Syntioppi on kavala joka perkele Vuosituhansiin on opettanut ihmisille ja uskoville.

Ja hilja sen syntiopin on kehitetty niin että uskova luule olevansa turvassa kaikki ne syntineen joka hän kantaa. Ja julistaa rohkeasti ja iloisesti olen synnissä ja aijon pysyä loppuun asti koska se on oikea asema Kristuksessa jossa ei ole mitään lika syntiä tai paha. Ja siinä näet miten uskova parka on sekaisin nykyään niin että ei pyri synneistä hinnalla millä hyvänsä niinkuin Pyhä Raamattu opettaa.
Ilm. 21:8
Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."
Ilm. 21:27
Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.
Ilm. 22:15
Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

7

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Harhaoppi , syntioppi on muodissa. Kerran alkoholisti aina alkolistia AA-ssa ei ole vapa Ja kerran syntinen aina syntinen SS-ssa

  • Synti SS liike on paljon voimakkaampi ja tuhoisampaa kun koskaan natsi SS liike ollut koskaan maailmassa. Natsit tappasivat vain tästä ajasta Uskovia. Mutta antikristukset, jotka tappaavat uskovia iankaikkisesti eroon Jumalasta syntiharhaopissa, on niin järkyttävä kun olla voi..
   Syntiopissa saa uskova semmoinen mielokuva, että ihminen on ja täytyy olla syntinen loppuun asti, että voi pitää Jeesus elämässä.
   Se muuten luo ihmisissä turva, kun on pastori omassa uuskarismaattisessa seurakunnassa, joka kertoo että olet niin hyväksytty syntinen syntineensä kanssa ja heidän ystäviän kanssa. Vaikka Jeesus ei ollut syntisten ystävä koskaan,
   He oli pilkkaajat, jotka antoi sellainen maine Jeesuksesta ja jotka maailma hyväksyy ja voimistuu vääränlaisesta jeesuksesta josta iloitsee/ilotsi kovasti ja kaikki sammuneet kirkkot jotka suosii homoutta ja lesbouutta ja pride on tässä joukkossa syntisten stäviä. He varoittaavat aivan päinvastaista mitä Pyhä Raamattu kertoo ja opettaa. He varoittavat ettei saa arvostella syntistä menoa eikä tuomita syntiä.. Ja käytää Pyhä Raamatun sanontoja tukeakseen heidän syntioppinsa.
   . Vääriä voideltuja , antivoideltuja jotka opettavat puppuja ja ovat valloittaneet seurakunnat . Uskovaisten pään menoksi on syntioppi ja tullut ihan Lutherin mukaan, joka on niin libeaalinen Teologia ja Havan armon sukulainen.

   • Anonyymi

    RAAMATTU ei ole Lutherin kirjoittama:

    "Niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan ja synnin kautta kuolema, niin kuolema
    on tullut KAIKKIEN osaksi, koska KAIKKI ovat syntiä tehneet" Room: 5: 12

    kaikkia ihmisiä, tässä ajallisessa elämässä koskeva "kuolema on tullut KAIKKIEN osaksi,
    koska KAIKKI ovat syntiä tehneet"

    Paratiisissa ei ollut kuolemaa:
    "Käärme vastasi naiselle: "Ette te suinkaan kuole" 1 Moos: 3: 4
    ajallisessa elämässä kaikkia kohtaava kuolema, on Aadamin ja Eevan synnin seuraus, "KAIKKIEN osaksi" > "kaikkien" > synti > peritty kaikkien osaksi.

    "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan" Room: 3: 10

    kuolema > "liha ja veri ei voi periä Jumalan valtakuntaa" 1 Kor: 15: 50


  • ”Harhaoppi , syntioppi on muodissa.”

   Tuota, eikö se ole ihan perus kristinuskon oppi?

   ”Syntiopissa saa uskova semmoinen mielokuva, että ihminen on ja täytyy olla syntinen loppuun asti…”

   Öö, tarkoitatko että ihmisestä voi tulla synnitön – millä tavalla synnitön?
   Löysin erään kommentin, jossa puhutaan täysin päinvastoin: ”Jos ihminen ei näe itseään syntisenä, hän ei voi ymmärtää kristinuskon sanomaa Jeesuksen sovitustyön välttämättömyydestä, jotta voisimme pelastua. Kun ihminen pitää itseään synnittömänä ja virheettömänä, hän ei tunnista omaa pahuuttaan eikä ymmärrä omien tekojensa vääryyttä ja loukkaavuutta.”

   ”Vaikka Jeesus ei ollut syntisten ystävä koskaan...”

   Tosin Raamattu kertoo aivan päinvastaista. Jopa Jeesus sanoin ettei hän tullut vanhurskaita varten vaan syntisiä. Häntä myös moitittiin kovasti siitä, että oli ystävä syntisten kanssa.

   ”Ja siinä näet miten uskova parka on sekaisin nykyään niin että ei pyri synneistä hinnalla millä hyvänsä…”

   Aivan varmaan jos ei edes ymmärrä sitä, mitä synti on.

   • Anonyymi

    Hyvin vastattu Savikselle.


   • >> Kun ihminen pitää itseään synnittömänä ja virheettömänä, hän ei tunnista omaa pahuuttaan eikä ymmärrä omien tekojensa vääryyttä ja loukkaavuutta.”<<

    Kun uskova pitää itseään synnittömänä ja virheettömänä, hän ei tunnista omaa pahuuttaan eikä ymmärrä omien tekojensa vääryyttä ja loukkaavuutta.”

    Noin sun vastaus oli pitänyt olla. Mä olin vahingossa laittanut väärin. Mutta Uskova tulis olla matkoilla synnittömyyten kohti . Joka vain Jumala voi suorittaa niin että ihminen tulee virhetön..


  • Ihminen joka luottaa että Jeesuksen Veri pesee ihminen kaikesta synnistä, Usko Pois. Ja jos etusko niin voi aina kysyä Jeesukselta asian laita !!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   4398
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   138
   1537
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1266
  4. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   931
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   287
   922
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   905
  7. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   895
  8. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   783
  9. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   778
  Aihe