Suomalaisten pinnallisen maailmankuvan määrittelee Hollywoodin bullshit

Anonyymi-ap

Ei enää mitään kiinnityskohtaa Kalevalaan, Lönnrothiin, Aleksis Kiveen, Sibeliukseen, fennomaanien ihanteisiin. Aivan pelkkää pinnallista amerikkalaista paskaa koko ns "suomalaisuus".

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuta kuinkin noin, silti on sanottava, että mm. Kalevassa on vain pintaraapaisu, Suomen tavallisten kansalaisten elämänmuodoista ja kulttuurista, sillä sille nuorelle kunnanlääkärinplantulle, joka Lönnrot oli, eivät varsinaiset tekijät, suostuneet suutaan avaamaan, vaan laittoivat nuoret huitukat asialle ja menivät itse piippua saunan rappusille tupruttamaan.

    • Anonyymi

      Monet suomalaisuuden ja kulttuurin tekijöiksi, kaapin päälle nostetut, on myöhemmin maalailtu uusilla väreillä ja tehty nationalistisen pörssirikollisuuden ikoneiksi, veroparatiisikoijareiden rahastuksen välineiksi, vääränlaisen kansallistunnon nostatukseen, pörssirikollis-sotabisnes-pörssirikollismafioitten tarpeisiin.

      Esim. Sibeliuksen äärioikeistonationalismi, tuntuu vieraalta, tavallisista ihmisistä, toki moni sitä mahtipontisuutta, haluaa pitää suomalaisuutena ja onhan siinä ansioita, mutta se uusfasistinen ote, vääränlaiseen kansallistunteeseen, Sibeliuksenkin käyttäminen, ei maistu.

      Eivät kaikki Suomen kansalaiset, joiden suvut ovat tätä maata satoja vuosia asuttaneet, yhdistä suomalaisuuttaan, otsikoissa mainittuihin markkinavoimiin, eikä suomalaisuudeksi väitettyihin, äärioikeiston pörssirikollispiirejä hyödyttäviksi nostettuihin.

    • Anonyymi

      Samat ek-mediat, jotka noita mainittuja kansallistunnuksiksi mainostavat, aivopesevät Suomen kansaa, AutokratiaUsan disinformaatiolla ja manipulaatiolla, eli juuri niillä jenkkiryssien markkinavoimilla, joilla Suomen kansaa nyt ryöstävät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin

      Eihän sellainen "kansallistunteen" ylinostatus, ole mistään kotoisin, tai pörssirikollisten verokeitaista. EK-Yle meni jopa niin pitkälle, että väitti Viron saaneen itsenäisyyden, Suomen siivellä, vaikka Viro oli osa sosialistista Neuvostoliittoa, vielä vuonna 1983.

    • Anonyymi

      Olihan viiltävää analyysiä eläkeläiseltä, no maailma muuttuu ja ihanteet ja mielenkiinto menee myös eteenpäin ja nuo Kalevalat jne… jää historiaan ja museoihin jälkipolvien ihmeteltäväksi.

      • Anonyymi

        Sinunlaisesi käsityksineen eivät kuulu joukkoon joka päättää tämän maan asioita jatkossa. Eikä maailman koska Ziionisti natsien roisto globalismi katoaa. Tulevaisuus ei ole heidän satanistien vaan patrioottien ja edistyneimpien human ihmislajin.
        Jäät luokalle oppimaan elämänkoulussa oikeita arvoja ja moraalia oikean tiedon lisäksi kaikesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinunlaisesi käsityksineen eivät kuulu joukkoon joka päättää tämän maan asioita jatkossa. Eikä maailman koska Ziionisti natsien roisto globalismi katoaa. Tulevaisuus ei ole heidän satanistien vaan patrioottien ja edistyneimpien human ihmislajin.
        Jäät luokalle oppimaan elämänkoulussa oikeita arvoja ja moraalia oikean tiedon lisäksi kaikesta.

        Sun foliohattus vuotaa.


    • Anonyymi

      Siis eivät suomalaiset ole pitäneet itseään, minään "fennomaaneina", tuokin sana, näyttää tupsahtavan äärioikeiston pörssikeitaista, uusfasismin sanaston mukana. Olkaa tarkkoina ihmiset, mitä teille "kansallisena" syötetään, kun suurin osa siitä on huijausta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

      Suomen ja suomalaisuuden tunnusmerkkejä, ovat ennen nykyistä, pörssirikollismafioitten korruptio-yksipuoluejärjestelmää, olleet nimenomaan vahvat kansalaisoikeudet, aito oikeusturva, vahvat ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, aito oikeusvaltio ja demokratia. Näin.

      • Anonyymi

        Mitähän sanot jonkun ajan päästä? Kaikesta.


      • Anonyymi

        Koetas nyt ottaa selville mitä se kommunismi,natsismi ja zionismi ovat. Samaa reptiilien valhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koetas nyt ottaa selville mitä se kommunismi,natsismi ja zionismi ovat. Samaa reptiilien valhetta.

        Ai niiden samojen reptiliaanien, jotka laskeutuivat ufollaan Valkoisen Talon pihalle ja ottivat Bidenin valtaansa?


    • Anonyymi

      Pizzaa ja cocacolaa - siinä se suomalaisuus.

    • Anonyymi

      Kyllä se taitaa olla kovaa työtä ja tavallista elämää pääsääntöisesti.
      Ok, EU toi meille eksoottisia aineksia halvalla. Taviksilla tehdään kuitenkin makaronilaatikkoa, ehkä koskenlaskija-twistillä, makkarakeitto aina suosikki, lihapullat ja muusi, nernekeitto savuluilla ja jälkkäripannareilla mansikkahillon kanssa ihan paras. Viikonloppuna lohta, uunissa tai voissa paistettuna pannulla!

      Meillä on kiinnitys tähän maahan, kulttuuriin ja esivanhempiin. Käydään sankarihaudoilla. Muistetaan torppareiden historia, 12 lasta,yksi jäi , muut vieraille töihin. Tehtaisiin, kaupunkeihin. Ja elämä jatkui. Oloja parannettiin, sukupolvi sukupolvelta.

      Me suomalaiset ollaan kiinni tässä maassa ja sen luonnossa ja kauneudessa. Ihan sama mitä ajattelet. Ja tuot esille kuuluisia taileilijoita, jotka ovat vaan kuvanneet meitä!

    • Anonyymi

      Tiesittekö että Romanian presidentti Ceausescu oli juutalainen sionisti kansan murhaaja pedofiili ja lapsiakauppias. Siksi heidät teloitettiin. Sitä sama linjaa ovat muutkin hänenlaisensa. Orpoja oli kadulla..

    • Anonyymi

      No jaa, jos laitetaan Kalevala ja Taru sormusten herrasta vastakkain niin kumpi voittaa? Kumpi on jännempi ja viihteellisempi, veikkaan että taru mahtisormuksesta vie voiton, varsinkin kun Kalevala on oikeastaan runoteos joka on tehty ns. Kalevalamittaan.

      Ja sanon suoraan, kun luen Kalevalaa niin en ymmärrä juuri sanaakaan. Siitä pitäisi tehdä nykykielelle moderni versio jossa unohdetaan runollinen ilmaisutapa ja kerrotaan tavallisella kielellä mitä tuo tarina pitää sisällään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe