Suomalaisten pinnallisen maailmankuvan määrittelee Hollywoodin bullshit

Anonyymi-ap

Ei enää mitään kiinnityskohtaa Kalevalaan, Lönnrothiin, Aleksis Kiveen, Sibeliukseen, fennomaanien ihanteisiin. Aivan pelkkää pinnallista amerikkalaista paskaa koko ns "suomalaisuus".

15

55

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuta kuinkin noin, silti on sanottava, että mm. Kalevassa on vain pintaraapaisu, Suomen tavallisten kansalaisten elämänmuodoista ja kulttuurista, sillä sille nuorelle kunnanlääkärinplantulle, joka Lönnrot oli, eivät varsinaiset tekijät, suostuneet suutaan avaamaan, vaan laittoivat nuoret huitukat asialle ja menivät itse piippua saunan rappusille tupruttamaan.

  • Anonyymi

   Monet suomalaisuuden ja kulttuurin tekijöiksi, kaapin päälle nostetut, on myöhemmin maalailtu uusilla väreillä ja tehty nationalistisen pörssirikollisuuden ikoneiksi, veroparatiisikoijareiden rahastuksen välineiksi, vääränlaisen kansallistunnon nostatukseen, pörssirikollis-sotabisnes-pörssirikollismafioitten tarpeisiin.

   Esim. Sibeliuksen äärioikeistonationalismi, tuntuu vieraalta, tavallisista ihmisistä, toki moni sitä mahtipontisuutta, haluaa pitää suomalaisuutena ja onhan siinä ansioita, mutta se uusfasistinen ote, vääränlaiseen kansallistunteeseen, Sibeliuksenkin käyttäminen, ei maistu.

   Eivät kaikki Suomen kansalaiset, joiden suvut ovat tätä maata satoja vuosia asuttaneet, yhdistä suomalaisuuttaan, otsikoissa mainittuihin markkinavoimiin, eikä suomalaisuudeksi väitettyihin, äärioikeiston pörssirikollispiirejä hyödyttäviksi nostettuihin.

  • Anonyymi

   Samat ek-mediat, jotka noita mainittuja kansallistunnuksiksi mainostavat, aivopesevät Suomen kansaa, AutokratiaUsan disinformaatiolla ja manipulaatiolla, eli juuri niillä jenkkiryssien markkinavoimilla, joilla Suomen kansaa nyt ryöstävät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin

   Eihän sellainen "kansallistunteen" ylinostatus, ole mistään kotoisin, tai pörssirikollisten verokeitaista. EK-Yle meni jopa niin pitkälle, että väitti Viron saaneen itsenäisyyden, Suomen siivellä, vaikka Viro oli osa sosialistista Neuvostoliittoa, vielä vuonna 1983.

  • Anonyymi

   Olihan viiltävää analyysiä eläkeläiseltä, no maailma muuttuu ja ihanteet ja mielenkiinto menee myös eteenpäin ja nuo Kalevalat jne… jää historiaan ja museoihin jälkipolvien ihmeteltäväksi.

   • Anonyymi

    Sinunlaisesi käsityksineen eivät kuulu joukkoon joka päättää tämän maan asioita jatkossa. Eikä maailman koska Ziionisti natsien roisto globalismi katoaa. Tulevaisuus ei ole heidän satanistien vaan patrioottien ja edistyneimpien human ihmislajin.
    Jäät luokalle oppimaan elämänkoulussa oikeita arvoja ja moraalia oikean tiedon lisäksi kaikesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinunlaisesi käsityksineen eivät kuulu joukkoon joka päättää tämän maan asioita jatkossa. Eikä maailman koska Ziionisti natsien roisto globalismi katoaa. Tulevaisuus ei ole heidän satanistien vaan patrioottien ja edistyneimpien human ihmislajin.
    Jäät luokalle oppimaan elämänkoulussa oikeita arvoja ja moraalia oikean tiedon lisäksi kaikesta.

    Sun foliohattus vuotaa.


  • Anonyymi

   Siis eivät suomalaiset ole pitäneet itseään, minään "fennomaaneina", tuokin sana, näyttää tupsahtavan äärioikeiston pörssikeitaista, uusfasismin sanaston mukana. Olkaa tarkkoina ihmiset, mitä teille "kansallisena" syötetään, kun suurin osa siitä on huijausta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

   Suomen ja suomalaisuuden tunnusmerkkejä, ovat ennen nykyistä, pörssirikollismafioitten korruptio-yksipuoluejärjestelmää, olleet nimenomaan vahvat kansalaisoikeudet, aito oikeusturva, vahvat ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, aito oikeusvaltio ja demokratia. Näin.

   • Anonyymi

    Mitähän sanot jonkun ajan päästä? Kaikesta.


   • Anonyymi

    Koetas nyt ottaa selville mitä se kommunismi,natsismi ja zionismi ovat. Samaa reptiilien valhetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koetas nyt ottaa selville mitä se kommunismi,natsismi ja zionismi ovat. Samaa reptiilien valhetta.

    Ai niiden samojen reptiliaanien, jotka laskeutuivat ufollaan Valkoisen Talon pihalle ja ottivat Bidenin valtaansa?


  • Anonyymi

   Pizzaa ja cocacolaa - siinä se suomalaisuus.

  • Anonyymi

   Kyllä se taitaa olla kovaa työtä ja tavallista elämää pääsääntöisesti.
   Ok, EU toi meille eksoottisia aineksia halvalla. Taviksilla tehdään kuitenkin makaronilaatikkoa, ehkä koskenlaskija-twistillä, makkarakeitto aina suosikki, lihapullat ja muusi, nernekeitto savuluilla ja jälkkäripannareilla mansikkahillon kanssa ihan paras. Viikonloppuna lohta, uunissa tai voissa paistettuna pannulla!

   Meillä on kiinnitys tähän maahan, kulttuuriin ja esivanhempiin. Käydään sankarihaudoilla. Muistetaan torppareiden historia, 12 lasta,yksi jäi , muut vieraille töihin. Tehtaisiin, kaupunkeihin. Ja elämä jatkui. Oloja parannettiin, sukupolvi sukupolvelta.

   Me suomalaiset ollaan kiinni tässä maassa ja sen luonnossa ja kauneudessa. Ihan sama mitä ajattelet. Ja tuot esille kuuluisia taileilijoita, jotka ovat vaan kuvanneet meitä!

  • Anonyymi

   Tiesittekö että Romanian presidentti Ceausescu oli juutalainen sionisti kansan murhaaja pedofiili ja lapsiakauppias. Siksi heidät teloitettiin. Sitä sama linjaa ovat muutkin hänenlaisensa. Orpoja oli kadulla..

  • Anonyymi

   No jaa, jos laitetaan Kalevala ja Taru sormusten herrasta vastakkain niin kumpi voittaa? Kumpi on jännempi ja viihteellisempi, veikkaan että taru mahtisormuksesta vie voiton, varsinkin kun Kalevala on oikeastaan runoteos joka on tehty ns. Kalevalamittaan.

   Ja sanon suoraan, kun luen Kalevalaa niin en ymmärrä juuri sanaakaan. Siitä pitäisi tehdä nykykielelle moderni versio jossa unohdetaan runollinen ilmaisutapa ja kerrotaan tavallisella kielellä mitä tuo tarina pitää sisällään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   276
   2025
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   13
   1621
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1364
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   264
   1175
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1089
  6. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1038
  7. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   1023
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   924
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   892
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   169
   688
  Aihe