla.
Nyt olen kuntoutunut, mutta joitain rajoitteita sairaus jätti, jouduin jäämään sairaseläkkelle mutta koti ka lastenhoidosta selviän mainiosti. Käyn lenkillä ja kykenen ajamaan autoa. Olen iloinen ja puhelias.
Mutta miehen käytös ei muuttunut "parantumisen" myötä. Hän on edelleen henkisesti poissa oleva silloin kun on kotona. Käymme myös kahdestaan mökillä ja sielläkin koen henkisen yksinäisyyden. Mies on hiljaa etupäässä, ei juuri puhu. Ei kerro omista asioistaan, ei puhu tulevaisuudestamme, ei oikeastaan mistään. Ei jaksa lapsia. Ei tee kotona yhtään mitään vaan kaikki jää minulle.
Noin puoli vuotta sitten yhtäkkiä päähäni iski että miehellä olisi toinen nainen, se ajatus tuli yllättäen kuin salama kirkkaalta taivaalta eikä ole lähtenyt pois. Kärsin ajatuksesta suunnattomasti. Mies on kieltänyt asian. Kävimme aiheen tiimoilta myös pariterapiassa 3 kertaa mutta ajatus ja tunne ei hellitä.
Tunnetta ei helpota miehen sulkeutuneisuus ja muista asioista pikku valheet. Valehtelee ja jättää kertomatta pieniä asioita esimerkiksi sen että oli käynyt lääkärissä hakemassa kynsisieni lääkkeet ja lopulta löysin vahingossa autotallista läjän kynsisieneen tarkoitettuja itsehoitorasvoja läjän. Paljon asioita joista ei kerro. Tunnen jääväni hänen elämänsä ulkopuolelle, lapset puhuvat samaa minulle ettei heillä ole yhteyttä isäänsä ja isä vaan aina valittaa jos jotain uskaltautuu kysymään.
Pitkä kirjoitus mutta pakko oli purkaa jonnekin.

11

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haloooo!!

    • Anonyymi

      Minulla sama kokemus vaimosta, lastensaannin jälkeen katosi yhteys. Vaimo on kuin poissa ja väittää ettei ole mitään ongelmaa. Silti valheita. Välttelee minua, ei halua kuunnella minua. Lopulta sama pettämisajatus hiipi mieleeni lopulta paukahtaen. Vaimo väittää, että mitään ei ole tapahtunut, mutta kaikki ne oudot puheet, käytöksen, valheet, typerät riidat, mykkäkoulu saivat minut ajatteleen, että vaimo on pettänyt minua. Seksielämä kuihtui kasaan. Yritin kysyä mikä on ja ehdottaa yhteistä tekemistä, mutta vaimoa ei kiinnostanut. Lopulta syytin häntä pettämisestä, rupesi yhtäkkiä kiinnostamaan. Seksiä alkoi olla tiuhaan tahtiin. Nyt en tajua mitä on tapahtunut.

      • Anonyymi

        Meillä myös sama eli seksiä alkanut tulemaan tiuhaan tahtiin. Epäilen joitseäni ja ihmettelen mistä tämä yhtäkkinen tunne tuli, koen itseni vainoharhaiseksi ja tyhmäksi.. Voin sano että elämässäni on ollut monenlaisia haasteita, lasten sairastumisia, murrosikäisten hankaliakin asioita oma sairastuminen, taloudelliset vaikeudet jne mutta kaikista pahiten on kolahtanut tämä tunne jota nyt tunnen. Menisin rikki jos en väkisin tsemooaisi itseäni joka päivä yöunet ovat menneet. Tämä on ihan hirveää. Tunnen miten toinen on henkisesti muualla enkä tiedä miksi. Ymmärrän järjellä epäilyni tyhmiksi mutta tunnetasolla olen ihan hukassa. Rakastan miestäni. Toki ymmärrän päästää menemään jos haluaa mutta ei kuulemma halua ja rakastaa mutta käytös on kuin eläisi eri elämää kuin me muu perhe. Välillä olo ihan hirveä. Ja koskaan ennen en ole tuntenut mustasukkaisuutta ja olen luottanut täysin . En tiedä miten selviän tästä ja mitä on tapahtumassa. Mies sanoo ettei ole ongelmaa. Lasten vuoksi pakotan itseni toimimaan arjessa.
        Miltä sinusta tällä hetkellä tuntuu ja miten olet jaksanut?


    • Anonyymi

      Sun kirjoituksen mukaan sinulla on paljon samaa kuin minulla. Olen ajatellut olenko hullu, kun ajattelen että vaimo on pettänyt, kaikki haluavat kyseenalaistaa tunteeni ja kokemukseni, mutta kun luen omia whatsapp kirjoituksiani ja sieltä löytyy kommentti, että vaimo oli tokaissut yhtenä keväänä että tänään et ole ollut ärsyttävä. Juuri tuollainen tunne minulla on ollut kokoajan, että olen vaimoni mielestä ärsyttävä, vaikka autoin häntä monella eri tavalla niin kotitöissä kuin työasioissa. Yritin olla riitelemättä, että olisi läheisyyttä ja seksiä. Nyt tajuan, että minä en kiinnostanut vaimoa ollenkaan. Tätä jatkui vuosia ja paheni. Ajattelin, että kyllä tämä jossain vaiheessa helpottaa ja paranee. No paheni vain. Lopulta siis tajuntaani paukahti, että vaimohan pettää. Ajatukset ja tunteet aaltoilevat voimakkaasti, nyt kun käyn läpi tapahtumia, alkaa selvitä muutakin outoa. En tiedä kuinka paljon pettämistä on takana. Olen aivan rikki. Vaimo varmaan seksin kautta yrittää hyvittää, mutta ei myönnä mitään. Keväällä oli seksiä monen vuoden edestä. Mutta en pääse tavallaan parantumaan, kun ei pyydetä anteeksi. En luota vaimoon. Jäänyt kuitenkin kiinni valehtelusta, mitä ei myönnä. Käyttäytyy valehdellessa ihan samoin kuin poikani kuin pikku lapsi. Mietin että kannattaako jatkaa vai huojataanko ja satutetaanko minua jatkossakin. Haluaisin aitoa rakkautta. Vaimossa on potentiaalia, mutta saanko sitä sieltä enää esiin. Ei myönnä mitään mutta on toiminut monella tapaa, jotka itse kategorioin pettämiseksi, vaikka mistään yhdynnässä en ole saanut häntä kiinni. Kuitenkin instan tykkäyskuvat yhdestä miehestä löytyi, vaikka ensin kielsi., sitten tekee sellaista miesten kanssa mitä ei hyväksy minulta. Haluaisi ymmärtää, että voi jutella miehen kanssa joka on ilmaissut kiinnostusta häneen. Hän ei koe sitä pettämisenä. Mutta mielestäni. Hän tavallaan antaa ymmärtää olevansa kiinnostunut, koska jatkaa leikkiä.
      Mistään ei pyydä anteeksi. En tiedä onko vaimoni narsisti, onko hänellä oikeita tunteita olemassa kun ei tunnu ymmärtävän, että teollaan loukkaa minua. Minä en kuitenkaan saisi tehdä samoin kun hän.

      Olimme jo 2020 pariterapiassa, jonne hän ei ensin millään halunnut mennä. Ihmettelin tätä suuresti. Hän sanoi vain että mene sinä, kun sinulla on niitä ongelmia. Lopulta sain hänet pariterapiaan, kun juttelin salaa hänen äitinsä kanssa. Ainut ihminen, jota vaimo kuuntelee. No pariterapiassa vaimo käänsi puheet minun työpaikkaongelmiin. Tajusin vasta jälkikäteen, että vaimo vedätti pariterapeuttia. Parisuhdeongelmista ei juuri puhuttu vaan asia pyöri työpaikan ongelmien parissa. Minun läheisyystarve ja seksinntarve luettiin terapeutin mielestä stressin purkamiseksi. Seksiä oli siis 2 kertaa kuukaudessa ja se oli lähinnä sitä, että vaimo sanoi, että nopeasti nyt. Olisin halunnut seksiä, jossa rakastellaan ja suudellaan. Mutta seksi oli lähinnä minuutti lusikassa.
      Nyt viime kesällä löysin vielä jotain vaimon rantakuvia, joissa yhdessä näyttää peace tai voiton merkkiä. Samaan aikaa katselin vaimon vanhasta puhelimesta, onko sillä ollut joku deittisovellus. Kokeilin sovelluskaupasta hakea eri sovellusnimiä ja Badoon kohdalla tärppäs. Badoon kohdalla luki, että avaa. Eli se oli ladattuna puhelimeen. Latasin itsellekin kokeeksi. Yllätys oli suuri, kun Badoossa piti tunnistautua näyttämällä peace-merkkiä. Otin puheeksi tämä vaimon kanssa vaimo kielsi tämänkin, mutta heti kuitenkin muisti rantakuvat hyvin vaikka kuvista oli jo kaksi vuotta aikaa. Monet selitykset vaimolta oli aikaisemmin, ettei voi muistaa mitä viime kesänä tapahtui tai kolme vuotta sitten. Tämän Badoo ihmettelyn jälkeen meillä oli kiihkeää seksiä 6 kertaa saman viikon aikana ja parasta seksiä yli kymmeneen vuoteen. Todella iso poikkeama vaimon käytöksessä ja sanoissa.
      Se, että vaimo hyvittää seksillä, kertoo toista mitä sanoo.

      Olemme menossa nyt pariterapiaan, mutta en tiedä mitä siellä oikeasti tapahtuu. En tiedä mitä vaimo haluaa. Hän ei puhu. Hän on ainoastaan sanonut, että haluaa turvallisen parisuhteen. Tämä on outoa, koska sitä olen hänelle ollut. En ole loukannut häntä fyysisesti tai henkisesti. Sanoilla olen loukannut riitojen aikana, jotka hän on ensin aloittanut ja provosoinut. Minä yritin olla hänelle mukava ja välttää riitoja viimeiseen asti, koska halusin häneltä läheisyyttä ja seksiä.

      Miksi jaksoin parisuhteessa näin pitkään? Vaimo on todella kaunis, osaa olla hyvä jos haluaa, meillä on paljolti samat säännöt lasten kanssa. Vaimo on tosin tiukempi ja välillä liiankin tiukka. Olen se jonka pitää selittää vaimolle että lasten kasvaessa pitää antaa lisää köyttä. Samoin koulunkäynti ja lasten harrastukset ovat olleet minun vastuullani. Ne olisi jäänyt hoitamatta ilman minua.

      Sinun tapauksessa luulen, että miksi teillä on enemmän seksiä, voisi johtua siitä, että nyt miehellä ei ole sivusuhdetta.
      Jos seksi on kokeilevaa tai uutta niin ne tulee ulkopuolisista lähteistä.

      • Anonyymi

        On kokeilevaa ja uutta seksi meillä. Haluaa kaikenlaista uutta ja uusissa paikoissa. Itse ajattelen että voi olla että kun miettii näitä asioita ja tutkii niin voi tehdä vääriäkin johtopäätöksiä. Itse menen välillä liiankin epöikevöiseksu ja kuvittelen kaikenlaista. Olen huomannut tuon kaiken johtuvan siittä ettei puhuta aivan suoraan asioista ja mies jää ajoittain kiinni valehtelusta niin en tiijä enää mihin uskoa.
        Jotenkin en jaksa uskoa että miehellä on sivusuhde tai kaukoihastuskaan. On niin vahvasti kieltänyt asian mutta käytös ihan outoa että tuun hulluksi.
        Sinulla on varmasti hirveä olo. Epätietoisuus on kaikkein pahinta.
        Meillä myös pariterapiassa puitiin miehen työstressiä.


    • Anonyymi

      Niin tarkennan, että miehellä on tarve sille seksille. Jos sitä ei ole kotona, se yleensä haetaan lopulta muualta. Luulen siis, että sairastumisesta johdosta, seksi väheni tai loppui. Mies päätyi kai johonkin suhteeseen, koska on ärtynyt teistä ja on tavallaan erillään perheestä. Nyt se sivusuhde on luultavasti ohi, koska seksiä on enemmän.
      Uskon, että yhdessä tekemisen ja seksin kautta parisuhdetta voi vielä pelastaa. Mutta myös valehtelun pitää poistua ja luottamukseksen tunne pitää saada takaisin. Saatko mieheltäsi puhelimen katsottavaksi jos pyydät?
      Jutelkaa usein mitä miehesi haluaa. Minunkin pitää käydä tämä keskustelu vaimon kanssa, koska en tiedä mitä hän oikeasti ajattelee ja olen vähän peloissani onko siellä narsisti vai tunteva ihminen. Jos vaimosta löytyy narsisti, sellainen ei ikinä parane. Sitten minun pitää miettiä miten elän asian kanssa.

      Anteeksipyynnöllä saa paljon aikaan. Toivottavasti miehesi osaa tämän taidon.

      • Anonyymi

        Minä olen se joka tekee aloitteet seksiin kuin myös halauksiin ja suukotteluihin,mies ei koskaan. Sairastuessa i seksiä oli ehkä kerran viikossa mutta halaukset puoleltani jäi vähiin. Mies ei ole niitä koskaan harrastanut eikä ehdottanut seksiä. Tätä nykyä seksiä on 3-4 kertaa minun aloitteesta ja silloin mies ehdottaa jotain erillaista seksiä mutta aina aloite lähtee minusta


      • Anonyymi

        Toivon että saatte asiat selvitettyä. Minä olen myös varautunut narsismiin. Mies ei pyydä koskaan anteeksi ja syy on aina muissa, rumasti sanottu mutta tuo on totuus


    • Anonyymi

      Puhuttiin vaimon kanssa. En tiedä, vaimo osaa kyllä puhua ja mum olo on osittain helpottunut ja onnellinen, mutta sitten niin paljon muka sattumaa. Vaimo sanoo, että puhe on saanut välit parantumaan. Sanoo myös, että kai hänellä on ollut jo kielto päällä, että ei ole halunnut ymmärtää , että asiat ovat olleet niin huonosti.

      Narsistit osaavat tällaisen paasaamisen.myös, että kuulija menee vähän sekaisin eikä tiedä mitä uskoa.

      • Anonyymi

        Niin siis sekaisin että rupeaa kyseenalaistamaan omia mielikuvia ja kokemuksia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin siis sekaisin että rupeaa kyseenalaistamaan omia mielikuvia ja kokemuksia

        Niin osaavat. Voi että kumpa ei olisi kyse narsismista ja saatte tasapainon.
        Sellainen tuli kuitenkin mieleen, että pidetään huoli itsestämme. Ei anneta lannistaa sillä jokainen vastaa itse sanoistaan ja teoistaan uskon että jokainen joutuu jossain vaiheessaa elämäänsä vastakkain itsensä kanssa.
        Aivan hyvin voi olla niinkin ettei vaimosi ole ymmärtänyt asiaa tilannetta, aika sen näyttää. Puhuminen selkeyttää asioita mutta ne puheet pitäisi alkaa näkymään myös teoissa huomioimisen ja välittämisensä jne. Aika näyttää kyllä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe