Olisiko aiheellista keskustella EU:sta avoimesti?

Anonyymi-ap

Onko mielestäsi Perussuomalaisten ajama vaatimus saada suomen EU:n jäsenyyden ehtoihin muutoksia, ihan aiheeton? Jotkut vihervasurit tulkitsevat asian niin, että Persut haluaisivat Suomen eroa EU:sta. Miksi ihmeessä, kun kaikki EU-jäsenmaat saavat vähintään satoja miljardeja EU:lta vuodessa. Näin olen tulkinnut, kun olen lukenut näiden EU-kiihkokannattajien mielipidekirjoituksia täällä. Tässä kuitenkin karua todellisuutta EU:sta:

Köyhä Suomi on ollut lähes koko jäsenyytensä ajan ns. nettomaksaja. Suomalaiset houkuteltiin aikanaan mukaan huimilla EU-tuilla, mm. maaseudulle. Kuinkas kävikään, parina vuonna saimme muutaman euron, sen jälkeen erilaisia maksulappuja on postiluukuista tullut kokoajan kiihtyvään tahtiin ja maksettavat summat ovat kasvaneet vuosi vuodelta.

Esim. minä en voi ymmärtää sitä, että suurimpien tukien saajien joukossa on kolme "lomakohdetta", joissa käy vuosittain kymmeniä miljoonia turisteja, ulkomaalaiset omistavat kymmeniä miljoonia asuntoja, joita vuokrataan tuhansilla euroilla/kk, miljoonat asunnot vaihtavat vuosittain omistajaa, ja aina liikkuu rahaa, joista muualla kerätään veroja. Vielä jotenkin ymmärtäisin, että maat saisi kerran kaksi avustuksia johonkin "tärkeää", mutta, kiitos median, totuudet tulee julki. Samat maat saavat tukia vuodesta toiseen ja rahat jaetaan niille, jotka keksivät sitä tarvitsevansa. On rakennettu satojen miljoonien satamia, joissa ei ole koskaan käynyt laivaa. On ostettu (toki "kotimaisia" ) saaristolaislaivoja, joilla ei ole tehty yhtään matkaa. On rakennettu/kivetty rantoja, josko niihin joskus joku turisti tulisi. On rakennettu satoja kilometrejä moottoriteitä, jotka nyt sitten luonnollisesti, muutetaan maksullisiksi muista EU-maista tuleville (jotka siis tiet ovat rahoittaneet). Noissa maissa kun turisti käy ja maksaa ostoksensa käteisellä, kuitteja on todella harvoin tarjolla. Jne. Pitääkö sinusta noiden maiden tukemista jatkaa jatkaa jatkaa? Eräästä suurimmasta tuensaajasta tässä yhteydessä ei kannata edes keskustella.

11

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuon tyhmemmäksi on jo vaikea tulla.
      Mutta kyllä totinen EU-vihaaja siihenkin pystyy.

      On helppo esiintyä kaikkitietävänä,kun ei ymmärrä asioiden alkeitakaan.

      • Anonyymi

        Nyt on sinulla, luomakunnan kynttilä, tilaisuus loistaa, anna tulla..


      • Anonyymi

        Vihervasuri ei pysty näköjään keskustelemaan mistään asiasta? Ja ovat vielä hallituksessa, APUA!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasuri ei pysty näköjään keskustelemaan mistään asiasta? Ja ovat vielä hallituksessa, APUA!!!

        Persuuputinit voivat mennä venäjäl !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuuputinit voivat mennä venäjäl !!

        Eivät näköjään pysty asialliseen keskusteluun, mutta toisaalta, keskustelu vaatii jonkintasoista älykkyyttä, jota ei ainakaan tältä Persuputiinilta löydy. Hänellä ku Ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa, ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on sinulla, luomakunnan kynttilä, tilaisuus loistaa, anna tulla..

        Hän tarkoitti tuolla tyhmyydellä itseään... Kuinka tyhmä hän onkaan ollut, kun ei tuota ole tajunnut aiemmin.


    • Anonyymi

      Aloittajan jutut ovat pitkälti hömppäpömppää. Pitäisi viitata oikeilla nimillä ja lähde ilmoittaen, muutenhan nuo ovat sitä yleistä persumölinää, johon ei voi tarttua.

      • Anonyymi

        Miten ihmeessä vihervasureiden kannattajat voivat olla noin "sinisilmäisiä" vai ovatko he vain niin s.. tanan tyhmiä? Hullu saa olla, mutta ei tyhmä. Lue hyvä ihminen lehtiä ja katsele telkkaria selaa nettiä. Ei nuo tiedot mitään salaisuuksia ole. Jos sinulla on vielä tämän hallituksen jäljiltä pätäkkää lompsassa, ota suihkuputki alle ja käy toteamassa omin silmin, jos et muuten usko. Totuus on tarua ihmeellisempää.


    • Olisi erittäin aiheellista saada aikaan keskustelua EU:sta. Ihmiset eivät nimittäin ymmärrä yhtä aivan oleellista asiaa EU:ssa. EU muuttuu koko ajan. EU integroi itseään kohti ylikansallista imperiumia. EU on jo muuttunut merkittävästi sen jälkeen kun suomalaiset äänestivät unioniin liittymisestä. Valtaa siirretään koko ajan lisää EU:n valtaeilimille, komissiolle ja parlamentille, joissa valtaa käyttävät suuret jäsenmaat. Ymmärtävätkö ihmiset lainkaan, että integraatio merkitsee vähittäistä itsenäisen Suomen lakkauttamista. Onko itsenäisyys joku pikkuseikka? Onko itsenäisyyden menetys vain olankohautuksen arvoinen? Onko saman tekevää kuka Suomen asioista päättää? Siihen pitäisi suomalaisten ottaa kantaa nyt eikä vasta sitten kun se on liian myöhäistä. Kun integraatio on saavuttanut päämääränsä niin suomalaiset eivät voi enää tehdä muuta kuin lähteä kaduille mellakoimaan. Vai tuleeko suomalaisista venäläisten kaltaisia? Otetaanko vain kiltisti vastaan se, mikä ylhäältä annetaan. Luulen kuitenkin, että suomalaiset eivät ole ainoita, jotka nousevat ylikansallista imperiumia vastaan. Niin käy jopa Ranskassa, Saksassa ja Etelä-Euroopan maissa, joissa ihmiset vielä kuvittelevat hyötyvänsä EU:sta. Korostan tässä lupuksi jälleen kerran, että en halua EU:n hajoamista, haluan vain integraation lopettamista. EU toimisi aivan hyvin itsenäisten valtioiden vapaaehtoisen yhteistyön pohjalta niin, että vain jotkut keskeiset asiat olisivat pakollisia. Jos integraatiopolitiikka kuitenkin jatkuu niin Suomen täytyy varautua eroamaan unionista. Sen pitäisi olla eduskuntavaalien keskeisin teema.

    • Anonyymi

      Kyllä aloittaja on täysin oikeassa,Suomi on velkaantunut EU hun menin jälkeen pohjoismaiden eniten ja velkaantuu lisää ellei tätä EU hulluutta saada loppumaan eroamalla EU sta se on kaikille Suomalaisille parasta!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3397
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2045
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1698
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1613
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      1006
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      123
      948
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      865
    Aihe