Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lapset ei välitä

Anonyymi-ap

olin sairaalassa leikkauksessa ja ilmoitin aikuisille lapsilleni, mutta eivät ottaneet mitään yhteyttä eivätkä kysyneet vointiani. mitä mun pitäis ajatella tästä. ovat varmaan hylänneet minut eivätkä välitä. silloin kun juuri olisin tarvinnut niitä. todella pahoitin mieleni. ovatko ne noin tunteettomia minua kohtaan.

13

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syitä voi olla monia esim.jos he eivät pitäneet leikkausta kovin suurena asiana ja kysyvät vointia myöhemmin.Millaiset välit yleensä teillä on siitä voi jotain päätellä.Joskus ihmissuhteet läheisten kanssa voi olla vaikeita vaikka mitä tekisi,pitää vain kuitenkin pitää omasta voinnista huolta.Tsemppiä:)

      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­N­y­­m­­­f­­­o­­­m­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17757097c

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Täältäkö uskot saavasi vastauksen kysymykseen? Pitäisikö keskustella niiden aikuisten puhekykyisten lastesi kanssa että miksi näin?

      Vain onko sittenkin niin että tiedät kyllä miksi he toimivat näin mutta esität tietämätöntä uhria ja tulet tänne palstoille sääliä kerjäämään mulkku?

      Itse laitoin oikein kirjeen välityksellä välit poikki vanhempiini vuosia sitten. Selitin yksityiskohtaisesti ja seikkaperäisesti mustaa valkoisella miksi näin teen. Kyse oli vakavista asioista jotka johtivat tähän lopputulokseen.

      Sitten alkoi uhriutuminen ja ihmettely että mikä aikuisella tyttärellä on kun en pidä yhteyttä. Vanhemmat esittivät kuin eivät ollenkaan tietäisi miksi en pidä yhteyksiä. Ignoroivat kirjeen täysin. Naapurusto, ystäväpiiri, seurakuntalaiset, kaikki saivat kuulla ulinaa miten julma aikuinen tytär oli vain kadonnut mitään selittämättä. Jouluisin sain postin välityksellä tunteisiin vetoavia joululahjoja. Merkkipäivinä syyllistäviä onnittelutoivotuksia joiden tarkoitus oli alleviivata miten vanhemmat vieläkin jaksavat urheasti minua pahuudestani huolimatta muistaa.

      Sitten he alkoivat selitellä itselleen tilannetta minun teiniangstillani, koska minulla oli joku itsenäistymisoikuttelu menossa. Itsenäisyypäivinä aloin saada huumoristisiksi tarkoitettuja "itsenäisyyspäiväonnitteluja". Olin pitkälle yli kolmekymppinen ja aikoja sitten teini- iän ohittanut.

      Vielä tänä päivänäkin he esittävät etteivät tiedä ollenkaan miksi katosin heidän elämästään. Siellä pyöritellään ihmeissään päätä ja itketään kun ei ymmärretä mistä kenkä puristaa. Ja sitten toisinaan naureskellaan miten aikuinen tytär potee myöhäistä teini- ikää.

      Se että joku vanhempi tulee ulisemaan ja kyselemään anonyymilla palstalla mikä omia lapsia vaivaa, sen sijaan että kysyisi asianosaisilta itseltään vaikuttaa aivan yhtä paskamaiselta käytökseltä.

      Eiköhän aloittajalla ole joku käsitys tilanteesta. Kunhan esität viatonta tietämätöntä uhria.

      Grow up.

      • Anonyymi

        Kuulostaapa todelta tutulta 🙄 Elämän paras teko on ollut tehdä samat ja katkaista kaikki yhteys lopullisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaapa todelta tutulta 🙄 Elämän paras teko on ollut tehdä samat ja katkaista kaikki yhteys lopullisesti.

        Vaikeiden tapausten kohdalla välien katkaisukaan ei auta. Jos vastapuolella on niin tyhmät vanhemmat että he kieltäytyvät uskomasta välien katkaisun todellisuutta, ja jatkavat elämäänsä omassa denialismissaan. Pitävät itse yhteyksiä suoraan tai sitten toisten ihmisten ja sukulaisten välityksellä.

        Sitten pitäisi varmaan vaihtaa henkilöllisyys, pistää yhteystiedot salaisiksi ja muuttaa jonnekin hevon vittuun maapallon toiselle puolen. Se edellyttäisi myös välien katkaisua myös ihmisiin jotka haluais ipitää leämässään. Sukulaisiin ja ystäviin. Vaan sekään ei auta tietoisuuteen siitä että siellä eletään kuin mitään ei olisi tapahtunut.


    • Anonyymi

      Vähän vaikuttaa siltä että sulla on peiliin katsomisen paikka! Siellä jos et näe mitään vikaa niin ymmärrä se että vika on todellakin sinussa ja pitävät etäisyyttä ihan syystä.

      • Anonyymi

        Jo se että aloittaja päättää tulla netin palstoille ihmettelemään asiaa on epäkunnioitusta omia lapsia kohtaan. Jo tämä aloitus itsessään todistaa että aloittaja ei kunnioita lapsiaan edes sen vertaa että ottaisi asian puheeksi heidän kanssaan. Sen sijaan tulee toki anonyymisti, mutta silti juoruilemaan muille julmista lapsistaan.

        Täällä palstoilla ongelmien setviminen olisi ymmärrettävää jos olisi taustoittanut tilannetta ja kertonut ristiriidoista. Mutta jos välit on olemassa niin että lapsille on ilmoitettu leikkaukseen menemisestäkin kuin normaalisti, mikä helvetti estää sitten kysymästä samaa reittiä pitkin mikä on kun eivät käy tervehtimässä tai kysymässä vointia.

        Aivan selvä aikuisia lapsiaan syyllistävä manipulaattori huomiohoro. Suomalaiset vanhemmat on asenteiltaan aivan pällejä pääsääntöisesti.


    • Anonyymi

      Olipa aggressiivisia purkauksia.

    • Anonyymi

      Kannattaa aloittaa miettiminen sieltä ammoisista ajoista, kummoinen vanhempi olit lapsillesi.. Vaikuttaa suuresti siltä, että olet ollut petovanhempi. Muuta syytä en keksi.

    • Anonyymi

      Hei AP, miten olet kotiutunut?
      Ellei jälkikasvusi ole vieläkään käynyt luonasi, miksi et soittaisi tai parempi, textaisi heille? Välitv viestissäsi että seura olisi kovin tervetullutta ja(jos olet jo kotona) apukaan ei olisi pahitteeksi. Vähäinenkin on tervetullutta.

      Ellei vastausta tai reaktiota tule, ota yhteyttä naapuriisi. Muista kuitenkin ettet mustamaalaa lapsasi hänelle , koskaan.

      • Anonyymi

        Eivätköhän ne naapuritkin ole jo tietoisia aloittajan aikuisten lasten paskuudesta kun tännekin piti tulla juoruilemaan ja mustamaalaamaan.


    • Anonyymi

      Ei minunkaa tyttäret välitä. Paitsi kun rahaa tarvitsevat.

      • Anonyymi

        Miksi heillä ei ole rahaa? Etkö edesauttanut kasvuiässä ja nuorena heidän itsenäistä elämäänsä kun aikuisina joutuvat nöyryyttämään itseään kerjäämällä vieläkin vanhemmiltaan rahaa kun eivät pärjää ilman?

        Onko lasten nöyryyttäminen nautinnollista?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe