No nyt se Portugalikaan ei enää

Anonyymi-ap

8

64

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Portugali on rikkaille halpa, mutta meille taviksille kallis.

  • Anonyymi

   Tavallinen tarina. Ensin Suomi on niiiiin paska maa ja ihmiset täällä niiiiin juntteja ja pois pitää päästä. Sitten kun on käyty maksamassa suurin osa elämänaikaisista veroista muualla ja tehty ne uudet veronmaksajatkin sinne muualle, kyllä sen jälkeen "ymmärretään Suomen arvo" ja vaelletaan laumoina hoidattamaan vanhuudenvaivansa suomalaisella terveydenhoidolla. Samalla voi kivasti kehua muille suomalaisille, miten on tullut nähtyä maailmaa.

   Yritin katsoa Ylen sarjaa EU:sta. En voinut, kun suurin osa sarjassa haastatteluista oli juuri tuota ajattelutapaa edustavia tolloja. Totta, olihan sitä paljon 1980-luvulla. Pidin sitä tyhmänä jo silloin, mutta mitäpä se auttoi, noiden tollojen mielestähän me jotka emme ajattele kuin he olemme niitä "tyhmiä".

   Minulle ei ole mikään yllätys, että Suomi on nykyään korviaan myöten velkaantunut maa. Juuri siihen tuollainen ajattelu johtaa, ja niin se on tehnyt myös Portugalissa.

   Eurooppalaisuus on pääosin aivotonta tyhmyyttä, tosin ei niin aivotonta kuin Euroopan ulkopuolella yleensä on, mutta aivottomuus ei haittaa niin paljon kun ihmiset syntyvät niin helppoihin olosuhteisiin kuin esimerkiksi Välimeren maissa vallitsee. Täällä pohjoisessa sellainen tyhmyys johtaisi äkkiä vähintäänkin elinikäiseen paleltumavammaan. Sitä mukaa kuin eurooppalaiset ja vielä sitäkin tyhmempien alueiden tyhmyyden ihailu on Suomessa lisääntynyt, sitä hölmömmäksi on täälläkin homma mennyt ja velkalukemat ovat vain yksi osoitus siitä.

   Median tollukat ovat aina lietsoneet tyhmyyttä, varsinkin 2007 jälkeen siitä tuli oikeastaan ainoa asia, mitä media teki. Tyhmien avulla kun voi tehdä paljon rahaa... jonkin aikaa, nimittäin kunnes ne ovat niin köyhiä, ettei niiltä enää saa mitään.

   • Anonyymi

    Ja sanon sen suoraan. Täysin Ukrainan sodasta riippumatta minä en ole mikään eurooppalainen, enkä halua olla, en ole koskaan halunnut olla. Minä olen siperialaista sukujuurta. Venäläiset eivät ole. Venäläiset ovat eurooppalaisia, kuten puolalaiset, tsekit, saksalaiset ja belgialaiset. Ja juuri se tässä on se ongelma.


   • Anonyymi

    Aivan - juuri tuohon viittasi avaukseni ajatuskin - ensin ilakoidaan, kuinka kova on härmäläisen ostovoima täällä etelässä, kun se Suomi on ylikallis,,,,ja nyt alkaa seinä nousta eteen Välimeren rannoilla.

    Vai ei ole Portugalissa ay-liikettäkään eikä ansiosidonnaisia korvauksiakaan...ohoh. Vikalista oli pitkä.
    Nyt se Härmä alkaa taas kelvata.


   • Anonyymi

    Suomalaiset naiset tahtovat miehen Italiasta, Ranskasta tai Portugalista, jne, koska se on kotoisin siitä maasta ja "eksoottinen". Tyyppi voi olla oikeasti täysi dorka ja paikalliset naiset tietävät tämän, mutta suomalaisille naisille kelpaa.


  • Anonyymi

   Ihmiset pakotetaan asumaan gettoihin hinnoilla.

  • Anonyymi

   Asuin portugalissa ja espanjassa peseta aikoina, oli halpaa, liki ilmaista kaikki.
   Turvallista oli myös 90 lukuun saakka.ihmiset olivat ystävällisiä toisilleen.
   Nyt siellä on narkomaaneja ja ryöstäjiä omasta takaa ja afrikasta.

  • Anonyymi

   Olin uuden vuoden aikaan Portugalissa. Perunoiden hintaan en tutustunut, mutta käytännössä kaikki oli valtavasti halvempaa kuin Suomessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2014
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   170
   1349
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1269
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1069
  5. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   70
   797
  6. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   779
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   156
   741
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   98
   667
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   87
   633
  Aihe