Omia Järviseudun ehdokkaita eduskuntaan

Anonyymi-ap

Pohjanmaalta on löydyttävä hyviä ehdokkaita eduskuntaan .Alajärvellä on mm .Raimo Wistbacka, Paula Risikko yms ,jotka ovat tehneet vuosia hyvää työtä kansanedustajana. Se ,että saadaan oman Järviseudun alueen vaikuttajia päätöksen tekoon valtakunnan tasolla on tärkeää. Päätöksiä tämän alueen puolesta ja työtä / Yms valtion hankkeita tälle omalle alueella. Vimpelissä hyvä ehdokas, ajelin Seinäjoelle ja matkan varrella oli vaalimainos kylttejä. Huomasin,että numero puuttui. Se jää mieleen ja varsinkin näytti muilla ehdokkailla se löytyvän . Olisiko hyvä korjata seuraaviin mainoskyltteihin.

16

379

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko keskusta jo tunnustanut tappionsa, kun ei näy eikä kuulu? Taitaa kannatus alkaa kohta kaksilla.

  • Anonyymi

   Kyllä sitä Leijonanmieltä kehtaa äänestää ja numeronhan voi tarkistaa vielä vaalikopissakin. Niin itse teen joka tapauksessa ennen numeron kirjoittamista!

  • Anonyymi

   Torstaina 16.3.2023 järjestetään Kivitipussa järviseudun vaalitentti. Siellä ovat järviseutulaiset ehdokkaat esillä.

  • Anonyymi

   Voi pyhä yksinkertaisuus! Mitä merkitystä sillä on, mistä kansanedustaja on kotoisin! Asia on niin, että valittu kansanedustaja toimii puolueensa ohjelman mukaan. Kun Järviseudun vähävaraiset äänestävät Eduskuntaan Kokoomuksen, Persujen, Kepu:n ja Kristillisten ehdokkaita, he antavat samalla valtakirjan käydä lompakkonsa, heille tärkeiden palvelujen, ja työehtojensa kimpuun.
   Edellämainitut puolueet ovat aina puolustaneet vain suurituloisten ja suuryhtiöiden etua. kaikki edellämainitut puolueet ovat myöskin ilmoittaneet kannakseen, että toimeentuloturva on Suomessa liian korkea.
   Älkää hyvät ihmiset uskoko loruja, että sosialiturvan leikkaukset, työehtojen murentaminen ja kuntatalouksien tulojen alentaminen ei koskisi teitä. Juuri teitä ja teidän perheitänne ja iäkkäitä sukulaisianne ne koskevat.
   Valitut kansanedustajat eivät päätä Eduskunnassa teidän kylän yksittäisistä siltarummuista. He toimivat siellä puolueen käskyläisinä.

  • Anonyymi

   Mikäli haluaa muutosta nykyiseen politiikkaan niin vaaleissa on kaksi vaihtoehtoa. Ääni perussuomalaisille, niin muutos on mahdollista, ääni kok/sdp niin vihervasemmisto yhdessä kokkareiden kera jatkaa vasemmistolaista politiikkaa hieman laimennettuna kokkareiden tavoitteilla.

   • Anonyymi

    Alajärvi, Lapua ja Kauhava on saanu 10 000 000e vuodessa vos-tasausta, hyvä siinä on pienempien kuntien ympärillä koittaa pyristellä perässä... Ääni pienen kunnan ehdokkaalle on ääni paremmalle ja tasavertaisemmalle tulevaisuudelle.


   • Anonyymi

    Ääni Perussuomalaisille on ääni oman etunsa vastaiselle politiikalle. Persut ähräävät työperäisen maahanmuuton, kansainvälisyyden vastustamisen ja Eu- vastaisuuden puolesta. Persujen touhu on sulaa hulluutta. Katsokaa Britanniaa, joka sotki kansalaistensa elämän EU- erolla. Inflaatio Britanniassa on huipussaan. Monet jokapäiväisen elämän hyödykkeet ja esim. vihannekset ovat Britanniassa loppuneet. Persut ovat myös sitä mieltä, että sosialiturva Suomessa on liian korkea. Heille sopii leikata suomalaisilta sosialiturvaa, jotta sosialiturvan leikkaaminen onnistuisi niiltä pakolaisilta, jotka Persupuolue kutsui maahan, hyväksyessään Sipilän hallitusohjelman. Verovälttely on persujen kuningaslaji. Esim. persupuolueen pitkäaikainen puoluejohdon jäsen Veikko Vallin pitää itse kunnia-asiana sitä, että maksaa firmojensa verot Viroon. Huijaripuolue koko persupuolue, palkansaajan ja veronmaksajan suurin vihollinen, joka on valmis Kokoomuksen kanssa kyykyttämään suurinta osaa kansasta kunhan rikkain kymmenesosa saa kyykytyksestä hyödyn.


  • Anonyymi

   Vos, vos vos-tasaus, uuuu jeeee, vos-tasaus , uuuuuu jeee💖

  • Anonyymi

   Täällä joku vihervassari kommunisti pitää vaalipuheita.Justiin nämä punavihreät EU:ssa äänestivät että meidän ikääntyneisiin ja arvonsa menettäneisiin taloihimme pitää tehdä pakon edessä kynppitonnien remontit.Kiertäkää kaukaa tällaiset ehdokkaat.

   • Anonyymi

    Jälleen persu hörhöilee EU:hun liittyvien asioiden kanssa. " EU:ssa äänestivät että meidän ikääntyneisiin ja arvonsa menettäneisiin taloihimme pitää tehdä pakon edessä kynppitonnien remontit." Suomen Eduskunta, eikä eduskuntavaaliehdokkaat eivät EU:ssa äänestä.
    Naurettavaa, että pitäisi vanhoihin mädäntyneisiin taloihin mitään pakkoremontteja tehdä. Haha! siinä taas yksi persu mouruaa tyyliin "kurkun mittadirektiivi" ja "sukupuolineutraalit liikennemerkit", jotka esimerkkeinä ovat silkkaa sontaa ja paikkansapitämätöntä persulegendaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jälleen persu hörhöilee EU:hun liittyvien asioiden kanssa. " EU:ssa äänestivät että meidän ikääntyneisiin ja arvonsa menettäneisiin taloihimme pitää tehdä pakon edessä kynppitonnien remontit." Suomen Eduskunta, eikä eduskuntavaaliehdokkaat eivät EU:ssa äänestä.
    Naurettavaa, että pitäisi vanhoihin mädäntyneisiin taloihin mitään pakkoremontteja tehdä. Haha! siinä taas yksi persu mouruaa tyyliin "kurkun mittadirektiivi" ja "sukupuolineutraalit liikennemerkit", jotka esimerkkeinä ovat silkkaa sontaa ja paikkansapitämätöntä persulegendaa.

    Lueppas EU kiimainen minkä puolueen mepit äänesti pakkoremonttien puolesta ja naura sitten.


  • Anonyymi

   Kun saadaan kokoomuslainen kuntaministeri niin Vimpeli liitetään Alajärveen. Alajärven Veto on uuden seuran nimi.

   • Anonyymi

    Kestää kauan saada kokoomuslainen kuntaministeri.


  • Anonyymi

   Miksi maisteri ei ole poistanut yhtään viestiä ?

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Joista yksikään ei mene läpi. Keräävät vain puolueilleen ääniä, jotta Kokoomus, Kepu ja Persu- puolue voivat harjoittaa vähävaraisten, keskituloisten ja järviseutulaisten eläkeläisten edun vastaista politiikkaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   192
   10977
  2. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   512
   2777
  3. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   417
   2014
  4. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1865
  5. Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista

   Näinhän tässä kävi, Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista. Kaupunginhallitus päätti, että Vahva Oulainen -toimenpideohjelma edell
   Oulainen
   23
   1124
  6. HS Gallup: kokoomuksen kannatus enää 19,8 %

   KOK: 19,8 % PS: 19,2 % SDP: 19,2 % Kolmen kärki alkaa olla melkoisen tasainen. Aivan kuten viime vaaleissakin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000
   Maailman menoa
   208
   887
  7. Näetkö usein häntä?

   Itse nään harmittavan harvoin ja vain vilaukselta. Ne harvat kerrat kuitenkin on tuonut pienen ajan iloa. Toivon koko ajan jotain kohtaamista, missä p
   Ikävä
   48
   872
  8. Keklu heilui

   Ylivieskassa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb124d34-19f1-448b-aabe-46ece8d00dfa
   Ylivieska
   18
   812
  Aihe