Millainen tulee olemaan NATO aseiden voitto Ukrainassa ?

Anonyymi-ap

Tuleeko Venäjä taistelemaan olemassaolostaan Ukrainasta tulevaa NATO aseiden hyökkäystä vastaan ?
Mikä on Suomen asema Venäjävastaisen sodan osapuolena , sotilaiden ja aseiden toimittajana Ukrainassa käytävään sotaa?
NATO ei halua rauhaa Ukrainaan kuten NATO johtaja Lloyd Austin sanoi , tehtävämme on tuhota Venäjä valtiona , ei vähempää.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ydinosta on väistämätön. Länsi ja Suomi sen mukana pakottaa Venäjän siihen, ihan kuten Venäjä pakotettiin sotatoimiin Ukrainassakin.

   Koko ajan kyse on ollut siitä, että Venäjä puolustautuu ja länsi hyökkää USA:n johdolla.

  • Anonyymi

   Voi voi sinua...
   Sehän on Venäjä, joka on aloittanut tuon hyökläys sodan. Venäjä on hyökännyt Ukrainaan jo 9 vuotta sitten ja miehittänyt ison osan Ukrainan alueista ja nyt kaiken lisäksi pyrkii tuhoamaan koko Ukrainan.
   Ei nyt kovin fiksu tarvitse olla ymmärtääkseen, ettei Ukraina tähän suostu ja puolustaa itsenäisyyttään ja olemassaoloaan. Sekin on normaalijärjellä varustetun helppo ymmärtää, ettei Ukraina pysty puolustautumaan ilman ulkomailta saatavaa materiaaliapua. Ja sitä paitsi jopa Venäjäkin saa apua Iranista ja Pohjois-Koreasta, vaikka on hyökkääjä ja sodan aloittaja.

   Sehän on myös päivän selvää, ettei Ukrainalle riitä pelkät torjunta-aseet, joilla pystyy torjumaan siviilikohteisiin jo ammuttuja ohjuksia jostain kaukaa rintamien takaa, jopa Venäjän puolelta. Ei, kyllä Ukrainalle on annettava sellaisia aseita, joilla se kykenee tuhoamaan nuo kohteet, joista nuo ohjukset ammutaan, olivatpa ne sitten missä tahansa. Tämänkin ymmärtää helposti normaalijärjesjuksulla.

   Sen lisäksi Ukraina tarvitsee aseita, joilla se kykenee ajamaan venäläiset miehitysjoukot takaisin omien rajojensa taakse. Siihenkään ei pelkät torjuntaan soveltuvat aseet riitä.
   Tästähän on kyse mm näissä taistelupanssareiden toimituksissa.

   Ukraina käy puolustussotaa Venäjän hyökkäyssotaa vastaan ja tarvitsee siinä apua. Mikähän mahtaa tässä itsestääselvyydessä olla se mitä et ymmärrä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   104
   2365
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1836
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   179
   1551
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1380
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1220
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   82
   968
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   103
   899
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   165
   872
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   787
  Aihe