KAIKKI NIELEVÄ LUTERILAINEN KIRKKO

Kyllä vain vaikka jumalattomuus saa sijaa yhteiskunnassa niin luterilainen kirkko on hiljaa ja ei äännähdäkään!

Biologian oppikirjoissa saa opettaa kehitysoppia ja kirkko ei äännähdäkään!

Ja vaikka kuinka jumalattomia ja kristinuskon vastaisia päätöksiä tekee maamme johto niin kirkko on hiljaa!

Ja kun se oli joidenkin seksuaalivähemmistöjen mikä pried-tapahtuma, niin pääministeri Sanna Marin ryhtyi sen suojelijaksi, ja jälleen ei äännähdystäkään kirkolta!

Tässä maassa saa tehdä hyvänsä ja olla vaikka kuinka julki jumalaton, eikä kirkkomme jonka pitäisi olla valo suomalaisille ja maailmalle nosta sormeakaan ja sano tsot tsot tuo ei ole sopivaa ja jos noin teet joudut ikuiseen helvettiin!

13

143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Kyllä vain vaikka jumalattomuus saa sijaa yhteiskunnassa niin luterilainen kirkko on hiljaa ja ei äännähdäkään!"

   Hohhoijakkaa, yritetään nyt vielä kerran vastata mn-fundamentalistille.

   "Biologian oppikirjoissa saa opettaa kehitysoppia ja kirkko ei äännähdäkään!"

   Miksi mielestäsi kehitysoppi on jumalatonta? Sehän perustuu tieteellisesti todettuihin faktoihin, tosiasioihin. Siis totuuteen. Toisin kuin vanhan ajan ihmisten luulevaisuudet luomiskertomuksista. Sillä luulevaisuuksia nämä ovat. Eivät totta.
   Jos keiden, niin juuri kristittyjen pitäisi välittää oikeasta totuudesta. Sanotaanhan Raamatussakin, että totuus vapauttaa.
   Joten olisiko miikanaahuminkin aika päivittää Luomiskertomus nykyajalle, koska päivittämättömänä Luomiskertomus kertoo valheellista ja vääränlaista, vanhan ajan tietämättömien kirjoittajien "totuutta".

   Vai haluaako miikanaahum elää valheessa? Eihän kristitty saa valehdella, eihän?

   "Ja vaikka kuinka jumalattomia ja kristinuskon vastaisia päätöksiä tekee maamme johto niin kirkko on hiljaa!"

   Siis millaisia kristinuskon vastaisia päätöksiä? Oletko ajatellut, että jospa ne maamme johdon päätökset ovatkin kirkon, nyky-yhteiskunnan, ja rehellisen ihmisen omantunnonkin mielestä aivan oikeita, Jumalalle mieleisiä ja kristillisiä päätöksiä?

   "Ja kun se oli joidenkin seksuaalivähemmistöjen mikä pried-tapahtuma, niin pääministeri Sanna Marin ryhtyi sen suojelijaksi, ja jälleen ei äännähdystäkään kirkolta!"

   Pride-tapahtuma. Pride-tapahtumahan ajaa kaikille ihmisille ihmisoikeuksia, tasa-arvoa, demokratiaa. Jos joku niin juuri oikeudenmukaisuuden Jumala välittää näistä ihmisten tärkeimmistä perus-oikeuksista.

   "Tässä maassa saa tehdä hyvänsä ja olla vaikka kuinka julki jumalaton, eikä kirkkomme jonka pitäisi olla valo suomalaisille ja maailmalle nosta sormeakaan ja sano tsot tsot tuo ei ole sopivaa ja jos noin teet joudut ikuiseen helvettiin!"

   Jospa se sinä oletkin väärässä tuomiohenkesi kanssa, miikanaahum.

   Etkö vieläkään ymmärrä, että kirjanoppinut, kirjaimellisesti otettu Raamattu ei nyt vain sovellu ja toimi koko ajan kehittyvässä maailmassamme, nyky-yhteiskunnissammeilman päivityksiä.

   Toistan vielä kerran tämän vaikka sinä paukapää et aikaisemminkaan ole ottanut kuuleviin korviisi allaolevaa:

   Raamattu on vanhan ajan viisaiden ylös kirjaama opus, jossa sen ajan viisaat, Mooses, Abraham, Elias, jne. Kirjasivat tai kirjauttivat ylös kansalle senaikaisen tietämyksensä mukaan, haluten selittää kansalle millä tavalla maailmankaikkeus on syntynyt. Ja että mikä se "Jumala" sitten oikein on.

   Piti siis selittää jollain lailla, miten maailma on syntynyt.
   Syntyi Luomiskertomus. Jonka Jumala on luonut.

   Ja tämä kertomus siis syntyi senhetkisten varhaisten keksittyjen mittalaitteiden avulla, joihin ei siis kuulunut esim. mikroskooppi, kaukoputki, radiolähetin, eikä muutkaan nykytekniikan hienoudet.

   Miten sinä miikanaahum siis voit kuvitella, miten ne sen ajan ihmiset jotka Luomiskertomuksen kirjoittivat, olisivat voineet tietää höykösenpöläystä esim. kuun ja auringon rakenteesta. Senkinhän he kirjoittivat olevan "pienemmän ja suuremman valon" taivaalle luomaan valoa. Ei muuta. Näin kerrottuna siis Luomiskertomuksessa.

   Eikä mitään muitakaan mainintoja muista aurinkokunnan planeetoista. Koska heillä vanhan ajan ihmisillä oli silloinen sellainen käsitys maailmankaikkeudesta, että esim. taivas on "taottu metallinen kansi". Johon tähdet tähän kanteen kiinnitettynä. Ei ollut minkäänlaista havaintoa äärettömästä maailmankaikkeudesta.

   Heillä ei ollut siis minkäänlaista ymmärrystä ja havaintoa lukuisista aurinkokunnista, saatikka linnunradoista.

   Mm. biologian ja geologian oppikirjoissa nämä kaikki maailmankaikkeuden kehityskulut aina nykyihmiseen saakka 2000-luvulle on selitetty tieteellisen tarkasti. Silti nykytiede kyselee koko ajan, koska tiedetty tieto uskaltaa kyseenalaistaa kaiken ymmärtämänsä. Siinä tieteen viisas jatkuva oppivaisuus eteenpäin.

   Mutta valitettavasti toisin on esim. Raamatun luomiskertomukseen uskovien ihmisten. Se oli vain mainitun vanhan ajan senaikainen selitysmalli maailmankaikkeuden synnystä, sanotaanko pähkinänkuoressa, joka tarvitsee tottakai päivitykset tähän nykypäivään, kaikilla teillä fundamentalisteilla.

   - - - -
   Noh, tulikohan tässä rautalankaa riittävästi miikanaahumille. Toivotaan, että edes vähän uppoaisi hänen aivosolujen perukoille.

  • Anonyymi

   Miksi äitikirkon lahkon uskosta pitäisi olla huolissan. Sehän on jo lähtökohtaisesti on metsässä.

   Katolista kirkkoa pitäisi kritisoida jos se Jeesuksen Kristuksen kirkko antaa kirkollisten oppien mennä ihmisten oikkujen mukaan. Lahkolle se on yksi ja sama.

  • Anonyymi

   Kirkko ei ole oikeuslaitos. Kirkon tehtäviin ei siis kuulu tuomiovalta. Se on ainoastaan oikeuslaitoksella. Niin yksinkertaista se on.

   • No ainakin tällä palstalla tämän tästä jaetaan pelkkiä menolippuja helvettiin, jos on toista mieltä kuin fundikset...


   • Anonyymi
    Mistänäitäoikeintulee kirjoitti:

    No ainakin tällä palstalla tämän tästä jaetaan pelkkiä menolippuja helvettiin, jos on toista mieltä kuin fundikset...

    Jopa sinunkaan ei tarvitse jatkaa matkaasi helvettiin, vaan voit saada ihan ilmaiseksi pääsylipun taivaaseen. Jeesus kuoli sinunkin syntiesi sovitukseksi. Niin paljon Jumala meitä syntisiä rakasti. Oma päätöksesi on, jatkatko matkaasi helvettiä kohti vai poikkeatko kaidalle tielle. Saat iloita tai katua päätöksestäsi ikuisesti. Minäkin pelastuin, joten sinäkin voit. Täysin ilman omia tekoja, pelkästään Jumalan armosta, jottei kukaan kerskaisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jopa sinunkaan ei tarvitse jatkaa matkaasi helvettiin, vaan voit saada ihan ilmaiseksi pääsylipun taivaaseen. Jeesus kuoli sinunkin syntiesi sovitukseksi. Niin paljon Jumala meitä syntisiä rakasti. Oma päätöksesi on, jatkatko matkaasi helvettiä kohti vai poikkeatko kaidalle tielle. Saat iloita tai katua päätöksestäsi ikuisesti. Minäkin pelastuin, joten sinäkin voit. Täysin ilman omia tekoja, pelkästään Jumalan armosta, jottei kukaan kerskaisi.

    Kuule minua ei pätkään kiinnosta viettää ikuisuutta teidänlaisten torveloiden kanssa. Se on kuitenkin hyvä asia että sinulla ei ole omia lapsia. Itse asiassa sinulle ja sinun kaltaisille tulisi julistaa lähestymiskielto kaikki lapsia kohtaan. Olette vaaraksi heidän mielenterveydelle...


  • Anonyymi

   Luterilaisella kirkolla ei ole mitään uskonnollista valtaa. Se on menettänyt sen silloin kun muuttui katolisen kirkon lahkoksi. Silloin siltä hävisi pappisoikeus sekä pyhien sakramentien toimivuus. Ei voi olla olemassa kuin yksi Jeesuksen Kristuksen kirkko ja sen opit. Tai sitten olisi pitänyt tehdä aivan kunnollinen pesäero katoliseen kirkkoon eikä tyytyä olemaan sen huono kopio, jolla ei kuitenkaan ole sen toimintavaltuuksia, mutta näyttelee että tässä ollan samalla tavalla aito alkuseurakunnan jatkumo, jonka Kristus on perustanut ja joka edustaa Pietarin ja Paavalin uskoa. Ei sellainen usko voi lahkoontua.

  • Anonyymi

   Avaaja poistaneen avauksensa piakoin? Kun teidän, vastaajat hyvät, jutut on Avaajalle liian hankalia, hän poistaa avauksensa.

   Kerrasaan outoa, mutta tämä toistuu useasti .

  • Anonyymi

   Koita nyt sitten apinalle selittää aurinkokunnan toimiminen. Kun apina mölisee luomiskertomuksesta banaania syöden.

  • Anonyymi

   Valtaosa ns. uskovaisista tietää että raamatun opetus on täysin tyhjän päällä. Vain tyhmimmät uskoo täysillä eikä siihen jengiin moni halua kuulua.

  • Anonyymi

   Sen siitä saa kun kirkkoon otetaan jäseniksi kaiken maailman älykköjä ja rationalisteja. Jos vain todellisuudesta vieraantuneimille sallittaisiin kuuluminen kirkkoon ja kirkkovaltuustoihin, niin meininki olisi ihan toinen.

  • Anonyymi

   Uskontojen pysyminen hengissä vaatii muutosta 🤣ajan hammas syö muuten valheet

  • Mummomuori2

   ”Biologian oppikirjoissa saa opettaa kehitysoppia ja kirkko ei äännähdäkään!”

   Ei tietysti kirkko vastusta sellaista, mikä on totta. Päinvastoin.

   ”Ja vaikka kuinka jumalattomia ja kristinuskon vastaisia päätöksiä tekee maamme johto niin kirkko on hiljaa!”

   Niin, maallisen vallan käyttö kuuluu eduskunnalle eikä kirkolle.

   ”Ja kun se oli joidenkin seksuaalivähemmistöjen mikä pried-tapahtuma, niin pääministeri Sanna Marin ryhtyi sen suojelijaksi, ja jälleen ei äännähdystäkään kirkolta!”

   Suomessa on sananvapaus, vapaus kokoontua ja vapaus osallistua sellaiseen, minkä hyväksi itse kukin katsoo. Se on meidän perustuslaissa.

   ”Tässä maassa saa tehdä hyvänsä ja olla vaikka kuinka julki jumalaton, eikä kirkkomme jonka pitäisi olla valo suomalaisille ja maailmalle nosta sormeakaan ja sano tsot tsot tuo ei ole sopivaa ja jos noin teet joudut ikuiseen helvettiin!”

   Miksi kirkon pitäisi olla joku autoritaarinen taho, joka on tuomitsemassa muita ihmisiä helvettiin?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1840
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1555
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1298
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   236
   1086
  5. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1014
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1010
  7. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   863
  8. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   856
  9. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   824
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   162
   653
  Aihe