Koronarokotteet estivät Suomessa 7300 turhaa kuolemaa

Anonyymi-ap

»Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alustavan analyysin mukaan koronarokotuksilla estettiin yli 7 300 koronataudista johtuvaa kuolemaa joulukuun 2020 ja maaliskuun 2022 välisenä aikana.

Lisäksi rokotuksilla saatettiin estää yli tuhat kuolemaa, joissa koronatauti olisi ollut myötävaikuttavana tekijänä.

Analyysin mukaan rokotuksilla estettiin erityisesti 70-vuotiaiden ja muiden riskiryhmien kuolemia, mutta rokotukset estivät kuolemia myös nuorissa ikäryhmissä. Esimerkiksi 30–39-vuotiailla estettiin noin 30 koronataudista johtuvaa kuolemaa, THL kertoo tiedotteessa.

– Tutkimuksen mukaan estettyjä kuolemia oli yli kolme kertaa enemmän kuin koronakuolemia, joita oli seurantajaksolla 1753, sanoo THL:n tilastotutkija Ulrike Baum tiedotteessa.

– Rokotuksilla on ollut merkittävä vaikutus vaikeiden koronatautitapausten estämisessä. Ilman rokotuksia vaikeita tapauksia olisi ollut huomattavasti enemmän.

Tiedot selviävät THL:n vielä julkaisemattomasta rekisterianalyysistä.

Kolmannella rokoteannoksella koronakuolemia estettiin seuranta-aikana noin 1300, erityisesti yli 70-vuotiailla, THL kertoo tiedotteessaan. Sen sijaan kolmannen annoksen vaikutus alle 60-vuotiaiden terveiden ihmisten koronakuolemien ehkäisyyn oli vähäinen.» – is.fi

https://thl.fi/fi/-/tutkimus-koronarokotuksilla-estettiin-suomessa-noin-7-300-koronataudista-johtuvaa-kuolemaa-maaliskuun-2022-loppuun-mennessa

21

318

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuka uskoo thl:n artikkeleihin valheiden jälkeen:

   -korona rokote suojaa erittäin hyvin tartunnalta jopa 95%(VALETTA)
   -rokote suojaa hyvin vakavaltatautimuodolta (VALETTA)
   erikoislääkäri rauli mäkelä näyttää todisteineen ei suojaa mitään ja
   vaarallinen ihmisille:
   https://rumble.com/v1v4v6m-146-rauli-mkel-mist-ylikuolleisuus-johtuu.html

   thl ei koskaan voi myöntää näin mittavaa virhettä. Toimimatonta ja vaarallista rokotetta annetaan yhä vaikka se tuottaa vain uusia variantteja:
   https://rumble.com/v1g2e9n-geert-vanden-bossche-pahan-ilman-ennustaja.html

   Myös koko koronaministeriryhmä on kuutamolla kun katsoo ammatteja:

   Suluissa ammatti ennen poliittista uraa.

   Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, puheenjohtaja (Opettaja)
   Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen, varapuheenjohtaja (Ei ammattia)
   Valtiovarainministeri Annika Saarikko (Tiedottaja)
   Kuntaministeri Sirpa Paatero (Ei ammattia, ehkäisevän päihdetyön ohjaaja?)
   Työministeri Tuula Haatainen (Kelan tutkimusapulainen)
   Elinkeinoministeri Mika Lintilä (Pouttu Oy:n talouspäällikkö)
   Opetusministeri Li Andersson (Opiskelijajärjestön pääsiheeri)
   Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (Opettaja, maatalouslomittaja)
   Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (sijainen pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist) (farmari)
   Sisäministeri Krista Mikkonen (ei työuraa mainittu)
   Ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo (tutkijana Y-säätiöllä)
   Pääministeri Sanna Marin (sijainen valtiosihteeri Henrik Haapajärvi) (AY-demari)

   Pääsihteeri: osastopäällikkö Taneli Puumalainen, sosiaali- ja terveysministeriö (Lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen entinen pikkupomo)

   lisäksi:
   Koronarokotusten jälkeisessä ylikuolleisuuden kasvussa sattuman mahdollisuus on matemaattisesti poissuljettu.

   Tiedot osoittavat, että rokotusohjelmaa seurannut kuolleisuuspiikki, joka seurasi Covid-rokotteiden käyttöönottoa, oli 1:391 miljardista mahdollisuudesta tapahtua pelkästään sattumalta. Toisin sanoen myös Suomessa alkukesästä 2021 alkaneessa ylikuolleisuudessa sattuman mahdollisuus on poissuljettu.

   Myös saksalaisten vakuutusyhtiöiden tiedot vahvistavat sen. BKK, saksalainen terveyspalvelujen tarjoaja, joka kattaa noin 10,9 miljoonaa ihmistä, on raportoinut viime aikoina huolestuttavista tilastollisista malleista, jotka viittaavat siihen, että rokotukset ovat syynä ylikuolleisuuden piikkeihin.

   ”Tämä huolestuttava turvallisuussignaali sai … AfD:n [Vaihtoehto Saksalle, konservatiivinen poliittinen puolue] … esittämään saksalaisen FOIA-pyynnön [Freedom of Information Act -tiedonvapauslaki] lopuista vakuutustiedoista …”, A Midwestern Doctor raportoi.

   Lisäksi käytännössä rokotetut kipeänä kokoajan sairauksia laidasta laitaan
   piikkiproteiinin jäätyä elimmistöön :

   https://injektiopiikki.com/2023/01/02/farmakokinetiikka-ei-oleellinen-meille-on-valehdeltu-tappavan-kylmaverisesti/


   thl :suojaa itsesi ja lähimmäisesi ota mrna rokote (VALETTA)

   -

  • Anonyymi

   Täysin hatusta vedetty juttu, mistä ne sen tietäisivät? Yrittävät puolustaa itseään.

  • Anonyymi

   Olen käyttänyt hatussa punaista sulkaa koronan torjuntaan. En ole sairastanut Koronaa vielä. Näin ollen sulan suoja on100% ja se on pelastanut yhden ihmisen hengen.

  • Anonyymi

   En pahemmin koronasta enää jaksa lukea. Onko syy asun yksin ja vältän vouhotusta? .Olen siis saanut jo 4 korona rokotettaa ,kuin tänä vuonna 1 infulenssa rokoteen.Kun korona Suomi alkoi.Päätin jätän taakse rokote ja maski vastaiset. Sanoin suoran heille asian kasvotusten. Ettei asia minulle kuulu mutta on minun valintani: Huolehdin vain itsestäni! Joten maski on naamassa kun likuntasalin pieni pukukoppi on paljon ihmisiä ja joku aina yskii.Maski ainoana .Mutta minun päätös se.En kuitenkaan kaupoilla enää maskia pitänyt.Käsi desiä käytän jos sitä kaupoilla saatavilla. Kädet pessyt aina kotiin saapuessa. Takaraivossa opittu tapa lapsuuden.Jokainen meistä kuitenkin kuolee.Uskon omat elinpäivät on jo määräytynyt ihmisen syntyessä.

  • Anonyymi

   En ole käyttänyt koronan torjumiseen yhtään mitään, joten minulla on 100% suoja sekä piikkejä kuin koronaa vastaankin.

  • Anonyymi

   Vaikea uskoa tuohon. Kuinka muka tutkittu asiaa?

   • Anonyymi

    Ei noita pysty tutkimaan tai ainakin on sitten käytetty tuohonkin rahaa hukkaan.


  • Anonyymi

   Nohynek ei halua, että niitä estettäisiin vielä lisää rokotuksin.

  • Anonyymi

   melkoisen varmaa on että piikeillä ei suojattu yhtään henkeä.ei ole suoranaisesti näyttöä.mutta piikkien haitat...hmmm..ympäri maailmaa alkaa hiljalleen saada jopa uutis tilaa aihe mutta suomessa saadaan vielä odottaa

  • Anonyymi

   Ei 7300 henkeä vaan paljon enemmän

   Rokotteet ovat pelastaneet Suomessa arviolta 4 miljoonaa ihmistä kuolemalta. Tai ei pelkästään 4 miljoonaa, sillä moni on saanut tartunnan kahdesti ja selvinnyt rokotteen ansiosta molemmista tartunnoista. Näin laskettuna rokote on palastanut jopa 8 miljoonaa suomalaista (rokote on tupla-pelastaja). Kiitos Mika Salminen! Kiitos Nohynek!

   • Anonyymi

    Onkos niitä kahdesti kuolleita paljon?


  • Anonyymi

   Ei ainuttakaan mrna rokotusta täysin terveenä kokoajan eikä töistä poissaoloja.
   Kiitos oma luonnollinen immuniteetti ei huolta koronasta eikä injektiohaitoista.

   • Anonyymi

    jep sama täällä, ei korona piikkiä eikä flussa rokotusta, suurin osa rokotetuista kaverista on sairastunut koronaan ja osa kahdesti.


  • Anonyymi

   Anecdotals: Piikkiproteiini-rokotusten aiheuttama kansanterveydellinen verilöyly – Uhrit puhuvat! [Video]


   "Ihmiset eivät ole kunnossa", sanoo yksi Covid-rokotevahingon uhreista uudessa dokumenttielokuvassa "Anecdotals", jotka kärsivät halvauksesta eri puolilla kehoaan COVID-verihyytymärokotusten seurauksena.

   Vakavasti vahingoittuneet rokoteväkivallan uhrit vakuuttavat katsojilleen dokumenttielokuvassa, että tämä ei ole poliittista, ja että he haluavat vain, että kaikki näiden likaisten pistosten vahingoittamat saavat ansaitsemaansa hoitoa ja apua, myös he itse:


   Rokoteväkivallan uhrit kärsivät kasvojensa, jalkojensa ja joidenkin aistiensa halvaantumisesta, jopa sokeutumisesta. Tämä tapahtuu täysin terveille ihmisille vain päiviä tai viikkoja sen jälkeen, kun he ovat saaneet mRNA-geenimutaatiota, verisuonten hyytymistä ja prionien syntymistä aiheuttavia injektioita.

   Nämä rokotevammautuneet ihmiset todistavat, että heidän hallituksensa valehteli heille ja sanoi, että Covid-injektiot ovat ”turvallisia” ja ”tehokkaita”, mutta ne ovatkin todellisuudessa kokeellisia, vaarallisia ja tehottomia. Vanhemmat ovat menettäneet lapsensa näiden lääketieteellisten väärinkäytösten vuoksi. Se on melkoinen häpeä, ja heidän on vaikea edes kertoa siitä maailmalle ilman, että he murtuvat itkuun ja kauhistuvat kameran edessä.
   https://www.youtube.com/watch?v=t36HntCJf6Y&t=3293s

  • Anonyymi

   Miten tämä tutkimus tehtiin ja missä on tänä nk. tutkimus?

   • Anonyymi

    Sitä ei ole vielä julkaistu, mutta se julkaistaan niin pääsette arvioimaan sitä kriittisesti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä ei ole vielä julkaistu, mutta se julkaistaan niin pääsette arvioimaan sitä kriittisesti.

    No onpa kummalista, että sitä pitää odotella kun siitä kuitenkin mediassa on toitotettu. Epäilen ettei sitä tulla koskaan edes julkaisemaan. Tuollaista tutkimusta ei yksinkertaisesti VOI TEHDÄ! Odotellaan.


  • Anonyymi

   pelkkää hätäpaska-propagandaa

  • Anonyymi

   "Kolmannella rokoteannoksella koronakuolemia estettiin seuranta-aikana noin 1300, erityisesti yli 70-vuotiailla, THL kertoo tiedotteessaan."
   Pitää olla kyllä ihmeellinen kristallipallo mistä tuokin tieto on saatu, tuota ei pysty millään tieteen keinolla todistamaan joten THL:n tieto on pakko perustua henkimaailman juttuihin

   • Anonyymi

    THL varmaankin selittää systeemin. Syytä olis. Ja kunhan saatais vielä se tutkimuskin luettavaksi. Odotan mielenkiinnolla miten he voivat tietää kuka olisi kuollut ilman myrkkypiikkiä :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    THL varmaankin selittää systeemin. Syytä olis. Ja kunhan saatais vielä se tutkimuskin luettavaksi. Odotan mielenkiinnolla miten he voivat tietää kuka olisi kuollut ilman myrkkypiikkiä :)

    Sen voi tietää vain jos THL:lä on laite jolla pääsee rinnakkaistodellisuuteeen eli maailmaan jossa rokotetta ei ole keksitty, näin tiedetään ketkä olisivat kuolleet.
    Onko mahdollista että Suomessa olisi sellainen laite?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   656
   2731
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2041
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   227
   1442
  4. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   916
  5. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   842
  6. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   7
   820
  7. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   790
  8. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   788
  9. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   785
  10. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   67
   774
  Aihe