Mikä on Sanna Marinin rekrytoinut WEF?

WEF pyrkii rakentamaan profiiliaan globaalina hyväntekijänä, joka on huolissaan epätasa-arvosta ja pyrkii edistykselliseen globalisaatioon. Kun sen omia hallintorakenteita kuitenkin hallitsee ökyrikkaat oligarkit ja yritysjohtajat, joilla on pakkomielle maksimoida tuotot minimoimalla sääntelyä, herää kysymys siitä, kenen etua WEF todella palvelee.

Susan George, politiikan tutkija ja TNI:n hallituksen puheenjohtaja, on kutsunut näitä eliittejä "Davos-luokaksi", joka jäsentensä kohteliaista käytöstavoista ja hyvin räätälöidyistä vaatteista huolimatta, on saalistava.

Todellinen huolenaihe ei ole vain se, että "Davosin luokka" saa tilaisuuden kokoontua ja laatia strategioita, vaan pikemminkin se, että he edistävät globaaleja ohjelmia, jotka palvelevat suurelta osin heidän omia taloudellisia intressejään ja vaikuttavat suhteettomasti köyhiin ilman demokraattista vastuuvelvollisuutta.

On näyttöä siitä, että WEF:ssa käydyt keskustelut ovat kannustaneet neuvottelemaan uusista vapaakauppasopimuksista, jotka ovat johtaneet työpaikkojen menetyksiin ja yritysten ja valtioiden välisten oikeudenkäyntien massiiviseen kasvuun, helpottaneet G20-ryhmän muodostamista, joka toi muutaman pienen toimijan mukaan globaaliin päätöksentekoon, mutta sulkee edelleen pois valtaosan valtioista, ja tarjonnut pankeille foorumin, jonka avulla he ovat menestyksekkäästi lobbanneet valtion virkamiehiä rajoittamaan rahoitusalaa koskevia tarvittavia säännöksiä maailmanlaajuisen kriisin jälkeen.

WEF on myös tehnyt selväksi, että se pitää itseään mallina siitä, miten maailmaa pitäisi hallita, ja se on aktiivisesti ajanut Global Redesign Initiative -aloitteensa kautta siirtymistä valtioiden väliseen päätöksentekoon perustuvasta monenvälisestä hallinnosta kohti keskittyvää hallintoa, jossa yrityksillä on paljon hallitsevampi rooli (korporativismi) ja jossa niistä tulee tosiasiallisesti maailmankansalaisia. Prosessi on jo käynnissä, ja maailmanlaajuisesti on perustettu yhä enemmän itse valittuja ja nimettyjä sidosryhmien foorumeita, kuten World Water Forum, Marine Stewardship Council, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). Korruptio on mittavaa.

Tarkempi tarkastelu hallituksen jäsenten taustoista paljastaa myös, että kapea-alainen ideologinen ajattelu ja eturistiriidat ovat hyvin yleisiä. Useat heistä ovat sellaisten yritysten johtajia, jotka ovat syyllistyneet sosiaalisiin ja ympäristöön liittyviin väärinkäytöksiin, mikä herättää vakavia kysymyksiä johtokunnan oletetusta tehtävästä "edistää todellista maailmankansalaisuutta".

Nämä kaikki ovat huolta herättäviä tosiasioita, jotka on syytä pitää mielessä äänestyskopissa. SDP on WEF:n sylikoira, jota johtaa elitistiseksi maailmankansalaiseksi muuttunut entinen isänmaallinen vasemmistolainen, Sanna Marin. Sama pätee Kepun Saarikkoon, unohtamatta bilderbergiläisiä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sanna Marinin mies oli pökkimässä

    Vaalit on viikon päästä ja Sanna Marinin mies on uutisissa viikonlopun bilettämisestään. Mitenhän vaikuttaa Sannan tai SDP:n ääniin?
    Maailman menoa
    276
    5564
   2. Sanna Marin ja Markus Räikkönen eronneet. Asia piilotellaan vaalien ylitse.

    Pääministeri Sanna Marinin avioliiton tilasta ja liiton kestävyydestä on esitelty arvailuja jo runsaan vuoden ajan. Pariskunta ei tunnu viihtyvän la
    Maailman menoa
    185
    4077
   3. Tarkempaa tietoa Maran miehestä? löytyykö emailia miehelle? Etsiikö FBI?

    Löytyykö Maran uusimmalle ukkelille emailia? Haluaisin lähettää onnittelut.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    277
    1160
   4. Laulajalegenda Paula Koivuniemi sai vihdoin taiteilijaeläkkeen - Reilusti alle vanhuuseläkkeen!

    Onnea Paula Koivuniemi ja mukavia eläkepäiviä! Vaikka voisihan tuo eläke tietysti suurempikin olla, eikös… Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/l
    Suomalaiset julkkikset
    30
    1148
   5. Nolo Esko Eerikäinen kalasteli julkisuutta kasvattiveljensä kuolemalla

    Lukekaa karu totuus täältä: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3f190f8f-2fdf-4488-bb0a-816053e0c12f Nauretaan Eskolle...heheheehe :-)
    Kotimaiset julkkisjuorut
    170
    1122
   6. Millaiset kasvot

    Ovat mielestänne kauniit / komeat? Kun tätä ulkonäköä arvostelevaa keskustelua täällä nyt on.. Ap menee sillä habituksella millä luoja on antanut
    Ikävä
    95
    921
   7. Persujen mielestä kulttuuri on luksusta

    Kirjarovioita odotellessa.
    Maailman menoa
    397
    873
   8. Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle - Tylyttää armotta lasi kädessä:"Kiitos v***sti, maksa fyrkas"

    No nyt lähtee McCoylta kyllä aika pahasti mopo keulimaan… Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa vuosien takaisesta tapahtumasta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    18
    870
   9. Stefulla kaunis tyttöystävä.

    Näyttää seuraavan kaunista Juuliaa ja ovat yhdessä reissussa. Toivottavasti uusi rakkaus saa Stefun elämän tasoittamaan.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    55
    832
   10. Nainen, vieläkö pelkäät

    vai voittaako rakkaus? Osaat ehkä jo vastata tähän. Senhän jo tiedätkin, että haasteita on hyvä olla elämässä.
    Ikävä
    70
    758
   Aihe