Vääristymä ajatuksessa

Anonyymi-ap

Tuli sellainen mieleen tuosta yhdestä loituksesta että pettää ei ole ainoastaan se jolla on suhteensa ulkopuolinen suhde vaan myös se sinkku joka alkaa suhteeseen varatun kanssa,. Joskus minulle on kerrottu ettei hän petä koska ei ole itse parisuhteessa vaan se hänen salainen kumppani pettää puolisoaan. Väärin. Molemmat pettävät. Kumpikin on vastuussa. Kumpukuin tekee väärin ja molemmat salaileva ja valehtelevat eli pettävät luottamuksen.

1

120

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo(ulkomaalainen ) ei mikään komea mies, pettää vaimoansa ja pitäisikö minun kertoa vaimolle?
   Miehellä on yritys(metalliala) karjaalla ja hän tekee yhteistyötä tämän ( kaalelityöt) karjaalla....Huoran kanssa joka on eronnut.Tämä mies on täysi kusipää yrityksen omistaja. Olen tavannut kummatkin.... Nainen on vähän tyhmä ja on helposti ohjattavissa ja mies luulee olevansa joku niin haluttu ?? en koskisi edes tikulla mieheen..... huhujen mukaan mies maksaa tälle huoralle kummia raha summia mutta tämä nainen ei ole mikään ruudin keksijä.... Eronnut ja lapset aikusia ja nyt ilman omaa tuntoa makaa ihan tietoisena että mies on naimisissa? Pitäisikö kertoa vaimolle joka asuu pääkaupunkiseudulla ? Kun tuo mies saapuu sen naisen firmalle lukitsevat aina ovet..... ?? Ymmärrän toki kun olen heidät nähnyt yhdessä. Mies on PUKKI.....mies on KOIRAN ULKOILUTTAJA ja nainen on koira..... Olen nähnyt myös miehen vaimon ja on todella kaunis ja kiltin oloinen . tuo huora on ruman näköinen....Vähän likaisen oloinen. Pitäisikö kertoa vaimolle?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2214
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1202
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1127
  4. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   39
   958
  5. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   224
   942
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   80
   938
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   836
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   756
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   701
  Aihe