Kuinka pitkä aika edellisestä rokotuksesta...

Kuinka pitkä aika pitää kolmannen rokotuksen jälkeen jos on sairastanut kahteen kertaan koronan lievänä kotosalla? Onko se puoli vuotta jos on kahteen kertaan sairastanut onko hänet seuraavalla kerralla tuomittu kuolemaan ilman hengityskonehoitoa?

2

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sukta viedään vuodepaikka jos meet hakee omasta tahdosta myrkkyä

  • Anonyymi

   Ensiksi on todettava koronan olevan mielikuvituksen tuotetta, kun ensimmäistäkään virusta ei ole tieteellisesti pätevällä menetelmällä onnistuttu eristämään. Toiseksi elimistön käynnistämä puhdistusprosessi aiheuttaa oireita, joita käytetään siekailematta hyväksi milloin minkäkin viruksen olemassaolon sepitykseksi siinä toivossa, että saataisiin milloin mitäkin injektioita kaupattua olemattomilla taudeilla pelotelluille ihmisille.

   Jotta rokotteilla olisi jotain vaikutusta ihmisiin niihin lisätään adjuvantteja mm. elohopeaa, formaldehyliä, alumiiniä ym. myrkyllisiä aineita joita ei pitäisi kenenkään tietentahtoen ottaa kehoonsa. Olemattomia sepityksiin perustuvia taudinaiheuttajia vastaan kun ei tarvitse suojautua juuri mitenkään.

   Keho reagoi näihin rokotteiden sisältämiin myrkkyihin yrittämällä poistaa niitä jolloin voi kehittyä kuumetta ym. oireita ja tällä tavoin keho yrittää poistaa kaikki sinne kuulumattomat aineet joita saadaan mm. ruuan mukana, ympäristömyrkkyjen ja erilaisten kemikaalien muodossa elimistöön. Myös joidenkin ravinteiden ja vitamiinien puutos voi aiheuttaa vastaavanlaisia oireita.

   Yleensä oireita ei kannata yrittää tukahduttaa muilla kemikaaleilla kuten lääkkeillä vaan riittävällä nesteytyksellä ja välttämättömien ravinteiden saannilla huolehtia elimistön toimintakyvystä ja hyvinvoinnista. Lääkkeet yleensä vain turruttavat oireita ja siirtävät ongelmia eteenpäin. Tietenkin oireiden pitkittyessä on syytä käydä selvittämässä tilanne lääkärin vastaanotolla joka määrää tarvittavat tutkimukset asian selvittämiseksi.

   Lieviä oireita ei hengityskoneella hoideta vaan silloin kun potilaan oma hengitys ei toimi on syytä käyttää hengityskonetta hengityksen ylläpitämiseksi ja tuskin siihen mitään aikarajoja liittyy vaan sen hetkinen tarve tilanteen mukaan.

   Remdesivirin ja hengityskoneen samanaikainen käyttö aiheutti paljon kuolemantapauksia "korona" potilaiden hoidossa Yhdysvalloista kantautuneen uutisoinnin mukaan.

   Lääketieteeseen varauksellinen suhtautuminen on tervettä ajattelua onhan hoitoperäiset virheet, lääkäreiden määrämien lääkkeiden haittavaikutukset ja sairaalassa saadut tulehdukset kolmanneksi yleisin kuolinsyy maailmanlaajuisesti uutisoi New Scientist lehti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2356
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1333
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   855
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   45
   818
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   27
   808
  6. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   370
   745
  7. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   696
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   659
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   59
   616
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   42
   606
  Aihe