Syntioppi on kavala joka perkele Vuosituhansiin on opettanut ihmisille ja uskoville.

Ja hilja sen syntiopin on kehitetty niin että uskova luule olevansa turvassa kaikki ne syntineen joka hän kantaa. Ja julistaa rohkeasti ja iloisesti olen synnissä ja aijon pysyä loppuun asti koska se on oikea asema Kristuksessa jossa ei ole mitään lika syntiä tai paha. Ja siinä näet miten uskova parka on sekaisin nykyään niin että ei pyri synneistä hinnalla millä hyvänsä niinkuin Pyhä Raamattu opettaa.
Ilm. 21:8
Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."
Ilm. 21:27
Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.
Ilm. 22:15
Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

7

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harhaoppi , syntioppi on muodissa. Kerran alkoholisti aina alkolistia AA-ssa ei ole vapa Ja kerran syntinen aina syntinen SS-ssa

    • Synti SS liike on paljon voimakkaampi ja tuhoisampaa kun koskaan natsi SS liike ollut koskaan maailmassa. Natsit tappasivat vain tästä ajasta Uskovia. Mutta antikristukset, jotka tappaavat uskovia iankaikkisesti eroon Jumalasta syntiharhaopissa, on niin järkyttävä kun olla voi..
      Syntiopissa saa uskova semmoinen mielokuva, että ihminen on ja täytyy olla syntinen loppuun asti, että voi pitää Jeesus elämässä.
      Se muuten luo ihmisissä turva, kun on pastori omassa uuskarismaattisessa seurakunnassa, joka kertoo että olet niin hyväksytty syntinen syntineensä kanssa ja heidän ystäviän kanssa. Vaikka Jeesus ei ollut syntisten ystävä koskaan,
      He oli pilkkaajat, jotka antoi sellainen maine Jeesuksesta ja jotka maailma hyväksyy ja voimistuu vääränlaisesta jeesuksesta josta iloitsee/ilotsi kovasti ja kaikki sammuneet kirkkot jotka suosii homoutta ja lesbouutta ja pride on tässä joukkossa syntisten stäviä. He varoittaavat aivan päinvastaista mitä Pyhä Raamattu kertoo ja opettaa. He varoittavat ettei saa arvostella syntistä menoa eikä tuomita syntiä.. Ja käytää Pyhä Raamatun sanontoja tukeakseen heidän syntioppinsa.
      . Vääriä voideltuja , antivoideltuja jotka opettavat puppuja ja ovat valloittaneet seurakunnat . Uskovaisten pään menoksi on syntioppi ja tullut ihan Lutherin mukaan, joka on niin libeaalinen Teologia ja Havan armon sukulainen.

      • Anonyymi

        RAAMATTU ei ole Lutherin kirjoittama:

        "Niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan ja synnin kautta kuolema, niin kuolema
        on tullut KAIKKIEN osaksi, koska KAIKKI ovat syntiä tehneet" Room: 5: 12

        kaikkia ihmisiä, tässä ajallisessa elämässä koskeva "kuolema on tullut KAIKKIEN osaksi,
        koska KAIKKI ovat syntiä tehneet"

        Paratiisissa ei ollut kuolemaa:
        "Käärme vastasi naiselle: "Ette te suinkaan kuole" 1 Moos: 3: 4
        ajallisessa elämässä kaikkia kohtaava kuolema, on Aadamin ja Eevan synnin seuraus, "KAIKKIEN osaksi" > "kaikkien" > synti > peritty kaikkien osaksi.

        "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan" Room: 3: 10

        kuolema > "liha ja veri ei voi periä Jumalan valtakuntaa" 1 Kor: 15: 50


    • ”Harhaoppi , syntioppi on muodissa.”

      Tuota, eikö se ole ihan perus kristinuskon oppi?

      ”Syntiopissa saa uskova semmoinen mielokuva, että ihminen on ja täytyy olla syntinen loppuun asti…”

      Öö, tarkoitatko että ihmisestä voi tulla synnitön – millä tavalla synnitön?
      Löysin erään kommentin, jossa puhutaan täysin päinvastoin: ”Jos ihminen ei näe itseään syntisenä, hän ei voi ymmärtää kristinuskon sanomaa Jeesuksen sovitustyön välttämättömyydestä, jotta voisimme pelastua. Kun ihminen pitää itseään synnittömänä ja virheettömänä, hän ei tunnista omaa pahuuttaan eikä ymmärrä omien tekojensa vääryyttä ja loukkaavuutta.”

      ”Vaikka Jeesus ei ollut syntisten ystävä koskaan...”

      Tosin Raamattu kertoo aivan päinvastaista. Jopa Jeesus sanoin ettei hän tullut vanhurskaita varten vaan syntisiä. Häntä myös moitittiin kovasti siitä, että oli ystävä syntisten kanssa.

      ”Ja siinä näet miten uskova parka on sekaisin nykyään niin että ei pyri synneistä hinnalla millä hyvänsä…”

      Aivan varmaan jos ei edes ymmärrä sitä, mitä synti on.

      • Anonyymi

        Hyvin vastattu Savikselle.


      • >> Kun ihminen pitää itseään synnittömänä ja virheettömänä, hän ei tunnista omaa pahuuttaan eikä ymmärrä omien tekojensa vääryyttä ja loukkaavuutta.”<<

        Kun uskova pitää itseään synnittömänä ja virheettömänä, hän ei tunnista omaa pahuuttaan eikä ymmärrä omien tekojensa vääryyttä ja loukkaavuutta.”

        Noin sun vastaus oli pitänyt olla. Mä olin vahingossa laittanut väärin. Mutta Uskova tulis olla matkoilla synnittömyyten kohti . Joka vain Jumala voi suorittaa niin että ihminen tulee virhetön..


    • Ihminen joka luottaa että Jeesuksen Veri pesee ihminen kaikesta synnistä, Usko Pois. Ja jos etusko niin voi aina kysyä Jeesukselta asian laita !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe