Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jumalan olemassaolo on liian helppoa todistaa!

Anonyymi-ap

Miloin heräätte todellisuuteen, että Luojan Olemassaolo on liiankin helppoa todistaa?!
Jos joku on LUOJA itse, tai suorastaan kansanjohtaja, tai jonkin työasian pomo, Hän on Jumala, jos on paras lajissaan. JOS ETTE ole koskaan havainneet ketään, joka paras lajissaan, ateismi olisi siinä asiassa totta, mutta KAIKISSA mahdollisissa työ/kilpailulajeissa on MESTARINSA, joka tarkoittaa samaa, kuin Herra, Jumala.
Jos ateismi kohdistuu vain siihen, että MATERIA ei ole henkeä, niin se on totta: "Jeesuskin sanoi, "ettei maailma voi henkeä saada". Maailma on vain ympäristö eläville olennoille, ja solut atomeineen ovat vain eräs mahdollinen palikka kaiken luomiseen. Jos sanotte, että LEEGOPALIKKA ei ole henkeä, niin kuitenkin niillä rakentanut lapsi oli silti Luoja, jos niillä rakensi jotakin omaperäistä.

Mutta tämäkin teksti on henkeä, ja sekin on henkeä, jos vastaatte tähän viestiin. EI OLE LUPA, jos pitää itseään edes järjellisenä olentona, kieltää olemassaolevia merkityksiä, tai jos saa siihen luvan, niin KENELTÄ?!
Ateismi on myös totta, jos katosmaan MINKÄ TAHANSA asian alkutilannetta, mutta, kaikki kauankin rakennettu asia sisältää Jumalan Enkeleineen..
Enkeli on sama asia kuin tavallinen työläinen verrattuna bossiinsa.. Tai Poika verrattuna Isäänsä, tai palvelija verrattuna Herraansa.
Ymmärrättekö, kaiken mitä sanoin, jos ette hetikin ymmärtäneet, ette ole näkevä ja havaitseva koskaan nk. Jumalan 10:nettä Taivasta?!

12

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hienoa. Creation.org on vihdoinkin saanut ohjelmoitua entisestä puppusanageneraattorista aidon tekoälyttömyys (tieto?)koneen

      Tulos aivan älyttömän hyvä.

      • Anonyymi

        Paino sanalla "älytön"


    • Anonyymi

      Tämän takia ateistit usein kysyvät mistä jumalasta puhutaan. Jos määritelmän tekee liian lepsuksi, niin se ei lopulta tarkoita yhtään mitään. Aivan kuten tämä sinun aloituksen kanssa.

      Jos väittää kiveä jumalaksi vain koska haluaa tehdä niin ilman mitään syytä, niin ei sillä nimityksellä ole kyllä mitään merkitystä enää.

      Kirjoitat isolla luoja joka vihjaa Abrahamin jumalaan, mutta sepustuksesi ei liity siihen mitenkään. Tosin kirjoitat monet muutkin kohdat isolla koska?

      Sitten sekoilet jotain hengestä jonka olet vesittänyt niin epämääräiseksi, ettei sekään vaikuta tarkoittavan mitään.

      Toivon mukaan en olekaan ikinä näin sekaisin.

      • Anonyymi

        Siis olen itse monta kertaa kertonut sen, mitä Jumala kristinuskossa tarkoittaa:
        ISÄ, POIKA, ja PYHÄ HENKI => Suurempi, Pienempi ja Yhtäsuuri...

        Epäyhtälöiden vääräksi mennyt suorittaminen jätettiin paholaiselle, ja juuri sen vuoksi kaikki silti rakastavat paholaista, edes pikkuisen, koska kukaan muu ei kestä olla tuo... Jos kaikki olevaiset objektit ja varsinkin elolliset olisivat olleet samalaisia, ei olisi olemassa kuin "yksi asia", ja se minkä nyt menetimme on se, että vaikka objektit olivat erilaisuudestaan huolimatta(jos olivat kiinteitä) samanlaisia, näitä objekteja tarvitaan kaiken aikaa LISÄÄ, mikä vaikeuttaa kaiken olemassaolevan päivittämistä maailmankaikkeuteemme. Se yksi asia mikä on Olemassa ELÄVIEN olentojen mielestä on juurikin Monoteistinen Jumala, ihminen on hänen kuvansa, sanansa, lakinsa tai jopa noiden vääryydelliset pahat vastineensa... Mutta IHMINEN EI OLE JUMALA, siinä "Ylimmäisyys" mielessä, vaan IHMINEN ON JUMALAN ERÄS OMAINAISUUS; ja siitä syystä olemme vieläkin näitä ihmetteleviä viisaita ENKELEITÄ! Ymmärtäisimme jos joskus sen, mikä ei ole vain viisasta, niin olisimme kohta kymmenennessä taivaassa, mutta joutuisimme kuolemaan sitä etsiessämme, ehkä liiankin monta kertaa?! Raamattu ei puhu, muuta kuin ensimmäisestä kuolemasta, joka kieltää kuolevansa - koskaan, siksi se ei voita juuri ketään, ja Raamattu puhuu silti myös toisesta kuolemasta, jossa voittaakseen on täytynyt kuollakin... EI kaikki asiat meissä osoittaudu vain yhdeksi kuolemaksi, vaan jokaisessa ihmisessä on ollut joitakin omaisuuksia, joiden on täytynyt kuollakin... Tämän vuoksi Helvettikään ei ole aluksi pahoille ihmisille kuin yhden 7000 rangaistusvuoden mittainen. Sen kaltainen rangaistus tulee toistumaan ikuisuudessa varmasti sekin, lukemattomia kertoja.... Voi olla, että vaikka olisit NYT taivaallisissa, sinut löydetään syntiseksi silti seuraavan miljoonan vuoden sisällä montakin kertaa... EI sille kannata panna liikaa vastaan, mitä kulloinkin on olemassa, ja mitä maallisetkin hallitukset päättävät karttaa?!


      • Anonyymi

        Niin, Panteismin takia Jumala voi todellakin olla mitä tahansa, mutta ei persoonaton, silloinkaan, pelkkä materia ei ole luullakseni Jumala, vaan jonkin omaisuuden omaavan objektin rakennusaine. Jos etsitte materian olevan riippumaton hengestä, se on SUURIN VALHE, koska vain HENGET halusivat alussa materiasta tehtyjä ruumiita itselleen, ja IHMISET ovat eräs enkeliluokka, noita henkiä... Materia on sinänsä erilainen luotu kuin Jumalan Henki enkeleineen, en tiedä, onko yksikään materiaobjekti koskaan elossa, ilman tuulta, sanallista henkeä, tai ilman sähköimpulssejakaan... Nuo ovat ne kuuluisan kiinalaisen I Ching- menetelmän Vanhin Tytär ja Vanhin veli...


    • Anonyymi

      Jahve oli itsekin kaiken alussa, Jumalan Poika. Vaikka Juutalaiset valitsivat jumaloitavakseen aluksi Jahven, Hän aluksi myönsi olevansa Raamatussa ELÄVÄ, JÄRJESTYKSEN JUMALA. Jahven Isää, nk. "Saklas-jumaluutta"; ei ole aina mahdollista havaita vain "elävänä jumalana", koska Hänen ominaisuuksiinsa kuuluu jättää paljon asioita kaaoksen tms. sattumankin valtaan, mitä Jahve omasta ikuisuudestaan huolimatta ei tee, tai siis ei jätä tekemättä, sattuman poistamista, toiminallisista asioista, jotka eivät ole "arpapelejä"... Itsestään selvää on sekin, kuka/mikä on noiden Jumala, Saklas on osittain olemassa, jos joku havaitsee kaaoksensa, ja me IHMISET rakastamme enemmän yleensä järjestystä, eli Jahve on Elämän Jumala, mutta se mikä ei ole koskaan ollut olemassa on se mitä etsitäänkin ikuisesti, ja vaikka jotakin olematonta on valehtelun avulla mahdollista ainakin havaita, niin vain olemattomuus on se, mitä on joko liian paljon, tai liian vähänkin, mutta Olematonta Jumalaa EI KANNATA nimetä lainkaan, koska ei sitä voi kutsua nimeltä esiin, koska kyseistä Jumaluutta EI OLE VIELÄ määritelty olevaiseksi ja olemassaolevaksi... Sitä Jumalaa on turha kutsua avuksi, Olematonta Jumalaa, ellei keksitä syytä siihen, miksi jotkin valhe tarvittaisiin olemaan tännekin, vaikka vain Suomeen?! Olemassaolevat Jumalat haluavat kaikki itselleen palvontaa, mutta missä on se YLIN JUMALA, joka tekee kaiken oikein, vaikka kaikki luotunsa valitsisivat Häntä kohtaan vain vääryyden... Miksi ette näkisi, ja kuulisi Häntä kaikessa, mitä aistitte?! Koska Hänestä on peräisin myös materia, joka tehtiin JUMALATTAREKSI, TYHJYYDEN SIJAAN, mitä maskuliininen kestää mieluummin... Uskonne ei saa silti käydä tyhjäksi, mitä työtä tahansa sitten teettekin uskoen ne tiedoillanne rakennetuksi, muuten KADOTUS - HELVETTEINEEN kohtaa teitäkin...

      • Anonyymi

        Jeesushan valitsi olla juurikin Jahven kaltainen, ennen tuloaan Tuonelaan, jolloin Hän voitti paholaisen voimat, samaistumalla Herraan Sebaotiin.
        Saklas jumaluus oli olemassa tuolloinkin ihmisenä, esim. Johannes Kastajan ISÄ; oli Ylipappi--SAKARIAS, ja sama mies saattaa olla myös Jeesuksen Isä, koska apokryfit tietävät kertoa, että Neitsyt Maria oli raskauteensa asti, 15:teen ikävuoteen asti, nunnana Sakariaksen synagoogassa. Lucifer- enkeliluokka, poliittinen valta, tuolloinkin murhasi pappejaan, ja Herodes siis tapatti Sakariaksen, ja meni Herodes siinä teossaan todennäköisesti Helvettiinkin... EN luule havaitsevani kyseistä kuningasta taivaallisiin asioihin mieltyneenä vieläkään... Vaikka olisi vain inkarnoitunut takaisinkin, johtuen siitä kohtalosta, ette "kukaan ei muutu"...

        Kaikkien kohtalo ei ole kuitenkaan se, ettei edes hiukan muuttuisi kääntyessään, persoonallisuus, teot, sanat tms... Ne asiat voivat muuttua yhtä paljon kuin se, että saa koneeseensa - ruumiiseensa sanallisesti muutakin ohjelmaa kuin viruksia suoritettavakseen... Tämän vuoksi kukaan ei saa epäillä, ihmisen uskoontuloa, koska sellainen ihminen on positiivisesti sanottuna - aivopesty.


    • Anonyymi

      Joo, Monoteismi on se, missä uskotaan, että Jumala on YKSI persoona, ja monoteismia on esim. Islamin usko, melko syvästikin...
      Panteismissa on puolestaan tapana ajatella, että kaikki havaitsemamme asiat, ovat niin mahtavia ja tärkeitä, että KAIKKI on Jumaluutta, vaikka käsittääkseni panteismissakin saa vertailla, sitä, mikä on suurempaa ja pienempää. Ateismissa ei saa vertailla kenenkään elävänkään taitoja, tai siltä putoaa pohja poies, sen takia, että suuremman itseänne jos löydätte - silloinhan olette löytäneet Jumalanne?!
      Jos kieltäydytte vertailemasta asioiden ja elävien olentojen "kokoja", teille tulee siitä - ateistit - aivovamma, mutta Kaiken ALKU ei teitä hylkää, vaikka sitä ei ole olemassakaan... Hän siis valehteleekin jonkin verran...

      • Anonyymi

        "Ateismissa ei saa vertailla kenenkään elävänkään taitoja"

        Niinkö? Missä noin on sanottu vai oletko vainoharhaisesti itse noin päätellyt?

        Ateismi on yksinkertaisesti vain katsomussa, jossa ei ole jumalia. Ateisti voi olla paljon humaanimpi ihminen kuin kiihkouskova teisti, joka tuomitsee kaikki väärin ajattelevat. Ja jopa valehtelevat ja vääristelevät kuten yllä oleva lainaus osoittaa.


    • Anonyymi

      Kyllä uskonto on aiuttanut surua enmmän kuin sodat

    • Anonyymi

      Jos asia on noin, niin järjestäpä Senaatintorille jumalasi vaikka ensi viikonloppuna. Silloin jokainen voi tavsta jumalasi, jos se tulee paikalle. Siis jokainen, myös ateisti, hindu, muslimi...

      Muutoin, jumalat on sikäli hankalia, että niitä on paljon ja jokainen väittää olevansa se oikea. Palstalla ylimielisimmät kiihkouskovat ovatkin siirtäneet maakia niin, että heidän oma jumala olisi se ylin.

      Avaus kuten muutkin pitkät jargonit eivät todista muuta kuin kirjoittajien sokeaa uskoa ja joidenkin helvetin pelkoa. Sääli heitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe