Transsuilulaki uhkaa perheitä!!

Anonyymi-ap

Ihan on yöunet menneet kun kuulin että eduskunta hyväksyi jonkun transsuilulain!! Eikö hallitusherrat ollenkaan ajattele miten tälläinen transsuiluvillitys rikkoo perheitä ja aiheuttaa surua monelle? Nyt kun oikein laki sallii transsuilun niin mitenkä voidaan estää ettei joku sänkiposki laita vaan rivoa meikkiä sekä naisten alusvaatteita ja mene jonnekkin lenkkipolun varteen houkuttelemaan miehiä kanssaan metsään harrastamaan luonnottomuuksia??

Tällä hetkellä varsinkin kun illat on pimeät niin moni mies saattaa erehtyä luulemaan puun takaa kujertavaa transsua oikeaksi naiseksi ja seuraavaksi viedäänkin avioeropapereita postiin ja transsusta tulee lapsille äitipuoli!! Ihan jo kauhistuttaa ajatuskin että joku lapsi avaa vahingossa vessan oven ja näkee äitipuolensa virtsaavan seisaaltaan!! Siitä seuraa traumoja ja muita menttaalipolitiikan häiriöitä!!

Onneksi omalla miehellä on järki päässä ja suuntautuminen normaali. Aviomieheni ilmoitti että jos hän näkee että joku peruukkipäinen viiksimies lähestyy selvästi seksuaalisesti elehtien niin mieheni potkaisee oitis munille! Mutta kuitenkin surettaa muiden naisten puolesta jotka menettävät miehensä transsulle. Eikö tähän transsuiluasiaan saada enää mitään tolkkua???

20

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Milloinka voi odottaa tervettä maalaisjärjen käyttöä eduskunnassa, ne kun eivät moista käsitettä tunne monetkaan puolueet.

      • Anonyymi

        Aivan totta! Nyt vaan ajetaan miehet transsuiksi ja naisetko sitten ottaa miehen roolin???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan totta! Nyt vaan ajetaan miehet transsuiksi ja naisetko sitten ottaa miehen roolin???

        Siis oletko sinä mies, jos joku nyt pakottaa transuksi?


    • Anonyymi

      Tässä tekstissä huokuu samanlainen fobia mitä kaappihomppelit käyttää retoriikassaan

      • Anonyymi

        Joo, selvästi aloittajaa pelottaa se mitä sieltä omasta komerosta löytyy, kaikki ne tuhmat pinnan alle painetut ajatukset.


    • Anonyymi

      Nyt ensinnäkin ihan oikeasti täytyy muistaa 2 asiaa erottaa toisistaan. Nimittäin seksuaali ja sukupuoli vähemmistöt. Ne ovat 2 täysin eri asiaa eivätkä liity millään lailla toisiinsa. Kun puhutaan seksuaalivähemmistöistä se tarkoittaa homo ja biseksuaaleja joita on sekä miehissä että naisissa. Ja heille kuuluu samat oikeudet kuin hetero pareillekkin avioliittoa ja lasten adoptointia myöten.

      Mutta sitten kun puhutaan tästä kyseisestä trans laista. Niin siinä on kysymys taas sukupuoli vähemmistöistä, joilla ei ole mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa. On ihan totta että ihminen voi syntyä väärään sukupuoleen mutta sen voi lääketieteellisesti korjata jos siltä tuntuu. Mutta sukupuoli ei ole mikään ilmoitus asia vaikka päässä tuntuis miltä. Koska mies on mies niin kauan kun sillä on miehen elimet, ja nainen on nainen niin kauan kun sillä on naisen elimet. Se on vain tosi asia josta ei pääse mihinkään. Siksi itsekkin pidän tätä hallituksen translakia täysin älyttömänä.

    • Anonyymi

      Mikään kuvaamistasi asioistahan ei ole ollut aiemminkaan laitonta.

    • Anonyymi

      Siinäpä onkin lapsille selittämistä kun yhtäkkiä onkin kaksi isää tai kaksi äitiä. Varjele mikä kolaus lapselle. Kuvittele, entinen isä tulee naiseksi pukeutuneena koululle mekko ja meikit yllään.

      Plussana on sanottava, että translailla saa vaihtelua väljähtäneeseen parisuhteeseen kun Martti muuttuu Sirkaksi tai toisinpäin.

    • Anonyymi

      Kyllä on järjetöntä jos ei edes laki kiellä julkista transsuilua esim hautajaisissa! Johan se on vainajan pilkkaa ja hautarauhan häiritsemistä jos kesken hautajaisten joku transsu tulee keekoilemaan naisten vaateissa haudallle rivo ilme naamallaan! Ja tämmönen transsuko pitäisi pyytää muistotilaisuuteenkin esiintymään minimekossaan kivespussit irstaasti hameen alta vilkkuen?? Ei tunnu mukavalta!

      • Anonyymi

        niinkuin kuotesahon markku?


      • Anonyymi

        Joo! Vainajakin herää kuolleista pahoittamaan mielensä, kun Erkki-täti on saattajien joukossa!

        Kommentoijilla lienee omituinen fiksaatio transsuihin, kun munaavat itseään täällä ja näyttävät tietämättömyytensä koko Suomelle.

        Menkää pubiin ryyppäämään ja unohtakaa koko juttu. Muuten, muutakin pornoa netistä löytyy!


    • Anonyymi

      Nyt oli jo juttua jossain lehdessä että mies oli istunut uimahallissa naisten saunassa!! Nyt en uskalla omaa miestä päästää enää uimahalliin ettei mene transsuilun varjolla katselemaan saunaan naisia!!

    • Anonyymi

      Tämä kaikki hienosti sanottuna seksuaaliseen vähemmistöön kuuluvat-ilmiö on jo muoti.

      • Anonyymi

        ja trans ja muut..epäilen, että kyseessä on idenditeetti ongelma, epävarmuus itsestä jo lapsesta saakka. Ja tulos: tämä.


    • Anonyymi

      Pitääkin laittaa omalle miehelle tiukat rajat ettei joudu transsuuden valtaan

    • Anonyymi

      Panama Rayo oli oikeilla jäljillä kun se räppäsi joskus taannoin "AabeeceedeeeeäfGEI". Nimenomaan gei, fyysis-biologinen sukupuoli on se määräävä tekijä. Kaikki henkisen tason tuntemukset ovat sen sijaan esoteerista höttöä, vähän niinkuin nimistökomitean lapselliset uudet nimitykset eri eläinlajeille. Subjektiivisesti määriteltyä, muunneltua totuutta. Jos sä väität olevasi muuta kuin biologinen sukupuolesi niin silloin sulla täytyy olla siitä lääketieteellistä näyttöä oikean erikoislääkärin tutkimana että niin myös on.

      • Anonyymi

        Totta! Ja joku gayventtiili ei tosiaan ole asiallista asennusta!


    • Anonyymi

      EX hallitus sai kenkää, kun koko edustuskauden äänestivät transu laista.
      Sisäpiiri piruna toimi Haavisto,joten
      Pervot kipinä kapin äänestään peppusex.

    • Anonyymi

      Skitsoilla nyt menee yöunet monista syistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe