Miehet on vain miehiä

Anonyymi-ap

Usein kuulee naisten kysyvän että miten k8hdella miehiä että he puhuisivat ja ottaisivat naisensa huomioon. Naiset useimmiten haluavat parantaa suhdettaan. Naiset saavat neuvoja siittä kuinka antaa miehille tilaa ja kuinka miehetkin haluavat rakkautta ja hellyyttä vaikka eivät osaisi sitä pyytää tai sanoittaa. Harvemmin miehet kysyvät kuinka tehdä nainen onnelliseksi ja kuinka je saisivat paremman yhteyden naiseen sa ja kuinka heidän pitäisi käyttäytyä että nainen olisi onnellisempi heidän kanssaan. Useinmiten se on nainen joka yrittää onnellistaa niin miehen kuin parisuhteen kysellen neuvoja ja hakien ratkaisuja. Joskus mietin ovatko miehet pikku poikia ikuisesti niin ettei heillä ole yhtä suurta vastuuta parisuhteen tilasta ja onko parisuhde naisen käyttäytymisen ja taitojen varassa, kuinka nainen osaa käsitellä miestään oikein. Mirs saa olla se pikkupoika joka nyt vain on vähän sellainen ettei puhu eikä niin huomioi vaan tekee omia juttujaan erillään perheestään jättäen suurimman vastuun naiselleen. Miehet on nyt mowhiä kuulee sanottavan tarkoittaako se että miehillä on eri oikeudet kuin naisilla+ En ole feministi ollut koskaan mutta nykyään saattaisin jopa ollakin tai siksi tulla kun mietin miten miehet nyt vain on vaan miehiä sanontaa. Onko se nainen joka pitää useinmiten saada jollain tavalla kiriin, Lieksan, köyteen ja nöyrtymään, ymmärtämään aina vain, olemaan hellä, antamaan periksi, kuuntelemaan ja hyväksymään, kesyätämään kaikenlaisia oikkuja ja kohtelua. Onko se nainen joka seisoo pystyssä ja miehen rinnalla vaikka kuinka tulisi rapaa naamalle. Nainen kun ei jätä perhettään tai on huono nainen, äiti ja vaimo. Mies kun lähtee jättäen lapsensa, se on vain mies. Juovuksissa oleva nainenkin on huonompi juttu kuin huiva mirs. Naisen tulisi olla aina se pyhä Birgitta tai joku maerryyti joka kestää ylväästi kaiken pysyen miehensä rinnalla suojellen makdollisia lapsiaan. Naisen useinmiten odotetaan luopuvan jopa koulutuksestaan ja työstään jos lapset tarvitsevat hoitajaa. Miksi miehelle suodaan enemmän oikeuksia ja miehiä useinmiten hyysätään+onko mies heikompi?

10

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kanada

    • Anonyymi

      Sellaista tarinaa tänään.

    • Anonyymi

      Tytöillä ei ole mitään tuollaisia pulmia, eikä heidän miehissään. Ongelmia alkaa esiintymään vasta sitten tytöt wanhenevat ja heidän vaihdevuodet alkavat, jossain 43 vuoden wanhana, keskimäärin.

    • Et mitenkään jaksaisi yrittää tehdä kirjoituksiisi kappalejakoa? Näitä on pirukseen hankala yrittää lukea. Tosin voin tietysti jättää lukemattakin, sekin on ok.

      • Anonyymi

        En 😄😄, uhastakaan en.


      • Anonyymi kirjoitti:

        En 😄😄, uhastakaan en.

        Niin, se oli jotenkin arvattavissakin, mikään muu olisi yllättänyt 😂


      • Anonyymi

        NO KUULE KUN ENVITTUJAKSA!


    • Anonyymi

      En allekirjoita AP ajatuksia. MIhin ihmeeseen ne perustuu?

    • Okei, nöyrryin ja luin loppuun, saakelin raskasta. Mutta en ole oikeastaan yhtään samaa mieltä kanssasi, vaikka voin ymmärtää tuon mieskuvasi.

    • En ole samaa mieltä vaikka koen kuvailemasi mies tyypin mahdolliseksi. Määritelmällisesti mies on mies kuten sanoit tyypistä puhumatta.

      Ymmärtääkseni parisuhde on yhteistyötä ja rakentuu yhteiselle tunteiden harmonialle, jotta vältytään ikäviltä epä- ja tasapainon muodoilta. Oman ymmärrykseni mukaan jos mies on silmitön hyväksikäyttäjä hän on loinen, jos mies on ilkeä hän on ilkeä, jos hän on vastuuton hän on vastuuton. Mies sanan ei mielestäni kuuluisi olla mikään tapetti, joka liimataan homepesän päälle.

      Tietysti jonkimuotoiset epätasapainot voivat toimia oikein hyvin kunhan ne nimenomaan täydentävät toisiaan ja kumpikaan ei jää yhteiselosta tai muusta maailmasta erilleen. (esim jos mies hoitaa isoimman rahan hankkimisen, lasten kuljettamisen ja tontin rakenteiden ylläpidon ja nainen ruuanlaiton, siivouksen, pyykkäämisen ym. ) Yhteisymmärrys on tässä tärkeää ja toisen tukeminen avainsana. Kuitenkaan puolison ei tarvitse sietää paskaa kohtelua tai kiukuttelua yhtään enempää kuin ongelmallisen asian esiintuominen minimissään vaatii. Yhteisymmärrystä tavoittelevat kasvaneet aikuiset kyllä osaavat keskustella ja avata asian keskustelemallakin ja tarjoamalla tarpeellisen tilan toiselle ajatella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe