"Julkiset organisaatiot" yksityistetty, demokratian tunnusmerkit häivytetty Suomessa

Anonyymi

Mitään todellisia julkisia palveluja, ei Suomessa enää ole. Kaikki ennen "julkisiksi organisaatioiksi" nimetyt, kansalaisten perustuslaillisia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, tukemaan tarkoitetut, entiset "julkiset palvelut", on nyt yksityistetty, elikkäs ne palvelevat lähinnä murrettujen, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettujen ihmisten, käytännön väkivallan kohdistajina, kovan äärioikeistolaisen taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan välineinä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

Suomen kansalaisten, tavallisten ihmisten on turha enää kuvitella, että äänestämällä voisi mitenkään vaikuttaa, kyllä tämä entisen demokratian valtio, on nyt niin kovissa, äärioikeistolaisissa käsissä, ettei mistään aidosta demokratiasta, saati kansalaisten oikeusturvasta, voi enää puhua.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

Kyllä äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, tulee olemaan se ainut mahdollisuus, yrittää herätellä korruptiopäättäjiä, huomaamaan kuinka suuri hätätila, moderni humanitäärinen kriisi Suomessa, köyhyyten pakotettujen kansalaisten keskuudessa vallitsee.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

26

306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EK-medioissa äärioikeisto uhoaa ja sälyttää korruptiovallan aiheuttamat ja ylläpitämät, isot yhteiskunnalliset ongelmat, kaiken julkisen siirtämisen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, yksityisiksi rahastuskoneiksi, heikoimpaan asemaan pakotettujen harteille. Eivät osaa edes hävetä ahneuttaan, vaan kuka kovimmin huutaa äärioikeistosadismia, saa ilmeisesti eniten fyrkkaa media-alalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   Äänestäminen on täysin turhaa, se on jopa itsetuhoista, kun sitä käytetään vain kansalaisia vastaan, ei suinkaan heidän hyväkseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Pitää paikkansa - meillä kaupalliset toimijat ovat omineet/poliitikot antaneet , perinteisesti viranomaisille kuuluneet tehtävät ja media pitää huolen siitä, että heitä kuunneellaan asiantuntijoina. Vrt. KIINTEISTÖLIITTO, THL, TUKES, .. toimintaa hallitaan ETELÄRANTA 10. ohjaamana.

  • Anonyymi

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   Demokratian tunnusmerkit ja kansalaisten aito oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eivät nykyisellään enää aikoihin ole toteutuneet. 800€/kk orjuuseläkkeet, eivät riitä edes välttämättömiin perustarpeisiin. Köyhyyteen pakottamalla tapettujen kuolinsyyksi, tulee ilmeisesti tulehdus- ja kipusairaudet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16710896/kuntien-rahoittaminen-on-veroparatiisirikollisuuden-rahoittamista-#comment-105807031

  • Anonyymi

   Ja joissakin firmoissa laitetaan työläiset nuolemaan varpaita.

   Metropoli kaupunkilehti
   Docpoint
   Brandson
   West Camp Synergy
   Peuriz Productions
   Panic Marketing / Kimppadiili
   Zinzino

   HIENOA! Nyt tiedetään millä arvomaailmalla nämä jylläävät.

  • Anonyymi

   Enää EK-medioissa, erotellaan oletko töissä "julkisella" vaiko "yksityisellä puolella" - todellisuudessa mitään julkista, eikä sitä myöten, mitään aitoa oikeusturvaa kansalaisille, ole enää olemassakaan.

   Muistakaa nuoremmat, veroparatiisiyrityksissä eläkkeitä ei kerry, olette tulevia köyhyyseläkeläisiä, kun terveytenne ja nuoruutenne on käytetty, PetosPersKok:n halpatyövoimana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   EK-medioitten monotoninen "kipakka, kipakka" hokeminen ja rahankerjääminen ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, itseään yrittäjiksi nimittäville, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, vain kaikuu tylsien EK-medioitten sivustoilta. Mitään aitoa, saati riippumatonta tiedonvälitystä, ei Suomessa enää ole saatavilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

   PetosKokpersujen tulot 7000€/kk - kuulutko hillokeisareihin - no et, sitähän mekin.

   Eikä nykyinenkään hallitus, teee yhtään mitään eläkeläisköyhyyden ja eriarvoistamisen korjaamiseksi, joten äänestämättä jättäminen on uusi hereillä oleminen, kunnes 1 250€/kk minimieläkkeet Suomessakin, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VTV:n suhteellisen pikkukuprujen tutkintojen tarkoitus, oli viedä huomio pois, jättää tutkimatta, niitä tuhansien miljardien eurojen, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden rahoituksia, joita VVM:sta, on alkaen Veroparatiisi-Kok-Niinistön valtiovarainministeri-kauden, jatkuen Kok-Vartiaisen ja Kok-Hetemäen, valtion varojen väärinkäyttöön, vuosikymmenet jo.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

  • Anonyymi

   Kaikki poliitikot ja päättäjät, ovat Suomessa syvästi korruptoituneita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

   Meikkipussien ja aamiaispuurojen penkomisella ja pyörittämisellä - Veroparatiisi-äärioikeiston peittelee, valtavia isoja talousrikoksia, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, systemaattista valtion varojen väärinkäyttöä, äärioikeiston järjetäytyneille veroparatiisirikollisille, PetosPersliikeKok-eilisten pörssikeinottelijoille, joita VVM:n kautta, Kok-Hetemäen, Kok-Vartiaisen, ym pahviäärioikeiston välityksellä, on Suomen valtiolta, eli kansalaisilta, verokeitaisiin vuosikymmenten aikana vuodettu. Kyse on tuhansista miljardeista euroista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Koska hallitus on mukana, oppositio-äärioikeiston korruptiossa, se ei vaadi isoimpien talousrikosten ja veroparatiisivuotojen rikostutkintoja VVM:n ym ministeriöiden valvontaa ja tarkastamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16450982/bf-veroparatiisirikolliset-vaarantavat-suomen-turvallisuutta-valepropagandalla

  • Anonyymi

   Vasemmisto on osallinen tihutyöhön. Mauno Koivistosta se lähti. Hän oli alullepania asiassa.

  • Anonyymi

   Pelasta itse edes suomenkieli, kulttuuri ja valkoinen rotumme!
   Ä*änestä oikein kunnallisvaaleissa!

   Lopeta sekoilemasta vasemmistosossuna! Nehän kannattavat islamilaisten maahanmuuttoa yhdessä Kokoomuksen kanssa.
   Eikö se ole vielä sinulle selvinnyt?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kuvaavaa korruptio-pörssikeinottelija-poliitikoille Suomessa on, että jopa se ns. vasemmistolaisin puolue Skp, mainostaa itseään korruptiovaaleissa "palveluilla", joita ei Suomessa enää ns. julkisina, ole ollut enää vuosikausiin olemassakaan, vaan kaikki entiset palvelut on YKSITYISTETTY ja puolustuskyvyttömistä, vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, on tehty Veroparatiisi-sote-pörssiyrityksien IHMISKAUPAN välineitä, modernilla orjuuttamisella, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla.

   Sellaista "kehitystä", emme aio olla enää äänestämässä.

   Boikotoimme kaikki korruptiopoliitikkoja- ja puolueita, emme enää äänestä.

   Äänestämisellä on hintalappu, aidoissa demokratioissa: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimi 2022.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yksi keino viestittää "päättäjille", että haluamme vain ns. julkisia palveluja, jotka nekin ovat käytännössä jo yksityistettyjä, mutta toivottavasti edes vähemmän aggressiivisia, kuin ns. yksityiset, on siirtää se oma terveysasemansa, se ns. julkinenkin palvelu yksityisiltä, sinne enemmän julkiselle puolelle, ns. julkiselle terveyasemalle. Näin kirjoittanut toimi.

  • Anonyymi

   Siis kun ne menevät osoitteen, eli sijainnin mukaan, näennäisesti, vaikka se ns. julkinen olisi lähempänä, eli vaatikaa ns. julkisia palveluja, valitkaa aina ns. julkinen palvelu, kuin suinkin voitte.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tyhmänki pitäis tajuta mihin eu ja globalisaatio johtaa

  • Anonyymi

   Vaatikaa aina julkisia soteja, jos käytätte, ei koskaan yksityisiä veroparatiisi-soteja, edes ns. ostopalveluina, vaan siirtäkää "omasoteksi" lähin ns. julkinen terveysasema.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17301692/valitkaa-aina-julkiset-julkiset-palvelut-yksityisia-ei-edes-valejulkisina

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17323309/korruptiopoliitikkojen-sota--ja-sotebisnes-porssikeinottelu--sveitsin-pankkitilit

   Vaatikaa myös nimien julkistamista, veroparatiisi-poliitikko-pörssikeinottelijoiden hämäristä tileistä Sveitsin ym verokeitaiden pankeissa, Suomen kansalta varastetuista varoista tietoa.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   531
   5565
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2520
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2219
  4. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   1368
  5. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1367
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   76
   1259
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   1153
  8. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   2
   988
  9. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   946
  10. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   920
  Aihe