Naisen epävakaat piirtet/ miten kauan hankalia piirteitä voi peitellä?

Anonyymi-ap

Olen aloittanut suhteen vuoden vaihteessa neljäkymppisen naisen kanssa, olemme kummatkin perheellisiä ja ns. "hyvässä tilanteessa" suhteen aloittamiselle. Tiedän tuttavapiirin kautta että naisystävälläni saattaa olla hankalia piirteitä, mitä tulee parisuhteeseen, mutta luonnollisesti niitä ei ole näin varhaisessa vaiheessa vielä näkynyt.

Haluaisinkin kuulla OIKEITA kokemuksia, miten muilla miehillä suhde tämmöisessä tilanteessa on sujunut tai missä kohden tietyt piirteet alkavat näkyä? Esim. kahden vuoden päästä vai jo aiemmin. Omien lastenkin takia pohdin tätä asiaa, vaikkeivat vielä olekaan tutustuneet.

23

1618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö kenelläkään tosiaan ole kokemuksia tästä? Kaipaisin todella infoa sudenkuopista ja siitä, onk9 epävakaus näkynyt esim. mustasukkaisuutena tai passiivisagressiivisena käytöksenä?

    • Anonyymi

      Siis jos kyse on epävakaasta persoonallisuudesta, niin vastaus kysymykseesi on, että edessäsi on kuoppainen tie; lapsiasi ei kannata esitellä naiselle ollenkaan. Epävakaasta persoonallisuudesta voit lukea netistä. Tämä on kuitenkin piirre, joka ei ajan saatossa muutu. Epävakaisiin persoonallisuuksiin eivät päde normaalit vuorovaikutuksen taidot ja lait, ja nainen saattaa suuttua, loukkaantua yms. milloin mistäkin ja näyttää sen arvaamattomalla tavalla. Mustavalkoajattelu on myöskin tyypillistä sekä uhriutuminen ja muiden syyttely. Taustalla usein rikkonainen lapsuus. Mieti tarkkaan, haluatko lähteä tälle matkalle.

      • Anonyymi

        Tämä juuri murehdittaakin. Ehkä juuri siksi kaipaisin kokemuksia siitä, miten ja missä vaiheessa jotakin on alkanut tulla esille. Varmaksihan en voi tietää, sitäkään, ovatko nämä vain huhupuheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä juuri murehdittaakin. Ehkä juuri siksi kaipaisin kokemuksia siitä, miten ja missä vaiheessa jotakin on alkanut tulla esille. Varmaksihan en voi tietää, sitäkään, ovatko nämä vain huhupuheita.

        Eihän tuohon ole yleispätevää vastausta. Voi näkyä eriasteisena ja vähän eritavoin erihenkilöillä. Tyypillistä lienee lyhyet suhteet, nopea suhteen eteneminen, seksuaalinen estottomuus, tunteiden nopea muuttuminen. Olet joko ihailtu tai vihattu. Nämä voi vuorotella. Tunteet voi mennä ilosta suruun tai vihaan nopeasti saman päivän aikana. Suhde jopa vuosien jälkeenkin voi loppua hetkessä. Osalla on monia rinnakkaissuhteita. Näin väittää netti.


    • Anonyymi

      Heti, kun glamour loppuu suhteesta ja arjen haasteet astuu esiin, tulee niitä haastavia ja ikäviä hetkiä, silloin se todellinen luonne punnitaan, kuinka pärjää haastavissa tilanteissa? Onko syyt aina muualla kuin itsessä? Kaikki on aina toisen vikaa? Keksiikö kuinka tekosyitä, välttääkseen vähemmän mieleisiä asioita?

      Puhuuko pahaa muista, silloin on odotettavissa, että sinäkin joudut jossain vaiheessa mustamaalaamisen uhriksi? Osaako asettua toisen asemaan, tunteeko empatiaa toisia kohtaan, onko läsnä oleva ihminen? Luottamusta on vaikea synnyttää toiseen, jos on vähänkin epäilyksen alla tai arvaamaton toimissaan?

    • Anonyymi

      Sanoisin, että kaikilla ihmisillä on parisuhteen kannalta hankalia ominaisuuksia. Eipä ole meinaan ainakaan vielä elämässä osunut kohdalle yhtään ihmistä, jolla ei olisi sellaisia.

      • Anonyymi

        Tämäpä. Ja voihan se riippua omastakin käytöksestä, miten toinen sitten käyttäytyy. Tärkeintä on hyvä kommunikointiyhteys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäpä. Ja voihan se riippua omastakin käytöksestä, miten toinen sitten käyttäytyy. Tärkeintä on hyvä kommunikointiyhteys

        Voihan se johtua siitäkin että joku jätetty joka on tyhmä väittää toista hankalaksi. Toiset ei siedä tyhmyyttä. Onko ap liian tyhmä, kun ei kykene selvittämään luonnetta itse vaan kysyy täältä.


      • Anonyymi

        Näkemyserot ja joustamattomuus synnyttää hankalia tilanteita. Tärkeintä on se, miten hyvin niistä kykenee selviytymään? Onko sovitteleva luonne vai aina halukas haastamaan riitaa toisen kanssa, kun kokee aina olevansa oikeassa?

        Periaatteita on hyvä olla, mutta välillä niistäkin on hyvä joustaa ainakin vähän sovinnon merkiksi? On luonteita, jotka eivät sovi yksiin. Minäkin pärjään paremmin sovittelevan kuin riitaa haastavan kanssa. En suutu helpolla, mut suuttuessani sanon suoraan mielipiteeni toisesta.

        Epävakaus on kontrollin ym. puutetta, epävarmuutta ja traumojen köyhdyttämää eloa, jossa passivoituminen on myös mahdollista. Epävakaus voi johtua monesti myös seurasta, jossa ei tunne oloaan turvalliseksi. Sopivat ihmiset toisilleen eivät riitele, korkeintaan kiusoittelevat toisen kustannuksella?


    • Anonyymi

      Meil miehen kans molemmilla epävakaita piirteitä silti ollaan yhes miten rakastan lujasti miestäni

    • Anonyymi

      Unohda ja kerropa sille nuo mainitsemasi kivat juorut hänestä niin pääset kertaheitolla eroon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tarkista sen verran miksi hänellä on se asenne. Otan aina existä selvää onko ongelmat erittäin pahoja. En halua letkan jatkoksi löysään hirteen.

    • Anonyymi

      Sinun oma kokemuksesi naisen kanssa kertoo aivan varmasti- AJAN KANSSA- millainen nainen loppujen lopuksi on.

      Huhupuheisiin on joskus hankalaa ottaa kantaa, ellei tunne puhujaa perusteellisesti ja puhujalla on ensikäden tietoa kertomastaan.

      Jos olet epävarma naisesta, tapailkaa aivan rauhassa , mikäs kiire teillä on mihinkään! Ei se nainen ilmaan haihdu!
      On parempikin ettette kiiredi asioiden edelle; naisen ja sinun pääomainen vastuu on lapsistanne mikäli he eivät vielä ole omillaan vaan teistä taloudellisesti ja henkisesti riippuvaisia. Jos lapsenne ovat alle laillisen täysiän, ja jaatte kotinne heidän kanssaan, on parempi ettette tunkeudu heidän elintilaan.

      Kohta kun huomaatte ettei toinen edustakkaan sitä mitä haette pitkä-aikaiselta ystävältä, tienne eroavat.
      Lapset ovat saattaneet hyväksyä teidät osana perhettä, ja kun eroatte, taas on lapsilta repaisty yksi luotettavaksi luulemansa aikuinen.

      Sum summarum: pysykää ystävinä (jos haluat) mutta älkää edes ajatelko sekoittaa lapsia tuohon yhtälöön vielä piiiiiiitkään aikaan.

    • Anonyymi

      Ei tule mitään. Tulee esille kyllä etkä voi luottaa. Soita finfami jos yrität suhdetta.

    • Anonyymi

      Epävakaa persoonallisuushäiriö voi näkyä siten, että nainen elää todella vahvasti sekä hyvät, että huonot tunteet. Asiat voi olla yhtäkkiä todella hyvin ja seuraavassa hetkessä todella siis TODELLA huonosti. Naisen itsetuhoisuus ja itsemurhayritykset voi tulla puskista. Toisaalta tosi hyvät päivät on taas TODELLA hyviä nekin. Lääkityksellä ja terapialla voidaan saada lähes oireettomaksi jopa oireettomaksi.

      Seurannut läheltä näitä

    • Anonyymi

      Parin vuoden sisään viimeistään alkaa yleensä paljastua todellinen luonne.

      Kokemuksien perusteella sanoisin, että satujen paha äitipuoli saattaisi olla ihmiselle lajityypillinen piirre muiden jälkeläisiä kohtaan.

      Jos on jälkeläisiä, niin suosittelisin tervettä epäluuloa naisia kohtaan.

    • Anonyymi

      Tehän ootte paskassa tilanteessa suhteen aloittamiselle! Ootko daiju, dorka, tampio, imbesilli vai silli?

    • Anonyymi

      Sopivia toisilleen ovat esim autismikirjon tyypit ja epävakaat. Mätsäävät hyvin. Tylsää ei tule olemaan.

    • Anonyymi

      M.K.:n exien haukkuminen ties ja vaikka mix, on läpinäkyvää.
      Tervejärkisiin ei uppoo jauhanta.
      Muutamassa kuukaudessa, paljastuu ihmisen luonne. Ensin uskotellaan että on sitä ja tätä, mutta itse nähtynä/ koettuna onkin sitä mitä väitti, ettei ole.

    • Anonyymi

      Kuka kenellekkin on sopiva, toinen kestää paljon ja toinen ei mitään tai loukkaantuu helposti. Itse viihdyn paremmin nykyisen naisen kanssa joka on temperamenttinen ja tuntee vahvasti. Se ei ole sairaus mielestäni, vaikka tunneskaalan ääripäät onkin kaukana toisistaan. Kai jokainen tunnistaa tarkoituksellisesti pahan ja vittumaisen ihmisen. Todellinen luonne tuli esiin jossain 6-9kk kohdalla. Sitä kun tässä kysyttiin.

    • Neljäkymppisellä munasarjakkaalla alkaa ilmenemään vaihdevuosien aiheuttamat piirteet, jos ei jo ilmene. Olen todella pahoillani puolestasi, juurikaan huonommin ei voi miehelle käydä. Minulla on kaksi suorananista kokemusta tästä sekä yksi epäsuora jossa vauvakuume erotti meidät, vauvakuume ilmenee joitakin vuosia ennen vaihdevuosia jotka päättävät munasarjakkaan seksuaalisen funktion ja siis seksuaalisuuden.

    • Anonyymi

      Sellainen nyrkkisääntö kuin että:

      Onko se nainen? Jos on niin se on epävakaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe