Siuntion yritykset

Anonyymi-ap

Puu tuottajia on monia,hyvä niin.Tarvitaan juttuja.Kaikki eivät ole fbkissa varsinkaan vanhempi sukupolvi.Billskogin tuntee kaikki,kivat vanhat yrittäjät.Uusiakin.Tulee käytettyä.Studiokylässä ei näköjään, juuri mitään.Sen sijaan Googlen kartoilla näkyy,Monesti ajelulla näkyy,entinen p...ralli Sudenkaari.Oliko siinnä joku varikko.Työkoneita,roinaa,meluisalta vaikutti .Joku navettakone pörrää tiellä kun koira lenkeillä liikuttu,Kaverin navetassa sama kone huutaa Nyt jotain outoa tavaraa,lautaa jne julkiselle tielle näkymä.Vieressä joku pulju.Galvanointi jne.Miten karlskogissa uimarannan tiellä, onko metalliyrittäjiä?hyvä kun sivussa.Iso kiitos nuorille yrittäjille,käyttäkää hyvät ihmiset,ruohonleikkuu,lumityöt maalaus,.Kyllä he ovat niin parhaat. Meillä oli maalaus urakka eräs kesä.Onhan nuo palvelut naapurikunnista helppo hakea.Tehkää yrityskylät mitä löytyy näkyviksi.Saatte pian olla kateellisia Inkoon terästehtaalle.Kun eihän täällä mitään ole.naapureissa on.

8

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisihan se kiva kun kaikki löytyis 20kn.säteeltä.Lohjalta löytyy ihan kaikki.Virkeä kaupunki.

    • Anonyymi

      Kaikella ystävyydellä ,fbssa kyselevät missä sitä missä tätä?nuohan julkisia yritykset,jos niitä palveluita kissan koiran ja hakukoneiden kera pitää etsiä niin ei oo helppoa..kuten nyt pitää,Yritykset hajasijoitettu?? Ilpihuolto,asennus nyt ajankohtaisia.Ympäristöä vihersiirtymää ei kannata unohtaa näissä viherhommissa.Yhdestä olen iloinen kun kuntaan saatiin eräs yrittäjä,saa energian saa varusteet.Ja toimiipa oikealla paikalla.Vielä kun tuo ihana Studiokylä,saataisi yrittäjien käyttöön.Olisi hiljaiset eripuolella,meluajat eripuolilla,Yritys ideoita olisi vaikka kuinka.Tien varrella helppo poiketa.Siinnö muuten olisi jonkun kauppaketju kun rahasampo.Viikonloppu liikenne Hangon suuntaan tosi asiakkaat.Nyt töpinää ja ainakin keskustelua ,paikka kuin tehty yrittäjyyteen.Kyllä se pitää alue olla,ei mikään keskustoihin.Keskustsn vanhat rakennukset purkuun ja tuonne.Smarket voisi jäädä koska on asiakkaita kellä ei autoa.Kunnan palvelut tietysti,kirjasto,apteekki asemalle .On paljon ihmisiä jotka muuttaa kuntaan,mutta muutaman vuoden päästä jo pois."Kun ei täällä ole mitään.",luonto täällä on kaunis.liikkuminen siellä.Jokipuisto uusinta.

    • Anonyymi

      Vuosikausia mietitty mikä mättää,saatiin yökerhojen..pari hassua asiakasta ja varmaan oli mukava paikka,kylpylä..sielläkin kaikkea.Se pitää kyllä saada käyttöön.Tarvitaan liikunta juttuja,uinti.Laavuilua..yöpyä voisi.Kyllä on asema hiljentynyt muistan just nuo p..rallit.Onhan se kevät kohta kun valitetaan mopopojista keskustassa.Koirankusista.Nuorisolle pitäs oikeesti löytyä joku paikka .Uimarannoilla he öisin ovat,muutakaan paikkaa ole.

    • Anonyymi

      Hyvä kyllä kunta kehittyy,uusi puistokin tulossa nyt niitä joka asuin alueella,käyttäkää noita alueita koirien lasten kanssa,,Ympäristöystävällinen maaseutu,ilman melua ja haittoja runsaasti puustoa..

    • Anonyymi

      Tuonne pirulaan kyllä en muuttaisi.Kyl määkkin turuus.Moni asuu vähän aikaa muuttaa pois..hullunmylly koko kylä.

    • Anonyymi

      Hirvee ukaasi kuinka kiinteistövero nousee oliko2024..monin kerroin.No nuo yritys tontit omakotialueella saisi nousta tuplaten.Kuka puolue junaili ei ne nouse?vihreätkö.Saisi nousta,ympäristövero vielä tuosa sekin päälle,koska aiheutuu haittaa,tai haittavero.Tämä ei koskisi oikeita teollisuuteen tarkoitettuja alueita.Yriryksiä.Yrittäjiä kupataan muutenkin liikaa.Autotalliyritykset epämääräisiä muutenkin.Tai jakeluauto bisnes,osta vanha jakeluauto nälkää tekstit ja ala kiertää.Mieluunmin moni ostaa luotettavasta firmasta..Onneksi moni,moni pettynyt kun.Hyviä ammattitaitoisia yrittäjiä löytyy paljon,seassa muutama käpy.Näinhän se on kaikessa,kun kerran huijataan niin asiakas muistaa sen aina.

    • Anonyymi

      Ihanaa,saadaan uusi yrittäjä tyhjään liiketilaan.Näin sitä pitää..vielä kun saataisi studiokyllään pienkonehuolto.Liikkeitä...kauppoja..palvelisi hesasta mökeilleen meneviä sekä naapurikuntien täällä hkin suunnilla työssäkäyviä.Olen ikäni odottanut muutosta..nyt sentään pyörätie pikkuisen matkaa kitkahti kantatie 51suuntaan.Vaarallista oli ajella.Sjundööstä.

    • Anonyymi

      Kevättä alkoi pukata,oy't vanhat jakeluautot alko nurkilla pörräänään..Huijareilta mitään ylihintausta kannata ostella...olisko pari vuotta ihan järkkyä riitti myyntimiestä kauempaakin..Ostaosta...ärsyttävää noista kun eroon meinaa päästä..Kevät muutenkin tuo kerjäläiset koloistaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe