Yllättäen lisääntynyt seksi

Anonyymi-ap

Olemme pitkässä avioliitossa. Rakastan vaimoa, kohtelen häntä hyvin, mutta seksi hävinnyt parisuhteesta. Tämä raastaa minua. Sitä on ollut noin kerran kuussa viime vuodet. Asiasta puhuminen ei ole auttanut. En tiedä mitä vaimon haluaa, kun ei kerro.
Nyt vaimo tulikin naistyöporukan mökkireissulta ja sängyssä on ollut vilinää ja vilskettä parin viikon ajan.
Olen ihmeissäni muutoksesta. Mitähän kummaa on tapahtunut? Herää epäilys tästä naistyöporukan mökkireisusta.

11

1213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on suhteen laita huonosti jos edes keskusteleminen sen suhteen toisen osapuolen kanssa ei ole vaihtoehto tai siitä ei ole hyötyä. Miksi oikeastaan olette edes toistenne kanssa?

    • Anonyymi

      Vaimon mielestä mitään ei ole tapahtunut. Ihan normaali naisporukan mökkiloma. Jotenkin tuntuu valehtelevan. Syyttää nyt minua mustasukkaisuudesta ja sanoo, etten voi häntä omistaa. Siis onko vaimolla joku toinen? Mitä tarkoittaa?

    • Anonyymi

      En tiedä mikä naisissa piilee,kun tulee ikää heiltä lopuu oitis sex;in halut,näin ainaskin tässätaloudessa on käynyt.
      Seurustelun aikana kyllä oli tarjolla ihan kohtalaiseen tapaan,mutta väheni vuosiensaatossa.
      Nyt ollaan vaan ilman.
      Haluja kyllä valitettavasti olis,mutta kun toinen on niin :KYLMÄ.
      Olisko jo vihdoin vaihdon paikka!

      • Anonyymi

        Vanhemmiten naiselle kai harvemmin riittä vain tyydyttävä seksi sen kai pitäisi olla nautinnollistakin koitatte keksiä ratkaisun ongelmaan mu jos edes puheyhteys ei toimi ni itse miettisin miksi olla yhdessä


    • Anonyymi

      Kysyt vaimosi työkavereilta ja vaimoltasi hänen version ehkä hän hyvällä onnella kertoo sinulle totuuden kun mainitset keskustelleesi hänen työkavereiden kanssa asiasta

      • Anonyymi

        Kysyin yhdeltä työkaverilta, oliko hyvä reissu ja pitäisikö olla huolissaan heidän reissusta? Ihme hehkutusta tuli kuinka hyvä vaimo minulla on. En ole ennen kuullut moista ylistystä. Rivien välistä ymmärsin, että mökillä olisi ollutkin miehiä tai työporukka oli ollut miesten mökillä. Kun kysyin lisää niin työkaveri vaikeni, kun taisi tajuta puhuneensa liikaa, mutta vakuutti vaimoni uskollisuutta. Tämäkin työkaveri on jo suhteessa.

        Ei auttanut kysyminen, hämmennyin vain lisää.


    • Anonyymi

      No mitä tuosta jos jää kertahommaksi. Ei se järvi soutamalla kulu. Nautit vaan piristymisen hedelmät kotosalla ja et ainakaan heti ala vetää reppanalinjaa kyttäämällä kaikkea tekemistä. Pahinta mitä voit tehdä ja saat varmasti eron aikaan ja itsestäsi beta lapasen. Nyt sun pitää olla mies isolla M:llä!
      Sun on hyvä kuitenkin kulisseissa seurailla tilannetta, lisääntyykö reissut ja minkälaisena niihin lähdetään. Suhteen ulkopuolelta saatu huomio pistää kyllä naiseen vipinää ja jos töihin aletaan panostaa vaatetuksella ja tyttöjen reissuun lähtiessä pillunkarvat tiputetaan vessanpönttöön niin aika perinteisellä ladulla ollaan.

      Itse olen kokenut tuon saman. Töissä alettiin viihtyä hyvin, vaatteita soviteltiin illalla peilin edessä seuraavaa päivää varten, mitä ei tehty koskaan aiemmin. Lenkkeily lisääntyi ja juuri työporukan tyttöjen illanvietot. Paljastui yhteisen tutun kautta että mukana myös miehiä mikä olis mulle täysin ok. Kellot alkoi kuitenkin soida kun sitä niin kuuluvaan ääneen markkinoitiin nimenomaan tyttöjen iltana.
      Seksi luisti kotona myös tosi hyvin ja kaikenlaista uuttakin tuli kokeiltua. Jonkinlaista alitajuista tai tietoita hyvittelyä tai voiolla tietysti vaan sitäkin että toinen mies nosti kierroksia seksuaalisesti.

      Vaihdoin autoja vaimon kanssa ja hän alkoi ajaa uudemmalla missä on sähköinen ajopäiväkirja gps paikantimella auton kännykkä äpissä. Sieltähän alkoi selvitä yhtä sun toista. Ylityöt oli vietetty milloin missäkin. Tuosta kun kysyin niin murtui ja tunnusti puuhailleensa miespuolisen työkaverin kanssa jo pitkään.

      Annoin lasten vuoksi 3kk aikaa pistää pelit poikki ja katsoa kääntyykö pää ja tunteet vielä omaan suhteeseen. Ei kääntynyt ja erot tuli.

    • Anonyymi

      P*skan homman teki sun vaimos. Täällä päässä puhelimesta on tullut aarre, sängyssä kokeiltiin uutta, vaikka ei ole ollut ollenkaan kiinnostunut kokeilemaan uutta minun kanssa tai edes kiinnostunut puhumaan aiheesta. Työvuorot kestää nyt 15-30min minuuttia pitempään joka päivä. Hmm ei kai tuossa joka päivä puuhastella vai soitteleeko/viestitteleekö?

      • Anonyymi

        Lenkkeily ja kuntosali tulivat kuvioon vähän aikaisemmin jo ennen työporukan matkaa.


    • Anonyymi

      entä jos hän oli vähän juonut ja railakkaalla tuulella. Ihan hyvin on voinut käydä jotain mikä on saanut hänet arvostamaan sinua enemmän. Ei hän välttämättä ole pettänyt sinua.

      • Anonyymi

        Käy se muulloinkin juomassa, mutta sitä arvostusta ei ole sieltä baarista ole löytynyt. Nyt löytyi jotain tuolta mökkireissulta. Miksei sitä arvostusta voi etsiä kotoa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      936
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      830
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      727
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      709
    6. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      703
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      687
    8. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    9. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      672
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      610
    Aihe