Kun lasten usko on timanttia aikuisten pronssia

Anonyymi-ap

Rauhaa!

Koululuokassa voi olla pienellä paikkakunnalla esim. 8 poikaa. Isolla paikkakunnalla 10-15.

Näistä viisi parasta ja lahjakkainta tulee saamaan puolison. He pitäytyvät kristinuskon pronssissa ja ovat tyytyväiset siihen.

Pojat nro 6, 7 ja 8 ovat heikot ja lahjattomat. He eivät voi jäädä pronssiin ja kristityiksi, koska se ei tarjoa mitään virikettä. Näiden pitää etsiä Superessential knowledge of God . Sitä He löytää islamin hopeasta, judaismin kullasta ja hindujen timantista.

Pojat nro 9-12 ovat ehkä henkeviä, pienikokoisia ja työtä tekeviä. He ei voi pitäytyä uskontoihin vaan tieteeseen . He tarvitsee Supercelestial knowledge of God. Heidän osansa on tieteen ja filosofian Platina. He ovat paastoavia, pitkäikäisiä, rikkaita ja Herran Henki vaikuttaa heissä.

Nämä kolme ryhmää on.

5 elementtiä maallista jotka ovat lahjakkaat ja tyytyy pronssiin.
3 hienojakoista elementtiä jotka ovat sisäisessä kurimuksessa eivätkä voi tyytyä pronssiin.
5 taivaallisen henkevää elementtiä joiden osana on tiede eikä uskonnot tarjoa virikettä juuri ollenkaan.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viisi maallista elementtiä lahjakasta jotka saavat puolison ja pitäytyvät kristinuskon pronssiin ovat kuin Aadameja ja Eevoja, ihmisiä.

      3 hienojakoista sisäisen maailman elementtiä , jotka ovat lahjattomia eivätkä saa puolisoa ovat kuin Cain, Abel ja Set. Eli Aadamin ja Eevan lapsia.

      5 celestiaalista elementtiä jotka ovat rikkaiden lapsia ovat sitten jotain jota en vielä tiedä. Ehkä enkeleitä, Jumalan poikia ja heränneitä sekä henkeviä. Nämä ovat kuin Nooa, Seem, Haam, Jaafet ja Kaanaa.

      Raamattua lukemalla erityisessä johdatuksessa voi nähdä koululuokan olevan pienoiskoossa Genesiksen henkilökaartin toisinto.

    • Anonyymi

      Yksikään Aadamin ja Eevan lapsista, kolmesta hienojakoisesta elementistä ei todellisuudessa voi tyytyä isiensä uskoon. He eivät voi saavuttaa onnea siinä. Sen tähden on Apostoli Paavalin Galatalaiskirje tehtynä ilman Barnabaksen suostumusta monin tavoin loukkaava ja asiaton noita kolmea kohtaan.
      Paavali ei osannut lainkaan huomioida köyhien , luopuneiden omaisuudesta , lasten ja sisäisessä myllerryksessä olevien tarpeita, vaan hän sivuutti heidät ja heitti roskakoriin.

      Ilman Barnabasta ja Dionysios Areiopagitaa kokonaiskuva jää aina vajaaksi ja vain viisi ensimmäistä lahjakasta ja rikasta saavat onnen elämäänsä.

      Mutta todellisuudessa ongelma on myös ruuan riittävyydessä kaikille. Kaikkia ei ole mahdollista ruokkia, jos lapsia syntyy liukuhihnalla.

      Paavalin puolue oli vain yksi neljästä puolueesta. Paavalin vihanpito muita puolueita kohtaan oli suurta. Hän kykeni vain neljäsosaa opettamaan, mutta ei sallinut asiallista opetusta 3/4 osalle muita puolueita, vaan kielsi heiltä autuuden tarjoten vain ristiä.

    • Anonyymi

      Itse kasvoin paikkakunnalla, jossa oli vain viisi maallista tietoa Jumalasta tavoittavaa poikaa sekä kolme sellaista joiden olisi pitänyt saada Superessentiaalista tietoa, mutta eivät saaneet.
      Viisi supercelestiaalista poikaa puuttui tyystin.

      Koulu olikin epäilemättä sen tähden Eräs koko Suomen huonoimpia.

      Onko tilanne muuttumassa paremmaksi vai huonommaksi? Onko mahdollista valita Galatiassa uskonnokseen Islam, Judaism tai Hindulaisuus kristinuskon asemesta. Eipä taida olla. Galatia on ikuisesti epätasa-arvoinen ja muita sortava seurakunta.

      Se tarjoaa ikuisesti vain ristiä niiden osaksi jotka ovat köyhiä ja pudonneet lahjattomuuden loukkuun. Voiko edes Imaami Mahdi tuoda parannusta sorrettujen asemaan ja tarjota uskonnon vapauden aidon.

      Mikään ei taida Galatiassa tepsiä. Olen itse Islamin ja Hindujen viisautta valaissut netissä melkoisesti, mutta nämä galatialaiset eivät sitä kykene vähääkään ottamaan vastaan.

      He sivuuttavat sen täysin. Ei Galatian kohtalona ole muu kuin Luciferin viisaus ja jumalinen sana sivuutetaan turhana näissä karuissa ja hedelmättömissä olosuhteissa joissa ollaan täysin muilta kansoilta saatavan armon pullan varassa.

    • Anonyymi

      Tarjoan ratkaisun: usko+tiede= onnistuminen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe